کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان
ما داريم حساب ميكنيم چند روز لازمه برأي تمديد ميديكال و أخذ ويزا در إمارات بمونيم
هر جور حساب ميكنيم چهار پنج روز برأي تمديد مديكال و شش تا هفت روز برأي أخذ ويزا بايد حساب كرد حالا مونديال تو اين گرما و ماه رمضان و هزينه هاي سرسام آور چه كنيم؟؟
كسي راهنماي ميتونه بكنه؟؟
ميخواستيم پس از مديكال برگرديم و فقط يكي مون بمونه و پاس ها رو ببره سفارت ولي خوب بدون پاسپورت كه نميشه برگشت
ممنون اگر كسي راهي بذهنش ميرسه يا تجربه مشابه داره راهنماي كنه
‎2016as36XX‎
برنده اصلی خودم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط سيّس
مصاحبه 7 ژانویه‎
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط خودم
17 می فقط خودم ، 19 مي أبديت كلي و or شدن خودم
تشکر کنندگان:
(2016-05-23 ساعت 21:33)hamidgoldozian نوشته:  سلام به همه دوستان من از برندگان لاتاري ٢٠١٧ هستم يك سوال داشتم از حضورتان ميخواستم ببينم براي تعيين وقت مصاحبه در ارمنستان فقط فرم ٢٦٠ رو بايد پر كرد يا فرم ديگري هم لازم هست تا تكميل شود ممنون از راهنماييتون

البته این سوال رو باید در تاپیک مربوطه بپرسید، ولی پاسخ شما بله هست، در همین فرم ۲۶۰ جایی هست که شما می‌توانید سفارت مورد نظر خود را تعیین کنید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
(2016-05-24 ساعت 15:00)عسول نوشته:  
(2016-05-24 ساعت 13:09)sd_seraj نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 22:31)panizrm نوشته:  سلام دوستان ما هم همچنان منتظر

ما هم از اکتبر باقی موندیم هنوز،منم سفر خارجی چندتایی داشتم و اون دوستی که پرسیذده بودن به خاطر سفرای خارجی هست به نظرم ممکنه به خاطر اون هم باشه،در نهایت واقعا خدا به همه صبر بده و امیدوارم کار همه درس شه،چون واقعا انتظار بی نهااااایت سختیه
درود بر دوستان عزيز
مسافرت رفتن هيچ ربطي به عدم كليري نداره اونها خيلي بهتر از ما ايران و شرايط اينجارو ميدونن بنده هم مسافرت خارج از كشور زياد دارم حتي عربستان ولي هيچ مشكلي پيش نيومد — اما و اما - اونهايي بايد بترسند كه خودشون هم ميدونن مشكل دارند اونها شايد به مشكل بر بخورند مثلاً اون برادر ب س ي ج ي  فعال و يا برادر س پ ا ه ي : خوب نبايد انتظار داشته باشه كه زود كليير بشه

شما خیلی خوش شانس بودین و جزوه استثنا های این پروسه بودین که خوشبختانه اینقد زود کلیر شدین
هیچکس واقعا نمیدونه چرا واسه بعضیا این پروسه خیلی طولانی شده
بعضیا مدرک تحصیلی بالا داشتن بعضیام سفرهای خارج کشور و یکی مثل همسر من فقط سرباز بوده
واقعا نمیشه با قطعیت نظر داد که هرکی پروسش طولانی شده جزوه این برادرانی که شما میگید بوده
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: sahar2016 ، ستوده ، aref_ra ، matin86 ، hamidzxc ، asal1372
(2016-05-24 ساعت 19:48)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
ما داريم حساب ميكنيم چند روز لازمه برأي تمديد ميديكال  و أخذ ويزا در إمارات بمونيم
هر جور حساب ميكنيم چهار پنج روز برأي تمديد مديكال و شش تا هفت روز برأي أخذ ويزا بايد حساب كرد حالا مونديال تو اين گرما و ماه رمضان و هزينه هاي سرسام آور چه كنيم؟؟
ميخواستيم پس از مديكال برگرديم و فقط يكي مون بمونه و پاس ها رو ببره سفارت  ولي خوب بدون پاسپورت كه نميشه برگشت

با درود
همانطور که گفتید میتوانید بعد از روز مدیکال همه بجز یکی از اعضا برگردند و فوری پاسپورتها رو توسط مسافر یا آژانس به دبی برگردونیدو اون نفر باقیمانده پیگیر کارا باشد.
در هر صورت باید قبول کرد مهاجرت هزینه های سنگینی دارد که همه ناگزیر هستند و ارزشش را دارد.
به امید موفقیت همه
تشکر کنندگان: golia ، Afsaneh5388
(2016-05-24 ساعت 19:48)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
ما داريم حساب ميكنيم چند روز لازمه برأي تمديد ميديكال و أخذ ويزا در إمارات بمونيم
ميخواستيم پس از مديكال برگرديم و فقط يكي مون بمونه و پاس ها رو ببره سفارت ولي خوب بدون پاسپورت كه نميشه برگشت

سلام :
مي تونيد سريع مديكال رو بديد و برگرديد ايران ، مديكال رو در دبي به آژانس بديد و وقتي رسيديد ايران پاسپورت هارو برايه شخصي كه مديكال دستشه بفرستيد
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: Afsaneh5388
(2016-05-24 ساعت 12:37)hesam87 نوشته:  
(2016-05-24 ساعت 12:29)شاد1353 نوشته:  مصاحبه 28 آپریل.. آپدیتها 28 و 29 آپریل 2 و 4 مارچ..

منظورتون 4 می هست دیگه

سلام دوست عزیز. میشه بگین آپدیتها رو از کدوم سایت چک میکنین؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-24 ساعت 21:43)ژینوس نوشته:  
(2016-05-24 ساعت 12:29)شاد1353 نوشته:  مصاحبه 28 آپریل.. آپدیتها 28 و 29 آپریل 2 و 4 مارچ..

منظورتون 4 می هست دیگه

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

از اینجا. شمارتون رو بدون صفر وارد کنید مثلا 2016AS5544

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان: matin86 ، ژینوس
(2016-05-24 ساعت 21:43)ژینوس نوشته:  

منظورتون 4 می هست دیگه

ceac.state.gov
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان: شاد1353 ، ژینوس
ممنون از همگي بابت همفريز هاتون
چند تا إيميل زديم سفارت اول معلوم بشه كي كلير شده و كي نشده
ولي راهنماييهاتون خيلي خوب بود
فقط كسي از دوستان تجربه تمديد مديكال رو داره ؟ ميخوام بدونم به پسرم دوباره واكسن واريسلا ميزنن؟؟
چون دفعه قبل تب كرد و مريض شد
‎2016as36XX‎
برنده اصلی خودم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط سيّس
مصاحبه 7 ژانویه‎
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط خودم
17 می فقط خودم ، 19 مي أبديت كلي و or شدن خودم
تشکر کنندگان:
سلام از بچهای هفته اول ودوم مارچ کسی آپدتی داشته ?چند آپدیت پیاپی و بجز روز بعد از روز مصاحبه?
تشکر کنندگان:
(2016-05-24 ساعت 13:19)R@#@ نوشته:  سلام دوستان چون اینجا همه مصاحبه شدن میخوام اینجا بپرسم.از شما گواهی فوت پدر و یا مادر چه کیس اصلی و چه باقی اعضا رو خواستن؟راستی سفارت بنده هم ایروانه

دوست عزیز گواهی فوت پدر و مادر لازم نیست و در هیچ جایی جزو مدارک لازم ذکر نشده. از ما هنگام مصاحبه چنین چیزی رو نخواستن و اصلا در مورد پدر و مادر سوالی نکردن. این رو هم بگم که همسرم که برنده اصلی هستند پدر و مادرشون رو از دست دادن.
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
تشکر کنندگان: matin86
(2016-05-07 ساعت 22:20)electricalboy نوشته:  انتخاب پست سفارت ابوظبی :
اگر به این صفحه برید http://www.abudhabiivo.net/b_contactus.aspx ، متن زیر رو می بینید:
Important Change: All visa applicants MUST visit the website www.usvisa-info.com to create an account and register for courier delivery service BEFORE their interview
وقتی به سایت  www.usvisa-info.com مراجعه می کنید ممکنه کیستون رو نشناسه که دستورالعملی رو میده که به آدرس زیر ایمیل بزنید :
esee_contactus+ae+ivcasenumber+en@visaops.net
با عنوان :Case number not ready to schedule
بعد در ایمیل اسم کامل ، تاریخ تولد ، شماره کیس نامبر و پی دی اف نامه دوم ( نامه زمان مصاحبه ) رو می فرستید. بعد از دو تا سه روز ی ایمیل دیگه میاد بهتون که شما رو به یک صفحه هدایت می کنه میگه پسورد بزنید و فرداش ی ایمیل میاد که مشکل شما حل شده این ایمیلها از آدرس info@gssvisa.zendesk.com به دست شما میرسه
بعد از حل مشکل که وارد سایت www.usvisa-info.com شدید کیس نامبرتون رو بصورت کامل وارد کنید 2016AS00001234  صفرهاشو هم وارد کنید دیگه ثبت میشه.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
چک کردن مراحل AP در سایت سفارت :
وقتی به سایت http://www.abudhabiivo.net/ تشریف ببرید و شماره کیس رو بزنید متنی رو میبینید که می گه :
New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.

If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.

میگه اگر بعد از مصاحبتون روی سایت ثبت نام کردید به ما ایمیل بزنید ، وقتی ایمیل عادی بفرستید ی ایمیل اتوماتیک میاد که لطفا از contact us ایمیل بفرستید.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
اینها همه مراحلی بود که من طی کردم و کارم رو در نهایت ایمیل کردم.
همه اینا رو نوشتم ی سوال بپرسم می دونید چند ماه قبل گفته بودن که ثبت نام  قبل از مصاحبه برای همه الزامیه ، الانم مسیج گذاشتن آقا شما قبل مصاحبه ثبت کردی برو تو پروفایلت مراحل و برو جلو ثبت نکردی حتما به ما ایمیل بزن و ثبتش و اطلاع بده .
امیدوارم این نا هماهنگی ها و اطلاع رسانی ضعیفشون و تغییرات وسط کار ما مشکلی برای ما که بعد از مصاحبه ثبت کردیم بوجود نیاره ، همینجوری اینا طولش میدادن دیگه چه برسه واقعا منتظر کار ماهم باشن.
از طرف دیگه دوستانی که در ترکیه مراحل رو طی کردن نحوه ارسال پاسپورت و دریافت ویزا توسط پست و باز توضیح بدن با روند کار آشنا بشیم.
دوستان هر اشکالی میبینن مطرح کنن تا خدایی نکرده اون مشکل بدون رفع شدن بقیه رو گمراه نکنه
سپاس

درود دوست عزیز
من ثبت نامم با موفقیت انجام شد و حالا میخوام اینرو به سفارت اطلاع بدم با توجه به اینکه گفتند به ما ایمیل بزنید و ما رو در جریان بزارید. حالا میخواستم از شما بپرسم آدرس این ایمیل دقیقا چیه تا بتونم اطلاعات رو بفرستم تا باخبر بشند از ثبت نام من!!؟؟
ممنون بابت اطلاعات مفید
تشکر کنندگان:
(2016-05-24 ساعت 22:47)sosol نوشته:  سلام از بچهای هفته اول ودوم مارچ کسی آپدتی داشته ?چند آپدیت پیاپی و بجز روز بعد از روز مصاحبه?

ما نداشتیم
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: sosol
(2016-05-24 ساعت 22:55)behzad mg نوشته:  
(2016-05-24 ساعت 22:47)sosol نوشته:  سلام از بچهای هفته اول ودوم مارچ کسی آپدتی داشته ?چند آپدیت پیاپی و بجز روز بعد از روز مصاحبه?

ما نداشتیم

ما هم نه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: sosol
زمان مصاحبه ما ثبت نام برای پست نبود حالا هم نمیدونم چجوری ثبت نام کنم آیا حتما باید برای پست ثبت نام کنیم فتنه اینکار رو انجام ندیم مشکلی برای کلير شدن پیش میاد؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان