کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-22 ساعت 14:11)سعید... نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 14:03)Afsaneh5388 نوشته:  اخه توي خط دوتامانده به اخر نوشته only PA and child are ready
اين يعني چي پس درواقع داره ميگه نَفَر اصلي و بچه امادست و بقيه اماده نيستند؟
لطفا دوستان با تجربه پاسخ بدهند
أيا در صورت عدم كلير شدن شخص سوم حتما به اسمش اشاره ميكنند؟

درسته منم فکر میکنم همینطور باشه ولی شما به این جمله هم توجه کن
Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance
گفته حتی اگر ویزای همه اعضای خانواده اماده نباشد برای گارانتی اینکه ویزای لاتاری به شما تعلق بگیره هر چه ممکنه سریعتر بیاین سفارت.

بله درسته
ولي اين به اين معني است كه فقط نَفَر اصلي و كودك اماده است
‎2016as36XX‎
برنده اصلی خودم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط سيّس
مصاحبه 7 ژانویه‎
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط خودم
17 می فقط خودم ، 19 مي أبديت كلي و or شدن خودم
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان لطفا بگید
1-این پیغام چیه توی سفارت ابوظبی برامون اومده؟
ما به تازگی کلیر شدیم و برای ویزا باید بریم.
2-راستی شماره تلفن سفارت ابوظبی چنده؟
3-ایا حتما باید یکشنبه و سه شنبه مراجعه کرد؟ اگه یه روز دیگه بریم انجام نمیدن؟

[عکس: s7_aa.png]
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
منظور از آپديت خواستن چيه؟ چه مداركي رو بعنوان آپديت مي خوان؟
پيشاپيش از پاسختون سپاسگزارم
تشکر کنندگان:
(2016-05-22 ساعت 14:38)eng2006 نوشته:  سلام
دوستان لطفا بگید
1-این پیغام چیه توی سفارت ابوظبی برامون اومده؟
ما به تازگی کلیر شدیم و برای ویزا باید بریم.
2-راستی شماره تلفن سفارت ابوظبی چنده؟
3-ایا حتما باید یکشنبه و سه شنبه مراجعه کرد؟ اگه یه روز دیگه بریم انجام نمیدن؟

[عکس: s7_aa.png]

دوست عزیز این پیغام مربوط به تعیین محل تحویل ویزا است که گویا از این به بعد نه از خود سفارت بلکه از یکی از مراکز پست انتخابی انجام میشه. البته بنده هنوز کلیر نشدم و مصاحبه ی ما اوایل فوریه انجام شد. زمانی که این پیغام روی سایت ظاهر شد ما با مراجعه به سایتی که لینکش در پیغام وجود دارد ثبت مرکز پست را انجام دادیم. در مراحل ثبت نام در صورتی که مشکلی پیش آمد می توانید به شماره ها و ایمیل هایی که در همان سایت وجود دارد مراجعه کنید و آن ها در این خصوص شما را راهنمایی می کنند و بعد از اتمام مراحل ثبت نام لازم است با ایمیل موضوع را به خود سفارت اطلاع بدین. البته این اقداماتی بود که ما خودمان در حال انجامش هستیم و هنوز کامل نکردیم و اگر اشتباه نکرده باشم همه ی کسانی که قبلا مصاحبه شدند باید انجام بدهند. دوستان اگر اطلاع بیشتری دارند بفرمایند خیلی خوب میشه که یک وقت خدایی نکرده اشتباه نکنیم و در صورتی که لازم نیست اشتباها ثبت نام نکنیم.
تشکر کنندگان:
دوستان مصاحبه ی ما اوایل فوریه بود. از صحبت های دوستان به نظر می رسد که در حال حاضر افرادی که در ماه ژانویه مصاحبه شده اند در حال کلیر شدن هستند. اگر اینطور باشه کلیری دوستانی که در ماه فوریه مصاحبه شده اند باید از ماه بعد شروع بشه. ممکنه بفرمایید که ایا من اشتباه نمی کنم و همینطوره یا خیر. ممنون از راهنمایی همه ی دوستان
تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-22 ساعت 16:20)Asker نوشته:  دوستان مصاحبه ی ما اوایل فوریه بود. از صحبت های دوستان به نظر می رسد که در حال حاضر افرادی که در ماه ژانویه مصاحبه شده اند در حال کلیر شدن هستند. اگر اینطور باشه کلیری دوستانی که در ماه فوریه مصاحبه شده اند باید از ماه بعد شروع بشه. ممکنه بفرمایید که ایا من اشتباه نمی کنم و همینطوره یا خیر. ممنون از راهنمایی همه ی دوستان

راستش تا جاییکه من می دونم کیس با کیس فرق داره. امروز یک کیس مربوط به سه هفته قبل در ابوظبی کلیر شده. در چند تا تاپیک بالاتر نوشتن.
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: Asker ، GHOBAD21
(2016-05-22 ساعت 16:40)شاد1353 نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 16:20)Asker نوشته:  دوستان مصاحبه ی ما اوایل فوریه بود. از صحبت های دوستان به نظر می رسد که در حال حاضر افرادی که در ماه ژانویه مصاحبه شده اند در حال کلیر شدن هستند. اگر اینطور باشه کلیری دوستانی که در ماه فوریه مصاحبه شده اند باید از ماه بعد شروع بشه. ممکنه بفرمایید که ایا من اشتباه نمی کنم و همینطوره یا خیر. ممنون از راهنمایی همه ی دوستان

راستش تا  جاییکه من می دونم کیس با کیس فرق  داره. امروز یک کیس مربوط به سه هفته قبل در ابوظبی کلیر شده. در چند تا تاپیک بالاتر نوشتن.

بله اما به نظر می رسد غیر از این موارد که تک و توک دیده می شوند ، تعداد زیادی بر اساس زمان کلیر میشوند. چون من این چند روز تعداد زیادی بچه های ژانویه را دیدم که اعلام کردند کلیر شدند. نظر شما چیه؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-22 ساعت 16:50)Asker نوشته:  

راستش تا  جاییکه من می دونم کیس با کیس فرق  داره. امروز یک کیس مربوط به سه هفته قبل در ابوظبی کلیر شده. در چند تا تاپیک بالاتر نوشتن.

بله اما به نظر می رسد غیر از این موارد که تک و توک دیده می شوند ، تعداد زیادی بر اساس زمان کلیر میشوند. چون من این چند روز تعداد زیادی بچه های ژانویه را دیدم که اعلام کردند کلیر شدند. نظر شما چیه؟
بله اینطور به نظر میاد لااقل میشه امیدوار بود آیا شما هم به جز اپديت اولیه اپديتي داشتید این منو خیلی نگران کرده
تشکر کنندگان: Asker

به نظر میاد که اولویت اول با تاریخ مصاحبه هست ولی کیسهای بعدی رو معطل کیسی که جواب استعلامش نیومده نمیکنن
این یعنی تاحدودی به اولویت مصاحبه بستگی داره ولی قطعی نیست
امیدوار باشین
تشکر کنندگان: Asker ، hamidzxc ، شاد1353 ، GHOBAD21
(2016-05-22 ساعت 17:14)farsan نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 16:50)Asker نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 16:40)شاد1353 نوشته:  راستش تا  جاییکه من می دونم کیس با کیس فرق  داره. امروز یک کیس مربوط به سه هفته قبل در ابوظبی کلیر شده. در چند تا تاپیک بالاتر نوشتن.

بله اینطور به نظر میاد لااقل میشه امیدوار بود آیا شما هم به جز اپديت اولیه اپديتي داشتید این منو خیلی نگران کرده

نه ما هم فقط در سایت سفارت یک آپدیت مربوط به روز مصاحبه و در سایت سیس یک آپدیت یک هفته بعد از مصاحبه. تا اونجا که من دیدم دوستانی که وضعیتشان را اینجا گفتند، اکثرا روزهای آخر و نزدیک به کلیرنس آپدیت شدند. فکر نکنم جای نگرانی باشه دوست عزیز
(2016-05-22 ساعت 17:19)soroosh17 نوشته:  

به نظر میاد که اولویت اول با تاریخ مصاحبه هست ولی کیسهای بعدی رو معطل کیسی که جواب استعلامش نیومده نمیکنن
این یعنی تاحدودی به اولویت مصاحبه بستگی داره ولی قطعی نیست
امیدوار باشین

ممنون از راهنمایی خوبتون دوست عزیز. امیدوارم به سرعت نوبت به همه ی بچه ها برسه و اینجا مرتب خبرهای خوب بشنویم
تشکر کنندگان: شاد1353 ، electricalboy
(2016-05-22 ساعت 14:03)سعید... نوشته:  ابوظبی امروز کیس 3220 از دسامبر و کیس های 3642 و 3887 از ژانویه رو کلیر کرد. تبریک میگم ایشالا قسمت همهمون باشه...

با تشکر از آقا سعید ، ما دیگه عادت کردیم اخبار خوب کلیری هارو از شما بشنویم
انشاالله خبر کلیری مارو هم شما اعلام کنید
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
(2016-05-22 ساعت 14:06)عسول نوشته:  درود بر دوستان عزیز
ما هم کلیر شدیم .  البته ما خیلی منتظر نشدیم . فقط 3 هفته . به امید کلیری برای همه

دوستان به امضاء بنده توجه کنید  : ما کیس خیلی سختی بودیم و میتونم به جرات بگم کسی به سختی کیس ما اینجا نیست پس با خیال راحت این روزها رو سر کنید

سلام.
ببخشید میشه بفرمایید چه جوری متوجه شدید که کلیر شدید؟
1- از طریق CEAC و تغییر / به or؟
2- از طریق سایت سفارت و نامه ای مشابه نامه افسانه خانم؟
3- از طریق ایمیل دریافتی از سفارت؟
با تشکر
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
(2016-05-22 ساعت 19:20)moh.saee نوشته:  
ما هم کلیر شدیم .  البته ما خیلی منتظر نشدیم . فقط 3 هفته . به امید کلیری برای همه

دوستان به امضاء بنده توجه کنید  : ما کیس خیلی سختی بودیم و میتونم به جرات بگم کسی به سختی کیس ما اینجا نیست پس با خیال راحت این روزها رو سر کنید

سلام.
با تشکر
سلام دوست عزيز برای من یه سوال پیش اومد سایت سفارت چی هست؟ چون من فقط بلدم سیس رو چک کنم

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
(2016-05-22 ساعت 19:35)Haniusa نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 19:20)moh.saee نوشته:  

سلام.
با تشکر
سلام دوست عزيز برای من یه سوال پیش اومد سایت سفارت چی هست؟  چون من فقط بلدم سیس رو چک کنم

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

سایت سفارت ایروان که برای شماست در زیر ارسال شد. تو اینجا جواب قطعی کلیر شدنتون رو میزنه.
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان