کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
واقعا نمیدونم امسال چرا این روش روپيش گرفتن هیچ جوری هم نمیشه فهمید هرسال یه جوری بچه های لاتاری دارن اذیت میشن تو این لاتاری باید صبر داشت وبه خدا توکل کرد
تشکر کنندگان: matin86
(2016-06-04 ساعت 11:54)behzad mg نوشته:  
(2016-06-04 ساعت 08:12)mohajerUsa نوشته:  
(2016-06-03 ساعت 00:48)behzad mg نوشته:  دوستان اینطور که من متوجه شدم از اول ماه می تعداد کیسای یکضرب بسیار افزایش پیدا کرده و فکر میکنم این خبر خوبیه برای کسایی که ای پی خوردن چون پروندشون سریعتر به جریان میوفته

با سلام دوست عزیز
منبع خبرتون رو میشه بیان کنید
چون تو این لحظات استرس زا این خبر استرس رو سه برابر میکنه

سفرنامه دوستان ابوظبی در ماه می رو اگه بخونین خیلیا به یکضرب گرفتن خودشون و یا کیسای همراهشون اشاره داشتن ، مثلا یکی از دوستان گفتن در روز مصاحبشون از چهار کیس لاتاری سه تاش یکضرب گرفتن در تاریخ 23 می

دوست خوبم سفرنامه که ملاک نیست
چون ممکنه فقط همون روز این اتفاق افتاده باشه و روز های دیگه با این شدت کلیر نکرده باشند
سلام دوستان عزیز

من آمار کیس هایی که تو آپریل ابوظبی مصاحبه شدنو براتون دراوردم امیدوارم به دردتون بخوره

از کیس نامبر 4900 تا 5800

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
سلام به همه دوستان

سوال من اینه که اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد که مدرکشون فوق لیسانسه و رشتشون هم حساس نیست (مهندسی کامپیوتر) و سربازی هم

معافیت پزشکی داشته باشند ممکنه که AP شاملشون بشه؟

و آیا دانشگاه ازاد رو موسسه خصوصی حساب میکنن یا دولتی؟
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
تشکر کنندگان:
(2016-06-05 ساعت 12:30)sabmn نوشته:  سلام به همه دوستان

سوال من اینه که اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد که مدرکشون فوق لیسانسه و رشتشون هم حساس نیست (مهندسی کامپیوتر) و سربازی هم

سلام ، همه چیز به نظر افیسر برمیگرده
The lord will provide
تشکر کنندگان:
(2016-06-05 ساعت 11:06)mohajerUsa نوشته:  
(2016-06-04 ساعت 11:54)behzad mg نوشته:  
(2016-06-04 ساعت 08:12)mohajerUsa نوشته:  با سلام دوست عزیز
منبع خبرتون رو میشه بیان کنید
چون تو این لحظات استرس زا این خبر استرس رو سه برابر میکنه

سفرنامه دوستان ابوظبی در ماه می رو اگه بخونین خیلیا به یکضرب گرفتن خودشون و یا کیسای همراهشون اشاره داشتن ، مثلا یکی از دوستان گفتن در روز مصاحبشون از چهار کیس لاتاری سه تاش یکضرب گرفتن در تاریخ 23 می

چون ممکنه فقط همون روز این اتفاق افتاده باشه و روز های دیگه با این شدت کلیر نکرده باشند

شاید هم شما درست میفرمایید ولی به نظر من اگر تعداد یکضربی ها زیاد بشه اصلا بد نیست
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: مل مل

در صورتی که براتون بیمه رد شده باشه به احتمال بسیار قوی AP میخورید،امسال خیلی از کیس هایی که AP خوردن مدرس حق التدریس بودن دوست عزیز
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان:
من apخوردم مطب خصوصي كار ميكنم و طرح هم معاف بودم.

كيس نامبر:51** تعداد كيس: 4تا تاريخ مصاحبه:6اپريل كليرنس:منتظر
(2016-06-05 ساعت 13:33)sd_seraj نوشته:  

در صورتی که براتون بیمه رد شده باشه به احتمال بسیار قوی AP میخورید،امسال خیلی از کیس هایی که AP خوردن مدرس حق التدریس بودن دوست عزیز

سوابق بیمه رو اونا استعلام میکنن؟
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
تشکر کنندگان:
(2016-06-05 ساعت 13:17)behzad mg نوشته:  
(2016-06-05 ساعت 11:06)mohajerUsa نوشته:  
(2016-06-04 ساعت 11:54)behzad mg نوشته:  سفرنامه دوستان ابوظبی در ماه می رو اگه بخونین خیلیا به یکضرب گرفتن خودشون و یا کیسای همراهشون اشاره داشتن ، مثلا یکی از دوستان گفتن در روز مصاحبشون از چهار کیس لاتاری سه تاش یکضرب گرفتن در تاریخ 23 می

شاید هم شما درست میفرمایید ولی به نظر من اگر تعداد یکضربی ها زیاد بشه اصلا بد نیست
دوستان عزیز
اگه تعداد یک ضربی ها زیاد باشه و ویزا به اونها برسه پس اونهایی که در انتظار کلیرنس هستند چی میشند ؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-05 ساعت 14:16)sabmn نوشته:  
(2016-06-05 ساعت 13:33)sd_seraj نوشته:  

سوابق بیمه رو اونا استعلام میکنن؟

جزو مدارکیه که به راحتی قابل دسترسی هست،وقتی شما هیات علمی هستید خیلیب راحت میتونن مشخص کنند،ولی خوب نگران نباشید،ap هم بخورید ایشالا کمی بعدش کلیر خواهید شد
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان: Aliakbarasghari ، matin86
دوستان مهاجر سرايي سلام
من امروز پاس هاي تمام نفرات كيسمون رو دادم سفارت و گفت پنجشنبه حاضر ميشه
علي رغم اينكه نامه كليركردن ما كمي قصه داشت ولي گويا همه مون كلير شديم چون پاس همه رو گرفت
من تا جمعه ابوظبي هستم و برأي همتون هم دعا ميكنم
إنشاءالله بي حرف پيش دوباره يه اپديت بهتون ميدم
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: golia ، sasachi ، ahfpca ، behzad mg ، koool ، مل مل ، moh.saee ، behjan ، سعید... ، sahar2016 ، Daneshjo ، baran-94 ، matin86
(2016-06-05 ساعت 16:24)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان مهاجر سرايي سلام
علي رغم اينكه نامه كليركردن ما كمي قصه داشت ولي گويا همه مون كلير شديم چون پاس همه رو گرفت
سلام حضوری بردین یا پست کردین؟
تشکر کنندگان: hesam87
سلام بر دوستان عزیز در مهاجرسرا

دوستان سوالی دارم و از دوستان با تجربه سپاسگزار خواهم شد راهنمایی کنند. من و همسرم 17 می در ابوظبی مصاحبه داشتیم، همسرم مشمول کلیرنس شدند و من ready هستم. تا چند روز پیش ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت و به همین دلیل ایمیل زدیم و مشکل برطرف شد. در پاسخ ایمیل خطاب به همسرم گفتن شما در administrative review هستید. آیا administrative review با administrative processing تفاوت داره؟
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
تشکر کنندگان:
(2016-06-05 ساعت 16:24)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان مهاجر سرايي سلام

درود بر شما
خواهش میکنم از کلیه مراحل تجدید مدیکال و نحوه ارسال پاسپورت برامون کامل توضیح بدهید ، خیلی ها منتظر تجریه عملی شما هستند که پست لازم هست یا نه !!!!
آرزوی موفقیت و شادکامی براتون دارم ، ایشالا نوبت ما هم میشه Big Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان