کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
با سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند در مورد کسانیکه در سفارت ابوظبی مصاحبه رفتند جهت باز کردن اکانت و بحث مشخص کردن پست به چه شکلیه چون واقعا گیج شدم یعنی از ب بسم الله توضیح بدین Smile

شماره کیس :  38XX
تعداد نفرات : 4 نفر
تاریخ مصاحبه : 7 ژانویه
سفارت : ابوظبی
کلیر : ظاهرا تو آب نمک هستیم
تشکر کنندگان:
از 25january به این ور تکون نخورده...ابوظبی
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز به دلتون بد راه ندین به امید خدا همه کلیریمون میاد
تشکر کنندگان:
ببخشید میشه لطف کنید و بگین چند ماه بعد از تاریخ صدور مدیکال امکان تمدیدش هست؟؟؟؟؟منظورم اینه اگه بخوام قبل از شش ماه برم تمدیدش کنم بعد از گذشت چندماه از تاریخش قبول میکنن تمدیدش رو؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان من نتونستم نوبت دوم ابله مرغون رو ایران بزنم الانم در دوران شیرین کلیرنسیم چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 15:53)Asker نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 09:44)mohajerUsa نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 17:38)tyrex نوشته:  سلام دوست عزیز . مصاحبه منم 18 فوریه بوده و آخرین آپدیت 24 فوریه .چندتا از بچه های دیگه هم تو گروه 24 فوریه هستن . این افراد کسایی هستن که آخرین آپدیت و شرایط ap یکسانی دارند.جالبه با اینکه شما ابوظبی بودی باز هم آخرین آپدیتت 24 فوریه هست .فکر می کنم کسایی که آپدیتشون در سیس مثل همه از یک ارگان بایدجواب استعلامشون بیاد که فعلا نیومده . از فوریه  هیچ کسیو که خدمت رفته هنوز کلیر نکردن .
من که دارم میشم 100 روزه.... دیگه طاقت ندارم ،هر روز چشم انتظارم  Sad    
امسال چون زیاد کارنت کردن روند کلیر خیلی کند شده .
شما ap بخاطر سربازی بوده؟

نه دوست عزیز
من سربازی معاف شدم
دوستان من اوایل فوریه بود مصاحبه ام و هنوز کلیر نشدم و از بین خانم ها و آقایان هیچ کس را از بچه های فوریه جز موارد تک و توک ندیدم اصلا کلیر شده باشه هنوز. گویا اصلا هنوز نوبت فوریه ای ها نشده نه؟

این ماه منتظر خبرهای خوب باشید . حدودا برای هر کیس 4 ماه طول کشیده . کاربر asker برای خودت امضا درست کن که بهتر از شرایط هم دیگه مطلع بشیم.مصاحبتون کدوم سفارت بود؟ علت ap خوردنتون چی بود؟سربازی رفتین؟
تمام دوستان لطفا برای خودشون امضا درست کنند که بتونیم به همدیگر راحت تر کمک کنیم.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: matin86
(2016-05-26 ساعت 23:28)hamednew نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 18:41)koool نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 11:31)hamednew نوشته:  درود دوست گرامی
درست کردن اکانت پستی باید توسط فرد اصلی صورت بگیرد یا هر کدوم از اعضای کیس باشد فرقی نمی کند .
و آیا برای تحویل دادن یا گرفتن مدارک به پست یکی از اعضا بغیر از کیس اصلی میتونه اقدام کنه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.

هرکسی میتونه درست کنه ولی باید برای همه بسازه که با یه اکانت امکان پذیر است ..

برای گرفتن مدارک هم شخص ثالث هم میتونه که شرایط داره و من براتون این پایین میزارم..
......خدمات بازگرداندن مدارک با استفاده از "مکان دریافت مدارک"

هنگامی که مدارک مربوط به ویزا در مرکز پیک برگشت آماده ارسال باشد، به متقاضیان از طریق ایمیل اطلاع داده می‌شود. متقاضیان باید هویت خود را با استفاده از یکی از روش‌های زیر به اثبات برسانند:

متقاضیانی که می‌‌خواهند مدارک شخصی خود را پس بگیرند باید هویت خود را با استفاده از یکی از اسناد زیر ثابت کنند:
کارت شناسایی رسمی یا دولتی (عکسدار)
گواهی‌نامه رانندگی رسمی (عکسدار)
شناسنامه
والدینی که قصد دریافت مدارک فرزندان خود را دارند باید نسبت خود را با آنها با ارائه مدارک زیر اثبات نمایند:
یک کپی از شناسنامه یا حکم سرپرستی کودک که حداقل نام کامل یکی از والدین بر روی آن ذکر شده باشد.
والدین باید هویت خود را با ارائه یکی از مدارک ذکر شده در گزینه 1 اثبات نمایند و این نام باید با نام ذکر شده در شناسنامه یا حکم سرپرستی کودک مطابقت داشته باشد.
متقاضیان بزرگسال می‌توانند به شخص ثالثی اجازه دهند مدارک آنها را دریافت کند. شخص ثالث مذکور باید مدارک زیر را ارائه کند:
نامه مجوزی که به امضای متقاضی رسیده باشد و در آن نام کامل قانونی شخص ثالث ذکر شده باشد.
یک کپی از یکی مدارک شناسایی متقاضی ذکر شده در گزینه 1.
شخص ثالث نیز باید هویت خود را با یکی از اسناد ذکر شده در گزینه 1 اثبات نماید. نام روی کارت شناسایی باید با نام ذکر شده در نامه مجوز مطابقت داشته باشد.....

با درود
بسیار سپاسگذارم از جواب کامل و وقتی که اختصاص دادید ، اما با عرض معذرت من این قسمت پیام شما رو کامل متوجه نشدم
(هرکسی میتونه درست کنه ولی باید برای همه بسازه که با یه اکانت امکان پذیر است ..) اگه ممکنه بیشتر توضیح بدهید ، مثلا برای کیس 4 نفره ؟؟
قبلا از شما تشکر میکنم !!

خواهش می کنم دوست عزیز .. امیدوارم سودمند باشه برای شما ..
ببینید شما که یه اکانت ساختید .. در ادامه از شما می پرسه که میخواهید کسی رو اضافه کنید که شما می تونید اعضای خانواده رو اضافه کنید ..
به فارسی گزینه افزودن است و به انگلیسی هم add applicant ..
[/quote]

بسیار سپاسگذارم ، حالا افتاد !!
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 19:43)mo3n نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 19:23)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 17:52)Asker نوشته:  Sad دوست عزیز امیدوارم این طور نباشه و البته به نظر هم نمی آید این طور باشه . اگه دقت کرده باشین از بچه هایی که سه ماه اول رفتند مصاحبه، تنها تعداد معدودی هنوز ویزا نگرفته اند و بعد هم تا آخر سپتامبر هنوز کلی مونده و سال های پیش تا آخرین روزها ویزا تموم نشده بوده. گویا یه خانمی همینجا گفته بودند سال پیش اخرین روز سپتامبر ویزا گرفته بودند. پس بیاین همچنان امیدوار باشیم. Cool

جناب asker
من خیلی عذر میخوام میشه بفرمایید اون آمار سه ماهه اول که میگی تعداد معدودشون هنوز ویزا نگرفته اند از کجا اوردید
تا اونجا که من چند بار چک کردم کل کلیرنسهای مصاحبه شده در سال جدید میلادی تو صف منتظرند از همه کتگوری ها
اونایی که شما می فرمایید احتمالا کیسهای قبل از سال 2016 هست که خب تخم دوزده نکرده اند که ویزا دادن بعد شش ماه
عزیز الان پنج ماه از ژانویه میگذره دریغ از پنج تا کیس 2016 که کلیر کرده باشند
شما که اینطوری میگین دوستان استرس میگریند که بقیه کیس هاشون کلیر شده مال اونا مونده لطفا آمار معتبر بدید
مثلا یکی از منابع من جدول منتظران همین سایت هست
اگه اشتباه میکنم بفرمایید
ارادت

دوست عزیز نمونه کیس خود من که دسامبر 2015 مصاحبه داشتم ، هنوز هیچ خبری نیست دریغ از یه آپدیت جدید !!!!
رفقای عزیز فوریه و ژانویه و تمامی دوستان دیگه،نگران نباشید،والا ما هنوز از اکتبر منتظریبم و امیدوار، شما دیگه جای خود دارید،کلا امسال دارن خیلی با تاخیر جواب مبدن،ولی نهایتاایشالا به همه میدن ویزا رو
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان: golia ، hamednew ، behzad mg ، hamidzxc ، matin86
(2016-05-27 ساعت 16:55)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
لطفا اگر كسي اطلاع داره راهنماي كنه
اگر نفرات غير اصلي كيس بعد از نَفَر اصلي (بعد از إعلام كليرشدن نَفَر اصلي) كلير بشن چطور ميشه فهميد ؟؟
ايا نامه دوباره جايگزين ميشه يا چي؟
چطور مطلع شيم كيس مشابه هست؟؟

درود
دقیقا مثل این بار سایت سفارت دوباره اپ دیت میشود و بصورت واضح به شما میگویند که کیس باقیمانده هم ایشالا کلیر شده است
نگران نباشید
موفق باشید.
تشکر کنندگان: Aliakbarasghari
(2016-05-28 ساعت 00:36)ستوده نوشته:  دوستان منتظر مصاحبه شده در ایروان
درود بر همگی
روزهای کاری هفته جاری هم همچون هفته های پیشین برای سفارت آمریکا در ایروان به پایان رسید
. . . و باز هم از کلیرنس مصاحبه شده ها خبری نشد ! ! !  Sad
نمیدونم اون یکی سفارتها هم وضعیت مشابهی دارند یا نه ؟
میخوام بدونم وقفه موجود در کلیرنس کیسهای لاتاری مختص سفارت آمریکا در ارمنستان هست یا همه سفارتها مثل هم عمل میکنند ؟
در هر صورت چاره ای نداریم جز انتظار برای شروع هفته بعد و امید به اعلام کیسهای جدید ! ! !
آرزوی خبرهای خوش برای همه منتظران . . .  Rolleyes

درود دوست گرامی

اگه به پستهای قبلی من در رابطه با ایمیل به سفارت و جواب اونا مراجعه کنید (صفحه ۳۴۱ همین تاپیک) متوجه نقش سفارت در این پروسه خواهید شد.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
اصلا ناامید نشید خدایی که ماهارو از بین تعداد کثیری برنده خوش شانس کرده حالام دستمون و گرفته و ولش نمیکنه
تشکر کنندگان:
(2016-05-28 ساعت 11:41)sd_seraj نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 19:43)mo3n نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 19:23)soroosh17 نوشته:  جناب asker
من خیلی عذر میخوام میشه بفرمایید اون آمار سه ماهه اول که میگی تعداد معدودشون هنوز ویزا نگرفته اند از کجا اوردید
تا اونجا که من چند بار چک کردم کل کلیرنسهای مصاحبه شده در سال جدید میلادی تو صف منتظرند از همه کتگوری ها
اونایی که شما می فرمایید احتمالا کیسهای قبل از سال 2016 هست که خب تخم دوزده نکرده اند که ویزا دادن بعد شش ماه
عزیز الان پنج ماه از ژانویه میگذره دریغ از پنج تا کیس 2016 که کلیر کرده باشند
شما که اینطوری میگین دوستان استرس میگریند که بقیه کیس هاشون کلیر شده مال اونا مونده لطفا آمار معتبر بدید
مثلا یکی از منابع من جدول منتظران همین سایت هست
اگه اشتباه میکنم بفرمایید
ارادت

دوست عزیز نمونه کیس خود من که دسامبر 2015 مصاحبه داشتم ، هنوز هیچ خبری نیست دریغ از یه آپدیت جدید !!!!
رفقای عزیز فوریه و ژانویه و تمامی دوستان دیگه،نگران نباشید،والا ما هنوز از اکتبر منتظریبم و امیدوار، شما دیگه جای خود دارید،کلا امسال دارن خیلی با تاخیر جواب مبدن،ولی نهایتاایشالا به همه میدن ویزا رو

سلام دوستام من سایت ابوظبی رو چک کردم اخرین اپدبت واسه من 23 می یعنی تاریخ مصاحبه خودمه میخواستم ببینم واسه شمام 23 می میاد یا هر کس تاریخ مصاحبش اخرین اپدیتشه؟ ممنونم چک کنید و تاریخ ها رو اعلام کنید این سایتش
http://www.abudhabiivo.net/
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
تشکر کنندگان:
(2016-05-28 ساعت 13:40)alirezafarhang81 نوشته:  
(2016-05-28 ساعت 11:41)sd_seraj نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 19:43)mo3n نوشته:  دوست عزیز نمونه کیس خود من که دسامبر 2015 مصاحبه داشتم ، هنوز هیچ خبری نیست دریغ از یه آپدیت جدید !!!!

سلام دوستام من سایت ابوظبی رو چک کردم اخرین اپدبت واسه من 23 می یعنی تاریخ مصاحبه خودمه میخواستم ببینم واسه شمام 23 می میاد یا هر کس تاریخ مصاحبش اخرین اپدیتشه؟ ممنونم چک کنید و تاریخ ها رو اعلام کنید این سایتش

سلام دوست عزيز
سايت ابوظبي معمولا ٢ بار بيشتر آپديت نميشه
بار اول تاريخ مصاحبتونه
بار دوم تاريخ كلير شدنتون
کيس نامبر: ‎2016AS1***‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:  
سفر به آمریکا: ‎
تشکر کنندگان: smpf
(2016-05-28 ساعت 13:50)aref_ra نوشته:  
(2016-05-28 ساعت 13:40)alirezafarhang81 نوشته:  
(2016-05-28 ساعت 11:41)sd_seraj نوشته:  رفقای عزیز فوریه و ژانویه و تمامی دوستان دیگه،نگران نباشید،والا ما هنوز از اکتبر منتظریبم و امیدوار، شما دیگه جای خود دارید،کلا امسال دارن خیلی با تاخیر جواب مبدن،ولی نهایتاایشالا به همه میدن ویزا رو

سلام دوست عزيز
سايت ابوظبي معمولا ٢ بار بيشتر آپديت نميشه
بار اول تاريخ مصاحبتونه
بار دوم تاريخ كلير شدنتون
سلام دوست عزيز.انكارا اطلاع داريد به چه صورته؟؟؟؟؟

كيس نامبر:51** تعداد كيس: 4تا تاريخ مصاحبه:6اپريل كليرنس:منتظر
تشکر کنندگان: smpf
سلام خدمت دوستان
حتما در مرحله کلیرنس بدنبال زمان صادر شدن ویزا هستیم ، ولی زمانی که ویزا صادر شد چه کارهایی باید انجام بدیم ، چطور وارد آمریکا بشیم ، چه قوانینی رو باید رعایت کنیم و تمام  اطلاعاتی رو که جسته گریخته از دوستانی که تجربه گرفتن گرین کارت رو داشتن ازشون کسب کردیمUSCIS خیلی دقیق و موثق اون رو بیان کرده ، چقدر خوبه این همه زحمتی که کشیده میشه ، عمری که گذاشته میشه و هزینه هایی که انجام میشه بر اساس اطلاعات موثق از طرف آمریکا باشه تا خدایی نکرده این همه انتظار و زحمت به یکباره نقش بر آب نشه.
توصیه من به دوستان مطالعه صفخه زیر هست.
https://www.uscis.gov/tools/green-card-resources/welcome-united-states
اطلاعات کامل هم در قالب PDF می تونید دریافت کنید.
https://www.uscis.gov/sites/default/files/files/nativedocuments/M-618.pdf

پاینده باشید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان