کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-01 ساعت 12:19)ارشان پناهی نوشته:  این ای پی من فکر می کنم فقط برا سربازیه...نفر جلو من کارش دولتی و خانمش کارمند بیمارستان س...چقدر بابت این دوتاشون می ترسیدن..در حالیکه شوهره بخاطره سن باباش معاف شده بود..گفت بهشون برو 3روز دیگه بیا ویزاتو بگیر...در حالیکه من نه کارم دولتی بود،،نه رشتم حساس..تمام مدارکم کامل،،،الان 6 ماه ای پی خوردم هرچند دیگه بی خیالش شدم...فقط مدارکتون کامل کنید و برید که ناقص نباشه..نه شغل مهمه..نه پول مهمه..نه حامی مالی...فقط باید اون آفیسره  طبق شرایطی که خودش می دونه و هیچ کس نمیدونه تطبیق بده...اوکی بود تمام....ما که دیگه قطع امید کردیم به امید ایزد بزرگ شماها نجات پیدا کنید...

دوست گرامی «ارشان» و سایر دوستان، امیدوار باشید هنوز خیلی تا پایان وقت داریم. نا امیدی ایجاد موج منفی میکنه، باید مثبت باقی بمانیم و به فعالیتهای روزمره خودمون ادامه بدیم ما در هر حال برنده‌ایم، هر کدام که رفتیم، اونجا تلاش می‌کنیم که ایران و ایرانی رو سربلند کنیم و هر کدام که ماندیم در بهبود شرایط کشورمون تلاش خواهیم کرد و با نوآوری و پیشرفت به آمریکایی‌ها نشون خواهیم داد که چه اشتباهی کردند که جلوی ما رو گرفتند.
مهمترین نکته که باید به یاد داشته باشیم اینه که خودمون رو به خدا بسپریم و ازش عاجزانه خواهش کنیم که اونچه که خیر و صلاح ماست و خوشبختی ما در اون هست رو بر ما مقدر کنه. اگر قرار باشه بریم آمـریـکا و اونجا به پست یه احمق مست اسلحه بدست بخوریم، همون بهتر که اینجا بمونیم؛ و اگر قرار باشه که در اونجا به خوشبختی و موفقیت و آرامش دست پیدا کنیم چه بهتر که جور شه که بریم، و بدانیم که نه رفتن اول خوشبختیه و نه ماندن آخر بدبختی.

خودتون رو به دست تقدیر بسپارید و امیدوار و مثبت باقی بمانید، به پیشرفت روزانه‌تون فکر کنید و تمرین زبان و مهارتهایی که دارید رو دنبال کنید و اصلن نگران روند پیشرفت پروسه کلیرنس نباشید، اینجا بیایم که به هم امید بدیم و همدیگر رو در جریان پیشرفت امور حرفه‌ای خودمون با هدف مهاجرت به آمـریـکا قرار بدیم، یادگیری و تکمیل زبان انگلیسی و حتا یاد گرفتن زبان اسپانیایی یا فرانسه، پیشرفت دادن مهارتهای حرفه‌ای، چه جور شه بریم چه نه، در هر حال به نفع ما و آینده‌ی ماست. این انفعال و بی‌تحرکی و افسردگی هست که نه به نفع مهاجرته و نه به نفع ماندن.

پس بیاید از این به بعد در این فروم از نحوه آماده‌سازی خودمون برای مهاجرت و انگیزه‌هامون بنویسیم و هر وقت هم خبری شد و کلیری انجام شد هورا بکشیم. من از خودم شروع می‌کنم و در پست بعدیم در این راستا مطلب می‌نویسم، امیدوارم با همدلی این چند ماه رو زودتر و با موفقیت پشت سر بذاریم.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: hesam87 ، koool ، amirak7 ، behzad mg ، farsan ، daniyal1351 ، ستوده ، مل مل ، tamana2016 ، matin86 ، lighthouse ، masiharezoo
من چون امضا ندارم اینارو میگم شاید بهدرد دوستان بخوره
کیس :1300
مصاحبه : 8 می نتیجه : کلیرنس به دلیل سربازی
آپدیت ها: 10 و 15و 20 و23 می
همچنان درانتظار
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: matin86
(2016-06-01 ساعت 18:55)rezaahvaz نوشته:  من چون امضا ندارم اینارو میگم شاید بهدرد دوستان بخوره
مصاحبه : 8 می نتیجه : کلیرنس به دلیل سربازی
همچنان درانتظار

شما با شماره كيس ١٣٠٠ چرا اينقدر دير رفتي مصاحبه عزيز دل

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
دريافت ويزا هفته اول اپريل
ورود به امريكا هنوز معلوم نيست
تشکر کنندگان:
(2016-06-01 ساعت 18:04)سعید... نوشته:  دوست عزیز از مارچ فقط دو کیس 3997 و 4642 خوش شانس بودن و کلیر شدن و هنوز 35 کیس موندن. از فوریه هم 32 کیس مونده.

خيلي ممنون از امارهاتون ، اين امار ها ما رو هم متوجه مي كنه كه هنوز دستي به كيس هايه ژانويه تو همه كتگوري ها نخورده و اميد وارمون مي كنه ، ممنون از شما دوست عزيز
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: hoseinonline ، matin86
(2016-05-18 ساعت 19:40)سعید... نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 17:58)shahram es نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 17:49)سعید... نوشته:  سلام دوست گرامی
ما هم 6 ژانویه مصاحبه داشتیم 17 می نفر دوم کیس اپدیت داشته ولی نفر اصلی که خودم هستم اپدیت نشدم. ایشالا همه منتظرا کلیر شن به زودی. سفارت ابوظبی معمولا از تاریخ کلیری یک ماه فرصت میده.

با سلام دوست عزيز

زمانيكه نفر دوم كلير شدن صفحه Ceace به چه شكل در آمد ؟ ينى چه متنى تغيير كرد كه شما متوجه كلير شدديد ؟
فقط / به or تغيير ميكند يا اينكخ تغييرات ديگرى هم صورت ميگيرد ؟

با سپاس از لطف شما

سلام دوست گرامی
نفر دوم کلیر نشدن هنوز... اگر هم کلیر بشه تا نفر اصلی کیس کلیر نشه اتفاق مهمی نمیفته. اگر توی سیس به or تبدیل شه میشه امیدوار باشی که به زودی توی سایت سفارت متن کلیری جایگزین میشه... ملاک متن کلیری هست که توی سایت سفارت جایگزین میشه.

(2016-06-01 ساعت 19:08)roteil نوشته:  
(2016-06-01 ساعت 18:04)سعید... نوشته:  دوست عزیز از مارچ فقط دو کیس 3997 و 4642 خوش شانس بودن و کلیر شدن و هنوز 35 کیس موندن. از فوریه هم 32 کیس مونده.

خيلي ممنون از امارهاتون ، اين امار ها ما رو هم متوجه مي كنه كه هنوز دستي به كيس هايه ژانويه تو همه كتگوري ها نخورده و اميد وارمون مي كنه ، ممنون از شما دوست عزيز

کیس نامبر 37##تاریخ مصاحبه 5 ژانویه ابوظبی یک نفر
کلیر ....انتظار
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان:
(2016-06-01 ساعت 12:30)samira2016 نوشته:  farnaz100 شما کارتون چیه بوده که با کیس نامبر هزار و خورده ای هنوز کلییر نشدید ؟
البته نگرانی از تمام شدن ویزا نباید جدی با شه چون تعداد برنده ها 2016 حدود 40 هزار نفر کمتر بوده

84000 نفر انتخاب شدند که اکثر کیس ها هم با خانواده هست
تشکر کنندگان: smpf
(2016-06-01 ساعت 19:01)usmamal نوشته:  
(2016-06-01 ساعت 18:55)rezaahvaz نوشته:  من چون امضا ندارم اینارو میگم شاید بهدرد دوستان بخوره
مصاحبه : 8 می   نتیجه : کلیرنس به دلیل سربازی
همچنان درانتظار

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

تاریخ مصاحبه من 7 ژانویه بود که به دلیل خدمت مقدس Big Grin سربازی مصاحبه رو به 8 می تعویق انداختم عزیز دل
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: matin86 ، smpf
(2016-06-01 ساعت 21:19)rezaahvaz نوشته:  
(2016-06-01 ساعت 19:01)usmamal نوشته:  
مصاحبه : 8 می   نتیجه : کلیرنس به دلیل سربازی
همچنان درانتظار

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

تاریخ مصاحبه من 7 ژانویه بود که به دلیل خدمت مقدس Big Grin سربازی مصاحبه رو به 8 می تعویق انداختم عزیز دل

نگران نباشيد كليرنس من دقيقا ١٢٣ روز طول كشيد
شما احتمالا فرم ٢٦٠ را هم چند بار انلاك كرده ايد
در هر صورت اگر مي هم رفته باشد احتمالا تا اويل اگوست كلير خواهيد شد

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march
تشکر کنندگان:
(2016-06-01 ساعت 19:55)هادی هادی نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 19:40)سعید... نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 17:58)shahram es نوشته:  با سلام دوست عزيز

زمانيكه نفر دوم كلير شدن صفحه Ceace به چه شكل در آمد ؟ ينى چه متنى تغيير كرد كه شما متوجه كلير شدديد ؟
فقط / به or تغيير ميكند يا اينكخ تغييرات ديگرى هم صورت ميگيرد ؟

با سپاس از لطف شما

سلام دوست گرامی
نفر دوم کلیر نشدن هنوز... اگر هم کلیر بشه تا نفر اصلی کیس کلیر نشه اتفاق مهمی نمیفته. اگر توی سیس به or تبدیل شه میشه امیدوار باشی که به زودی توی سایت سفارت متن کلیری جایگزین میشه... ملاک متن کلیری هست که توی سایت سفارت جایگزین میشه.

(2016-06-01 ساعت 19:08)roteil نوشته:  

تشکر کنندگان:
سلام دوستان منتظر من سفارت ابوظبی تاریخ مصاحبه ۲۶ اپریل،**As53ابدیت سیس ۵.۸ .۱۰ می ولی دیگه هیچ.....
تشکر کنندگان: سعید... ، sosol
تعداد کیس ۱ نفر سربازی معاف.کار شرکت غیر دولتی سن ۲۹ مجرد اصلا موندم چرا کلیر خوردم چون حتی کار حساس هم نداشتم
تشکر کنندگان: سعید... ، sosol
ای خدااااا کاش زود تموم بشه این دوران انتظار به امید موفقیت همه دوستان گل
تشکر کنندگان: smpf ، behzad mg ، مل مل ، matin86
دوستان که میفرمایید ایمیل ارسال کردیم به سفارت میشه متن ارسالی رو واسه دیگران بزارید لطفا؟!
تشکر کنندگان: smpf
این ماه (جون)پیش بینی من اینه که کیس های ژانویه و فوریه کلیر میشن. توکل بر خدا.
به طور متوسط من کیس های قبلی را نگاه کردم چهار ماه طول کشیده.احتمال خیلی زیاد این ماه شاهد کلیر گروهی باشیم. آماده باشید برای هورا کشیدن .....
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: amirak7 ، behzad mg ، smpf ، masiharezoo ، سعید... ، ahfpca ، مل مل ، matin86
(2016-06-01 ساعت 23:45)88377Mehdi نوشته:  تعداد کیس ۱ نفر سربازی معاف.کار شرکت غیر دولتی سن ۲۹ مجرد اصلا موندم چرا کلیر خوردم چون حتی کار حساس هم نداشتم

رشته تحصیلیتون چی بوده ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان