موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من 13 ژوئن مصاحبه داشتم ابوظبی .. با کیس نامبر 3***
بابت این مراکز پستی سوال داشتم، من کامل نکردم تا یه جایی پیش رفتم و دیگه ول کردم و بعدشم حذف شد از صفحه سفارت.. میخواستم بدونم ما که ژوئن مصاحبه داشتیم و این پروسه رو نرفتیم، الان هم میتونیم پیکاپ کنیم یا خودمون بریم بگیریم!!! جدیدا عزیزان کسی نرفته ابوظبی برای گرفتن ویزا!!! بفهمیم چجوریه و این قضایای مراکز پستی برای ما اجباریه یا اختیاری؟
ممنون از همه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز ژوئن هنوز نيومده
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
دريافت ويزا هفته اول اپريل
ورود به امريكا هنوز معلوم نيست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-22 ساعت 19:49)moh.saee نوشته: (2016-05-22 ساعت 19:35)Haniusa نوشته: (2016-05-22 ساعت 19:20)moh.saee نوشته: سلام.
ببخشید میشه بفرمایید چه جوری متوجه شدید که کلیر شدید؟
1- از طریق CEAC و تغییر / به or؟
2- از طریق سایت سفارت و نامه ای مشابه نامه افسانه خانم؟
3- از طریق ایمیل دریافتی از سفارت؟
با تشکر
سلام دوست عزيز برای من یه سوال پیش اومد سایت سفارت چی هست؟ چون من فقط بلدم سیس رو چک کنم
افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
سایت سفارت ایروان که برای شماست در زیر ارسال شد. تو اینجا جواب قطعی کلیر شدنتون رو میزنه.
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
ما ازطريق سايت سفارت متوجه شديم
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل دولتي
همسر : شغل دولتي
تاریخ رویت قبولی: may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری: آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-22 ساعت 17:14)farsan نوشته: (2016-05-22 ساعت 16:50)Asker نوشته: (2016-05-22 ساعت 16:40)شاد1353 نوشته: راستش تا جاییکه من می دونم کیس با کیس فرق داره. امروز یک کیس مربوط به سه هفته قبل در ابوظبی کلیر شده. در چند تا تاپیک بالاتر نوشتن.
بله اما به نظر می رسد غیر از این موارد که تک و توک دیده می شوند ، تعداد زیادی بر اساس زمان کلیر میشوند. چون من این چند روز تعداد زیادی بچه های ژانویه را دیدم که اعلام کردند کلیر شدند. نظر شما چیه؟
بله اینطور به نظر میاد لااقل میشه امیدوار بود آیا شما هم به جز اپديت اولیه اپديتي داشتید این منو خیلی نگران کرده
من پشت سر هم چهارتا آپدیت داشتم اما دیگه تموم شد
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما بعد از روز مصاحبه در ابوظبی که 17 می بوده یک آپدیت داشتیم در 22 می در سیس، ولی هنوز وضعیتمون ready هست که قبل از مصاحبه رو نشون میده، جای نگرانی نیست؟
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شاد1353 جون کیستون چیه ؟ من به جز اپدیت اولیه یدونه دیگه داشتم ولی مهم نیست ونگرانی نداره
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و همراهان خوبم سلام
همونطور که می دونید نفر اصلی کیس ما و پسرم کلیرشده
ولی هنوز خودم کلیر نشدم می خواستم چندتا راهنمایی بگیرم ار دوستان
اولش می خواستم تا دو هفته دیگه همه پاس ها رو ببرم سفارت به این امید که تا اون موقع خودم هم کلیرشده باشم. ولی بعد فکرکردم اگر کلیر نشده باشم با توجه به نزدیک بودن زمان انقضای مدیکال مجبورم عهد وایال رو تنها بفرستم و خودم بشینم به امید کلیرنس اما
چون داریم سعی میکنیم باهم بریم امریکا ، برنامه مون اینه که بریم امارات همگی مدیکال رو تمدید کنیم و بعد پاس خانوادمو بدم برای ویزا و خودم با مدیکال جدید منتظر بمونم تا وقتی کلیر شدم (انشاالله) برم برای ویزا
1 - می خواستم بدونم تمدید مدیکال چه قدر زمان میبره برای همه ما؟
2 - ایا ما که مدیکال رو دز دبی تهیه کردیم ایا میتونیم تمدیدش رو از ابوظبی بگیریم؟
3- کل این فرایند رو چه مدت پیشبینی میکنید؟
4- توصیه یا راهمنایی دیگری دارید؟
ممنون میشم دوستان با تجربه واحیانا کسانی که تجربه مشابه دارند دریغ نکنند از راهنمایی
پیشاپیش ممنون
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است