کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
متاسفانه امسال مدیران محترم سایت در امر اطلاع رسانی خیلی ضعیف عمل میکنن
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: matin86 ، amirak7
پارسال تمام مديران دلگرمى و آمار ميدادن اما امسال شانس ما اصلا خبرى ازشون نيست متأسفانه ?
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: behzad mg ، amirak7
ضمن سلام و عرض ادب خدمت برندگان محترم 2016 من دوباره دارم میبینم که فشار انتظار ظاهر شده و صحبت از ناامیدی. عزیزان هر سال شرایط به یک گونه بد است 2014 که فاجعه بود 2015 که سپتامبر اصلا هیچ کیسی کارنت نشد و امسال نیز به این صورت هست که بخاطر مشکلات بیشتر کیسها به ابوظبی شیفت داده شده اند ولی افرادی که مصاحبه شش ماه اول دارند تعداد بسیار کمی ویزا نگرفته باقی میمانند خیالشان راحت باشد در مورد ماههای آخر شرایط پیچیده تره ولی امیدوار باشید چون سال گذشته در آخرین لحظات ویزا نصیب دوستان شد به نظر من یک کلیر گروهی درست حسابی در اوایل جون خواهید داشت. دوستان از فرصت استفاده کنید و زبان بخوانید که تازه اول مشکل بعد از ویزا گرفتنه. همگی شاد و پیروز باشید
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: soroosh17 ، sasachi ، behzad mg ، مل مل ، aref_ra ، amirak7 ، hamidzxc ، Asker ، ستوده ، ahfpca ، matin86
(2016-06-01 ساعت 03:04)Radwin نوشته:  ضمن سلام و عرض ادب خدمت برندگان محترم 2016 من دوباره دارم میبینم که فشار انتظار ظاهر شده و صحبت از ناامیدی. عزیزان هر سال شرایط به یک گونه بد است 2014 که فاجعه بود 2015 که سپتامبر اصلا هیچ کیسی کارنت نشد و امسال نیز به این صورت هست که بخاطر مشکلات بیشتر کیسها به ابوظبی شیفت داده شده اند ولی افرادی که مصاحبه شش ماه اول دارند تعداد بسیار کمی ویزا نگرفته باقی میمانند خیالشان راحت باشد در مورد ماههای آخر شرایط پیچیده تره ولی امیدوار باشید چون سال گذشته در آخرین لحظات ویزا نصیب دوستان شد به نظر من یک کلیر گروهی درست حسابی در اوایل جون خواهید داشت. دوستان از فرصت استفاده کنید و زبان بخوانید که تازه اول مشکل بعد از ویزا گرفتنه. همگی شاد و پیروز باشید

با سپاس فراوان از شما دوست عزیز. امسال هنوز کیسهایی که از ژانویه به بعد رفتن رو شروع به کلیر نکردن از طرفی تعداد بالای کارنتیها استرس اتمام زود هنگام ویزا رو بالا میبره. من که شخصا واقعا کم آوردم
تشکر کنندگان: مل مل ، hamidzxc ، matin86
(2016-06-01 ساعت 03:33)sasachi نوشته:  
(2016-06-01 ساعت 03:04)Radwin نوشته:  ضمن سلام و عرض ادب خدمت برندگان محترم 2016 من دوباره دارم میبینم که فشار انتظار ظاهر شده و صحبت از ناامیدی. عزیزان هر سال شرایط به یک گونه بد است 2014 که فاجعه بود 2015 که سپتامبر اصلا هیچ کیسی کارنت نشد و امسال نیز به این صورت هست که بخاطر مشکلات بیشتر کیسها به ابوظبی شیفت داده شده اند ولی افرادی که مصاحبه شش ماه اول دارند تعداد بسیار کمی ویزا نگرفته باقی میمانند خیالشان راحت باشد در مورد ماههای آخر شرایط پیچیده تره ولی امیدوار باشید چون سال گذشته در آخرین لحظات ویزا نصیب دوستان شد به نظر من یک کلیر گروهی درست حسابی در اوایل جون خواهید داشت. دوستان از فرصت استفاده کنید و زبان بخوانید که تازه اول مشکل بعد از ویزا گرفتنه. همگی شاد و پیروز باشید

با سپاس فراوان از شما دوست عزیز. امسال هنوز کیسهایی که از ژانویه به بعد رفتن رو شروع به کلیر نکردن از طرفی تعداد بالای کارنتیها استرس اتمام زود هنگام ویزا رو بالا میبره. من که شخصا واقعا کم آوردم

اتفاقا همین مسئله که از ژانویه به بعد ویزا خیلی کم داده اند و کلیر کم کرده اند پروگنوز را بهتر میکند و احتمال یک سوپر کلیر گروهی بسیار بالاست به امید فریادهای شادی همه عزیزان
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: farsan ، مل مل ، ehsank2 ، amirak7 ، hamidzxc ، lotfe.kh ، Asker ، ahfpca ، matin86
دوستان میشه متن نامه ای که برای تعیین وضعیت کیس به سفارت میزنید رو اینجا بذارید؟
من میخوام بپرسم وضعیت کیس من در حال حاضر چطوره.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:
دوستان من تمام پروسه ي ثبت نام اداره پست ابوظبي رو انجام دادم، و ايميل هم دريافت كردم،روي لينكي كه در ايميل گفته شده بود رفتم و پسورد جديد رو كه مي خواست ساختم...ولي هنوز براي ادامه ثبت نام كيس نامبر و نمي شناسه... كسي از دوستان به اين مشكل بر خورده؟

شماره کیس ‎2016AS37##‎
سفارت ابوظبي 1نفر
تاریخ مصاحبه هفته سوم January
اپدیت سفارت 21 Jan‎
اپدیت سیس
20 January
21 January
25 January
27 January
31 January
2 February
21 April email ( بي پاسخ)
01 May email
03 May email(آپديت ايميل)
تشکر کنندگان:
(2016-05-31 ساعت 20:35)amirak7 نوشته:  
(2016-05-31 ساعت 20:19)koool نوشته:  
(2016-05-31 ساعت 20:14)hamidzxc نوشته:  h

درود بر شما دوست عزیز
و تشکر از زحماتی که متحمل شده و میشوید
ببخشید سفارت شما کجا بود؟
و آن دو کیس چه شماره هایی بودند؟

درود
1- ابوظبی
2- 3642 و 3884

دوست عزيز فك كنم 3884 از نپال من چك كردم تو سيس

ببخشید اشتباه تایپی بود . 3887 درسته
تشکر کنندگان: amirak7 ، matin86
دق کردم از بس انتظار کشیدم تازه من آپریل مصاحبه داشتم حالا حال اونایی که چند ماهه منتظرنو میفهمم به امید موفقیت همگی دوستان یکم انرژی مثبت بدم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
تشکر کنندگان: behzad mg ، hamidzxc ، ali3810 ، ahfpca ، matin86
Sad 
من دیگه تحمل ندارم زندگیم رو هواست Sad Sad Sad Sad Sad Sad
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان: hamidzxc
منم دیگه خسته شدم بس این سایت روچک کردم و هیچ اتفاقی نیوفتاد
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: hamidzxc
Sad 
امار کیس های کلیر نشده ابوظبی تا امروز
اکتبر 6 کیس
نوامبر 5 کیس
دسامبر 5 کیس
ژانویه 30 کیس
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: soroosh17 ، hamidzxc ، Asker ، behzad mg ، moh.saee ، matin86
(2016-06-01 ساعت 00:40)matin86 نوشته:  
(2016-05-19 ساعت 14:41)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
نَفَر اصلي كيس ما كه خودم باشم or شدم
اما شوهرم و پسرم أبديت شدن اما / هستند هنوز
اگر سايت اعلام كليرشدن بكنه از كجا بفهميم اونها هم كلير شدن يا نه؟؟
أيا بايد همه or بشن؟؟

(2016-05-31 ساعت 15:07)Asker نوشته:  
(2016-05-31 ساعت 14:47)soroosh17 نوشته:  جناب Asker که ظاهرا فقط سرشار از سوال هستید و کمتر جستجو می کنید
اولا عرض ادب
در ثانی متقاضیان مهاجرت از طریق لاتاری که در هر سه سفارت آنکارا ارمنستان و ابوظبی مصاحبه داشتند یه تعدادی شون تو این سایت که خب تعدادشون قابل توجه هست ثبت نام کردند و اگه کلیر بشن اونقدر معرفت دارند که بیان اینجا هورا بکشن که بقیه بفهمن خبری شده یعنی سخت نیست همینجا بفهمین تعداد کلیرهای لاتاری از اول همین سال میلادی شاید سه یا چهار نفر باشه اونم شاید من اصلا مطمئن نیستم همون سه چهار تا متعلق به مصاحبه شده های امسال بوده باشه
سایر کتگوری ها مثل خانوادگی / کار و ... یه جدول خودشون درست کردن بنام جدول منتظران آدرسش رو این پایین میگذارم تشریف ببرید تو ستون تاریخ مصاحبه ببینید کدوم کیس تو سال جدید میلادی مصاحبه شده و ویزا گرفته دریغ از یه کیس
البته یه کیس کلیر شده اونم سی و چند روزه ولی اون کیس سفارتش غیر از این سه سفارت بوده که یعنی استعلام امنیتی ایشون از کشوری که مقیمش بوده معتبر بوده پس علیرغم اینکه ایرانی بوده فوری کلیر شده و این خودش نشون میده دارن با ما چیکار می کنن
ارادت
جدول منتظران کلیرنس غیر از لاتاری:
البته احتمال می دم بعضی بچه های لاتاری هم تو این جدول ثبت نام کردن ولی با کتگوری غیر از لاتاری

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...utput=html

دوست عزیز ممنون از را هنماییتون فقط نمی دونم چرا شما با بنده دعوا دارین Sad در هر صورت خیلی لطف کردین و ممکنه یکم توضیح بدین در خصوص این جدول دوست عزیز؟ کی این را درست کرده ؟ آیا اطلاعات موثقه؟ منظور از IR چی هست؟ ممنونم از لطفتون دوست گرامی
عرض ارادت

دوست عزيز دوستان توى تلگرام براى هر كدام از سفارت ها گروه دارن و اطلاع رسانى ميشه
تعداد زيادى عضو هستن
شما آدرس تلگرام سفارت ارمنستان رو دارید؟

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان: Asker ، matin86
دوستان عزیز

من آمار آپدیتهای ابوظبی واسه کسایی که تو آپریل مصاحبه شدن رو از سایت سیس در آوردم 4900 تا 5800 فایلشو واسه دوستان پیوست کردم به نظرم اینا دارن کار میکنن خیلیم نگران کننده نیست ، با اینکه واسه در آوردن آمار تک تک کیسارو باید تو سیس وارد کرد ولی اگه دوستان میتونن واسه ماه خودشون تو سفارتی که مصاحبه داشتن آمارو در بیارن خیلی کمک میکنه که از این فضای تاریک بیایم بیرون
به امید کلیری همه دوستان زود زود

فایل‌های پیوست
.xlsx   April updates.xlsx (اندازه 259.43 KB / تعداد دانلود: 133)
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
تشکر کنندگان: Asker ، sosol ، matin86 ، sazami ، hamidzxc ، electricalboy ، tyrex
(2016-05-30 ساعت 21:17)ahfpca نوشته:  
(2016-05-30 ساعت 13:43)electricalboy نوشته:  
(2016-05-29 ساعت 01:10)ahfpca نوشته:  سلام ممنونم از راهنمایتون.اگر امکان داره متن ایمیلی که به سفارت زدین که ناحیه پستی رو انتخاب کردین رو اینجا بزارین

درود دوستان
لطفن توجه بفرمایید!
اون عملی که در بالا گفته شده رو انجام ندید (یعنی به اون ایمیل سفارت به صورت مستقیم ایمیل نفرستید) چون کار بیهوده‌ای هست. مستقیم برید توی Contact Us و از اونجا مطلب رو بفرستید. من چون کارم برنامه‌نویسی هست خدمتتون عرض میکنم: وبسایت سفارت بخاطر حفظ مسائل امنیتی و جلوگیری از هک شدن ایمیل مستقیم رو قبول نمیکنه و وقتی بفرستید به صورت خودکار ریجکت میکنه و شما رو راهنمایی میکنه که از طریق Contact Us پیام بفرستید (که اونجا هم باید آدرس ایمیل خودتون رو وارد کنید که بتونن جواب بدن)، که باز هم ایمیل ارسال میشه ولی اون ایمیل برای اونها امنه و از سرور خودشون ارسال میشه به «میل باکس» خودشون و امکان هک وجود نخواهد داشت. اما وقتی میخوان جواب شما بفرستن مستقیم از میل باکس خودشون میفرستن و به دست شما میرسه.
این حالتی که اول ایمیل بزنید بعد برید تو Contact Us مثل این میمونه که بگن رفتی در خونه یارو اول با سنگ بزن به شیشه تا یارو بیاد بگه: «مگه مرض داری؟! خوب زنگ آیفون رو بزن!» بعد که گفت اونوقت شما برید زنگ آیفون رو بزنید! و این کار رو هم هر دفعه تکرار کنید.  Smile

دوست عزیز و محترم
سلام
دلیل اینکه دوستانی که از سفارتهای مختلف نباید در مورد سفارتهای دیگر اظهار فضل کنند همینه ، که نمی دونید حرفی میزنید همه به شما میخندن
موضوع بحث ما سفارت ابوظبی هست ، در حالیکه شما پروندتون توسط آنکارا رسیدگی میشه پس شما صلاحیت اظهار نظر در مورد روند کار ابوظبی رو ندارید دوست من. و گمراه می کنید کسایی رو که با اون سفارت کار دارن. ( البته اسم پست که میاد همه یاد آنکارا می افتن شاید دوست داشتید کمک کنید ولی در مورد موضوعی که در حیطه شما نیست وارد نشید)

تنها گناه شما نادانی است. لطفا از کلی گویی و بدون ارئه لینک از سفارت یا منبع موثق جدا خودداری کنید.

__________________________________________________________________________________________________
کسانی که پروندشون سفارت ابوظبی بوده ، تاکید میکنم فقط سفارت ابوظبی نه آنکارا ، وقتی وارد لینک http://www.abudhabiivo.net/ میشدند و کیس نامبر رو وارد میکردند از وضعیت پرونده خودشون مطلع می شدند در ماه می پیغامی گذاشته شد که دوستان مشاهده کردن که گفته بود اگر بعد از مصاحبه پست رو ثبت نام کردید ایمیل بزنید .
توی متنی که نوشته بود ایمیل بزنید خود سفارت ابوظبی (نه این دوستمون از آنکارا) لینک کرده به ادرس ایمیل AbuDhabiIV@state.gov‎ با عنوان Send email که توی عکس هم قرمز هست .
البته همه کسایی که سفارت ابوظبی بودن این نکته رو میدونستن. ولی حالا یکنفر از سفارت آنکارا چنین صحبتی کرده ، وظیفه دونستم پاسخ بدم تا کسی گمراه نشه.
_______________________________________________________________________________________________________
حالا شما بین نظر این دوستمون از آنکارا و دستورالعمل و لینک خود سفارت انتخاب درست رو انجام بدید.
نکته بعدی اگر اینکار و ایمیل اشتباه بوده چرا سفارت ابوظبی روش پاسخ داده که متن ایمیل رو هم در پست قبلی گذاشتم.

امیدوارم دوستان بیشتری رو گمراه نکنید
لطفا اگر پاسخی دارید با لینک و منبع بصورت موثق پاسخ بدهید ( زنگ خونه کسی رو هم دیگه نزنید)
______________________________________________________________________________________________________
پاینده باشید

دوست گرامی

۱- سفارت در آنکارا اگر مستقیم ایمیل بزنید حتا به شما اون ایمیل هشدار رو نمیفرسته که راهنمایی کنه برید از Contact Us استفاده کنید برای ارسال پیام.  Wink پس نفرمایید که بر اساس تجربه‌ی آنکارا می‌گم. خود سفارت ابوظبی داره به شما ایمیل اتوماتیک می‌زنه که «آقا از اینجا راه نداره، از اون ور برو» اونوقت شما می‌گی «نه! هر دفعه این راه اشتباه رو برید!!» واقعن که ماشالله!
۲- بنده توضیح علمی و فنی مربوطه رو دادم، اگر کسی مایل به انجام روش خنده‌دار «سنگ و زنگ» طبق توصیه‌ی شماست مختاره که انجام بده (منتها میترسم که سرور سفارت از خنده منفجر بشه).
۳- کلی گویی؟!!!!! من به ریز نحوه عملکرد سیستم امنیتی ایمیل رو توضیح دادم! توضیح فنی هم نبود که بگید ما که نرم‌افزاری نیستیم که بفهمیم، توضیح منطقی‌ش بود، منطق عملکرد این سیستم رو توضیح دادم.
۴- لینک و مرجع می‌خواید؟! ببخشید من نمی‌دونم چطور باید به دانش و تجربه‌ی خودم لینک بدم که شما بفرمایید مطالعه کنید. ولی توصیه می‌کنم در خصوص Email Security و Network Security در اینترنت سرچ و مطالعه کنید، زحمتش با خودتون.
۵- مشابه توصیه‌های اشخاص مثل شما رو من قبل از مصاحبه سفارت انجام دادم و کنف هم شدم. فرموده بودن که حتمن کانتکت شیت و ترجمه کارت ملی رو هم به عنوان مدارک بفرستید (کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه)!! با اینکه می‌دیدم سفارت ثبت نام آنلاین داره و راجع به کانتکت شیت و ترجمه کارت ملی چیزی ننوشته، ولی فرستادم، نتیجه: تو سفارت در باجه‌ی ۱ این دو مورد رو با یک برچسب تحت عنوان Additional Documents به من برگردوندنشون!
۶- من ۲۵ ساله که برنامه نویسی می‌کنم، از DOS و C شروع کردم تا الان که #C و ASP.NET MVC و Java و Android کار می‌کنم. مطمئن باشید می‌دونم دارم راجع به چی حرف می‌زنم وگرنه نمی‌زدم. شما در «جهل مرکب» خود بمانید و نگران «نادانی» من در مورد عملکرد به ادعای شما محیر العقول سفارت در ابوظبی نباشید.

پیروز باشید
[/quote]

سلام دوست عزیز
امیدوارم زودتر کلیر بشید.هدف من فقط اشتراک کاری هست که خودم انجام دادم و ازش نتیجه گرفتم. چون تا اینجای راه که رسیدم از طریق همین سایت مهاجرسرا بوده ولی مهمترین نکته دستورالعمل هر سفارت خونه برای خودش هست ، من توصیه ام به دوستان اینه که هر از چند وقتی سایت سفارتخونشون رو زیرو رو کنن

فقط از صحبت شما من به این نتیجه میرسم که سفارت ابوظبی اشتباه کرده که پاسخ روی ایمیل من داده.

در پناه خدا ، پاینده باشید
تشکر کنندگان: hamidzxc ، ahfpca ، sosol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان