2016-06-09 ساعت 12:59 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-09 ساعت 13:03 توسط samira2016.)
متاسفانه يه عده با اماراي سليقه اي و نظراي شخصيشون همش استرس ميدن
خيلي وقتها ساكت بودن بهتر از جو دادن و استلال هاي شخصي است
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
(2016-06-09 ساعت 12:59)samira2016 نوشته: متاسفانه يه عده با اماراي سليقه اي و نظراي شخصيشون همش استرس ميدن
خيلي وقتها ساكت بودن بهتر از جو دادن و استلال هاي شخصي است
سلیقه ای نیست به خدا من خودم ابوظبی هستم. تا حلا ابوظبی بدترین عمکردو داشته یه زودی امار مارچ و اپریل سه سفارت رو میزارم تا متوجه شین
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه: march
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
درود بر کلیه هم رکابان
قبل از هر چیز توصیه میشود در این شرایط انتظار و همچنین نداشتن اطلاعات موثق ، از هر گونه حدس و گمان و خیال پرهیز نماییم و فقط بر اساس آمارهای قابل استناد و قطعی تحلیل بفرمایید .! با توجه به مطالبی که عرض کردم توجه دوستان گلم را به چند نکته جلب مینمایم که از متن توضیحات خود وزارت خارجه آمریکا استخراج کرده ام :
1- وقتی کیسها در ماه معینی (اگوست) کارنت میشوند ، بدین معنی نیست که همگی در همان ماه (اگوست) وقت مصاحبه داشته باشند و این شماره ها میتوانند تا سپتامبر وقته مصاحبه داشته باشند .بعنوان نمونه کیس بنده در اگوست سال گذشته کارنت شد و قرار مصاحبه در ژانویه امسال بود .!!
2- کل کیسهای هیچ کشوری مشخص نمیشود و فقط بر اساس قاره میباشد ، از این رو هیچ مدرکی در دست نیست که شماره ایرانیها تا 8000 هست !!!
3- تعداد ویزا در هر سال برای کشورهای مختلف با توجه به شرایط فرق میکند اما این تعداد بین مینیمم 2درصد تا ماکزیمم 7 درصد کل 50000 نفر میباشد و هیچ کشوری (حتی اگر ویزا اضافه باشد ) مجاز به داشتن بیشتر 7 درصد در سال تیست . سهمیه ایران سال 2016 ، 7 درصد اعلام شده است یعنی حدود 3500 نفر . بنابراین تعداد قبولیها حدود 4500 تا 5000 میباشد .!!!
4- پیشبینی تعداد کلیریها و چگونگی آن تقریبا (تقریبا) غیر ممکن است پس بیهوده فکر خود را در گیر اما و اگر نکنید .!! چون از هیچ اصولی تبعیت نمیکند.!!
5- در پایان همه شما را به شکیبایی و چنانچه آمار موثق و مستندی دارید به اشتراک گذاشتنش دعوت میکنم .
با آرزوی انرژی مثبت و موفقیت و پیروزی همه مسافران این قطار زیبا (آینده روشن است. . .
[/quote]
دوست عزیز سلام
1- یعنی چی که شما در آگوست 2015 کارنت شدید و در ژانویه 2016 مصاحبه داشتید ؟
آیا کیس شما لاتاریه ؟
2- اگر به آمار سیمون و نمودارهای توزیع شماره ها در همین تاپیک مراجعه کنید میبینید که پیش بینی شده که حداکثر شماره ایرانیه 7800 و حداکثر شماره نپالیها 7500 باشه ( ازروی تراکم شماره ها و توزیع آنها این موضوع بدست آمده ودرگرافی ترسیم شده ) پس شماره 8000 منطقی به نظر میاد
3- لطفا مشخص کنید که در کجا اعلان شده که سهمیه ایران در سال 2016 برابر یا حدود 3500 است ؟
سلام دوستان من امروز کیس نامبرای 4900 تا 5800 که تو ابوظبی آپریل مصاحبه شدنو چک کردم تو هفته ایی که گذشت هفت تا کیس از 91 کیس آپدیت داشتن که تو پیوست براتون میذارم ،امیدوارم به درد دوستان بخوره
سعی میکنم هر هفته این آمارو آپدیت کنم
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
(2016-06-09 ساعت 14:20)hamidzxc نوشته: درود بر کلیه هم رکابان
قبل از هر چیز توصیه میشود در این شرایط انتظار و همچنین نداشتن اطلاعات موثق ، از هر گونه حدس و گمان و خیال پرهیز نماییم و فقط بر اساس آمارهای قابل استناد و قطعی تحلیل بفرمایید .! با توجه به مطالبی که عرض کردم توجه دوستان گلم را به چند نکته جلب مینمایم که از متن توضیحات خود وزارت خارجه آمریکا استخراج کرده ام :
1- وقتی کیسها در ماه معینی (اگوست) کارنت میشوند ، بدین معنی نیست که همگی در همان ماه (اگوست) وقت مصاحبه داشته باشند و این شماره ها میتوانند تا سپتامبر وقته مصاحبه داشته باشند .بعنوان نمونه کیس بنده در اگوست سال گذشته کارنت شد و قرار مصاحبه در ژانویه امسال بود .!!
2- کل کیسهای هیچ کشوری مشخص نمیشود و فقط بر اساس قاره میباشد ، از این رو هیچ مدرکی در دست نیست که شماره ایرانیها تا 8000 هست !!!
3- تعداد ویزا در هر سال برای کشورهای مختلف با توجه به شرایط فرق میکند اما این تعداد بین مینیمم 2درصد تا ماکزیمم 7 درصد کل 50000 نفر میباشد و هیچ کشوری (حتی اگر ویزا اضافه باشد ) مجاز به داشتن بیشتر 7 درصد در سال تیست . سهمیه ایران سال 2016 ، 7 درصد اعلام شده است یعنی حدود 3500 نفر . بنابراین تعداد قبولیها حدود 4500 تا 5000 میباشد .!!!
4- پیشبینی تعداد کلیریها و چگونگی آن تقریبا (تقریبا) غیر ممکن است پس بیهوده فکر خود را در گیر اما و اگر نکنید .!! چون از هیچ اصولی تبعیت نمیکند.!!
5- در پایان همه شما را به شکیبایی و چنانچه آمار موثق و مستندی دارید به اشتراک گذاشتنش دعوت میکنم .
با آرزوی انرژی مثبت و موفقیت و پیروزی همه مسافران این قطار زیبا (آینده روشن است. . .
دوست عزیز سلام
1- یعنی چی که شما در آگوست 2015 کارنت شدید و در ژانویه 2016 مصاحبه داشتید ؟
آیا کیس شما لاتاریه ؟
2- اگر به آمار سیمون و نمودارهای توزیع شماره ها در همین تاپیک مراجعه کنید میبینید که پیش بینی شده که حداکثر شماره ایرانیه 7800 و حداکثر شماره نپالیها 7500 باشه ( ازروی تراکم شماره ها و توزیع آنها این موضوع بدست آمده ودرگرافی ترسیم شده ) پس شماره 8000 منطقی به نظر میاد
3- لطفا مشخص کنید که در کجا اعلان شده که سهمیه ایران در سال 2016 برابر یا حدود 3500 است ؟
[/quote]
من که واقعا کم کم دارم نا امید میشم
?
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
امار رو برای 2 ماه مارچ و اپریل برا هر سه سفارت در اوردم
نتایج کلی:
از تعداد 265 کیس تو این 2 ماه
تعداد اعضا :556 نفر
ویزای گرفته شده: 157
رد شده:17
کلیرنس:299
عدم حضور و انتظار در کلیر کیس اصلی:98
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
درود بر کلیه هم رکابان
[/quote]
دوستان محترم در ضمن برای تحمل بهتر زمان زیبای کلیرنس و همچنین کنترل بحران و تحلیل نزدیک به واقعیت چند پیشنهاد دارم که اگه موافق بودید انجام دهید :
1- دوستان امضا های خود را تکمیل کنند با اطلاعات دقیق تاریخ مصاحبه و اپ دیت و نفرات کیس ( اما محض احتیاط شماره دقیق کیس را نفرمایید) و وضعیت کنونی تان ، که منجر به درک واقعی عملکرد سفارتها گردد.
2- با توجه به جدول سیمون در اپریل ، لیست کیسهایی که با شما وجه اشتراک بیشتری دارند را تهیه و بصورت روزانه چک کنید و چنانچه تغییری در وضعیت آنها رخ داد به اطلاع جمع برسانید . این عمل نیز منجر به درکی نزدیک به واقعیت از عملکرد سفارتها خواهد شد.
بعنوان نمونه بنده لیستی تهیه کردم از کلیه افرادی که از اول اکتبر الی 25 ژانویه به مصاحبه در ابوظبی رفته اند و در 25 ژانویه اپدیت شده اند و پس از آن روزانه کنترل کرده ام و با اطمینان 99% میگویم کیسهای ژانویه بجز 2 الی 3 مورد هنوز کلیر نشده اند و همچنان در انتظارند !! و آن کیسها هم نفرات مردشان ( شوهرها) نیز کلیر نشده اند تا این ساعت .!! هر گونه تغییری حاصل شود به اطلاع میرسانم . (البته دوست عزیزمان سعید هم از قبل این پیگیری ها را میکردند و همچنان ادامه میدهند . با تشکر وقدردانی از ایشان )
برای کاهش استرس و چیرگی بر انتظار و استدلال منطقی ، همت همگانی را طلب میکند .
از توجهتان سپاسگذارم . ( فردا روشن است . . .
[/quote]
دوست عزیز
ببینید شماره شما مربوط به کارنتیهای ژانویه بوده و خوشبختانه در همون ژانویه هم به مصاحبه رفتید
پس اگر شماره شما در آگوست کارنت شده باشه ( که من فکر نمیکنم اینطور بوده باشه بلکه فکر میکنم با توجه به شماره شما ، به احتمال زیاد شماره شما در نوامبر یا به احتمال کم در اکتبر کارنت شده ( در ویزا بولتن))
بنابراین نمیتونیم بگیم که شما در آگوست کارنت شدید بلکه کارنتی شما مربوط به ژانئیه است.
بوده اند کسانی که مثلا در ژانویه جزو کارنتیها بودند ولی بدلایلی از جمله دیر فرستادن فرم 260 ، نامه دوم هم براشون دیر ارسال شدهو مصاحبشون در فوریه بوده نه در ژانویه
بهرحال با توجه به شماره شما ، قطعا در اکتبر یا نوامبر ، کارنت شدید ولی جزو کارنتیهای ژانویه هستید نه آگوست
سلام دوستان کیسهای زیراز ابتدای ماه جون or شدند (سفارت انکارا) و امروز هم تا حدودی که من چک کردم اکثر کیسها نفرات اصلیشون آپ داشتند
83
133
844
1458
2453
3169
3337
4146
5157
امیدوارم که همگی به زودی زود کلیر بشیم
(2016-06-09 ساعت 16:23)sara_ka نوشته: سلام دوستان کیسهای زیراز ابتدای ماه جون or شدند (سفارت انکارا) و امروز هم تا حدودی که من چک کردم اکثر کیسها نفرات اصلیشون آپ داشتند
83
133
844
1458
2453
3169
3337
4146
5157
سلام
یعنی کیسهای زسر هزاری هم بودن که اوایا اکتبر مصاحبه شدن تازه الان دارن کلیر میشن؟؟
(2016-06-09 ساعت 16:23)sara_ka نوشته: سلام دوستان کیسهای زیراز ابتدای ماه جون or شدند (سفارت انکارا) و امروز هم تا حدودی که من چک کردم اکثر کیسها نفرات اصلیشون آپ داشتند
83
133
844
1458
2453
3169
3337
4146
5157
خبر بسیار خوبی بود فقط کیس های 844/83/2453/3337/5151 لاتاری هستن
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
83
133
844
1458
2453
3169
3337
4146
5157
sara_ka عزیز ممنون بابت آماری که دادی و زحمتی که کشیدی
مدتی بود که احساس میکردم دیگه دوست ندارم بیام تو مهاجرسرا
چون همش تنش و غرغر شده بود و نا امیدی
اما با دیدن این پست شما دوباره انرژی مثبتی گرفتم که بتونم بازم صبر کنم
با تشکر
سلام دوستان.
Case no:2016AS6***
Interview:ankara,jun 2
تعداد افراد :٣
برنده : همسرم
سربازي ارتش و شغل ازاد
خودم خانه دار و يك فرزند پسر ١٨ ساله
Updates: 2jun,6 jun,8 jun,9 jun
Clear:
Visa:
باتوجه به آپديت پي در پي سيس بايد خوشحال باشيم؟
من و پسرم در حالت ready هستيم و همسرم AP
هر سه آپديت شديم. افسر گفت بين ٢تا ٣ ماه پروسه طول ميكشه
(2016-06-09 ساعت 15:39)hesam87 نوشته: امار رو برای 2 ماه مارچ و اپریل برا هر سه سفارت در اوردم
نتایج کلی:
(2016-06-09 ساعت 15:39)hesam87 نوشته: امار رو برای 2 ماه مارچ و اپریل برا هر سه سفارت در اوردم
نتایج کلی:
پس چرا من کلیر نشدم؟یک مارچ مصاحبه بودم?
نگران نباش هنوز کسی به اون صورت از ژانویه به بعد کلیر نشده .اون 299 نفر توی پروسه کلیرنس هستند ولی هنوز کلیر نشدن