کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
درود دوست عزیز
من ثبت نامم با موفقیت انجام شد و حالا میخوام اینرو به سفارت اطلاع بدم با توجه به اینکه گفتند به ما ایمیل بزنید و ما رو در جریان بزارید. حالا میخواستم از شما بپرسم آدرس این ایمیل دقیقا چیه تا بتونم اطلاعات رو بفرستم تا باخبر بشند از ثبت نام من!!؟؟
ممنون بابت اطلاعات مفید
[/quote]

سلام دوست گرامی
تو سایتwww.usvisa-info.com‎ که میرم جایی برای وارد کردن کیس نامبر پیدا نمیکنم. اولش یه صفحه ابی هست که نوع ویزا رو انتخاب میکنی (مهاجرتی یا غیرمهاجرتی) صفحه بعد سفارت رو انتخاب میکنی و زبان مورد نظر که ابوظبی رو انتخاب کردم بعد دکمه ثبت و ادامه و اطلاعات ویزا داره که روی ثبت کلیک کردم ادرس ایمیل و نام و نام خانوادگی و انتخاب پسورد باید وارد میکردی همین.! من جایی ندیدم که کیس نامبر وارد کنم که بخواد نشناسه!!! شما کجای سایت رفتین لطفا راهنمایی کنین. ممنون.
تشکر کنندگان:
(2016-05-24 ساعت 15:00)عسول نوشته:  
(2016-05-24 ساعت 13:09)sd_seraj نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 22:31)panizrm نوشته:  سلام دوستان ما هم همچنان منتظر

ما هم از اکتبر باقی موندیم هنوز،منم سفر خارجی چندتایی داشتم و اون دوستی که پرسیذده بودن به خاطر سفرای خارجی هست به نظرم ممکنه به خاطر اون هم باشه،در نهایت واقعا خدا به همه صبر بده و امیدوارم کار همه درس شه،چون واقعا انتظار بی نهااااایت سختیه
درود بر دوستان عزيز
مسافرت رفتن هيچ ربطي به عدم كليري نداره اونها خيلي بهتر از ما ايران و شرايط اينجارو ميدونن بنده هم مسافرت خارج از كشور زياد دارم حتي عربستان ولي هيچ مشكلي پيش نيومد — اما و اما - اونهايي بايد بترسند كه خودشون هم ميدونن مشكل دارند اونها شايد به مشكل بر بخورند مثلاً اون برادر ب س ي ج ي  فعال و يا برادر س پ ا ه ي : خوب نبايد انتظار داشته باشه كه زود كليير بشه

والا اگه ما اینطوری که شما می فرمایین بودیم نیازی به رفتن نداشتیم،همینحا میمپندیم و زندگیمون رو میکردیم،واقعا به نظر من شما شانس اوردین که انقدر طولانی نشدین،وکرنه من با تحقیقاتی قبلی که کرده بودم کاملا شرایطیک ضرب رو داشتم و خیلی دیگه از دوستان هم به همین نحو بودن
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان: sahar2016 ، chakavakl ، aref_ra
(2016-05-24 ساعت 21:41)roteil نوشته:  
(2016-05-24 ساعت 19:48)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
ما داريم حساب ميكنيم چند روز لازمه برأي تمديد ميديكال  و أخذ ويزا در إمارات بمونيم
هر جور حساب ميكنيم چهار پنج روز برأي تمديد مديكال و شش تا هفت روز برأي أخذ ويزا بايد حساب كرد حالا مونديال تو اين گرما و ماه رمضان و هزينه هاي سرسام آور چه كنيم؟؟
كسي راهنماي ميتونه بكنه؟؟
ميخواستيم پس از مديكال برگرديم و فقط يكي مون بمونه و پاس ها رو ببره سفارت  ولي خوب بدون پاسپورت كه نميشه برگشت
ممنون اگر كسي راهي بذهنش ميرسه يا تجربه مشابه داره راهنماي كنه

سلام :
مي تونيد سريع مديكال رو بديد و برگرديد ايران ، مديكال رو در دبي به آژانس بديد و وقتي رسيديد ايران پاسپورت هارو برايه شخصي كه مديكال دستشه بفرستيد

دوست عزیز به نظر من برای کاهش هزینه شما از الان سایت بریم سفر و الی گشت رو هر روز چک کنید تا ارزونترین قیمت رو برای هتل و پرواز به دست بیارید.حتی پروازهای شارجه رو هم چک کنید چون شارجه به ابوظبی نزدیکتره.هتل هم به نظر من از چهار ستاره کمتر نگیرید.ما هتل چهر ستاره نووتل البستون بودیم که برای 6 شب با صبحانه یک میلیون و هشتصد شد.بهتره دوستان روز پنجشنبه مدیکال رو انجام بدن تا یکشنبه بتونن به همراه پاسپورتها به سفارت بفرستند.اینطوری کارها هم بدون استرس پیش میره.مدیکال در ابوظبی با دوبی از نظر قیمت تفوتی نداره.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: Aliakbarasghari ، GHOBAD21
چرا امسال اینقدر روند کلیر شدن کند شده؟؟ تاپیک 2015 رو که میخونی هر روز پر از شور و هیجان و خبر خوش کلیریه پارسال تا این تاریخ کلی از فوریه و مارچ هم کلیر شده بودن، تو تاپیک 2016 هیچ خبری نیست...
تشکر کنندگان: hamidzxc ، GHOBAD21
سلام، قبل از اينكه سوام رو مطرح كنم ، بگم كه من  ٥ مى ٢٠١٥ برنده شدم، اما ١٦ اپريل ٢٠١٦ ديدم، دير چك كردم، به هر حال، الان به من وقت سفارت الوظبي براي ١١ جولاي دادن ، با توجه به تجربياتتون، ميشه بگين احتمال اينكه ويزا من اكى بشه هست ؟؟؟
با توجه به اينكه فوق ليسانسم اما جايي به صورت رسمي شاغل نيستم و همراه هم ندارم.
**41****2016
تشکر کنندگان: GHOBAD21
سلام دوستان . كسي رو ميشناسين كه پاسپورت رو به تركيه جهت اخذ ويزا پيكاپ كرده باشه ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-24 ساعت 19:48)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
ما داريم حساب ميكنيم چند روز لازمه برأي تمديد ميديكال  و أخذ ويزا در إمارات بمونيم
هر جور حساب ميكنيم چهار پنج روز برأي تمديد مديكال و شش تا هفت روز برأي أخذ ويزا بايد حساب كرد حالا مونديال تو اين گرما و ماه رمضان و هزينه هاي سرسام آور چه كنيم؟؟
كسي راهنماي ميتونه بكنه؟؟
ميخواستيم پس از مديكال برگرديم و فقط يكي مون بمونه و پاس ها رو ببره سفارت  ولي خوب بدون پاسپورت كه نميشه برگشت
ممنون اگر كسي راهي بذهنش ميرسه يا تجربه مشابه داره راهنماي كنه

سلام.
میدونم از نظر هزینه فشار زیادی به آدم میاد. اما یک چیزی بهتون بگم؟ من همین امروز حاضرم 30 میلیون بدم و کلیر بشم. این روزهای پر فشار تموم بشه. به قضیه یه جور دیگه نگاه کنید. بعد هم ماه رمضون اونجا همش جشنه. حتی برگری ها و اینا به مسافرها غذا میدن ببرین هتل. توی رستوران نمیشه بخورید ولی میشه که بگیرید و ببرید. از این بابت اتفاقا بودن در اونجا خیلی هم بد نیست. ضمنا توی ماه رمضون کلی هزینه ها کاهش پیدا می کنه. اگر خودتون هتل بوک کنید و ندید به آژانسها خیلی کم هزینه تر میشه. همه ماها داریم چیزی به دست میاریم که بقیه حاضرن براش کلی خرج کنند. پس دلتون رو بزنید به دریا. 5 روز توی یک کشور مسلمون بمونید سالها اینجا توی ایران با این همه سختگیری موندیم. اونجا به اندازه ایران سخت نمی گیرند
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: sahar2016 ، mostafa2017 ، matin86
درود بر شما هم رکابان!
دوستان ما این روزا بعد از 130 روز انتظار دست و دلمون به هیچ کار نمیره و با اینکه میدونیم باید همه کارهای روزمره را انجام داد و فقط صبر کرد ولی همه کارهامون نیمه کاره هست و بلاتکلیف و در واقع نمیشه کارها و برنامه های زندگی رو بدرستی پیش برد وکلیر شدن را در نظر نگرفت!!!!!!
هر آن ممکنه نتیجه بیاد و همه چیز تغییر کنه . در نهایت امان از بلاتکلیفی!!!!!!
شما چطور؟؟؟
تشکر کنندگان: diakoal ، golia ، moh.saee ، matin86 ، hamidzxc ، ستوده ، GHOBAD21
سلام دوستان گرامی
اونایی که مثل ما قبل از این جریان پست رفتن مصاحبه تکلیفشون چیه؟ ثبت نام پست لازمه یا نه؟ اگه هست برای ثبت نام پست تو سایتwww.usvisa-info.com‎ که میرم جایی برای وارد کردن کیس نامبر پیدا نمیکنم. اولش یه صفحه ابی هست که نوع ویزا رو انتخاب میکنی (مهاجرتی یا غیرمهاجرتی) صفحه بعد سفارت رو انتخاب میکنی و زبان مورد نظر که ابوظبی رو انتخاب کردم در صفحه بعد 3 دکمه ثبت و ادامه و اطلاعات ویزا داره که روی ثبت کلیک کردم ادرس ایمیل و نام و نام خانوادگی و انتخاب پسورد رو باید وارد میکردی همین.! من جایی ندیدم که کیس نامبر وارد کنم که بخواد نشناسه!!! شما کجای سایت رفتین لطفا راهنمایی کنین. ممنون.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
دوست عزیز آقای electricalboy ، ممنون از اینکه راجع به این ثبت نام جدید اطلاع رسانی کردی ، من تا الان نمیدونستم بایستی چنین کاری بکنم و تازه امروز بعد از یکماه از زمان مصاحبه رفتم تو سایت و همونطور که شما نوشته بودید کیس من رو نمیشناخت و میل زدم ، ممنون میشم راهنمائی بیشتری تو این زمینه انجام بدین که اگر این ثبت نام انجام نشه آپدیت ها صورت میگیره یا نه چون من تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم. از لطف شما و مسئولین سایت ممنونم
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 12:09)koool نوشته:  درود بر شما هم رکابان!
دوستان ما این روزا بعد از 130 روز انتظار دست و دلمون به هیچ کار نمیره و با اینکه میدونیم باید همه کارهای روزمره را انجام داد و فقط صبر کرد ولی همه کارهامون نیمه کاره هست و بلاتکلیف و در واقع نمیشه کارها و برنامه های زندگی رو بدرستی پیش برد وکلیر شدن را در نظر نگرفت!!!!!!
شما چطور؟؟؟

من که هنوز یک ماه نشده منتظر کلیری هستم ولی واقعیت اینه که خیلی روزهای سختیه. ماجرا برای ما هم از اردیبهشت پارسال شروع شده. یک ساله روی هواییم. یک ساله نمی دونیم چی میشه. خیلی خسته کننده است. خیلی برزخ عجیبیه. حتی آدم دلش نمیاد یک حرکت جدید انجام بده. جالبه که هر چی پیشنهاد خوب کاری و تحصیلی و اینا هم هست تو همین چند ماه پیش اومده. خدا به هممون صبر بده
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
تشکر کنندگان: behzad mg ، moh.saee ، matin86 ، hamidzxc ، ستوده ، GHOBAD21
(2016-05-25 ساعت 12:45)شاد1353 نوشته:  
شما چطور؟؟؟

من که هنوز یک ماه نشده منتظر کلیری هستم ولی واقعیت اینه که خیلی روزهای سختیه. ماجرا برای ما هم از اردیبهشت پارسال شروع شده. یک ساله روی هواییم. یک ساله نمی دونیم چی میشه. خیلی خسته کننده است. خیلی برزخ عجیبیه. حتی آدم دلش نمیاد یک حرکت جدید انجام بده. جالبه که هر چی پیشنهاد خوب کاری و تحصیلی و اینا هم هست تو همین چند ماه پیش اومده. خدا به هممون صبر بده
دقیقا دقیقا موافقم انگار روز ها و هفته ها هم کند میگذرن خدا به هممون صبر بده [emoji120] [emoji120]

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان: شاد1353 ، matin86 ، hamidzxc
سلام کیس های زیر از ابوظبی اگه تو سایت مهاجر سرا هستند لطفا جواب بدن که ایا کلیر شدن یا اگه نشدن ایمیل نزدن به سفارت کلیری شون رو پیگیری کنن؟ اخه خیلی عجیبه چون نفر اصلی کیس یک ماهه که or شده ولی تو سایت سفارت نامه کلیری نیومده براشون.
کیس 1686 از اکتبر
2734 از نوامبر
2192 از دسامبر
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 12:59)Haniusa نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 12:45)شاد1353 نوشته:  
شما چطور؟؟؟

دقیقا دقیقا موافقم انگار روز ها و هفته ها هم کند میگذرن خدا به هممون صبر بده [emoji120] [emoji120]

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

بچه های یکی به من یاد بده چجوری امضا درست کنم
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 01:58)سعید... نوشته:  درود دوست عزیز
من ثبت نامم با موفقیت انجام شد و حالا میخوام اینرو به سفارت اطلاع بدم با توجه به اینکه گفتند به ما ایمیل بزنید و ما رو در جریان بزارید. حالا میخواستم از شما بپرسم آدرس این ایمیل دقیقا چیه تا بتونم اطلاعات رو بفرستم تا باخبر بشند از ثبت نام من!!؟؟
ممنون بابت اطلاعات مفید

سلام دوست گرامی
تو سایتwww.usvisa-info.com‎ که میرم جایی برای وارد کردن کیس نامبر پیدا نمیکنم. اولش یه صفحه ابی هست که نوع ویزا رو انتخاب میکنی (مهاجرتی یا غیرمهاجرتی) صفحه بعد سفارت رو انتخاب میکنی و زبان مورد نظر که ابوظبی رو انتخاب کردم بعد دکمه ثبت و ادامه و اطلاعات ویزا داره که روی ثبت کلیک کردم ادرس ایمیل و نام و نام خانوادگی و انتخاب پسورد باید وارد میکردی همین.! من جایی ندیدم که کیس نامبر وارد کنم که بخواد نشناسه!!! شما کجای سایت رفتین لطفا راهنمایی کنین. ممنون.
[/quote]
سلام دوست عزیز
کار اصلا سختی نیست من بهتون میگم چیکار کنید .. با این صحبتی که می کنید شما یه حساب یا اکانت ساختید، که وقتی وارد میخواید بشید از شما ایمیل و رمز عبور میخواد اگر این مرحله است وارد شوید (نه، باید یکی بسازید از دکمه اعمال استفاده کنید و یکی بسازید)... حالا که ساختید وارد حساب کاربری بشید و روی چند گزینه که نیاز به تیک زدن داره اولی رو تیک بزنید و ادامه بدید و در نهایت از شما مشخصات شما رو میخواد مثه شماره کیس و شماره و پاسپورت و .. اگر زدید و ساخت پس میره جلو اگر نساخت و خطا داد، بالا قسمتی که خطا میده توضیحاتی میده مبنی بر اینکه اگر همه رو درست وارد کردید و باز انجام نمیشه .. کیس نامبر و عدد فرم 260 و تو میل با عنوان ... فلان وارد کنید و برای ما بفرستید و براتون میل هم میاد بعدش حالا همون روز یا چند روز بعد که درست شده و برید وارد کنید و حساب رو بسازید و منطقه پست رو انتخاب کنید .. اگر تا اینجا مشکل خوردید و بازهم نشد اطلاع بدید تا بیشتر راهنمایی کنم.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان