موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از 25january به این ور تکون نخورده...ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز به دلتون بد راه ندین به امید خدا همه کلیریمون میاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید میشه لطف کنید و بگین چند ماه بعد از تاریخ صدور مدیکال امکان تمدیدش هست؟؟؟؟؟منظورم اینه اگه بخوام قبل از شش ماه برم تمدیدش کنم بعد از گذشت چندماه از تاریخش قبول میکنن تمدیدش رو؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نتونستم نوبت دوم ابله مرغون رو ایران بزنم الانم در دوران شیرین کلیرنسیم چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-27 ساعت 15:53)Asker نوشته: (2016-05-27 ساعت 09:44)mohajerUsa نوشته: (2016-05-25 ساعت 17:38)tyrex نوشته: سلام دوست عزیز . مصاحبه منم 18 فوریه بوده و آخرین آپدیت 24 فوریه .چندتا از بچه های دیگه هم تو گروه 24 فوریه هستن . این افراد کسایی هستن که آخرین آپدیت و شرایط ap یکسانی دارند.جالبه با اینکه شما ابوظبی بودی باز هم آخرین آپدیتت 24 فوریه هست .فکر می کنم کسایی که آپدیتشون در سیس مثل همه از یک ارگان بایدجواب استعلامشون بیاد که فعلا نیومده . از فوریه هیچ کسیو که خدمت رفته هنوز کلیر نکردن .
من که دارم میشم 100 روزه.... دیگه طاقت ندارم ،هر روز چشم انتظارم
امسال چون زیاد کارنت کردن روند کلیر خیلی کند شده .
شما ap بخاطر سربازی بوده؟
نه دوست عزیز
من سربازی معاف شدم
دوستان من اوایل فوریه بود مصاحبه ام و هنوز کلیر نشدم و از بین خانم ها و آقایان هیچ کس را از بچه های فوریه جز موارد تک و توک ندیدم اصلا کلیر شده باشه هنوز. گویا اصلا هنوز نوبت فوریه ای ها نشده نه؟
این ماه منتظر خبرهای خوب باشید . حدودا برای هر کیس 4 ماه طول کشیده . کاربر asker برای خودت امضا درست کن که بهتر از شرایط هم دیگه مطلع بشیم.مصاحبتون کدوم سفارت بود؟ علت ap خوردنتون چی بود؟سربازی رفتین؟
تمام دوستان لطفا برای خودشون امضا درست کنند که بتونیم به همدیگر راحت تر کمک کنیم.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-27 ساعت 19:43)mo3n نوشته: (2016-05-27 ساعت 19:23)soroosh17 نوشته: (2016-05-27 ساعت 17:52)Asker نوشته: دوست عزیز امیدوارم این طور نباشه و البته به نظر هم نمی آید این طور باشه . اگه دقت کرده باشین از بچه هایی که سه ماه اول رفتند مصاحبه، تنها تعداد معدودی هنوز ویزا نگرفته اند و بعد هم تا آخر سپتامبر هنوز کلی مونده و سال های پیش تا آخرین روزها ویزا تموم نشده بوده. گویا یه خانمی همینجا گفته بودند سال پیش اخرین روز سپتامبر ویزا گرفته بودند. پس بیاین همچنان امیدوار باشیم.
جناب asker
من خیلی عذر میخوام میشه بفرمایید اون آمار سه ماهه اول که میگی تعداد معدودشون هنوز ویزا نگرفته اند از کجا اوردید
تا اونجا که من چند بار چک کردم کل کلیرنسهای مصاحبه شده در سال جدید میلادی تو صف منتظرند از همه کتگوری ها
اونایی که شما می فرمایید احتمالا کیسهای قبل از سال 2016 هست که خب تخم دوزده نکرده اند که ویزا دادن بعد شش ماه
عزیز الان پنج ماه از ژانویه میگذره دریغ از پنج تا کیس 2016 که کلیر کرده باشند
شما که اینطوری میگین دوستان استرس میگریند که بقیه کیس هاشون کلیر شده مال اونا مونده لطفا آمار معتبر بدید
مثلا یکی از منابع من جدول منتظران همین سایت هست
اگه اشتباه میکنم بفرمایید
ارادت
دوست عزیز نمونه کیس خود من که دسامبر 2015 مصاحبه داشتم ، هنوز هیچ خبری نیست دریغ از یه آپدیت جدید !!!!
رفقای عزیز فوریه و ژانویه و تمامی دوستان دیگه،نگران نباشید،والا ما هنوز از اکتبر منتظریبم و امیدوار، شما دیگه جای خود دارید،کلا امسال دارن خیلی با تاخیر جواب مبدن،ولی نهایتاایشالا به همه میدن ویزا رو
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-28 ساعت 00:36)ستوده نوشته: دوستان منتظر مصاحبه شده در ایروان
درود بر همگی
روزهای کاری هفته جاری هم همچون هفته های پیشین برای سفارت آمریکا در ایروان به پایان رسید
. . . و باز هم از کلیرنس مصاحبه شده ها خبری نشد ! ! !
نمیدونم اون یکی سفارتها هم وضعیت مشابهی دارند یا نه ؟
میخوام بدونم وقفه موجود در کلیرنس کیسهای لاتاری مختص سفارت آمریکا در ارمنستان هست یا همه سفارتها مثل هم عمل میکنند ؟
در هر صورت چاره ای نداریم جز انتظار برای شروع هفته بعد و امید به اعلام کیسهای جدید ! ! !
آرزوی خبرهای خوش برای همه منتظران . . .
درود دوست گرامی
اگه به پستهای قبلی من در رابطه با ایمیل به سفارت و جواب اونا مراجعه کنید (صفحه ۳۴۱ همین تاپیک) متوجه نقش سفارت در این پروسه خواهید شد.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا ناامید نشید خدایی که ماهارو از بین تعداد کثیری برنده خوش شانس کرده حالام دستمون و گرفته و ولش نمیکنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-28 ساعت 13:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-28 ساعت 13:43 توسط alirezafarhang81.)
(2016-05-28 ساعت 11:41)sd_seraj نوشته: (2016-05-27 ساعت 19:43)mo3n نوشته: (2016-05-27 ساعت 19:23)soroosh17 نوشته: جناب asker
من خیلی عذر میخوام میشه بفرمایید اون آمار سه ماهه اول که میگی تعداد معدودشون هنوز ویزا نگرفته اند از کجا اوردید
تا اونجا که من چند بار چک کردم کل کلیرنسهای مصاحبه شده در سال جدید میلادی تو صف منتظرند از همه کتگوری ها
اونایی که شما می فرمایید احتمالا کیسهای قبل از سال 2016 هست که خب تخم دوزده نکرده اند که ویزا دادن بعد شش ماه
عزیز الان پنج ماه از ژانویه میگذره دریغ از پنج تا کیس 2016 که کلیر کرده باشند
شما که اینطوری میگین دوستان استرس میگریند که بقیه کیس هاشون کلیر شده مال اونا مونده لطفا آمار معتبر بدید
مثلا یکی از منابع من جدول منتظران همین سایت هست
اگه اشتباه میکنم بفرمایید
ارادت
دوست عزیز نمونه کیس خود من که دسامبر 2015 مصاحبه داشتم ، هنوز هیچ خبری نیست دریغ از یه آپدیت جدید !!!!
رفقای عزیز فوریه و ژانویه و تمامی دوستان دیگه،نگران نباشید،والا ما هنوز از اکتبر منتظریبم و امیدوار، شما دیگه جای خود دارید،کلا امسال دارن خیلی با تاخیر جواب مبدن،ولی نهایتاایشالا به همه میدن ویزا رو
سلام دوستام من سایت ابوظبی رو چک کردم اخرین اپدبت واسه من 23 می یعنی تاریخ مصاحبه خودمه میخواستم ببینم واسه شمام 23 می میاد یا هر کس تاریخ مصاحبش اخرین اپدیتشه؟ ممنونم چک کنید و تاریخ ها رو اعلام کنید این سایتش
http://www.abudhabiivo.net/
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-28 ساعت 13:40)alirezafarhang81 نوشته: (2016-05-28 ساعت 11:41)sd_seraj نوشته: (2016-05-27 ساعت 19:43)mo3n نوشته: دوست عزیز نمونه کیس خود من که دسامبر 2015 مصاحبه داشتم ، هنوز هیچ خبری نیست دریغ از یه آپدیت جدید !!!!
سلام دوستام من سایت ابوظبی رو چک کردم اخرین اپدبت واسه من 23 می یعنی تاریخ مصاحبه خودمه میخواستم ببینم واسه شمام 23 می میاد یا هر کس تاریخ مصاحبش اخرین اپدیتشه؟ ممنونم چک کنید و تاریخ ها رو اعلام کنید این سایتش
http://www.abudhabiivo.net/
سلام دوست عزيز
سايت ابوظبي معمولا ٢ بار بيشتر آپديت نميشه
بار اول تاريخ مصاحبتونه
بار دوم تاريخ كلير شدنتون
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا: