کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-27 ساعت 09:44)mohajerUsa نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 17:38)tyrex نوشته:  
(2016-05-25 ساعت 15:10)mohajerUsa نوشته:  از بچه های فوریه خبری نیست؟
کسی خبر داره کسی از فوریه کلیر شده یا نه؟

سلام دوست عزیز . مصاحبه منم 18 فوریه بوده و آخرین آپدیت 24 فوریه .چندتا از بچه های دیگه هم تو گروه 24 فوریه هستن . این افراد کسایی هستن که آخرین آپدیت و شرایط ap یکسانی دارند.جالبه با اینکه شما ابوظبی بودی باز هم آخرین آپدیتت 24 فوریه هست .فکر می کنم کسایی که آپدیتشون در سیس مثل همه از یک ارگان بایدجواب استعلامشون بیاد که فعلا نیومده . از فوریه  هیچ کسیو که خدمت رفته هنوز کلیر نکردن .
من که دارم میشم 100 روزه.... دیگه طاقت ندارم ،هر روز چشم انتظارم  Sad    
امسال چون زیاد کارنت کردن روند کلیر خیلی کند شده .
شما ap بخاطر سربازی بوده؟

نه دوست عزیز
من سربازی معاف شدم
دوستان من اوایل فوریه بود مصاحبه ام و هنوز کلیر نشدم و از بین خانم ها و آقایان هیچ کس را از بچه های فوریه جز موارد تک و توک ندیدم اصلا کلیر شده باشه هنوز. گویا اصلا هنوز نوبت فوریه ای ها نشده نه؟
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 09:48)mohajerUsa نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 11:51)farsan نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 09:09)soroosh17 نوشته:  ارادتمند شما
از بیست و پنج فوریه که مصاحبه داشتم پرونده رو گذاشتن تو آبدارخونه سفارت. البته من لاتاری نیستم ولی فرقی نمیکنه. اصلا آپدیت نه منه دی
سلام ماهم فوریه ای هستیم هیج اپديتي نداشتیم ولی اینجور که معلومه دارن به نوبت ماه ها روميرن جلو چون الان ژانویه ایها رو شروع کردن ان شاءالله ماه بعد نوبت ماها میشه به امید حق

منم با نظر شما موافقم
من توی این چند وقت اخیر دیدم که دوستانی که ژانویه مصاحبه داشتن، دارن کلیر میشن
و این یعنی انشالا یواش یواش نوبت ما داره میشه
تو این روز ها نمیشه کاری کرد جز صبر
امیدوارم همه زودتر از این صبر در بیان
بله دوستان به نظر این طوری میاد. فوریه ای ها اصلا من ندیدم جز برای ایمیل پروندشون اپدیت شده باش یا کسی کلیر شده باشه. کاش ماهی که میاد دیگه ماه ما باشه. ماه بچه های فوریه Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2016-05-25 ساعت 15:10)mohajerUsa نوشته:  از بچه های فوریه خبری نیست؟
کسی خبر داره کسی از فوریه کلیر شده یا نه؟

من ندیدم کسی کلیر شده باشه اصلا از بچه های فوریه شاید یک مورد اگه اشتباه نکنم
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 15:34)Haniusa نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 14:04)hoseinonline نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 11:21)electricalboy نوشته:  من مصاحبه ام توی ماه اپریل یود و قبل از مصاحبه باید پست رو طبق گفته سایت پر میکردیم طبق این لینک
http://www.abudhabiivo.net/b_contactus.aspx‎ ، متن زیر رو می بینید:
‎Important Change: All visa applicants MUST visit the website http://www.usvisa-info.com to create an account and register for courier delivery service BEFORE their interview
که بعد اون پیغام معروف برای همه اومد و همه رو به دودسته تقسیم کرد کسایی که بعد از مصاحبه ثبت نام کردند ایمیل بزنن و کسایی که قبل از مصاحبه ثبت نام کردن وارد سایت بشن دستورالعمل رو دنبال کنند.( لینک متن پیغام) البته بعدا پیغام برداشته شد.
غیر از این برای تمام کسانی که قبل از مصاحبه اشون بود ایمیل اومد تا مثل ما که توی اپریل بودیم بدون ثبت نام نریم مصاحبه.
من در هیچ یک از اطلاعیه های سفارت کلمه اختیاری ، یا قبل از ماه می، میتونن ثبت نام نکنن ندیدم
قاعدتا سفارت این همه اطلاع رسانی میکنه میخواد همه ثبت نام کنند و کارها از پست انجام بشه ولی میدونن باید یکم باصبر و بمرور این قانون رو پیاده کنن ، امیدوارم با این توجیه کسانی رو هم که ثبت نام نکردند رو قبول کنند ( مثل من روز مصاحبه)

سلام
این زوند فقط مختص سفارت ابوظبی هست!!! سفارت ارمنستان چی اون هم پست داره و نیاز به ثبت نام هست؟
سلام
منم اين سوال رو دارم ممنون ميشم دوستان راهنمایی کنند.

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

این اطلاعات همانطور که کاملا واضح هست (چون آدرس سایت ابوظبی هست نمیدونم چرا دوستان میپرسن) برای سفارت ابوظبی هست.
نحوه ارسال و دریافت مدارک در ارمنستان رو من اطلاعی ندارم
امیدوارم گمراه نشید
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 15:58)Asker نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 09:48)mohajerUsa نوشته:  
(2016-05-20 ساعت 11:51)farsan نوشته:  سلام ماهم فوریه ای هستیم هیج اپديتي نداشتیم ولی اینجور که معلومه دارن به نوبت ماه ها روميرن جلو چون الان ژانویه ایها رو شروع کردن ان شاءالله ماه بعد نوبت ماها میشه به امید حق

منم با نظر شما موافقم
بله دوستان به نظر این طوری میاد. فوریه ای ها اصلا من ندیدم جز برای ایمیل پروندشون اپدیت شده باش یا کسی کلیر شده باشه. کاش ماهی که میاد دیگه ماه ما باشه. ماه بچه های فوریه Rolleyes
گمون نکنم هنوز حتی بچه های ژانویه رو هم شروع کرده باشن شاید در حد یکی دو کیس نصفه و نیمه کلیر شده باشن . بهر حال ماه می رو به پایانه و تو این ماه تعداد بسیار انگشت شماری کلیر شدن روزها و ماهها میگذره و هیچ اتفاقی نمیفته من که دیگه دارم یواش یواش فک میکنم کل این قضیه یه جور بازیه یه مصاحبه چند دقیقه ای و بعد چند ماه منتظر بشید و یه سایت مسخره رو هر روز چک کنید در حالی که سقف ویزا رو به اتمامه و 3 4 ماهه دیگه پرونده 2016 کلا بسته میشه ولی هنوز بیش از 95 درصد ایرانی هایی که از ژانویه به بعد رفتن مصاحبه توی پروسه ادارین و سر سفارت ها هم شلوغه. من واقعا نمیفهمم وقتی کاری انجام نمیشه و همه توی کلیرنس هستن و کسی هم کلیر نمیشه مشغوله چه کاری هستن؟ و کی قراره سرشون خلوت شه ؟ بعد از این که سقف ویزا پر شد؟ ببخشید پر حرفی کردم چون انتظار توی این ماهها داره واقعا فرسایشی میشه
تشکر کنندگان: سعید... ، diakoal ، hamidzxc ، ستوده ، matin86
سلام دوستان
لطفا اگر كسي اطلاع داره راهنماي كنه
اگر نفرات غير اصلي كيس بعد از نَفَر اصلي (بعد از إعلام كليرشدن نَفَر اصلي) كلير بشن چطور ميشه فهميد ؟؟
ايا نامه دوباره جايگزين ميشه يا چي؟
چطور مطلع شيم كيس مشابه هست؟؟
‎2016as36XX‎
برنده اصلی خودم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط سيّس
مصاحبه 7 ژانویه‎
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط خودم
17 می فقط خودم ، 19 مي أبديت كلي و or شدن خودم
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 16:29)sasachi نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 09:48)mohajerUsa نوشته:  منم با نظر شما موافقم
گمون نکنم هنوز حتی بچه های ژانویه رو هم شروع کرده باشن شاید در حد یکی دو کیس نصفه و نیمه کلیر شده باشن . بهر حال ماه می رو به پایانه و تو این ماه تعداد بسیار انگشت شماری کلیر شدن روزها و ماهها میگذره و هیچ اتفاقی نمیفته من که دیگه دارم یواش یواش فک میکنم کل این قضیه یه جور بازیه یه مصاحبه چند دقیقه ای و بعد چند ماه منتظر بشید و یه سایت مسخره رو هر روز چک کنید در حالی که سقف ویزا رو به اتمامه و 3 4 ماهه دیگه پرونده 2016 کلا بسته میشه ولی هنوز بیش از 95 درصد ایرانی هایی که از ژانویه به بعد رفتن مصاحبه توی پروسه ادارین و سر سفارت ها هم شلوغه. من واقعا نمیفهمم وقتی کاری انجام نمیشه و همه توی کلیرنس هستن و کسی هم کلیر نمیشه مشغوله چه کاری هستن؟ و کی قراره سرشون خلوت شه ؟ بعد از این که سقف ویزا پر شد؟ ببخشید پر حرفی کردم چون انتظار توی این ماهها داره واقعا فرسایشی میشه

Sad دوست عزیز امیدوارم این طور نباشه و البته به نظر هم نمی آید این طور باشه . اگه دقت کرده باشین از بچه هایی که سه ماه اول رفتند مصاحبه، تنها تعداد معدودی هنوز ویزا نگرفته اند و بعد هم تا آخر سپتامبر هنوز کلی مونده و سال های پیش تا آخرین روزها ویزا تموم نشده بوده. گویا یه خانمی همینجا گفته بودند سال پیش اخرین روز سپتامبر ویزا گرفته بودند. پس بیاین همچنان امیدوار باشیم. Cool
تشکر کنندگان: hamidzxc ، golia ، storagemeter ، moh.saee ، GHOBAD21 ، sasachi ، سعید... ، samira2016 ، matin86
(2016-05-27 ساعت 09:48)mohajerUsa نوشته:  منم با نظر شما موافقم

درود به همه عزیزان
کاملا درسته من الان چند وقته از همین سایت آمار کلیری ها رو در میارم ببینم کی نوبت فوریه میشه باور کنید از کیس هایی که تو ژانویه مصاحبه شدن از هر کتگوری که بگین من چک کردم فامیلی ، لاتاری ، کار و ... فقط سه چهار تا اونم از کتگوری لاتاری کلیر شدند
تو پست قبلی هم گفتم اینا مشکل دارند حالا یا سرشون خیلی شولوغه بدلیل یه کار مهمتر از مهاجرت یا هرچی در هر صورت با این روند حتما به مشکل می خورند چون پنج ماه از سال جدید میگذره کیس ها دار رو هم تلنبار میشه اگه بخوان اینطوری با قطره چکون ویزا بدن به نظر من با روند سالهای قبلشون معقول نیست
من کیس های سال گذشته این موقع ها رو چک کردم اونا هم روی چهار پنج ماه کلیر شدند ولی هر هفته مرتب کلیر داشتند
اما این مشکل از سه حال خارج نیست:
1- یا مشکل از استعلامهای امنیتی هست که هنوز به سفارت اعلام نشده که خب تقصیر سفارت نیست و حتما اینقدر صبر می کنند تا جواب ها بیاد
2- جواب استعلامها هم که بیاد یه مشکل دیگه هست اونم سهمیه ویزا هست هر سفارت هر ماه یه تعداد محدودی سهمیه ویزا داره و به نظر من همیشه سعی میکنن کیس ها رو به ترتیب تاریخ ویزا بدن
3- جواب استعلام اومده ، سهمیه هم دارند ولی یه مشکل فنی یا فعالیت مهم دیگه دارند که باید رفع بشه
4- سایر موارد که به عقل من نمیرسه

در هر صورت من احتمال میدم تو هفته آینده کلیر گروهی داشته باشیم
در ضمن من لاتاری نیستم ولی برای سیستم مهاجرتی و حقوقی آمریکا متاسفم که کیس های لاتاری رو محدودیت انقضاء گذاشته از اینا با این همه ادعای حقوق بشر بعیده
اصلا نمی تونم بفهمم این چه بلاییه سر متقاضیان میاره

ارادتمند همه
تشکر کنندگان: hamidzxc ، samira2016 ، Hosein_hhs ، matin86
(2016-05-27 ساعت 17:52)Asker نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 15:58)Asker نوشته:  بله دوستان به نظر این طوری میاد. فوریه ای ها اصلا من ندیدم جز برای ایمیل پروندشون اپدیت شده باش یا کسی کلیر شده باشه. کاش ماهی که میاد دیگه ماه ما باشه. ماه بچه های فوریه Rolleyes

Sad دوست عزیز امیدوارم این طور نباشه و البته به نظر هم نمی آید این طور باشه . اگه دقت کرده باشین از بچه هایی که سه ماه اول رفتند مصاحبه، تنها تعداد معدودی هنوز ویزا نگرفته اند و بعد هم تا آخر سپتامبر هنوز کلی مونده و سال های پیش تا آخرین روزها ویزا تموم نشده بوده. گویا یه خانمی همینجا گفته بودند سال پیش اخرین روز سپتامبر ویزا گرفته بودند. پس بیاین همچنان امیدوار باشیم. Cool

جناب asker
من خیلی عذر میخوام میشه بفرمایید اون آمار سه ماهه اول که میگی تعداد معدودشون هنوز ویزا نگرفته اند از کجا اوردید
تا اونجا که من چند بار چک کردم کل کلیرنسهای مصاحبه شده در سال جدید میلادی تو صف منتظرند از همه کتگوری ها
اونایی که شما می فرمایید احتمالا کیسهای قبل از سال 2016 هست که خب تخم دوزده نکرده اند که ویزا دادن بعد شش ماه
عزیز الان پنج ماه از ژانویه میگذره دریغ از پنج تا کیس 2016 که کلیر کرده باشند
شما که اینطوری میگین دوستان استرس میگریند که بقیه کیس هاشون کلیر شده مال اونا مونده لطفا آمار معتبر بدید
مثلا یکی از منابع من جدول منتظران همین سایت هست
اگه اشتباه میکنم بفرمایید
ارادت
تشکر کنندگان: hamidzxc ، tico
سلام بچه های عزیز 2016
والا من چند وقت هست که میام اینجا و صحبت های بچه ها رو میخونم
خیلی مواقع ناراحت میشم و ناامید و خیلی مواقع امیدوار
نمیدونم این چه داستانی هست کلیرنس
من روز اول مارس مصاحبه داشتم ابوظبی
از سهمیه ویزا میترسم Sad
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 19:23)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 17:52)Asker نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 16:29)sasachi نوشته:  گمون نکنم هنوز حتی بچه های ژانویه رو هم شروع کرده باشن شاید در حد یکی دو کیس نصفه و نیمه کلیر شده باشن . بهر حال ماه می رو به پایانه و تو این ماه تعداد بسیار انگشت شماری کلیر شدن روزها و ماهها میگذره و هیچ اتفاقی نمیفته من که دیگه دارم یواش یواش فک میکنم کل این قضیه یه جور بازیه یه مصاحبه چند دقیقه ای و بعد چند ماه منتظر بشید و یه سایت مسخره رو هر روز چک کنید در حالی که سقف ویزا رو به اتمامه و 3 4 ماهه دیگه پرونده 2016 کلا بسته میشه ولی هنوز بیش از 95 درصد ایرانی هایی که از ژانویه به بعد رفتن مصاحبه توی پروسه ادارین و سر سفارت ها هم شلوغه. من واقعا نمیفهمم وقتی کاری انجام نمیشه و همه توی کلیرنس هستن و کسی هم کلیر نمیشه مشغوله چه کاری هستن؟ و کی قراره سرشون خلوت شه ؟ بعد از این که سقف ویزا پر شد؟ ببخشید پر حرفی کردم چون انتظار توی این ماهها داره واقعا فرسایشی میشه

جناب asker
من خیلی عذر میخوام میشه بفرمایید اون آمار سه ماهه اول که میگی تعداد معدودشون هنوز ویزا نگرفته اند از کجا اوردید
تا اونجا که من چند بار چک کردم کل کلیرنسهای مصاحبه شده در سال جدید میلادی تو صف منتظرند از همه کتگوری ها
اونایی که شما می فرمایید احتمالا کیسهای قبل از سال 2016 هست که خب تخم دوزده نکرده اند که ویزا دادن بعد شش ماه
عزیز الان پنج ماه از ژانویه میگذره دریغ از پنج تا کیس 2016 که کلیر کرده باشند
شما که اینطوری میگین دوستان استرس میگریند که بقیه کیس هاشون کلیر شده مال اونا مونده لطفا آمار معتبر بدید
مثلا یکی از منابع من جدول منتظران همین سایت هست
اگه اشتباه میکنم بفرمایید
ارادت

دوست عزیز نمونه کیس خود من که دسامبر 2015 مصاحبه داشتم ، هنوز هیچ خبری نیست دریغ از یه آپدیت جدید !!!!
تشکر کنندگان: matin86 ، tico
(2016-05-27 ساعت 18:11)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 15:58)Asker نوشته:  بله دوستان به نظر این طوری میاد. فوریه ای ها اصلا من ندیدم جز برای ایمیل پروندشون اپدیت شده باش یا کسی کلیر شده باشه. کاش ماهی که میاد دیگه ماه ما باشه. ماه بچه های فوریه Rolleyes

درود به همه عزیزان
کاملا درسته من الان چند وقته از همین سایت آمار کلیری ها رو در میارم ببینم کی نوبت فوریه میشه باور کنید از کیس هایی که تو ژانویه مصاحبه شدن از هر کتگوری که بگین من چک کردم فامیلی ، لاتاری ، کار و ... فقط سه چهار تا اونم از کتگوری لاتاری کلیر شدند
تو پست قبلی هم گفتم اینا مشکل دارند حالا یا سرشون خیلی شولوغه بدلیل یه کار مهمتر از مهاجرت یا هرچی در هر صورت با این روند حتما به مشکل می خورند چون پنج ماه از سال جدید میگذره کیس ها دار رو هم تلنبار میشه اگه بخوان اینطوری با قطره چکون ویزا بدن به نظر من با روند سالهای قبلشون معقول نیست
من کیس های سال گذشته این موقع ها رو چک کردم اونا هم روی چهار پنج ماه کلیر شدند ولی هر هفته مرتب کلیر داشتند
اما این مشکل از سه حال خارج نیست:
1- یا مشکل از استعلامهای امنیتی هست که هنوز به سفارت اعلام نشده که خب تقصیر سفارت نیست و حتما اینقدر صبر می کنند تا جواب ها بیاد
2- جواب استعلامها هم که بیاد یه مشکل دیگه هست اونم سهمیه ویزا هست هر سفارت هر ماه یه تعداد محدودی سهمیه ویزا داره و به نظر من همیشه سعی میکنن کیس ها رو به ترتیب تاریخ ویزا بدن
3- جواب استعلام اومده ، سهمیه هم دارند ولی یه مشکل فنی یا فعالیت مهم دیگه دارند که باید رفع بشه
4- سایر موارد که به عقل من نمیرسه

در هر صورت من احتمال میدم تو هفته آینده کلیر گروهی داشته باشیم
در ضمن من لاتاری نیستم ولی برای سیستم مهاجرتی و حقوقی آمریکا متاسفم که کیس های لاتاری رو محدودیت انقضاء گذاشته از اینا با این همه ادعای حقوق بشر بعیده
اصلا نمی تونم بفهمم این چه بلاییه سر متقاضیان میاره

ارادتمند همه

من فکر میکنم روند را تغییر دادند. امسال خیلی سریع دارند کارنت می کنند. شاید بخواهند به انتها برسند بعد ویزاهای باقیمانده را به ap ها بدهند. البته من هم امیدوارم یک تکونی از هفته دیگر بخوره ولی به شرطی که دوباره به لاتاری تعلق بگیره. ضمنا سایتهایی چون سایمون که در حال تحلیل سایت ceac هستند هم بی تقصیر نیستند. آنها اصلا دویت ندارند از کاراشون سر در بیارند.
تشکر کنندگان: hamidzxc ، matin86
دوست عزیز ممنون از پاسختون من قبلش سایت سفارت رو دیده بودم اما سوال من هم دقیقا برای ثبت نام پست هست که آیا ارمنستانی ها هم نیاز دارند یا خیر؟ (دوستانی که اطلاع دارند پاسخ بدن لطفا)

(2016-05-27 ساعت 16:07)electricalboy نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 15:34)Haniusa نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 14:04)hoseinonline نوشته:  سلام
این زوند فقط مختص سفارت ابوظبی هست!!! سفارت ارمنستان چی اون هم پست داره و نیاز به ثبت نام هست؟
سلام
منم اين سوال رو دارم ممنون ميشم دوستان راهنمایی کنند.

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

این اطلاعات همانطور که کاملا واضح هست (چون آدرس سایت ابوظبی هست نمیدونم چرا دوستان میپرسن) برای سفارت ابوظبی هست.
نحوه ارسال و دریافت مدارک در ارمنستان رو من اطلاعی ندارم
امیدوارم گمراه نشید
تشکر کنندگان:
دوستان منتظر مصاحبه شده در ایروان
درود بر همگی
روزهای کاری هفته جاری هم همچون هفته های پیشین برای سفارت امریکا در ایروان به پایان رسید
. . . و باز هم از کلیرنس مصاحبه شده ها خبری نشد ! ! !  Sad
نمیدونم اون یکی سفارتها هم وضعیت مشابهی دارند یا نه ؟
میخوام بدونم وقفه موجود در کلیرنس کیسهای لاتاری مختص سفارت امریکا در ارمنستان هست یا همه سفارتها مثل هم عمل میکنند ؟
در هر صورت چاره ای نداریم جز انتظار برای شروع هفته بعد و امید به اعلام کیسهای جدید ! ! !
آرزوی خبرهای خوش برای همه منتظران . . .  Rolleyes
تشکر کنندگان: hamidzxc ، matin86
(2016-05-28 ساعت 00:36)ستوده نوشته:  دوستان منتظر مصاحبه شده در ایروان
درود بر همگی
روزهای کاری هفته جاری هم همچون هفته های پیشین برای سفارت آمریکا در ایروان به پایان رسید
. . . و باز هم از کلیرنس مصاحبه شده ها خبری نشد ! ! !  Sad
نمیدونم اون یکی سفارتها هم وضعیت مشابهی دارند یا نه ؟
میخوام بدونم وقفه موجود در کلیرنس کیسهای لاتاری مختص سفارت آمریکا در ارمنستان هست یا همه سفارتها مثل هم عمل میکنند ؟
در هر صورت چاره ای نداریم جز انتظار برای شروع هفته بعد و امید به اعلام کیسهای جدید ! ! !
آرزوی خبرهای خوش برای همه منتظران . . .  Rolleyes

متاسفانه همه ي سفارتها وضعيت مشابه دارن...

شماره کیس ‎2016AS37##‎
سفارت ابوظبي 1نفر
تاریخ مصاحبه هفته سوم January
اپدیت سفارت 21 Jan‎
اپدیت سیس
20 January
21 January
25 January
27 January
31 January
2 February
21 April email ( بي پاسخ)