موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-26 ساعت 19:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-26 ساعت 20:53 توسط soroosh17.)
خسته نباشید به همه منتظران....
خدمت دوستان عرض کنم سفارت ابوظبی جدیدا نه جواب ایمیل میده نه آپدیتهای کیس ها رو وارد میکنه
من بعد از سه ماه مجبور شدم ساعت پنج بعد از ظهر امروز برای اولین بار تماس بگیریم چون کیس من EB3 هست و آژانس اسپانسر من در امریکا گفت حتما زنگ بزن به سفارت پیگیری کن چون تاریخ شروع بکار من در قرارداد از اول جولای هست و من باید خودمو به کارفرما معرفی کنم
تماس گرفتم به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی شیرین تلفن رفت روی ماشین پاسخگو که اینو می گفت: هر سوالی دارید برید جوابش تو سایت هست !!!!!!!!!!!!!!!
خانمها و آقایان منتظر باید خدمتتون عرض کنم : هم در سفارت ابوظبی ( بقیه رو نمیدونم ) و هم در CEAC سرشون وحشتناک شولوغه و قطعا تعداد پرسنل سفارت کفایت این همه کار رو نمیکنه واسه همین برای دادن جواب تلفن و یا آپدیت سایت و جواب ایمیل وقت پرسنل رو هدر نمیدن که به نظر منطقی میاد
نتیجه صبر کنید.... من فکر میکنم با این وضع باید یه فکری بکنند امیدوارم
من برم ببینم خود آزانس میتونه یه حاکی به سر من بریزه
خلاصه نگران تاخیر در کلیر شدن و نداشتن آپدیت در کیس هانون نباشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان ،
* از مصاحبه من در ایروان نزدیک به 6 ماه کذشته و هیچ خبری نیست ،
1- آیا خدمت سربازی در س.. تاثیری دارد؟
2- آیا رد شدن کیس را اعلام می کنن یا نه ؟ مثلا توسط ایمیل یا در CEAC ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-27 ساعت 00:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-27 ساعت 19:02 توسط ahfpca.)
(2016-05-26 ساعت 19:44)soroosh17 نوشته: خسته نباشید به همه منتظران....
خدمت دوستان عرض کنم سفارت ابوظبی جدیدا نه جواب ایمیل میده نه آپدیتهای کیس ها رو وارد میکنه
من بعد از سه ماه مجبور شدم ساعت پنج بعد از ظهر امروز برای اولین بار تماس بگیریم چون کیس من EB3 هست و آژانس اسپانسر من در آمریکا گفت حتما زنگ بزن به سفارت پیگیری کن چون تاریخ شروع بکار من در قرارداد از اول جولای هست و من باید خودمو به کارفرما معرفی کنم
تماس گرفتم به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی شیرین تلفن رفت روی ماشین پاسخگو که اینو می گفت: هر سوالی دارید برید جوابش تو سایت هست !!!!!!!!!!!!!!!
خانمها و آقایان منتظر باید خدمتتون عرض کنم : هم در سفارت ابوظبی ( بقیه رو نمیدونم ) و هم در CEAC سرشون وحشتناک شولوغه و قطعا تعداد پرسنل سفارت کفایت این همه کار رو نمیکنه واسه همین برای دادن جواب تلفن و یا آپدیت سایت و جواب ایمیل وقت پرسنل رو هدر نمیدن که به نظر منطقی میاد
نتیجه صبر کنید.... من فکر میکنم با این وضع باید یه فکری بکنند امیدوارم
من برم ببینم خود آزانس میتونه یه حاکی به سر من بریزه
خلاصه نگران تاخیر در کلیر شدن و نداشتن آپدیت در کیس هانون نباشید.
سپاس از شما
آخه برای ما که کیس لاتاری هستیم فقط تا ۳۰ سپتامبر (که امسال ۹ مهر هست) مهلت صدور ویزا هست و همینه که باعث نگرانیه، در اینصورت امیدوارم یا زودتر کلیر کنن یا اون مهلت رو تغییر بدن.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-27 ساعت 12:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-27 ساعت 12:42 توسط m_vaziran.)
سلام به همه منتظران
يه سوالي داشتم ،١٣ مي مصاحبه داشتيم ، پسر ١٧ ساله من به همراه خودم در مصاحبه AP شديم و همسر و پسر ٧ ساله ام ready شدن ، روز ١٣-١٦ و ١٩ مي در سيس همگي آپ شديم و در روز ١٩ مي پسرم تبديل به or شد و در ٢٠ مي بجز من همه اعضا خانواده آپ شدن ! در سايت انكارا هم ١٣-٢٠-٢٤-٢٥ مي آپ كلي داشتيم ! حالا نميدونم وضعيت پسرم چطور شده و آيا ايشان به ready تبديل ميشن يا خير ؟ ممنون ميشم مطلعين پاسخ بدن