کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام دوستان روزتون بخیر
من مصاحبه ام 13 ژانویه بوده ابوظبی و کیس نامبرم 3*** است.
امروز بعدازظهر سایت سیس آپدیت کرده از 25 ژوئن به امروز 6 جون .. نشونه خوبیه دیگه نه؟!!!
بعد 143 روز !!!!!!!!!!!!! یه آپدیت شد ..
تشکر کنندگان: hesam87 ، samira2016 ، hamidzxc ، سعید... ، golia ، amirak7 ، ahfpca ، sasachi ، Aliakbarasghari ، matin86
(2016-06-06 ساعت 15:38)amirak7 نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 15:29)behzad mg نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 15:17)amirak7 نوشته:  دوستان عزیز

من وضعیت کیسای مصاحبه شده ابوظبی تو ماه آپریل در آوردم 4900 تا 5800

تعداد کل کیسها = 91 کیس

مراحل اداری = 57 کیس

یکضرب = 24 کیس

ریجکت = 1 کیس

من سعی میکنم هر کیسارو چک کنم از آپدیتاشون دوستانو خبردار کنم
به امید کلیری همه دوستان

دوست عزیز این آمار مربوط به کیس تا تعداد نفرات ؟

این آمار بر حسب تعداد کیسه سعی میکنم تعداد نفراشم در بیارم

دوست عزیز دست شما درد نکه اگر فایل رو ضمیمه فرمایید ما هم کنترل می کنیم اگر امکانش بود از 4500 به بعد رو کنترل می کردیم ممنون مشدیم اما اگر فایل رو ضمیمه فرمایید ما بقیه رو کمک می کنیم
تشکر کنندگان:
(2016-06-06 ساعت 16:13)shahabyou نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 15:38)amirak7 نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 15:29)behzad mg نوشته:  دوست عزیز این آمار مربوط به کیس تا تعداد نفرات ؟

این آمار بر حسب تعداد کیسه سعی میکنم تعداد نفراشم در بیارم

دوست عزیز دست شما درد نکه اگر فایل رو ضمیمه فرمایید ما هم کنترل می کنیم اگر امکانش بود از 4500 به بعد رو کنترل می کردیم ممنون مشدیم اما اگر فایل رو ضمیمه فرمایید ما بقیه رو کمک می کنیم

با سپاس از زحمات شما دوست عزیز آیا براتون مقدور که آمار ماه مارچ رو هم بذارید ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 13:07)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 19:44)soroosh17 نوشته:  خسته نباشید به همه منتظران....
خدمت دوستان عرض کنم سفارت ابوظبی جدیدا نه جواب ایمیل میده نه آپدیتهای کیس ها رو وارد میکنه
من بعد از سه ماه مجبور شدم ساعت پنج بعد از ظهر امروز برای اولین بار تماس بگیریم چون کیس من EB3 هست و آژانس اسپانسر من در آمریکا گفت حتما زنگ بزن به سفارت پیگیری کن چون تاریخ شروع بکار من در قرارداد از اول جولای هست و من باید خودمو به کارفرما معرفی کنم
تماس گرفتم به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی شیرین تلفن رفت روی ماشین پاسخگو که اینو می گفت:  هر سوالی دارید برید جوابش تو سایت هست !!!!!!!!!!!!!!!
خانمها و آقایان منتظر باید خدمتتون عرض کنم : هم در سفارت ابوظبی ( بقیه رو نمیدونم ) و هم در CEAC  سرشون وحشتناک شولوغه و قطعا تعداد پرسنل سفارت کفایت این همه کار رو نمیکنه واسه همین برای دادن جواب تلفن و یا آپدیت سایت و جواب ایمیل وقت پرسنل رو هدر نمیدن که به نظر منطقی میاد
نتیجه صبر کنید.... من فکر میکنم با این وضع باید یه فکری بکنند امیدوارم
من برم ببینم خود آزانس میتونه یه حاکی به سر من بریزه
خلاصه نگران تاخیر در کلیر شدن و نداشتن آپدیت در کیس هانون نباشید.

سلام
دوست عزیز امکانش هست چگونگی پیدا کردن کار یا اسپانسر در آمریکا رو بفرمایید؟
و اینکه چه مشخصاتی در حرفه خودتون داشتید که همچین درخواست کاری از شما رو پذیرفتن
عذر می خوام شاید جای مناسبی نباشه برای پرسیدن این سوال
چون ارسال هام کم بود نتونستم پیام خصوصی بدم

ممنون
دوست عزیزم ارادت
کیس من نرسینگ هست و حدود دو سال پیش اسپانسر پیدا کردم از همینجا و با زدن ایمیل به مدت سه ماه هر شب تا ساعت چهار صبح البته قبل از اون مدرک بین المللی نرسینگ و آبلتس بالای هفت رو گرفته بودم که از دویست تا آژانس پنج تاش جواب دادن که بعد از بررسی با یکیشون قرارداد آنلاین امضا کردم
ببخشید الان بخاطر پروسه کلیرنس اصلا حس و حال ندارم
به وقتش هر اطلاع دیگه ای اگه بخواین بهتون میدم امیدوارم همه بچه ها هم کار پیدا کنند هم زودتر کلیر بشن
وضعیت افتضاحیه نه تکلیف خونه معلومه نه کار نه هیچ چی واقعا تو یه غار تاریک گیر افتادیم
بازم ارادت

(2016-06-06 ساعت 16:10)hamednew نوشته:  سلام دوستان روزتون بخیر
من مصاحبه ام 13 ژوئن بوده ابوظبی و کیس نامبرم 3*** است.
امروز بعدازظهر سایت سیس آپدیت کرده از 25 ژوئن به امروز 6 ژون .. نشونه خوبیه دیگه نه؟!!!

آقا حامد
مبارک باشه
منظور شما از 13 ژوئن ، همان 13 ژانویه است دیگه ؟
آیا اخیرا به سفارت نامه ای زده بودید ؟
بعد هم آیا در آپدیت شما ، علامت / به OR تبدیل شده ؟

راستی فکر میکنید علت AP شدن شما چه بوده ؟
به امید کلیری برای همه
تشکر کنندگان: matin86
امروز بعدازظهر سایت سیس آپدیت کرده از 25 ژوئن به امروز 6 ژون .. نشونه خوبیه دیگه نه؟!!!

سلام دوست عزیز
من کیس های ژانویه و قبل رو چک کردم فقط شما اپدیت خوردید و از اونجایی که کیستون یک نفر هست نمیشه تشخیص داد که شما ایمیل زده بودید یا اپدیت واقعی بوده در ضمن هنوز هم / هست. ایشالا اگه فردا پس فردا یه اپدیت دیگه بخوری و به or تبدیل بشه قاعدتا باید چند روز بعدش کلیر بشی. با ارزوی کلیری برای همه.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: amirak7 ، hamidzxc ، ahfpca ، matin86
(2016-06-06 ساعت 16:33)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 13:07)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  سلام
دوست عزیز امکانش هست چگونگی پیدا کردن کار یا اسپانسر در آمریکا رو بفرمایید؟
و اینکه چه مشخصاتی در حرفه خودتون داشتید که همچین درخواست کاری از شما رو پذیرفتن
عذر می خوام شاید جای مناسبی نباشه برای پرسیدن این سوال
چون ارسال هام کم بود نتونستم پیام خصوصی بدم

ممنون
دوست عزیزم ارادت
کیس من نرسینگ هست و حدود دو سال پیش اسپانسر پیدا کردم از همینجا و با زدن ایمیل به مدت سه ماه هر شب تا ساعت چهار صبح البته قبل از اون مدرک بین المللی نرسینگ و آبلتس بالای هفت رو گرفته بودم که از دویست تا آژانس پنج تاش جواب دادن که بعد از بررسی با یکیشون قرارداد آنلاین امضا کردم
ببخشید الان بخاطر پروسه کلیرنس اصلا حس و حال ندارم
به وقتش هر اطلاع دیگه ای اگه بخواین بهتون میدم امیدوارم همه بچه ها هم کار پیدا کنند هم زودتر کلیر بشن
وضعیت افتضاحیه نه تکلیف خونه معلومه نه کار نه هیچ چی واقعا تو یه غار تاریک گیر افتادیم
بازم ارادت

آقا حامد
مبارک باشه
منظور شما از 13 ژوئن  ، همان  13  ژانویه است دیگه ؟
آیا اخیرا به سفارت نامه ای زده بودید ؟
بعد هم آیا در آپدیت شما ، علامت /  به  OR   تبدیل شده ؟

راستی فکر میکنید علت  AP   شدن شما چه بوده ؟
به امید کلیری برای همه

با عرض پوزش خدمت دوستان عزیز، بله 13 ژانویه بوده و من اشتباه کردم و اخیرا هم نامه ای به سفارت نزدم و علامت OR جایی تو سیس ندیدم..
فکر کنم واسه سربازی م باشه که نیرو انتظامی بود و کارم هم خصوصی بود و کارشناسی ارشد بودم..
تشکر کنندگان: سعید... ، hamidzxc ، matin86
(2016-06-06 ساعت 17:13)سعید... نوشته:  

سلام دوست عزیز
من کیس های ژانویه و قبل رو چک کردم فقط شما اپدیت خوردید و از اونجایی که کیستون یک نفر هست نمیشه تشخیص داد که شما ایمیل زده بودید یا اپدیت واقعی بوده در ضمن هنوز هم / هست. ایشالا اگه فردا پس فردا یه اپدیت دیگه بخوری و به or تبدیل بشه قاعدتا باید چند روز بعدش کلیر بشی. با ارزوی کلیری برای همه.

اخیرا من میلی به سفارت نزدم مگر برای این قضیه ثبت نام محل پست که گفتم بعد از مصاحبه انجام دادمش و ... اما برای مشخص شدن وضعیت کیس خودم میلی نزدم اخیرا.. کلا هم یه آپدیت داشتم بعد مصاحبه اونم 25 ژانویه بود و اینهم الان شد 6 جون .. حالا امید به خدا ببینیم چه میشود چون بعد این همه مدت یه آپدیت هم خودش ارزش داره... از هیچی حداقل بهتره Smile Smile ..
تشکر کنندگان: hesam87 ، hamidzxc ، سعید... ، ahfpca ، مل مل ، ستوده ، matin86
سلام دوستان منتظر آیا هنوز سفارتها دارن مصاحبه انجام میدن یا مصاحبه ها تموم شده اگه دوستان ميدونند اطلاع بدن ببینیم وضعیت چطوره؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-06 ساعت 19:17)farsan نوشته:  سلام دوستان منتظر آیا هنوز سفارتها دارن مصاحبه انجام میدن یا مصاحبه ها تموم شده اگه دوستان ميدونند اطلاع بدن ببینیم وضعیت چطوره؟

مصاحبه تا روز آخر یا روی که اعلام کنن ویزا تموم شده ادامه داره
یعنی حد اکثر تا 30 سپتامبر
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: hamidzxc ، ستوده
(2016-06-06 ساعت 19:26)chakavakl نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 19:17)farsan نوشته:  سلام دوستان منتظر آیا هنوز سفارتها دارن مصاحبه انجام میدن یا مصاحبه ها تموم شده اگه دوستان ميدونند اطلاع بدن ببینیم وضعیت چطوره؟

مصاحبه تا روز آخر یا روی که اعلام کنن ویزا تموم شده ادامه داره
یعنی حد اکثر تا 30 سپتامبر

نخیر اینطور نیست بستگی به اعلام visa bulletin داره.لطفا کمی مطالعه کنید و اشتباه راهنمایی نکنید. متشکرم
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
با سلام
كيس هاي ايران تا حدود ٨٠٠٠ هست
و تا اخر june طول ميكشه . خوشبختانه ديگه اخراشه از اين به بعد سفارت ها و مراكز ذيربطشون انرژي رو ميزارن رو ap ها
تشکر کنندگان:
ازپاسختون متشکرم امسال شماره ها زودتر کارنت شدن به خاطر همین نمیدونم تاکی مصاحبه ها ادامه داره چون معمولا ماههای آخر سریعتر کلير ميکنندحالااگه مصاحبه هم نباشه که دیگه بهتر به پرونده هارسيدگي میکنند
تشکر کنندگان:
(2016-06-06 ساعت 20:24)farsan نوشته:  ازپاسختون متشکرم امسال شماره ها زودتر کارنت شدن به خاطر همین نمیدونم تاکی مصاحبه ها ادامه داره چون معمولا ماههای آخر سریعتر کلير ميکنندحالااگه مصاحبه هم نباشه که دیگه بهتر به پرونده هارسيدگي میکنند

بله همینطور هست امشب یا تا اخر این هفته معلوم میشه برا 2 ماه اخر کارنت میکنند یا نه از این سایت پیگیری کنید
https://travel.state.gov/content/visas/e...letin.html
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
تشکر کنندگان:
امروز بعدازظهر سایت سیس آپدیت کرده از 25 ژوئن به امروز 6 جون .. نشونه خوبیه دیگه نه؟!!!
سلام

احتمال زياد كلير ميشيد، چون كيس ژانويه اي هستيد
تشکر کنندگان:
(2016-06-06 ساعت 21:02)hoseinonline نوشته:  
سلام

احتمال زياد كلير ميشيد، چون كيس ژانويه اي هستيد

یعنی ما که مارچی هستیم نمیشیم؟؟؟؟ Sad
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
تشکر کنندگان: