کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-09 ساعت 02:12)samira2016 نوشته:  مهم نيست اين مسئله چون هر كشوري سهميه خودشو داره و ٢٠١٦ تعداد برنده ها كمتر از پارسال بوده ٤٠ هزار نفر
الان تعداد ويزاهاي صادر شده آسيا معلومه ؟

2016 از ایران 4501 کیس قبول شدن.من شنیدم سهمیه ایران3500 تاست.با این وضعیت که هر کیس میانکین 2 نفر یا بیشتر هست ............ خدا من دیگه نمیتونم زندگیم رو هواست ای کاش تکلیفمون رو روشن کنن زود Sad Sad Sad
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
امسال كه ويزاي فوري كمتري دادن نسبت به سال ٢٠١٥، پس چرا پارسال ويزا تا روزاي اخر مونده بود؟
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
(2016-06-09 ساعت 02:17)hesam87 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 02:12)samira2016 نوشته:  مهم نيست اين مسئله چون هر كشوري سهميه خودشو داره و ٢٠١٦ تعداد برنده ها كمتر از پارسال بوده ٤٠ هزار نفر

2016 از ایران 4501 کیس قبول شدن.من شنیدم سهمیه ایران3500 تاست.با این وضعیت که هر کیس میانکین 2 نفر یا بیشتر هست ............ خدا من دیگه نمیتونم زندگیم رو هواست ای کاش تکلیفمون رو روشن کنن زود Sad  Sad  Sad

معمولا با یه تخمین دسته بالا در مورد کیسای ایرانی 70 درصد کیسها میرن مصاحبه که این عدد میشه در حدود 3100 تا 3200 نفر ایرانی بنابراین اگر کلیر بشیم سهمیه ایران پر نمیشه. از طرفی با آماری که تا اول آپریل سایمون داده بود و با یه نسبتگیری خطی نسبت به ماههای بعدیش که آمار نداریم من به عددی حدوده 2700 تا 2800 ایرانی رسیدم که بازم اگه به بالا گرد کنیم به 3500 نمیرسه. اما مهم سهمیه 50000 ویزای کل دنیا و سهمیه ای هست که سالانه برای آسیا در نظر میگیرن که نپال معمولا پر میکنه این سهمیه رو. ضمنا پارسال اگرچه تعداد برنده ها بیشتر بود اما به خاطر این که تا شماره 7650 کارنت کردن ویزا اضافه هم اومداما امسال تا شماره 12000 و خورده کارنت شده. اما بازم چون آمار دقیقی نداریم نمیشه بصورت قاطع چیزی گفت. برای مثال اروپایی که انتظار میرفت حدود 20000 ویزا رو به خودش اختصاص بده در آخرین آمار سایمون یعنی آپریل که تقریبا همه کیساش رفته بودن مصاحبه حدود 12000 تا ویزا گرفته بود. در حالی که شماره ای که کارنت کرده بودن از آخرین شماره کیس اروپا بالاتر بود. شاید کمبود ویزای اوناها رو بخوان به آسیا و آفریقا اختصاص بدن؟
تشکر کنندگان: مل مل ، ahfpca ، matin86
(2016-06-09 ساعت 02:37)sasachi نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 02:17)hesam87 نوشته:  

2016 از ایران 4501 کیس قبول شدن.من شنیدم سهمیه ایران3500 تاست.با این وضعیت که هر کیس میانکین 2 نفر یا بیشتر هست ............ خدا من دیگه نمیتونم زندگیم رو هواست ای کاش تکلیفمون رو روشن کنن زود Sad  Sad  Sad

معمولا با یه تخمین دسته بالا در مورد کیسای ایرانی  70 درصد کیسها میرن مصاحبه  که این عدد  میشه در حدود 3100 تا 3200 نفر ایرانی بنابراین اگر کلیر بشیم سهمیه ایران پر نمیشه. از طرفی با آماری که تا اول آپریل سایمون داده بود و با یه نسبتگیری خطی نسبت به ماههای بعدیش که  آمار نداریم من به عددی حدوده 2700 تا 2800 ایرانی رسیدم که بازم اگه به بالا گرد کنیم به 3500 نمیرسه. اما مهم سهمیه 50000 ویزای کل دنیا و سهمیه ای هست که سالانه برای آسیا در نظر میگیرن که نپال معمولا پر میکنه این سهمیه رو. ضمنا پارسال اگرچه تعداد برنده ها بیشتر بود اما  به خاطر این  که تا شماره 7650 کارنت کردن  ویزا اضافه هم اومداما امسال تا شماره 12000 و خورده کارنت شده. اما بازم چون آمار دقیقی نداریم نمیشه بصورت قاطع چیزی گفت. برای مثال اروپایی که انتظار میرفت حدود 20000 ویزا رو به خودش اختصاص بده در آخرین آمار سایمون  یعنی آپریل که تقریبا همه کیساش رفته بودن مصاحبه حدود 12000 تا ویزا گرفته بود. در حالی که شماره ای که کارنت کرده بودن از آخرین شماره کیس اروپا بالاتر بود. شاید کمبود ویزای اوناها رو بخوان به آسیا و آفریقا اختصاص بدن؟

انشاالله که اینطور باشه
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
تشکر کنندگان: behzad mg ، sahar2016 ، sasachi
(2016-06-09 ساعت 00:59)hesam87 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 00:50)shahla123 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 00:17)hamidzxc نوشته:  با سلام
متاسفانه به نظر من و همانطور که قبلا نیز گفته بودم
با توجه به سیاست اعلان شده توسط خان سارا کرو در  may 2015  
امسال حتما همه را کارنت میکنند و به مصاحبه میبرند
هنوز دیر نشده است اعلام میکنند

با سلام،
همینطور هست و در ویزا بولتنی که امروز منتشر شده برای آگوست همه شماره های باقیمانده کارنت شدند.

Current = enough visas for the remaining demand.

چی بگم والا، توکل بر خدا،هر چی خیره پیش میاد
تشکر کنندگان: ahfpca
هز روز بیشتر قانع میشم که یه شانسی اومد و رفت کاش میدونستن زندگی چند نفر ادمو به همین راحتی به بازی گرفتن
تشکر کنندگان: hesam87 ، ehsank2 ، milaveh
(2016-06-09 ساعت 02:10)rezaahvaz نوشته:  دوستان پیشکسوت کسی تحلیل درستی از این کارنت شدن تمام کیس ها داره؟
البته نظرات دوستان رو خوندم

درود بر کلیه هم رکابان
قبل از هر چیز توصیه میشود در این شرایط انتظار و همچنین نداشتن اطلاعات موثق ، از هر گونه حدس و گمان و خیال پرهیز نماییم و فقط بر اساس آمارهای قابل استناد و قطعی تحلیل بفرمایید .! با توجه به مطالبی که عرض کردم توجه دوستان گلم را به چند نکته جلب مینمایم که از متن توضیحات خود وزارت خارجه امریکا استخراج کرده ام :
1- وقتی کیسها در ماه معینی (اگوست) کارنت میشوند ، بدین معنی نیست که همگی در همان ماه (اگوست) وقت مصاحبه داشته باشند و این شماره ها میتوانند تا سپتامبر وقته مصاحبه داشته باشند .بعنوان نمونه کیس بنده در اگوست سال گذشته کارنت شد و قرار مصاحبه در ژانویه امسال بود .!!
2- کل کیسهای هیچ کشوری مشخص نمیشود و فقط بر اساس قاره میباشد ، از این رو هیچ مدرکی در دست نیست که شماره ایرانیها تا 8000 هست !!!
3- تعداد ویزا در هر سال برای کشورهای مختلف با توجه به شرایط فرق میکند اما این تعداد بین مینیمم 2درصد تا ماکزیمم 7 درصد کل 50000 نفر میباشد و هیچ کشوری (حتی اگر ویزا اضافه باشد ) مجاز به داشتن بیشتر 7 درصد در سال تیست . سهمیه ایران سال 2016 ، 7 درصد اعلام شده است یعنی حدود 3500 نفر . بنابراین تعداد قبولیها حدود 4500 تا 5000 میباشد .!!!
4- پیشبینی تعداد کلیریها و چگونگی آن تقریبا (تقریبا) غیر ممکن است پس بیهوده فکر خود را در گیر اما و اگر نکنید .!! چون از هیچ اصولی تبعیت نمیکند.!!
5- در پایان همه شما را به شکیبایی و چنانچه آمار موثق و مستندی دارید به اشتراک گذاشتنش دعوت میکنم .

با آرزوی انرژی مثبت و موفقیت و پیروزی همه مسافران این قطار زیبا (آینده روشن است. . .
2016----3      سفارت : ابوظبی   مصاحبه : نیمه ژانویه   سربازی : ارتش  Big Grin    تعداد  :4   مدرک : دکتری    شغل : خصوصی    وضعیت : کلیرنس  
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه      آپدیت سیاک  :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی Wink و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری :   یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست  
اولین ورود : ؟
تشکر کنندگان: مل مل ، samira2016 ، behzad mg ، Aliakbarasghari ، rezaahvaz ، ستوده ، Civilizable ، ahfpca ، matin86
(2016-06-09 ساعت 09:07)R@#@ نوشته:  هز روز بیشتر قانع میشم که یه شانسی اومد و رفت کاش میدونستن زندگی چند نفر ادمو به همین راحتی به بازی گرفتن

سلام دوست عزیز
من نمیگم پروسشون درسته یا غلط ولی تو هر مرحله ای که جلو رفتین به شما اعلام کردن که ویزا ی شما قطعی نیست و ممکن شامل شما نشه!
پس با این حساب این دیگه مشکل ماست که انقدر عشق امریکا داریم که هنوز ویزا نیومده داریم زندگی اینجامونو جمع میکنیم واسه امریکا و فکر و خیالش نمیزاره به کارای خودمون برسیم!!
به نظر من کسایی که حس میکنن این پروسه لاتاری با زندگیشون بازی کرده درواقع خودشون بودن که نتونستن احساسات خودشونو کنترل کنن!
ما جز سری اولیا بودیم که کارنت شدیم و شاید خیلی بیشتر از شما تو این پروسه هستیم با این وجود این احساسات و مشکلات شما رو نداریم.
شاید چون از اول روش حسابی باز نکرده بودیم...
ولی به هر حال امیدوارم همه ی دوستان ویزاهاشونو زودتر بگیرن مخصوصا این دوستانی که مقداری واسشون مهمتره و نگرانیه بیشتری دارن Wink Wink Wink
کيس نامبر: ‎2016AS1***‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:  
سفر به آمریکا: ‎
تشکر کنندگان: مل مل ، ahfpca ، Joje mohajer
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
دوستان من یک سوال دارم اگر کسی بتونه کمکم کنه متشکرم
من هفته اول مارچ صاحبه داشتم و شوهرم برنده اصلی بود ایشان در ای پی به سر می برنند. و من و دخترم( ردی)
هستیم. با توجه به اینکه شنیدم تا پایان جون کیس ها زیادی کلیر می شوند . تاریخ اعتبار پاسپورت من و دخترم تا اسفند است من اگر نخوام پاسپورت را عوض کنم ایا برای خروج در فرودگاه مشکل ساز می شود. چون فرودگاه امام تا 5 ماه تا تاریخ انقضا را می پذیرد ولی بستگی به خط هواپیمایی لوفتانزا دارد
چون قصد دارم انشائالله اگر ویزا گرفتیم در امریکا پاسپورت را عوض کنم
update: 2.7.31 march---- 21 april---- 6.13.20.26 may---- 1.2.6.8 jun
یک مشکل دیگر وجود دارد من 2 سال پیش شناسنامه جدید گرفتم و پسوند فامیلم را برداشتم و زمانی که فرم 260 پر کردم با مشخصات پاپورتم بود و پسوند داشتم و البته ترجمه شناسنامه و توضیحات را تحویل دادم . می ترسم اگه پاسپورت جدید بگیرم پسوند حذف می شود و دوباره پروسه طول بکشد خواهش می کنم منطقی ترین راه حل چیست بعد از ویزا در امریکا یا در ایران البته هزینه اش مهم نیست با ارزوی موفقت برای همه دوستان
تشکر کنندگان: mahmoodrahmanian
سفارت عملا ۴ سری دیگه باید کلیر کنه اگه توی هر سری مثل ادمیزاد مصاحبه شده های دو ماه رو کلیر کنه همه ویزا میگیرن... لاتاری همه جای دنیا یه شانسه بزرگ و بی دردسر تعریف شده من نمی دونم چرا وقتی به ما ایرانیا میرسه تبدیل میشه به یه استرس و دردسر بزرگ... واقعا این لاتاریه???
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: behzad mg ، مل مل ، matin86
(2016-06-09 ساعت 09:37)koool نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 02:10)rezaahvaz نوشته:  دوستان پیشکسوت کسی تحلیل درستی از این کارنت شدن تمام کیس ها داره؟
البته نظرات دوستان رو خوندم

درود بر کلیه هم رکابان
 قبل از هر چیز توصیه میشود در این شرایط انتظار و همچنین نداشتن اطلاعات موثق ، از هر گونه حدس و گمان و خیال پرهیز نماییم و فقط بر اساس آمارهای قابل استناد و قطعی تحلیل بفرمایید .! با توجه به مطالبی که عرض کردم توجه دوستان گلم را به چند نکته جلب مینمایم که از متن توضیحات خود وزارت خارجه آمریکا استخراج کرده ام :
1- وقتی کیسها در ماه معینی (اگوست) کارنت میشوند ، بدین معنی نیست که همگی در همان ماه (اگوست) وقت مصاحبه داشته باشند و این شماره ها میتوانند تا سپتامبر وقته مصاحبه داشته باشند .بعنوان نمونه کیس بنده در اگوست سال گذشته کارنت شد و قرار مصاحبه در ژانویه امسال بود .!!
2- کل کیسهای هیچ کشوری مشخص نمیشود و فقط بر اساس قاره میباشد ، از این رو هیچ مدرکی در دست نیست که شماره ایرانیها تا 8000 هست !!!
3- تعداد ویزا در هر سال برای کشورهای مختلف با توجه به شرایط فرق میکند اما این تعداد بین مینیمم 2درصد تا ماکزیمم 7 درصد کل 50000 نفر میباشد و هیچ کشوری (حتی اگر ویزا اضافه باشد ) مجاز به داشتن بیشتر 7 درصد در سال تیست . سهمیه ایران سال 2016 ، 7 درصد اعلام شده است یعنی حدود 3500 نفر . بنابراین تعداد قبولیها حدود 4500 تا 5000 میباشد .!!!
4-  پیشبینی تعداد کلیریها و چگونگی آن تقریبا (تقریبا) غیر ممکن است پس بیهوده فکر خود را در گیر اما و اگر نکنید .!! چون از هیچ اصولی تبعیت نمیکند.!!
5-  در پایان همه شما را به شکیبایی و چنانچه آمار موثق و مستندی دارید به اشتراک گذاشتنش دعوت میکنم .

با آرزوی انرژی مثبت و موفقیت و پیروزی همه مسافران این قطار زیبا (آینده روشن است. . .

دوستان محترم در ضمن برای تحمل بهتر زمان زیبای کلیرنس و همچنین کنترل بحران و تحلیل نزدیک به واقعیت چند پیشنهاد دارم که اگه موافق بودید انجام دهید :
1- دوستان امضا های خود را تکمیل کنند با اطلاعات دقیق تاریخ مصاحبه و اپ دیت و نفرات کیس ( اما محض احتیاط شماره دقیق کیس را نفرمایید) و وضعیت کنونی تان ، که منجر به درک واقعی عملکرد سفارتها گردد.
2- با توجه به جدول سیمون در اپریل ، لیست کیسهایی که با شما وجه اشتراک بیشتری دارند را تهیه و بصورت روزانه چک کنید و چنانچه تغییری در وضعیت آنها رخ داد به اطلاع جمع برسانید . این عمل نیز منجر به درکی نزدیک به واقعیت از عملکرد سفارتها خواهد شد.
بعنوان نمونه بنده لیستی تهیه کردم از کلیه افرادی که از اول اکتبر الی 25 ژانویه به مصاحبه در ابوظبی رفته اند و در 25 ژانویه اپدیت شده اند و پس از آن روزانه کنترل کرده ام و با اطمینان 99% میگویم کیسهای ژانویه بجز 2 الی 3 مورد هنوز کلیر نشده اند و همچنان در انتظارند !! و آن کیسها هم نفرات مردشان ( شوهرها) نیز کلیر نشده اند تا این ساعت .!! هر گونه تغییری حاصل شود به اطلاع میرسانم . (البته دوست عزیزمان سعید هم از قبل این پیگیری ها را میکردند و همچنان ادامه میدهند . با تشکر وقدردانی از ایشان )
برای کاهش استرس و چیرگی بر انتظار و استدلال منطقی ، همت همگانی را طلب میکند .

از توجهتان سپاسگذارم . ( فردا روشن است . . .
2016----3      سفارت : ابوظبی   مصاحبه : نیمه ژانویه   سربازی : ارتش  Big Grin    تعداد  :4   مدرک : دکتری    شغل : خصوصی    وضعیت : کلیرنس  
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه      آپدیت سیاک  :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی Wink و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری :   یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست  
اولین ورود : ؟
همكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
دوستان شفيق
من دارم ميرم سفارت تا ببينيم چي پيش مياد
فقط اين رو ميدونم كه هر چي پيش بياد خيره
برد كشتي آنجا كه خواهد خدا اگر جامه بر تن درد ناخدا
قربان همگي
دعاي خير بفرماييد
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: سعید... ، مل مل ، hamednew ، sahar2016 ، koool ، behzad mg ، ahfpca ، matin86
(2016-06-09 ساعت 09:54)aref_ra نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 09:07)R@#@ نوشته:  هز روز بیشتر قانع میشم که یه شانسی اومد و رفت کاش میدونستن زندگی چند نفر ادمو به همین راحتی به بازی گرفتن

سلام دوست عزیز
من نمیگم پروسشون درسته یا غلط ولی تو هر مرحله ای که جلو رفتین به شما اعلام کردن که ویزا ی شما قطعی نیست و ممکن شامل شما نشه!
پس با این حساب این دیگه مشکل ماست که انقدر عشق آمریکا داریم که هنوز ویزا نیومده داریم زندگی اینجامونو جمع میکنیم واسه آمریکا و فکر و خیالش نمیزاره به کارای خودمون برسیم!!
به نظر من کسایی که حس میکنن این پروسه لاتاری با زندگیشون بازی کرده درواقع خودشون بودن که نتونستن احساسات خودشونو کنترل کنن!
ما جز سری اولیا بودیم که کارنت شدیم و شاید خیلی بیشتر از شما تو این پروسه هستیم با این وجود این احساسات و مشکلات شما رو نداریم.
ولی به هر حال امیدوارم همه ی دوستان ویزاهاشونو زودتر بگیرن مخصوصا این دوستانی که مقداری واسشون مهمتره و نگرانیه بیشتری دارن Wink  Wink  Wink

دوست عزیز حرف شما کاملا درسته ولی فقط در مورد احساسات.ادم ممکنه هزار تا موقعیت خوب و بد رو تو این یکسال تجربه کنه .یکی بهش پیشنهاد کار میشه و یکی هم در صورت مهاجرت مثلا باید باز نشسته بشه که هیچکدومشون رو نمیشه بلاتکلیف نگه داست و کار یکی دو روز نیست.حد اقل کاری که میتونستن بکنن اینه که به ادم راستشو بگن وقتی شما میری مصاحبه و افیسر میکه 2 تا سه ماه کلیر میشی ولی یهو از 7 ماهم رد میکنهنه تنها زندگیش میره رو هوا بلکه با احساساتشم بازی میشه.به نظر من صرفا این که یه خط مینویسن برنده شدن به معنای گرفتن ویزا نیست این کاراشونو توجیح نمیکنه ادم نیاز داره که بتونه برای ایندش برنامه ریزی کنه.درسته این پروسه اسمش لاتاریه ولی فقط زمان برنده شدن که اون هم توسط ماشین خودکار انجام میشه بقیش دسته خودشونه و اینکه هرکی کارش راحت تر بود کلیر بشه و بقیه سماق بمکن یکم بی انصافیه.اگر واقعا نمیتونن به روش درستش کارو انجام بدن نباید شروعش کنن حالا چه امریکا باشه چه یه روستا وسط افریقا.ببخشید ک پر حرفی کردم دلم پر بود
تشکر کنندگان: hesam87 ، ehsank2 ، aref_ra ، diakoal ، amirak7 ، سعید... ، daniyal1351 ، sahar2016 ، sasachi ، matin86 ، lotfe.kh
(2016-06-09 ساعت 11:57)R@#@ نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 09:54)aref_ra نوشته:  

سلام دوست عزیز
پس با این حساب این دیگه مشکل ماست که انقدر عشق آمریکا داریم که هنوز ویزا نیومده داریم زندگی اینجامونو جمع میکنیم واسه آمریکا و فکر و خیالش نمیزاره به کارای خودمون برسیم!!
ولی به هر حال امیدوارم همه ی دوستان ویزاهاشونو زودتر بگیرن مخصوصا این دوستانی که مقداری واسشون مهمتره و نگرانیه بیشتری دارن Wink  Wink  Wink

دوست عزیز حرف شما کاملا درسته ولی فقط در مورد احساسات.ادم ممکنه هزار تا موقعیت خوب و بد  رو تو این یکسال تجربه کنه .یکی بهش پیشنهاد کار میشه و یکی هم در صورت مهاجرت مثلا باید باز نشسته بشه که هیچکدومشون رو نمیشه بلاتکلیف نگه داست و کار یکی دو روز نیست.حد اقل کاری که میتونستن بکنن اینه که به ادم راستشو بگن وقتی شما میری مصاحبه و افیسر میکه 2 تا سه ماه کلیر میشی ولی یهو از 7 ماهم رد میکنهنه تنها زندگیش میره رو هوا بلکه با احساساتشم بازی میشه.به نظر من صرفا این که یه خط مینویسن برنده شدن به معنای گرفتن ویزا نیست این کاراشونو توجیح نمیکنه ادم نیاز داره که بتونه برای ایندش برنامه ریزی کنه.درسته این پروسه اسمش لاتاریه ولی فقط زمان برنده شدن که اون هم توسط ماشین خودکار انجام میشه بقیش دسته خودشونه و اینکه هرکی کارش راحت تر بود کلیر بشه  و بقیه سماق بمکن یکم بی انصافیه.اگر واقعا نمیتونن به روش درستش کارو انجام بدن نباید شروعش کنن حالا چه آمریکا باشه چه یه روستا وسط افریقا.ببخشید ک پر حرفی کردم دلم پر بود
کاش همون جا میگفتن Sad Sad Sad Sad Sad
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
تشکر کنندگان: daniyal1351 ، sahar2016
دوستان سلام
بالاخره ، ایروان حرکت کرد و یک کیس لاتاری دو نفره
به شماره 6817
را کلیر کرد
از آپریلیها بوده
تبریک
تشکر کنندگان: hesam87 ، ehsank2 ، diakoal ، amirak7 ، مل مل ، Haniusa ، ahfpca ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان