کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-03 ساعت 01:48)Civilizable نوشته:  
(2016-06-03 ساعت 01:41)سعید... نوشته:  
(2016-06-03 ساعت 01:37)سعید... نوشته:  سلام. بله احتمال زیاد همه لاتاری هستن. بله تا جایی که یادمه اسمها همه ایرانی بودند فقط کیس 4588 که اپریل رفته مصاحبه مثل اینکه خارجیه Big Grin  امارها رو از سایت سیمون گرفتم و کلی سختی کشیدم  و وقت گذاشتم تا امار رو تقریبا دقیق در بیارم چون سایت سیمون از اپریل دیگه نتونست امار رو اپدیت کنه و همه کیس ها و سفارتها رو با هم میزاره. سه ماه اول رو نمیدونم چند کیس تو ابوظبی مصاحبه شدن ولی از ژانویه تا مارچ هر ماه حدود ۳۵ نفر AP خوردند حالا چند نفر رو یکضرب ویزا دادن خدا میدونه...
خيلي ممنون از توضيح خوبت. واقعا برام جالبه بدونم براي چي يكسري بيچاره رو از اكتبر تا الان پا در هوا نگه داشتن؟؟!! فك كنم شرايط كيسشون خيلي خاص بوده اخه عمدتا همون ٣-٤ ماهه كلير ميشن

نه امسال کلا زمان کلیر کردن طولانی شده مثلا در ابوظبی از ژانویه به بعد شاید 3 یا2 ی کیس کلا از حدود 100 کیسی که تو زمستون از ژانویه تا مارچ ap خوردن کلیر شدن. کیسهایی هم که از سه ماهه اول کلیر نشدن اکثرشون شرایط خاصی نداشتن فقط به دلیل سیستم معیوب و محیرالعقولی که در کلیر کردن وجود داره گرفتار شدن. ظاهرا یه جور قرعه کشی هم در مرحله کلیرنس میکنن که کی زودتر کی دیرتر و کی اصلا کلیر نشه. چون با سربازی س پ و کار دولتی داشتیم 3 ماهه کلیر شده خانم بیکار هم داشتیم که هنوز 6 ماهه تو کلیرنسه . توی این سیستم کلیرنس خودشونم نمیدونن دارن چه کار میکنن
تشکر کنندگان: matin86 ، tyrex ، سعید... ، مل مل
(2016-06-03 ساعت 00:48)behzad mg نوشته:  دوستان اینطور که من متوجه شدم از اول ماه می تعداد کیسای یکضرب بسیار افزایش پیدا کرده و فکر میکنم این خبر خوبیه برای کسایی که ای پی خوردن چون پروندشون سریعتر به جریان میوفته

دوست عزیز میشه توضیح بدین یا اینکه بگین چطور فهمیدین
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
(2016-06-02 ساعت 11:32)ashkan.h56 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان، می خواستم بدونم امسال شرایط کلی به چه صورته؟ همه چی نرمال پیش میره یا خیر؟
درود بر شما
امسال شرايط خيلى غير عاديه الان دقيقا دوماهه كه كليرى درست و حسابى نداريم
سفارت ها قفل كردن
سفارتها هنوز ژانويه اى ها رو هم كلير نكردن فقط يك كيس ژانويه رو ارمنستان دوسه هفته پيش كلير كرد و آنكارا هم ٧كيس از ژانويه
تازه هنوز كيسهايى هم از ماههاى اول باقى موندن كه كلير نشدن
درجواب ايميل هم ميگن از دست ما خارجه !دست كيه خدا ميدونه!
بنده از ١٩ژانويه هنوز در دوران شيرين كليرنس به سر ميبرم!پارسال اين موقع ها مارچى ها كلير شده بودن !
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-03 ساعت 10:16)samira2016 نوشته:  سلام من امروز دقیقاً دو ماه است که رفتم مصاحبه و هنوز اپدیت هم نشدم 4 فوریه مصاحبه داشتم 9 فوریه اپدیت شدم

سلام  مصاحبه ماهم 24 مارچ بوده دو بار همون اوایل آپدیت شد الان هیجپچ خبری نسی . خیلی استرس دارم
تشکر کنندگان:
(2016-06-03 ساعت 02:45)rezaahvaz نوشته:  
(2016-06-03 ساعت 00:48)behzad mg نوشته:  دوستان اینطور که من متوجه شدم از اول ماه می تعداد کیسای یکضرب بسیار افزایش پیدا کرده و فکر میکنم این خبر خوبیه برای کسایی که ای پی خوردن چون پروندشون سریعتر به جریان میوفته

سفرنامه دوستان ابوظبی در ماه می رو اگه بخونین خیلیا به یکضرب گرفتن خودشون و یا کیسای همراهشون اشاره داشتن ، مثلا یکی از دوستان گفتن در روز مصاحبشون از چهار کیس لاتاری سه تاش یکضرب گرفتن در تاریخ 23 می
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: مل مل
به نظرتون ی ایمیل گروهی بدیم به کی سی سی یا سفارت ها مثلا؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-06-02 ساعت 18:54)moh.saee نوشته:  
(2016-06-02 ساعت 16:56)electricalboy نوشته:  
(2016-06-01 ساعت 23:45)88377Mehdi نوشته:  تعداد کیس ۱ نفر سربازی معاف.کار شرکت غیر دولتی سن ۲۹ مجرد اصلا موندم چرا کلیر خوردم چون حتی کار حساس هم نداشتم

من تا حالا مرد ایرانی ندیدم ، AP نخورده باشه

ای خدا. من هم همین شرایط رو دارم. هنوز موندم چرا AP زد بهم.

سلام دوستان من تازه امسال برنده شدم. لطفا بگین منظورتون از ap چیه
تشکر کنندگان: ahfpca
(2016-06-03 ساعت 15:02)milaveh نوشته:  به نظرتون ی ایمیل گروهی بدیم به کی سی سی یا سفارت ها مثلا؟
بعید میدونم جواب بدن کلی از بچه ها ایمیل دادن اما جوابی ندادن. Sad
تشکر کنندگان:
(2016-06-03 ساعت 15:24)sasachi نوشته:  
(2016-06-03 ساعت 15:02)milaveh نوشته:  به نظرتون ی ایمیل گروهی بدیم به کی سی سی یا سفارت ها مثلا؟
بعید میدونم جواب بدن کلی از بچه ها ایمیل دادن اما جوابی ندادن.  Sad

من به KCC هفته پیش ایمیل زدم. بهم جواب داده که مراحل اداری شما در حال انجام است و باید در این خصوص صبر کنید. تمام اطلاعات از طریق سایت سفارت به شما اطلاع داده می شود. در ضمن CEAC رو هم آپدیت نکرد.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: milaveh ، hamidzxc
سلام منم با ایمیل گروهی موافقم آخه ایمیل تکی رو جواب نمیدن
تشکر کنندگان:
(2016-06-03 ساعت 12:50)behzad mg نوشته:  
(2016-06-03 ساعت 02:45)rezaahvaz نوشته:  

سفرنامه دوستان ابوظبی در ماه می رو اگه بخونین خیلیا به یکضرب گرفتن خودشون و یا کیسای همراهشون اشاره داشتن ، مثلا یکی از دوستان گفتن در روز مصاحبشون از چهار کیس لاتاری سه تاش یکضرب گرفتن در تاریخ 23 می

نمیدونم چی میشه ولی امیدوارم هر چه زودتر تکلیف مشخص بشه و جواب کلیر بیاد واسه همه دوستان
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: behzad mg ، hamidzxc

به نظر من کار بی فایده و غیر منطقی هست.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: ahfpca ، hoseinonline

اگه واقعا اینطور باشه این به ضرر اونایی هست که کلیر خوردن چون ویزاها زودتر تموم میشه
تشکر کنندگان: hamidzxc ، matin86
Sad 
(2016-06-03 ساعت 20:07)hoseinonline نوشته:  

اگه واقعا اینطور باشه این به ضرر اونایی هست که کلیر خوردن چون ویزاها زودتر تموم میشه

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
کیس 5157 از آنکارا
امروز or شده
امیدوارم سریع کلیر بشه
تشکر کنندگان: amirak7 ، mehre cyrus ، moh.saee ، rezaahvaz ، tamana2016 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان