کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-25 ساعت 13:04)شاد1353 نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 12:59)Haniusa نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 12:45)شاد1353 نوشته:  من که هنوز یک ماه نشده منتظر کلیری هستم ولی واقعیت اینه که خیلی روزهای سختیه. ماجرا برای ما هم از اردیبهشت پارسال شروع شده. یک ساله روی هواییم. یک ساله نمی دونیم چی میشه. خیلی خسته کننده است. خیلی برزخ عجیبیه. حتی آدم دلش نمیاد یک حرکت جدید انجام بده. جالبه که هر چی پیشنهاد خوب کاری و تحصیلی و اینا هم هست تو همین چند ماه پیش اومده. خدا به هممون صبر بده
دقیقا دقیقا موافقم انگار روز ها و هفته ها هم کند میگذرن خدا به هممون صبر بده [emoji120] [emoji120]

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

بچه های یکی به من یاد بده چجوری امضا درست کنم

بالا گوشه سمت راست صفحه زده کنترل پنل برو تو و از ستون سمت راست صفحه جدید گزینه تغییر امضا رو انتخاب کن
تشکر کنندگان: شاد1353
(2016-05-25 ساعت 10:48)شاد1353 نوشته:  
(2016-05-24 ساعت 19:48)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
ما داريم حساب ميكنيم چند روز لازمه برأي تمديد ميديكال  و أخذ ويزا در إمارات بمونيم
هر جور حساب ميكنيم چهار پنج روز برأي تمديد مديكال و شش تا هفت روز برأي أخذ ويزا بايد حساب كرد حالا مونديال تو اين گرما و ماه رمضان و هزينه هاي سرسام آور چه كنيم؟؟
كسي راهنماي ميتونه بكنه؟؟
ميخواستيم پس از مديكال برگرديم و فقط يكي مون بمونه و پاس ها رو ببره سفارت  ولي خوب بدون پاسپورت كه نميشه برگشت
ممنون اگر كسي راهي بذهنش ميرسه يا تجربه مشابه داره راهنماي كنه

سلام.
میدونم از نظر هزینه فشار زیادی به آدم میاد. اما یک چیزی بهتون بگم؟ من همین امروز حاضرم 30  میلیون بدم و کلیر بشم. این روزهای پر فشار تموم بشه. به قضیه یه جور دیگه نگاه کنید. بعد هم ماه رمضون اونجا همش جشنه. حتی برگری ها و اینا به مسافرها غذا میدن ببرین هتل. توی رستوران نمیشه بخورید ولی میشه که بگیرید و ببرید. از این بابت اتفاقا بودن در اونجا خیلی هم بد نیست. ضمنا توی ماه رمضون کلی هزینه ها کاهش پیدا می کنه. اگر خودتون هتل بوک کنید و ندید به آژانسها خیلی کم هزینه تر میشه. همه ماها داریم چیزی به دست میاریم که بقیه حاضرن براش کلی خرج کنند. پس دلتون رو بزنید به دریا. 5 روز توی یک کشور مسلمون بمونید سالها اینجا توی ایران با این همه سختگیری موندیم. اونجا به اندازه ایران سخت نمی گیرند

سلام ممنون از پاسختون
کاملا حق با شماست ولی خوب 5 روزبرای مدیکال و 7 روز برای اخذ ویزا با بچه کوچک کمی سخته
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 13:44)R@#@ نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 12:59)Haniusa نوشته:  دقیقا دقیقا موافقم انگار روز ها و هفته ها هم کند میگذرن خدا به هممون صبر بده [emoji120] [emoji120]

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

بالا گوشه سمت راست صفحه زده کنترل پنل برو تو و از ستون سمت راست صفحه جدید گزینه تغییر امضا رو انتخاب کن

ممنونم دوست عزیز درست شد
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 13:47)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 10:48)شاد1353 نوشته:  
(2016-05-24 ساعت 19:48)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
ما داريم حساب ميكنيم چند روز لازمه برأي تمديد ميديكال  و أخذ ويزا در إمارات بمونيم
هر جور حساب ميكنيم چهار پنج روز برأي تمديد مديكال و شش تا هفت روز برأي أخذ ويزا بايد حساب كرد حالا مونديال تو اين گرما و ماه رمضان و هزينه هاي سرسام آور چه كنيم؟؟
كسي راهنماي ميتونه بكنه؟؟
ميخواستيم پس از مديكال برگرديم و فقط يكي مون بمونه و پاس ها رو ببره سفارت  ولي خوب بدون پاسپورت كه نميشه برگشت
ممنون اگر كسي راهي بذهنش ميرسه يا تجربه مشابه داره راهنماي كنه

سلام.
میدونم از نظر هزینه فشار زیادی به آدم میاد. اما یک چیزی بهتون بگم؟ من همین امروز حاضرم 30  میلیون بدم و کلیر بشم. این روزهای پر فشار تموم بشه. به قضیه یه جور دیگه نگاه کنید. بعد هم ماه رمضون اونجا همش جشنه. حتی برگری ها و اینا به مسافرها غذا میدن ببرین هتل. توی رستوران نمیشه بخورید ولی میشه که بگیرید و ببرید. از این بابت اتفاقا بودن در اونجا خیلی هم بد نیست. ضمنا توی ماه رمضون کلی هزینه ها کاهش پیدا می کنه. اگر خودتون هتل بوک کنید و ندید به آژانسها خیلی کم هزینه تر میشه. همه ماها داریم چیزی به دست میاریم که بقیه حاضرن براش کلی خرج کنند. پس دلتون رو بزنید به دریا. 5 روز توی یک کشور مسلمون بمونید سالها اینجا توی ایران با این همه سختگیری موندیم. اونجا به اندازه ایران سخت نمی گیرند

سلام ممنون از پاسختون
کاملا حق با شماست ولی خوب 5 روزبرای مدیکال و 7 روز برای اخذ ویزا با بچه کوچک کمی سخته

بله خیلی هم سخته اما روزی که ویزا بگیرین همه این سختی ها رو یادتون میره. فکر می کنم مدیکال شما برای تمدید زودتر اتفاق میفته.. نگران نباشید
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: Aliakbarasghari
دوستان سلام . من برنده 2017 با رتبه 2600 شدم . پارسال جهت ویزای توریستی اقدام کردم به دلیل خدمت در سپاه 9 ماه طول کشید تا کلیر شدم.یک هفته قبل از اینکه لاتاری برنده بشوم متوجه شدم که ویزای توریستیم در آمده که الان در پاسپورتم هست. میخواستم بدونم که کلرینس من چطوری میشه؟
تشکر کنندگان:
(1970-01-18 ساعت 03:12)hamednew
[/quote' نوشته:  
سلام دوست عزیز
کار اصلا سختی نیست من بهتون میگم چیکار کنید .. با این صحبتی که می کنید شما یه حساب یا اکانت ساختید، که وقتی وارد میخواید بشید از شما ایمیل و رمز عبور میخواد اگر این مرحله است وارد شوید (نه، باید یکی بسازید از دکمه اعمال استفاده کنید و یکی بسازید)... حالا که ساختید وارد حساب کاربری بشید و روی چند گزینه که نیاز به تیک زدن داره اولی رو تیک بزنید و ادامه بدید و در نهایت از شما مشخصات شما رو میخواد مثه شماره کیس و شماره و پاسپورت و .. اگر زدید و ساخت پس میره جلو اگر نساخت و خطا داد، بالا قسمتی که خطا میده توضیحاتی میده مبنی بر اینکه اگر همه رو درست وارد کردید و باز انجام نمیشه .. کیس نامبر و عدد فرم 260 و تو میل با عنوان ... فلان وارد کنید و برای ما بفرستید و براتون میل هم میاد بعدش حالا همون روز یا چند روز بعد که درست شده و برید وارد کنید و حساب رو بسازید و منطقه پست رو انتخاب کنید .. اگر تا اینجا مشکل خوردید و بازهم نشد اطلاع بدید تا بیشتر راهنمایی کنم.
دوست عزیز ممنون از راهنمایی مفیدتون . من حساب باز کردم حالا با انتخاب منطقه پستی بعدش باید چیکار کنیم ؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 14:37)daniyal1351 نوشته:  
(1970-01-18 ساعت 03:12)hamednew
سلام دوست عزیز
کار اصلا سختی نیست من بهتون میگم چیکار کنید .. با این صحبتی که می کنید شما یه حساب یا اکانت ساختید، که وقتی وارد میخواید بشید از شما ایمیل و رمز عبور میخواد اگر این مرحله است وارد شوید (نه، باید یکی بسازید از دکمه اعمال استفاده کنید و یکی بسازید)... حالا که ساختید وارد حساب کاربری بشید و روی چند گزینه که نیاز به تیک زدن داره اولی رو تیک بزنید و ادامه بدید و در نهایت از شما مشخصات شما رو میخواد مثه شماره کیس و شماره و پاسپورت و .. اگر زدید و ساخت پس میره جلو اگر نساخت و خطا داد، بالا قسمتی که خطا میده توضیحاتی میده مبنی بر اینکه اگر همه رو درست وارد کردید و باز انجام نمیشه .. کیس نامبر و عدد فرم 260 و تو میل با عنوان ... فلان وارد کنید و برای ما بفرستید و براتون میل هم میاد بعدش حالا همون روز یا چند روز بعد که درست شده و برید وارد کنید و حساب رو بسازید و منطقه پست رو انتخاب کنید .. اگر تا اینجا مشکل خوردید و بازهم نشد اطلاع بدید تا بیشتر راهنمایی کنم.
[/quote' نوشته:  دوست عزیز ممنون از راهنمایی مفیدتون . من حساب باز کردم حالا با انتخاب منطقه پستی بعدش باید چیکار کنیم ؟

من امروز از طریق اسکایپ صحبت کردم با پرسنل مربوطه .. گفتند اگر بعد از تاریخ مصاحبه ثبت نام کردید همین که یه جایگاهی رو برای ارسال مدارک انتخاب کردید کافیه .. مهم اینه که ثبت نام کردید .. در مورد میل پرسیدم که گفت به کنسولی مربوطه میل کنید و منم از راه contact us رفتم تو سایت سفارت ابوظبی (برای چک کیس استفاده میکنیم) .. اونجا وقتی گزینه من مصاحبه داشتم رو زدید و بعدش که خواستید مشخصات پر کنید یه قسمت از شما بابت موضوع نامه شما سوال میکنه که من اخرین گزینه رو انتخاب کردم i have another question و توضیح دادم که ثبت نام کردم و میخوام در جریان باشید . اسکرین شات میل رو می فرستم شاید به دردتون بخوره. فکر کنم راهش درست باشه چون شیوه دیگه ای برای میل فرستادن به اونها ذکر نشده !!!

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: daniyal1351 ، moh.saee ، electricalboy
همقطاران عزیز سلام
کسی می دونه اگر همراهان بعد از نفر اصلی کلیر بشن چطور میشه فهمید؟
به این سفارت ابوظبی که هر چی ایمیل میزنیم جواب نمیدن
ممنونم
2016as36XX
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

تشکر کنندگان:
از بچه های فوریه خبری نیست؟
کسی خبر داره کسی از فوریه کلیر شده یا نه؟
تشکر کنندگان: Asker
دوستان آیا برای کسایی که ماه مارچ رفتن مصاحبه ثبت نام دفتر پستی اجباریه ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 13:37)hamednew نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 01:58)سعید... نوشته:  درود دوست عزیز
من ثبت نامم با موفقیت انجام شد و حالا میخوام اینرو به سفارت اطلاع بدم با توجه به اینکه گفتند به ما ایمیل بزنید و ما رو در جریان بزارید. حالا میخواستم از شما بپرسم آدرس این ایمیل دقیقا چیه تا بتونم اطلاعات رو بفرستم تا باخبر بشند از ثبت نام من!!؟؟
ممنون بابت اطلاعات مفید

سلام دوست گرامی
تو سایتwww.usvisa-info.com‎ که میرم جایی برای وارد کردن کیس نامبر پیدا نمیکنم. اولش یه صفحه ابی هست که نوع ویزا رو انتخاب میکنی (مهاجرتی یا غیرمهاجرتی) صفحه بعد سفارت رو انتخاب میکنی و زبان مورد نظر که ابوظبی رو انتخاب کردم بعد دکمه ثبت و ادامه و اطلاعات ویزا داره که روی ثبت کلیک کردم ادرس ایمیل و نام و نام خانوادگی و انتخاب پسورد باید وارد میکردی همین.! من جایی ندیدم که کیس نامبر وارد کنم که بخواد نشناسه!!! شما کجای سایت رفتین لطفا راهنمایی کنین. ممنون.
سلام دوست عزیز
[/quote]

سلام ممنونم از راهنمایتون من ایمیل زدم اما جواب ندادند
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 15:13)behzad mg نوشته:  دوستان آیا برای کسایی که ماه مارچ رفتن مصاحبه ثبت نام دفتر پستی اجباریه ؟

من هم ماه مارچ مصاحبه بودم سوالم همينه كه بايد پست ثبت نام كنيم يا نه يا بايد بعد از كلير شدن اين كارو بكنيم دوستان كه اطلاع دارن جواب بدن ممنون ميشم
//2016AS4*** Case مصاحبه  مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست   10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 12:59)Haniusa نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 12:45)شاد1353 نوشته:  من که هنوز یک ماه نشده منتظر کلیری هستم ولی واقعیت اینه که خیلی روزهای سختیه. ماجرا برای ما هم از اردیبهشت پارسال شروع شده. یک ساله روی هواییم. یک ساله نمی دونیم چی میشه. خیلی خسته کننده است. خیلی برزخ عجیبیه. حتی آدم دلش نمیاد یک حرکت جدید انجام بده. جالبه که هر چی پیشنهاد خوب کاری و تحصیلی و اینا هم هست تو همین چند ماه پیش اومده. خدا به هممون صبر بده
دقیقا دقیقا موافقم انگار روز ها و هفته ها هم کند میگذرن خدا به هممون صبر بده [emoji120] [emoji120]

درود بر شما

برای امضا درست کردن، اگر تعداد ارسالهای شما از ۵ بیشتر شده باشد، میتوانید در بالای صفحه روی «کنترل پنل کاربر» کلیک کنید، در صفحه جدید، ستون سمت راست در بخش «تنظیمات حساب کاربری» روی آیتم تغییر امضا کلیک کنید، حالا در باکس جدید می‌توانید امضای خود را وارد کنید، میتوانید رنگ و سایر فونت امضای خود را نیز تنظیم کنید، همچنین تعیین کنید که امضای شما در تمام پستهای قبلی شما اعلام شود یا از این به بعد اعمال شود.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: شاد1353
همقطاران عزیز سلام
کسی می دونه اگر همراهان بعد از نفر اصلی کلیر بشن چطور میشه فهمید؟
به این سفارت ابوظبی که هر چی ایمیل میزنیم جواب نمیدن
ممنونم
2016as36XX

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 15:10)mohajerUsa نوشته:  از بچه های فوریه خبری نیست؟
کسی خبر داره کسی از فوریه کلیر شده یا نه؟

سلام دوست عزیز . مصاحبه منم 18 فوریه بوده و آخرین آپدیت 24 فوریه .چندتا از بچه های دیگه هم تو گروه 24 فوریه هستن . این افراد کسایی هستن که آخرین آپدیت و شرایط ap یکسانی دارند.جالبه با اینکه شما ابوظبی بودی باز هم آخرین آپدیتت 24 فوریه هست .فکر می کنم کسایی که آپدیتشون در سیس مثل همه از یک ارگان بایدجواب استعلامشون بیاد که فعلا نیومده . از فوریه هیچ کسیو که خدمت رفته هنوز کلیر نکردن .
من که دارم میشم 100 روزه.... دیگه طاقت ندارم ،هر روز چشم انتظارم Sad
امسال چون زیاد کارنت کردن روند کلیر خیلی کند شده .
شما ap بخاطر سربازی بوده؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان