کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-05 ساعت 20:36)koool نوشته:  
(2016-06-05 ساعت 16:24)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان مهاجر سرايي سلام
من امروز پاس هاي تمام نفرات كيسمون رو دادم سفارت و گفت پنجشنبه حاضر ميشه
علي رغم اينكه نامه كليركردن ما كمي قصه داشت ولي گويا همه مون كلير شديم چون پاس همه رو گرفت
من تا جمعه ابوظبي هستم و برأي همتون هم دعا ميكنم
إنشاءالله بي حرف پيش دوباره يه اپديت بهتون ميدم

درود بر شما
  خواهش میکنم از کلیه مراحل تجدید مدیکال و نحوه ارسال پاسپورت برامون کامل توضیح بدهید ، خیلی ها منتظر تجریه عملی شما هستند که پست لازم هست یا نه !!!!
آرزوی موفقیت و شادکامی براتون دارم ، ایشالا نوبت ما هم میشه  Big Grin

خیلی عالیه خدا راشکر ما هم 7 ژانویه ابوظبی مصاحبه داشتیم فکر کنم داره یه اتفاقاتی می افته برای کلیر شدن
تشکر کنندگان: Aliakbarasghari ، مل مل
سلام دوستان خوبم
در واقع به خاطر گرماي هوا و  لزوم تجديد واكسن واريسلا كه در مورد پسر من موجب تب شديدي ميشه ما از تمديد مديكال صرف نظر كرديم
من خودم به تنهايي اومدم و پاس ها رو بردم سفارت نقشه اين بود كه اگر مال همه اماده باشه خوب همه بلافاصله بريم (١٩ جون با قطري بليط گرفتيم)
اگر هم مال من اماده نباشه ميخواستم پاس بچه ها رو بدم تا اونها تنهايي برن و خودم برم مديكالم رو تمديد كنم كه خوشبختانه اينجوري شد كه پاس هر سه مون رو گرفت
و إنشاءالله همه مون ١٩ جون ميريم
در مورد مراجعه من توصيه ميكنم مؤكدا زودتر از ١٣.٣٠ و يا ساعتي كه بهتون إعلام كردن نريد چون هواي بسيار گرميه و حتي سايه بان درست حسابي هم نيست
يك نَفَر ميتونه بره تو و مثل دفعه قبل چيزي نميزارن ببريد داخل
ميريم تو شماره ميگيريم و منتظر ميشيم
نوبت من كه شد دل توي دلم نبود و دايم منتظر بودم بگه مال خود شما هنوز اماده نيست
ولي هر سه پاس رو گرفت و مشغول ثبت در كامپيوتر شد
بهش گفتم من در زمان مصاحبه با پاس ديگري اومدم اون هم از توضيحم تشكر كرد و گفت اطلاعات رو تصحيح مي كنه
در نهايت گفتم بليط دارم برأي جمعه گفت پنجشنبه ظهر بيا
در مورد پست و ثبت نام پرسيد براش توضيح دادم كه ثبت نام أوليه كردم و اي ميل برام اومد اما بعدش هر چي سعي كردم كيس نامبرم خطا ميده
گفت أوكي پس دوباره بايد تشريف بياريد برأي گرفته پاس ها منهم گفتم شما نگران نباش من با كله ميام كه خنده فرمودند
در پايان هم بدليل استرس و فوبياي كلير نشده پرسيديم بخشيد همه كلير شدن؟؟
شيخ خوش منظر و خوش اخلاق ناگاه چشمي گشاد فرمودند و چشمي ديگر تنگ ، نگاهي به مانيتور مبارك انداختند و فرمودند :
أينجا كه نشون ميده همه چي مرتبه منهم ديدم الان ماجراي " عسس منو بگير " ميشه ، ديگه حلقمو بستم ، فقط نگاهي كردم و تشكر كردم و در مورد خط اخر نامه  چيزي نگفتم
سراخر پرسيد ويزاي صادره تا پايان جون معتبر خواهد بود (براساس مديكال) نميخواستيد مديكال رو تمديد كنيد؟ منهم گفتم نه بچه ام تب ميكنه بليط داريم فورا ميريم شما فقط بده ويزارو قربونت
بنابر اين پست هنوز جزو واجبات نيست و گويا مستحبه
يه تجربه جالب هم در مورد دوستان غير لاتاري حواسشون باشه بعد از يك سال انگشت نگاري بي اعتبار ميشه و حضورا بايد تشريف بيارن
اين هم برأي دوستان گلم كه وقتي استرس داشتيم بهتون تكيه كرديم
از همگي ممنون
ضمنا من أينجا تنهام. فرصت دارم برأي پاسخ دادن پس در خدمتم
مراقبت بفرماييد
به اميد ديدار
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: R@#@ ، milaveh ، hesam87 ، Siamak ، sasachi ، alakanzas ، Asker ، ahfpca ، behzad mg ، مل مل ، سعید... ، behjan ، koool ، ELNAZ21 ، amirak7 ، golia ، moh.saee ، matin86
(2016-06-05 ساعت 16:32)sasachi نوشته:  
(2016-06-05 ساعت 16:24)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان مهاجر سرايي سلام
من امروز پاس هاي تمام نفرات كيسمون رو دادم سفارت و گفت پنجشنبه حاضر ميشه
علي رغم اينكه نامه كليركردن ما كمي قصه داشت ولي گويا همه مون كلير شديم چون پاس همه رو گرفت
من تا جمعه ابوظبي هستم و برأي همتون هم دعا ميكنم
إنشاءالله بي حرف پيش دوباره يه اپديت بهتون ميدم
سلام حضوری بردین یا پست کردین؟

حضوري بردم
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: milaveh ، sasachi ، moh.saee
IVYerevan@state.gov
اين ايميل سفارت ارمنستان هست؟ من به ادرس ايميل أولي كه در اين تاپيك اومد ايميل زدم برگشت خورد
تشکر کنندگان:
(2016-06-05 ساعت 22:34)Aliakbarasghari نوشته:  سلام دوستان خوبم
در واقع به خاطر گرماي هوا و  لزوم تجديد واكسن واريسلا كه در مورد پسر من موجب تب شديدي ميشه ما از تمديد مديكال صرف نظر كرديم
من خودم به تنهايي اومدم و پاس ها رو بردم سفارت نقشه اين بود كه اگر مال همه اماده باشه خوب همه بلافاصله بريم (١٩ جون با قطري بليط گرفتيم)
اگر هم مال من اماده نباشه ميخواستم پاس بچه ها رو بدم تا اونها تنهايي برن و خودم برم مديكالم رو تمديد كنم كه خوشبختانه اينجوري شد كه پاس هر سه مون رو گرفت
در مورد مراجعه من توصيه ميكنم مؤكدا زودتر از ١٣.٣٠ و يا ساعتي كه بهتون إعلام كردن نريد چون هواي بسيار گرميه و حتي سايه بان درست حسابي هم نيست
بهش گفتم من در زمان مصاحبه با پاس ديگري اومدم اون هم از توضيحم تشكر كرد و گفت اطلاعات رو تصحيح مي كنه
در مورد پست و ثبت نام پرسيد براش توضيح دادم كه ثبت نام أوليه كردم و اي ميل برام اومد اما بعدش هر چي سعي كردم كيس نامبرم خطا ميده
گفت أوكي پس دوباره بايد تشريف بياريد برأي گرفته پاس ها منهم گفتم شما نگران نباش من با كله ميام كه خنده فرمودند
شيخ خوش منظر و خوش اخلاق ناگاه چشمي گشاد فرمودند و چشمي ديگر تنگ ، نگاهي به مانيتور مبارك انداختند و فرمودند :
أينجا كه نشون ميده همه چي مرتبه منهم ديدم الان ماجراي " عسس منو بگير " ميشه ، ديگه حلقمو بستم ، فقط نگاهي كردم و تشكر كردم و در مورد خط اخر نامه  چيزي نگفتم
سراخر پرسيد ويزاي صادره تا پايان جون معتبر خواهد بود (براساس مديكال) نميخواستيد مديكال رو تمديد كنيد؟ منهم گفتم نه بچه ام تب ميكنه بليط داريم فورا ميريم شما فقط بده ويزارو قربونت
يه تجربه جالب هم در مورد دوستان غير لاتاري حواسشون باشه بعد از يك سال انگشت نگاري بي اعتبار ميشه و حضورا بايد تشريف بيارن
از همگي ممنون
مراقبت بفرماييد
به اميد ديدار

دوست عزیز اونجا کسیو ندیدین که اون هم تازه کلیر شده باشه به ما بگین ما کمی ذوق کنیم
تشکر کنندگان:
(2016-06-05 ساعت 23:33)nahid.t نوشته:  IVYerevan@state.gov
اين ايميل سفارت ارمنستان هست؟ من به ادرس ايميل أولي كه در اين تاپيك اومد ايميل زدم برگشت خورد

تو سایت این دو تا آدرس رو در قسمت Contact Us نوشته:

IVYerevan@state.gov (for immigrant visa and adoption-related inquiries)
IranIVYerevan@state.gov (for Iranian citizen’s immigrant visa inquiries)

اینجور که نوشته باید به دومی بفرستین.

دوستان با تجربه بیان نظر بدن.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: nahid.t ، matin86
(2016-06-05 ساعت 12:30)sabmn نوشته:  سلام به همه دوستان

سوال من اینه که اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد که مدرکشون فوق لیسانسه و رشتشون هم حساس نیست (مهندسی کامپیوتر) و سربازی هم

معافیت پزشکی داشته باشند ممکنه که AP شاملشون بشه؟

و آیا دانشگاه ازاد رو موسسه خصوصی حساب میکنن یا دولتی؟

والا کار اینا اصلن معلوم نمیکنه، ولی چون بالای ۹۰٪ ایرانیها AP میخورن شما تو برنامه ریزیت این آمار رو در نظر بگیر و ترجین فرض رو بر AP خوردن بذار که اگه ایشالا یه ضرب شدی فبه المراد شده باشی و اگر هم خدای نکرده AP خوردی حالت گرفته نشه، خدای نکرده رو هم برای این میگم که نری تو مود Waiting و برزخ وگرنه اکثریت قزیب به اتفاق APها هم به یاری حق Clear میشن.
فقط یادت باشه در تمام مراحل با صداقت عمل کنی که یه وقت جایی آتو دستشون ندی ریجکتت کنن.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: sabmn ، hamidzxc ، matin86
(2016-06-06 ساعت 02:00)ahfpca نوشته:  
(2016-06-05 ساعت 12:30)sabmn نوشته:  سلام به همه دوستان

سوال من اینه که اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد که مدرکشون فوق لیسانسه و رشتشون هم حساس نیست (مهندسی کامپیوتر) و سربازی هم

معافیت پزشکی داشته باشند ممکنه که AP شاملشون بشه؟

و آیا دانشگاه ازاد رو موسسه خصوصی حساب میکنن یا دولتی؟

والا کار اینا اصلن معلوم نمیکنه، ولی چون بالای ۹۰٪ ایرانیها AP میخورن شما تو برنامه ریزیت این آمار رو در نظر بگیر و ترجین فرض رو بر AP خوردن بذار که اگه ایشالا یه ضرب شدی فبه المراد شده باشی و اگر هم خدای نکرده AP خوردی حالت گرفته نشه، خدای نکرده رو هم برای این میگم که نری تو مود Waiting و برزخ وگرنه اکثریت قزیب به اتفاق APها هم به یاری حق Clear میشن.
فقط یادت باشه در تمام مراحل با صداقت عمل کنی که یه وقت جایی آتو دستشون ندی ریجکتت کنن.

سپاس فراوان جناب ahfpca
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
تشکر کنندگان: ahfpca
(2016-06-05 ساعت 22:34)Aliakbarasghari نوشته:  سلام دوستان خوبم
از همگي ممنون
مراقبت بفرماييد
به اميد ديدار

درود فراوان از پاسخ کاملتان ،
فقط اگه ممکنه وقتی پاسها رو تحویل میگیرید شیخ رو از طرف من ماچش کنید و بگویید مریدان در انتظاری بس جانکاه بسر میبرند ، و درخواست تفضلی دارند!!! Wink
تشکر کنندگان: ELNAZ21 ، Aliakbarasghari ، سعید... ، hesam87
سلام دوستان چه خبر آیا در یکی دو هفته اخیر کسی در سفارتهای مختلف کلییر نشده ؟
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
شد ۵ ماه تموم که منتظریم...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: samira2016 ، matin86
دوستان فردا اولین روز ماه مبارک رمضان به امید پروردگار بخشنده مهربان تا آخر ماه همگی کلیر میشیم ، فقط دعا یادتون نره
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: samira2016 ، Aliakbarasghari ، tyrex ، hesam87 ، aref_ra ، سعید... ، milaveh ، Sam2008 ، amirak7 ، hamidzxc ، golia ، ahfpca ، tico ، matin86
دوستان عزیز

من وضعیت کیسای مصاحبه شده ابوظبی تو ماه آپریل در آوردم 4900 تا 5800

تعداد کل کیسها = 91 کیس

مراحل اداری = 57 کیس

یکضرب = 24 کیس

ریجکت = 1 کیس

من سعی میکنم هر کیسارو چک کنم از آپدیتاشون دوستانو خبردار کنم
به امید کلیری همه دوستان
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
تشکر کنندگان: hamidzxc ، samira2016 ، copol ، golia ، sasachi ، chakavakl ، matin86
(2016-06-06 ساعت 15:17)amirak7 نوشته:  دوستان عزیز

تعداد کل کیسها = 91 کیس

مراحل اداری = 57 کیس

یکضرب = 24 کیس

ریجکت = 1 کیس

به امید کلیری همه دوستان

دوست عزیز این آمار مربوط به کیس تا تعداد نفرات ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: sabmn ، samira2016
(2016-06-06 ساعت 15:29)behzad mg نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 15:17)amirak7 نوشته:  دوستان عزیز

تعداد کل کیسها = 91 کیس

مراحل اداری = 57 کیس

یکضرب = 24 کیس

ریجکت = 1 کیس

به امید کلیری همه دوستان

دوست عزیز این آمار مربوط به کیس تا تعداد نفرات ؟

این آمار بر حسب تعداد کیسه سعی میکنم تعداد نفراشم در بیارم

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
تشکر کنندگان: hamidzxc ، shahabyou ، behzad mg ، sasachi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان