کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
Thumbsup 
این ای پی من فکر می کنم فقط برا سربازیه...نفر جلو من کارش دولتی و خانمش کارمند بیمارستان س...چقدر بابت این دوتاشون می ترسیدن..در حالیکه شوهره بخاطره سن باباش معاف شده بود..گفت بهشون برو 3روز دیگه بیا ویزاتو بگیر...در حالیکه من نه کارم دولتی بود،،نه رشتم حساس..تمام مدارکم کامل،،،الان 6 ماه ای پی خوردم هرچند دیگه بی خیالش شدم...فقط مدارکتون کامل کنید و برید که ناقص نباشه..نه شغل مهمه..نه پول مهمه..نه حامی مالی...فقط باید اون آفیسره طبق شرایطی که خودش می دونه و هیچ کس نمیدونه تطبیق بده...اوکی بود تمام....ما که دیگه قطع امید کردیم به امید ایزد بزرگ شماها نجات پیدا کنید...
تشکر کنندگان: hamidzxc ، lotfe.kh ، ahfpca ، matin86
farnaz100 شما کارتون چیه بوده که با کیس نامبر هزار و خورده ای هنوز کلییر نشدید ؟
البته نگرانی از تمام شدن ویزا نباید جدی با شه چون تعداد برنده ها 2016 حدود 40 هزار نفر کمتر بوده
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: matin86
(2016-06-01 ساعت 12:30)samira2016 نوشته:  farnaz100 شما کارتون چیه بوده که با کیس نامبر هزار و خورده ای هنوز کلییر نشدید ؟
البته نگرانی از تمام شدن ویزا نباید جدی با شه چون تعداد برنده ها 2016 حدود 40 هزار نفر کمتر بوده

مدرس زبان انگلیسی
تشکر کنندگان: Asker ، samira2016
(2016-06-01 ساعت 11:40)Haniusa نوشته:  
(2016-06-01 ساعت 00:40)matin86 نوشته:  
(2016-05-19 ساعت 14:41)Afsaneh5388 نوشته:  سلام دوستان
نَفَر اصلي كيس ما كه خودم باشم or شدم
اما شوهرم و پسرم أبديت شدن اما / هستند هنوز
اگر سايت اعلام كليرشدن بكنه از كجا بفهميم اونها هم كلير شدن يا نه؟؟
أيا بايد همه or بشن؟؟

(2016-05-31 ساعت 15:07)Asker نوشته:  دوست عزیز ممنون از را هنماییتون فقط نمی دونم چرا شما با بنده دعوا دارین Sad در هر صورت خیلی لطف کردین و ممکنه یکم توضیح بدین در خصوص این جدول دوست عزیز؟ کی این را درست کرده ؟ آیا اطلاعات موثقه؟ منظور از IR چی هست؟ ممنونم از لطفتون دوست گرامی
عرض ارادت

دوست عزيز دوستان توى تلگرام براى هر كدام از سفارت ها گروه دارن و اطلاع رسانى ميشه
تعداد زيادى عضو هستن
شما آدرس تلگرام سفارت ارمنستان رو دارید؟

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می

ممکنه لینک گروه مصاحبه شوندگان در ابوظبی را هم به من بدین؟ ممنون می شم از تون دوست عزیز Shy
(2016-06-01 ساعت 11:39)سعید... نوشته:  امار کیس های کلیر نشده ابوظبی تا امروز
اکتبر 6 کیس
نوامبر 5 کیس
دسامبر 5 کیس
ژانویه 30 کیس

آقای سعید ممنون از اطلاعاتی که دادین. خوب اگر اینجوری باشه باید امیدمون زیاد باشه نه؟ از ماه های اول از هر ماه 5-6 نفر باقی ماندند و ماه ژانویه به بعد مونده دیگه. ان شالله به زودی کلیر گروهی را هم اگر شاهد باشیم عالیه Wink Tongue
تشکر کنندگان:
(2016-06-01 ساعت 12:51)ارشان پناهی نوشته:  
(2016-06-01 ساعت 12:30)samira2016 نوشته:  farnaz100 شما کارتون چیه بوده که با کیس نامبر هزار و خورده ای هنوز کلییر نشدید ؟

مدرس زبان انگلیسی

انشالله به زودی کلیر میشین. اتفاقن اشخاصی که اکتبر موندن باید امیدوار باشن که زودتر کلیر بشن که Cool
تشکر کنندگان: samira2016
(2016-06-01 ساعت 13:14)Asker نوشته:  
اکتبر 6 کیس
نوامبر 5 کیس
دسامبر 5 کیس
ژانویه 30 کیس

آقای سعید ممنون از اطلاعاتی که دادین. خوب اگر اینجوری باشه باید امیدمون زیاد باشه نه؟ از ماه های اول از هر ماه 5-6 نفر باقی ماندند و ماه ژانویه به بعد مونده دیگه. ان شالله به زودی کلیر گروهی را هم اگر شاهد باشیم عالیه Wink  Tongue
بله همینطوره. امیدوارم دوستانی که از ماه های قبل موندن و با ژانویه ای ها کلیر کنند. واقعا سختی کشیدند تا الان. خدا به هممون صبر بده. امیدوارم هممون توی  ا م ر ی ک ا  گرین کارت به دست به این روزامون بخندیم
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: amirak7 ، behzad mg ، Asker ، ahfpca ، matin86
اکتبر 6 کیس
نوامبر 5 کیس
دسامبر 5 کیس
ژانویه 30 کیس

آقا سعید لطفا آمار ماه مارچو بذارید
با تشکر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان:
دوستان منتظر ، سفارت آمریکا در ایروان فقط سه کیس غیرلاتاری اعلام کرد.
از کلیرنس کیسهای لاتاری هیچ خبری نیست که نیست Sad
تشکر کنندگان: Hosein_hhs ، matin86
(2016-05-27 ساعت 13:07)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 19:44)soroosh17 نوشته:  خسته نباشید به همه منتظران....
خدمت دوستان عرض کنم سفارت ابوظبی جدیدا نه جواب ایمیل میده نه آپدیتهای کیس ها رو وارد میکنه
من بعد از سه ماه مجبور شدم ساعت پنج بعد از ظهر امروز برای اولین بار تماس بگیریم چون کیس من EB3 هست و آژانس اسپانسر من در آمریکا گفت حتما زنگ بزن به سفارت پیگیری کن چون تاریخ شروع بکار من در قرارداد از اول جولای هست و من باید خودمو به کارفرما معرفی کنم
تماس گرفتم به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی شیرین تلفن رفت روی ماشین پاسخگو که اینو می گفت:  هر سوالی دارید برید جوابش تو سایت هست !!!!!!!!!!!!!!!
خانمها و آقایان منتظر باید خدمتتون عرض کنم : هم در سفارت ابوظبی ( بقیه رو نمیدونم ) و هم در CEAC  سرشون وحشتناک شولوغه و قطعا تعداد پرسنل سفارت کفایت این همه کار رو نمیکنه واسه همین برای دادن جواب تلفن و یا آپدیت سایت و جواب ایمیل وقت پرسنل رو هدر نمیدن که به نظر منطقی میاد
نتیجه صبر کنید.... من فکر میکنم با این وضع باید یه فکری بکنند امیدوارم
من برم ببینم خود آزانس میتونه یه حاکی به سر من بریزه
خلاصه نگران تاخیر در کلیر شدن و نداشتن آپدیت در کیس هانون نباشید.

سلام
دوست عزیز امکانش هست چگونگی پیدا کردن کار یا اسپانسر در آمریکا رو بفرمایید؟
و اینکه چه مشخصاتی در حرفه خودتون داشتید که همچین درخواست کاری از شما رو پذیرفتن
عذر می خوام شاید جای مناسبی نباشه برای پرسیدن این سوال
چون ارسال هام کم بود نتونستم پیام خصوصی بدم

ممنون
دوست عزیزم ارادت
کیس من نرسینگ هست و حدود دو سال پیش اسپانسر پیدا کردم از همینجا و با زدن ایمیل به مدت سه ماه هر شب تا ساعت چهار صبح البته قبل از اون مدرک بین المللی نرسینگ و آبلتس بالای هفت رو گرفته بودم که از دویست تا آژانس پنج تاش جواب دادن که بعد از بررسی با یکیشون قرارداد آنلاین امضا کردم
ببخشید الان بخاطر پروسه کلیرنس اصلا حس و حال ندارم
به وقتش هر اطلاع دیگه ای اگه بخواین بهتون میدم امیدوارم همه بچه ها هم کار پیدا کنند هم زودتر کلیر بشن
وضعیت افتضاحیه نه تکلیف خونه معلومه نه کار نه هیچ چی واقعا تو یه غار تاریک گیر افتادیم
بازم ارادت

ببخشید منظور شما از
تعداد برنده ها 2016 حدود 40 هزار نفر کمتر بوده
یعنی چی ؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-01 ساعت 15:54)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  سلام
و اینکه چه مشخصاتی در حرفه خودتون داشتید که همچین درخواست کاری از شما رو پذیرفتن

ممنون
دوست عزیزم ارادت
کیس من نرسینگ هست و حدود دو سال پیش اسپانسر پیدا کردم از همینجا و با زدن ایمیل به مدت سه ماه هر شب تا ساعت چهار صبح البته قبل از اون مدرک بین المللی نرسینگ و آبلتس بالای هفت رو گرفته بودم که از دویست تا آژانس پنج تاش جواب دادن که بعد از بررسی با یکیشون قرارداد آنلاین امضا کردم
به وقتش هر اطلاع دیگه ای اگه بخواین بهتون میدم امیدوارم همه بچه ها هم کار پیدا کنند هم زودتر کلیر بشن
وضعیت افتضاحیه نه تکلیف خونه معلومه نه کار نه هیچ چی واقعا تو یه غار تاریک گیر افتادیم
بازم ارادت

ببخشید منظور شما از
یعنی چی ؟

یعنی اینکه هرسال 120 هزار نفر برنده میشدن امسال شده 84 هزار نفر
(2016-06-01 ساعت 15:54)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  سلام

ممنون
دوست عزیزم ارادت
بازم ارادت

ببخشید منظور شما از
یعنی چی ؟

تعداد قبول شدگان لاتاری ۲۰۱۶ از سالهای قبل حدود ۴۰۰۰۰ نفر کمتر بوده فکر میکنم ۸۶۰۰۰ نفر ولی سالهای قبل حدودا ۱۲۰۰۰۰ نفر
تشکر کنندگان:
(2016-06-01 ساعت 14:34)behzad mg نوشته:  
اکتبر 6 کیس
نوامبر 5 کیس
دسامبر 5 کیس
ژانویه 30 کیس

آقا سعید لطفا آمار ماه مارچو بذارید
با تشکر

دوست عزیز از مارچ فقط دو کیس 3997 و 4642 خوش شانس بودن و کلیر شدن و هنوز 35 کیس موندن. از فوریه هم 32 کیس مونده.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: behzad mg ، matin86 ، lighthouse
امیدوارم اونایی که به عنوان مهمان فقط میان مهاجرسرا نوشته ها رو میخونن واستفاده می کنن و هیچ فعالیتی نمیکنن حداقل معرفت و مردونگی داشته باشن که اگه اپدیت خوردن یا کلیر شدن اینجا اعلام کنن تا همه منتظرا امید و دلگرمی بگیرن و یه کمکی به درک بهتر روند کار سفارت بکنند...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: koool ، amirak7 ، behzad mg ، مل مل ، sosol ، matin86 ، lighthouse
(2016-06-01 ساعت 13:25)Asker نوشته:  
(2016-06-01 ساعت 12:51)ارشان پناهی نوشته:  

مدرس زبان انگلیسی

انشالله به زودی کلیر میشین. اتفاقن اشخاصی که اکتبر موندن باید امیدوار باشن که زودتر کلیر بشن که Cool

سلام به همگی
کیس ما : 2000
مصاحبه : 15 نوامبر
برنده همسرم یک ضزب
خودمم که AP
ایشالا کاره همه درست بشه Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان