کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-09 ساعت 18:09)sasachi نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:05)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 15:39)hesam87 نوشته:  امار رو برای 2 ماه مارچ و اپریل برا هر سه سفارت در اوردم
نتایج کلی:
از تعداد 265 کیس تو این 2 ماه
تعداد اعضا :556 نفر
ویزای گرفته شده: 157
رد شده:17
کلیرنس:299
عدم حضور و انتظار در کلیر کیس اصلی:98

پس چرا من کلیر نشدم؟یک مارچ مصاحبه بودم?
نگران نباش هنوز کسی به اون صورت از ژانویه به بعد کلیر نشده .اون 299 نفر توی پروسه کلیرنس هستند ولی هنوز کلیر نشدن
من خودمم هفته اول مارچم.انشاالله به زودی همه میشن
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان: ehsank2
(2016-06-09 ساعت 18:05)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 15:39)hesam87 نوشته:  امار رو برای 2 ماه مارچ و اپریل برا هر سه سفارت در اوردم
نتایج کلی:
از تعداد 265 کیس تو این 2 ماه
تعداد اعضا :556 نفر
ویزای گرفته شده: 157
رد شده:17
کلیرنس:299
عدم حضور و انتظار در کلیر کیس اصلی:98

پس چرا من کلیر نشدم؟یک مارچ مصاحبه بودم?
نگران نباش هنوز کسی به اون صورت از ژانویه به بعد کلیر نشده .اون 299 نفر توی پروسه کلیرنس هستند ولی هنوز کلیر نشدن

مرسی، امیدوارم فقط امسال اتفاق بدی نیوفته
تشکر کنندگان: sasachi
دوستان مهاجرم سلام
من الان از سفارت اومدم
وقتي ديدم افيسر با دوتا پاكت اومد فهميدم ويزاي من ايشيو نشده و بمن گفت كه شما بايد صبر كني
من بهش توضيح دادم كه اولا نامه كليرشدن ما اينجاست در ثاني يكشنبه اين خانم همه چيز رو چك كرد و گفت ويزاتون اماده است
با برخورد بسيارخوبي بهم گفت پس بشينيد تا همه چيز رو كنترل كنيم
تعداد ديگري گرفتن و رفتن تعدادي هم مثل من بودن كه بهشون گفتن شما كلير نشديد صبر كنيد
يه طفلك اونجا بود ولي كيسش گويا فاميلي بود ١٥ ماه بود تو چك بود به خانمش دادن به خودش نه طفلي ميگفت زندگيم رو هم فروختم و اماده رفتن هستم اما كارش نشد
خلاصه هي اين ميومد پشت شيشه ماء دلمون ميلرزيد هي اون ميرفت ما ميگفتيم الان صدا ميكنه
سرانجام بعد حدود ٢ ساعت گفت كار شما انجام ميشه ظاهرا اختلال سيستم بوده
و از من خواست تا يكشنبه بمونم تا ويزا صادر بشه
خلاصه كلي ازش تشكر كردم چند بار هم پرسيدم مطمئن هستي بيچاره گفت اره
خلاصه هنوز اميدم رو از دست ندادم و ميدونم اين اميد خيلي كارا ميكنه
خداي مهربون هم كه ديگه نگو سنگ تموم گذاشت
بخدا كسي بود تو سفارت نامه يه سناتور دستش بود ولي نتونستن كاري براش بكنن
اين بود كه گفتم و الان هم ميگم و اگر هم ويزام رو بدن يا ندن بازم ميگم
خدا كشتي انجا كه خواهد برد ولو ناخدا جامه از تن درد
درود تا خبر بعدي
عشق اميد و واقع بيني و پذيرفتن اينكه اين موضوع كاملا خارج از كنترل هست كمي راحتمون ميكنه
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: sasachi ، هادی هادی ، behzad mg ، rezaahvaz ، hesam87 ، hamidzxc ، amirak7 ، koool ، sara_ka ، ahfpca ، ehsan1991 ، matin86 ، moh.saee ، مل مل
(2016-06-09 ساعت 18:19)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:05)ehsank2 نوشته:  پس چرا من کلیر نشدم؟یک مارچ مصاحبه بودم?

انشاالله
با توجه به امار سیمون برا ماه ژانویه و فوریه حدودا کمتر از 190 نفر منتظر کلیر شدن هستن
پس 190 ژانویه و فوربه +299 مارچ و اپریل میشه 489 نفر
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
تشکر کنندگان: ehsank2 ، هادی هادی ، rezaahvaz ، hamidzxc
(2016-06-09 ساعت 18:33)hesam87 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:19)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:09)sasachi نوشته:  نگران نباش هنوز کسی به اون صورت از ژانویه به بعد کلیر نشده .اون 299 نفر توی پروسه کلیرنس هستند ولی هنوز کلیر نشدن

انشاالله
با توجه به امار سیمون برا ماه ژانویه و فوریه حدودا کمتر از 190 نفر منتظر کلیر شدن هستن

مرسی، فقط یک سوال، این آماری که لطف کردید دادید چه چیزی رو مشخص میکنه؟ببخشید من یخورده ناوارد هستم،خیلی سردر نمیارم، این خوبه یا بد؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-09 ساعت 18:19)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان مهاجرم سلام
من الان از سفارت اومدم
وقتي ديدم افيسر با دوتا پاكت اومد فهميدم ويزاي من ايشيو نشده و بمن گفت كه شما بايد صبر كني
من بهش توضيح دادم كه اولا نامه كليرشدن ما اينجاست در ثاني يكشنبه اين خانم همه چيز رو چك كرد و گفت ويزاتون اماده است
با برخورد بسيارخوبي بهم گفت پس بشينيد تا همه چيز رو كنترل كنيم
تعداد ديگري گرفتن و رفتن تعدادي هم مثل من بودن كه بهشون گفتن شما كلير نشديد صبر كنيد
يه طفلك اونجا بود ولي كيسش گويا فاميلي بود ١٥ ماه بود تو چك بود به خانمش دادن به خودش نه طفلي ميگفت زندگيم رو هم فروختم و اماده رفتن هستم اما كارش نشد
خلاصه هي اين ميومد پشت شيشه ماء دلمون ميلرزيد هي اون ميرفت ما ميگفتيم الان صدا ميكنه
سرانجام بعد حدود ٢ ساعت گفت كار شما انجام ميشه ظاهرا اختلال سيستم بوده
و از من خواست تا يكشنبه بمونم تا ويزا صادر بشه
خلاصه كلي ازش تشكر كردم چند بار هم پرسيدم مطمئن هستي بيچاره گفت اره
خلاصه هنوز اميدم رو از دست ندادم و ميدونم اين اميد خيلي كارا ميكنه
خداي مهربون هم كه ديگه نگو سنگ تموم گذاشت
بخدا كسي بود تو سفارت نامه يه سناتور دستش بود ولي نتونستن كاري براش بكنن
اين بود كه گفتم و الان هم ميگم و اگر هم ويزام رو بدن يا ندن بازم ميگم
خدا كشتي انجا كه خواهد برد ولو ناخدا جامه از تن درد
درود تا خبر بعدي
عشق اميد و واقع بيني و پذيرفتن اينكه اين موضوع كاملا خارج از كنترل هست كمي راحتمون ميكنه

بهتون ار ته دلم تبریک میگممممممممممممم.سفارت شلوغ بود؟
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
تشکر کنندگان:
(2016-06-09 ساعت 18:45)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:33)hesam87 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:19)ehsank2 نوشته:  مرسی، امیدوارم فقط امسال اتفاق بدی نیوفته

انشاالله

مرسی، فقط یک سوال، این آماری که لطف کردید دادید چه چیزی رو مشخص میکنه؟ببخشید من یخورده ناوارد هستم،خیلی سردر نمیارم، این خوبه یا بد؟

چیز خاصی رو نشون نمیده فقط این رو میگه که اونایی که 4 ماه اول سال 2016 مصاحبه شدن و کلیرنس خوردن تنها نیستن تقریبا 489 نفرا Smile Smile Smile
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
(2016-06-09 ساعت 18:50)hesam87 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:45)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:33)hesam87 نوشته:  انشاالله

چیز خاصی رو نشون نمیده فقط این رو  میگه که اونایی که 4 ماه اول سال 2016 مصاحبه شدن و کلیرنس خوردن تنها نیستن تقریبا 489 نفرا Smile  Smile  Smile

نظر خودتون چیه؟امیدی هست؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-09 ساعت 19:02)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:50)hesam87 نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:45)ehsank2 نوشته:  مرسی، فقط یک سوال، این آماری که لطف کردید دادید چه چیزی رو مشخص میکنه؟ببخشید من یخورده ناوارد هستم،خیلی سردر نمیارم، این خوبه یا بد؟

چیز خاصی رو نشون نمیده فقط این رو  میگه که اونایی که 4 ماه اول سال 2016 مصاحبه شدن و کلیرنس خوردن تنها نیستن تقریبا 489 نفرا Smile  Smile  Smile

نظر خودتون چیه؟امیدی هست؟

امید به خدا. من که به امید زنده ام
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
دوستان عزیز
بویژه مصاحبه شدگان سفارت امریکا در ایروان از کارنتیهای اکتبر (سری اول)
درود بر همگی
بررسی آخرین آمار سیمون و سایت CEAC نشون میده :

از کیسهای کارنت شده در ماه اکتبر که در ایروان مصاحبه شده اند ، تعداد 12 (دوازده نفر) در انتظار کلیر شدن هستند.  

تشکر کنندگان: ehsank2 ، hesam87 ، koool ، hamidzxc
(2016-06-09 ساعت 14:20)hamidzxc نوشته:  درود بر کلیه هم رکابان
 قبل از هر چیز توصیه میشود در این شرایط انتظار و همچنین نداشتن اطلاعات موثق ، از هر گونه حدس و گمان و خیال پرهیز نماییم و فقط بر اساس آمارهای قابل استناد و قطعی تحلیل بفرمایید .! با توجه به مطالبی که عرض کردم توجه دوستان گلم را به چند نکته جلب مینمایم که از متن توضیحات خود وزارت خارجه آمریکا استخراج کرده ام :
1- وقتی کیسها در ماه معینی (اگوست) کارنت میشوند ، بدین معنی نیست که همگی در همان ماه (اگوست) وقت مصاحبه داشته باشند و این شماره ها میتوانند تا سپتامبر وقته مصاحبه داشته باشند .بعنوان نمونه کیس بنده در اگوست سال گذشته کارنت شد و قرار مصاحبه در ژانویه امسال بود .!!
2- کل کیسهای هیچ کشوری مشخص نمیشود و فقط بر اساس قاره میباشد ، از این رو هیچ مدرکی در دست نیست که شماره ایرانیها تا 8000 هست !!!
3- تعداد ویزا در هر سال برای کشورهای مختلف با توجه به شرایط فرق میکند اما این تعداد بین مینیمم 2درصد تا ماکزیمم 7 درصد کل 50000 نفر میباشد و هیچ کشوری (حتی اگر ویزا اضافه باشد ) مجاز به داشتن بیشتر 7 درصد در سال تیست . سهمیه ایران سال 2016 ، 7 درصد اعلام شده است یعنی حدود 3500 نفر . بنابراین تعداد قبولیها حدود 4500 تا 5000 میباشد .!!!
4-  پیشبینی تعداد کلیریها و چگونگی آن تقریبا (تقریبا) غیر ممکن است پس بیهوده فکر خود را در گیر اما و اگر نکنید .!! چون از هیچ اصولی تبعیت نمیکند.!!
5-  در پایان همه شما را به شکیبایی و چنانچه آمار موثق و مستندی دارید به اشتراک گذاشتنش دعوت میکنم .

با آرزوی انرژی مثبت و موفقیت و پیروزی همه مسافران این قطار زیبا (آینده روشن است. . .
دوست عزیز سلام
1- یعنی چی که شما در آگوست 2015 کارنت شدید و در ژانویه 2016 مصاحبه داشتید ؟
آیا کیس شما لاتاریه ؟
2- اگر به آمار سیمون و نمودارهای توزیع شماره ها در همین تاپیک مراجعه کنید میبینید که پیش بینی شده که حداکثر شماره ایرانیه 7800 و حداکثر شماره نپالیها 7500 باشه ( ازروی تراکم شماره ها و توزیع آنها این موضوع بدست آمده ودرگرافی ترسیم شده ) پس شماره 8000 منطقی به نظر میاد
3- لطفا مشخص کنید که در کجا اعلان شده که سهمیه ایران در سال 2016 برابر یا حدود  3500 است ؟
[/quote]

درود بر دوست گرامی
1- قبل از هرچیز پوزش میطلبم بابت اشتباه تایپی در امضا ( بخاطر فارسی تایپ کردن جای عدد کیس ما برعکس شده ، که سعی میکنم تصحیح شود)
(شماره کیس ما رقم یکان 3 است ) 2016xxx3
اما جواب شما : کیس ما لاتاری هست و زیر 2800 ، بنابراین در اگوست کارنت شدیم و وقت مصاحبه ما در ژانویه تعیین شد . البته این موضوع فقط شامل حال ما نشد و بسیاری از دوستان چنین تاخیری در مصاحبه را تجربه کردند .
2- طبق آمار سیمون تعداد کیس های واقعی اسیایی حدود 8000 عدد میباشد که با فاصله عددی شماره کیس تا حدود 12000 اعلام شده است . (یعنی در بین این 12000 شماره بعضی ها خالی هست )
3- در سایت travel.state.gov توضیحات کامل با زبان لاتین در باره سهمیه ها داده شده است و همچنین در مصاحبه خانم سارا گرو این مطلب عنوان کردید .

در هر صورت از توجه شما و همچنین پیگیری بقیه دوستان در خصوص استخراج آمار و ارقام بسیار خرسندم و از این به بعد با چشمی باز و امیدوارانه به فردا مینگریم .
فردا روشن است . . .
2016----3      سفارت : ابوظبی   مصاحبه : نیمه ژانویه   سربازی : ارتش  Big Grin    تعداد  :4   مدرک : دکتری    شغل : خصوصی    وضعیت : کلیرنس  
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه      آپدیت سیاک  :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی Wink و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری :   یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست  
اولین ورود : ؟
تشکر کنندگان: ahfpca
ببخشيد دوستان
چرا اغلب دوستان بدون امضا هستند؟لطفا امضاهاي خود را تكميل نماييد تا كمك به تحليل درستتر صحبتهاي همديگر شود لطفا
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
دوستان كسي از وضعيت سايت سفارت آنكارا خبري داره ؟؟
من هر چه سعي مي كنم نميتوانم مثل هميشه وارد سايت سفارت با ف ي ل ت ر ش ك ن شوم ميخاستم بدونم مشكل از من است يا سايت سفارت
ممنون از جوابتان
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
(2016-06-09 ساعت 22:20)koool نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 14:20)hamidzxc نوشته:  درود بر کلیه هم رکابان
 قبل از هر چیز توصیه میشود در این شرایط انتظار و همچنین نداشتن اطلاعات موثق ، از هر گونه حدس و گمان و خیال پرهیز نماییم و فقط بر اساس آمارهای قابل استناد و قطعی تحلیل بفرمایید .! با توجه به مطالبی که عرض کردم توجه دوستان گلم را به چند نکته جلب مینمایم که از متن توضیحات خود وزارت خارجه آمریکا استخراج کرده ام :
1- وقتی کیسها در ماه معینی (اگوست) کارنت میشوند ، بدین معنی نیست که همگی در همان ماه (اگوست) وقت مصاحبه داشته باشند و این شماره ها میتوانند تا سپتامبر وقته مصاحبه داشته باشند .بعنوان نمونه کیس بنده در اگوست سال گذشته کارنت شد و قرار مصاحبه در ژانویه امسال بود .!!
2- کل کیسهای هیچ کشوری مشخص نمیشود و فقط بر اساس قاره میباشد ، از این رو هیچ مدرکی در دست نیست که شماره ایرانیها تا 8000 هست !!!
3- تعداد ویزا در هر سال برای کشورهای مختلف با توجه به شرایط فرق میکند اما این تعداد بین مینیمم 2درصد تا ماکزیمم 7 درصد کل 50000 نفر میباشد و هیچ کشوری (حتی اگر ویزا اضافه باشد ) مجاز به داشتن بیشتر 7 درصد در سال تیست . سهمیه ایران سال 2016 ، 7 درصد اعلام شده است یعنی حدود 3500 نفر . بنابراین تعداد قبولیها حدود 4500 تا 5000 میباشد .!!!
4-  پیشبینی تعداد کلیریها و چگونگی آن تقریبا (تقریبا) غیر ممکن است پس بیهوده فکر خود را در گیر اما و اگر نکنید .!! چون از هیچ اصولی تبعیت نمیکند.!!
5-  در پایان همه شما را به شکیبایی و چنانچه آمار موثق و مستندی دارید به اشتراک گذاشتنش دعوت میکنم .

با آرزوی انرژی مثبت و موفقیت و پیروزی همه مسافران این قطار زیبا (آینده روشن است. . .
دوست عزیز سلام
1- یعنی چی که شما در آگوست 2015 کارنت شدید و در ژانویه 2016 مصاحبه داشتید ؟
آیا کیس شما لاتاریه ؟
2- اگر به آمار سیمون و نمودارهای توزیع شماره ها در همین تاپیک مراجعه کنید میبینید که پیش بینی شده که حداکثر شماره ایرانیه 7800 و حداکثر شماره نپالیها 7500 باشه ( ازروی تراکم شماره ها و توزیع آنها این موضوع بدست آمده ودرگرافی ترسیم شده ) پس شماره 8000 منطقی به نظر میاد
3- لطفا مشخص کنید که در کجا اعلان شده که سهمیه ایران در سال 2016 برابر یا حدود  3500 است ؟

درود بر دوست گرامی
1- قبل از هرچیز پوزش میطلبم بابت اشتباه تایپی در امضا ( بخاطر فارسی تایپ کردن جای عدد کیس ما برعکس شده ، که سعی میکنم تصحیح شود)
(شماره کیس ما رقم یکان 3 است ) 2016xxx3
اما جواب شما : کیس ما لاتاری هست و زیر 2800 ، بنابراین در اگوست کارنت شدیم و وقت مصاحبه ما در ژانویه تعیین شد . البته این موضوع فقط شامل حال ما نشد و بسیاری از دوستان چنین تاخیری در مصاحبه را تجربه کردند .
2- طبق آمار سیمون تعداد کیس های واقعی اسیایی حدود 8000 عدد میباشد که با فاصله عددی شماره کیس تا حدود 12000 اعلام شده است . (یعنی در بین این 12000 شماره بعضی ها خالی هست )
3- در سایت travel.state.gov  توضیحات کامل با زبان لاتین در باره سهمیه ها داده شده است و همچنین در مصاحبه خانم سارا گرو این مطلب عنوان کردید .

در هر صورت از توجه شما و همچنین پیگیری بقیه دوستان در خصوص استخراج آمار و ارقام بسیار خرسندم و از این به بعد با چشمی باز و امیدوارانه به فردا مینگریم .
فردا روشن است . . .
[/quote]

دوستان گرامی
در تکمیل پاسخ دوست عزیزمون kool خدمتتان عرض شود :
در فایل آخرین آمار سایمون برای منطقه آسیا 8436 کیس وجود دارد که شماره آخرین کیس 12332 میباشد.
تشکر کنندگان: hamidzxc ، ehsank2 ، rezaahvaz ، koool ، matin86
(2016-06-09 ساعت 22:28)alborz3718 نوشته:  ببخشيد دوستان
چرا اغلب دوستان بدون امضا هستند؟لطفا امضاهاي خود را تكميل نماييد تا كمك به تحليل درستتر صحبتهاي همديگر شود لطفا

والا من نمیدونم چجوری امضا درست کنم، میشه لطف کنید یک توضیحی در رابطه با روش درست کردن امضا بدید؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان