کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-15 ساعت 21:33)hesam87 نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 21:29)moh.saee نوشته:  من امروز 90 روزه شدم.

منم 100

منم 105 روز
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: hesam87 ، matin86
(2016-06-15 ساعت 07:43)ستوده نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 02:18)matin86 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 08:27)ستوده نوشته:  دوست عزیز
من در پستهای قبلی اعلام کرده بودم که از مصاحبه شدگان سفارت آمریکا در ایروان که کیس نامبرشون در ماه اکتبر کارنت شده ، هنوز تعداد 12 نفر در انتظار کلیر شدن هستند.

بله ستوده جان اما مصاحبشون در ماههاى بعد بوده نه اكتبر مثل شما كه مصاحبتون ژانويه بود اما كارنتى اكتبر بودين
matin86 عزیز ، طبق بررسیهای بنده تاریخ آخرین آپدیت نفرات اصلی (نخست) 12 کیس مذکور از ماه ژانویه تا ماه می متغیر هست. تأئید میفرمائید که تشخیص تاریخ مصاحبه بر اساس تاریخ آخرین آپدیت مندرج در سایت CEAC لزوماً صحیح نخواهد بود و به همین جهت بنده نتوانستم درباره زمان مصاحبه ایشان اظهار عقیده کنم. شاید بهتر باشد برای اطلاعات بیشتر اعضاء ، خود افراد کیسهای مزبور درباره زمان مصاحبه اظهار نظر نمایند.
در هر صورت آیا شما خودتان از زمان مصاحبه همه کیسهای مورد اشاره که فرمودید در ماههای بعد از اکتبر بوده و نه اکتبر اطمینان دارید ؟

درسته ستوده جان اما من بر اساس آمار سيمون حرف ميزنم و طبق ليست ايشون
ليست كامل مصاحبه هاى ژانويه رو من دارم
و همچنين آمار نصفه كيسها
طبق فايل سيمون آمار فوريه و مارچ هم موجوده
تعداد كليرشده ها هم مشخصه از ژانويه كلا ١نفر كلير شده اون هم ١٩١٢هستش كه چندهفته پيش بود
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2016-06-14 ساعت 21:31)ستوده نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 12:48)mr1mra نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:07)ستوده نوشته:  دوستان منتظر
درود بر همگی
در تکمیل آمار 12 نفری مصاحبه شدگان سفارت آمریکا در ایروان که کیس نامبرشون در ماه اکتبر کارنت شده و در انتظار کلیر شدن هستند ، به اطلاعتون برسونم که کیس دیگری هست که وضعیت نفر اولش Issued هست ولی نفر دومش در حالت Adminstrative Processing قرار داره.

با سلام و تشکر به خاطر پیگیری شما
جسارتا اون کیسی که فرمودید هم تو ایروان بوده یا جایی دیگه ؟
چون من همین شرایط رو دارم اما تو سفارت آنکارا . 2 جون ویزام رو گرفتم اما خانمم نیاز به چک داشتن . چون کارمند دولت هستند.
دوست عزیز
درود بر شما
خدمتتون عرض شود اون کیسی که وضعیت نفر اولش Issued هست ولی نفر دومش در حالت Adminstrative Processing قرار داره مربوط به ایروان هستش.

با سلام مجدد و تشکر به خاطر پاسخگویی شما
موفق باشید
شماره کیس  2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می ‎2015‎
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:  جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می  Wink
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
تشکر کنندگان: ستوده
آمار كيس هاى مصاحبه شده ارمنستان در ژانويه از اين قرارند:
1659-1912-1927-2912-3247-3629-3704-3768-3798-3983-
3988-4007-4020-4023-4040-4055-4104-123-4124-4130-4132-4136-4137-4144
اين ليست طبق آمار سيمون و با زحمت يكى از دوستان در اومده و شماره 1912تنها كيس ژانويه اى كه كلير شدند
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: tamana2016 ، ستوده ، koool ، hamidzxc
(2016-06-15 ساعت 21:41)matin86 نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 07:43)ستوده نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 02:18)matin86 نوشته:  بله ستوده جان اما مصاحبشون در ماههاى بعد بوده نه اكتبر مثل شما كه مصاحبتون ژانويه بود اما كارنتى اكتبر بودين
matin86 عزیز ، طبق بررسیهای بنده تاریخ آخرین آپدیت نفرات اصلی (نخست) 12 کیس مذکور از ماه ژانویه تا ماه می متغیر هست. تأئید میفرمائید که تشخیص تاریخ مصاحبه بر اساس تاریخ آخرین آپدیت مندرج در سایت CEAC لزوماً صحیح نخواهد بود و به همین جهت بنده نتوانستم درباره زمان مصاحبه ایشان اظهار عقیده کنم. شاید بهتر باشد برای اطلاعات بیشتر اعضاء ، خود افراد کیسهای مزبور درباره زمان مصاحبه اظهار نظر نمایند.
در هر صورت آیا شما خودتان از زمان مصاحبه همه کیسهای مورد اشاره که فرمودید در ماههای بعد از اکتبر بوده و نه اکتبر اطمینان دارید ؟

درسته ستوده جان اما من بر اساس آمار سيمون حرف ميزنم و طبق ليست ايشون
ليست كامل مصاحبه هاى ژانويه رو من دارم
و همچنين آمار نصفه كيسها
طبق فايل سيمون آمار فوريه و مارچ هم موجوده
تعداد كليرشده ها هم مشخصه از ژانويه كلا ١نفر كلير شده اون هم ١٩١٢هستش كه چندهفته پيش بود
کیس 1912 رو صحیح فرمودید. اما سایت CEAC برای هر دو نفر کیس وصعیت Adminstrative Processing رو نشون میده و نفر اولش هنوز / هست! به نظرتون چرا اینجوریه ؟
عرایض من هم همانطور که اشاره کردم بر مبنای محتوای فایل آمار سایمون و اطلاعات متناظر با هر کیس در سایت CEAC هست.
منظورتون از "لیست کامل مصاحبه های ژانویه " کلیه کیسهایی است که صرفنظر از زمان کارنت شدنشون ، در سفارت امریکا در ایروان در ماه ژانویه مصاحبه شده اند ؟
تشکر کنندگان: matin86
به نظرم امسال تو کلییر کردن برای خاور میانه اوضاع خوبی نیست لا اقل تا همین لحظه ؛۲۰۱۵ ها بندگان خدا ۲ ماه اخر همش نام از طوفان کلییر میبردن اما ..... بهر حال باید امید داشت و هرچی هم برامون پیش بیاد باید صبورانه بپذیریم
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
دوستای گلم
سلام
میشه انقدر جو منفی درست نکنید ؟؟؟؟
اقدام جمعی و دعای عاجل
من ویزام رو بعد حدود 130 روز گرفتم اما هیچ وقت از این زمان به خودم نگفتم نکنه ویزام رو ندن . همیشه گفتم پس کی میخوان ویزام رو بدن . 80 هزار نفر از کل دنیا انتخاب شدن که شما هم یکی از این خوش شانسا هستید . 50 هزار نفر رو ویزا میدن . اون 30 هزار نفر واسه کسانی هست که یا شرایط اولیه رو نداشتن و ثبت نام کردن حالا موندن توش یا پرونده کیفری و قضایی دارن که کلا هیچ جای دنیا راهشون نمیدن . یا احم.. هایی (البته دور از جون جمع) که وقتی ازش پاسپورت رو گفتن تا بهش ویزا بدن در جواب سوال آفیسر که نظرت در رابطه با س پ ا ه چیه ازش تمجید کرد و همون لحظه مهر ریجکت تو پاسپورتش خورد (این مورد تو همون روزی که من مصاحبه داشتم اتفاق افتاد ) .
شما انتخاب شدید تا ویزا رو بگیرید . وگرنه دیگه لاتاری بی معنی بود . خب از اول بین ثبت نام شده ها میگشتن افراد مدنظرشون رو جدا می کردن دیگه .
لطفا جو منفی ندید . ویزا مال شماست . پس نگید میدن یا نه . سوالتون این باشه کی میدن
ببخشید یکم تند نوشتم
این جور جمع ها واسه کمک کردن و بهتر کردن شرایط مهاجرته نه از اون صفحه های غمگین که شعر سوزناک پست کنید.
شماره کیس  2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می ‎2015‎
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:  جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می  Wink
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
تشکر کنندگان: koool ، amirak7 ، moh.saee ، سعید... ، matin86 ، hamidzxc ، behzad mg ، hes94 ، نوشین03 ، baran-94 ، ahfpca ، مل مل
سلام همسر من امروز کلیر شد
شماره کیس:   ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: koool ، ستوده ، masoud398 ، hesam87 ، moh.saee ، amirak7 ، daniyal1351 ، matin86 ، hamidzxc ، tamana2016 ، behzad mg ، ahfpca ، shahrokh11 ، diakoal ، مل مل ، mr1mra
(2016-06-15 ساعت 22:01)matin86 نوشته:  آمار كيس هاى مصاحبه شده ارمنستان در ژانويه از اين قرارند:
1659-1912-1927-2912-3247-3629-3704-3768-3798-3983-
3988-4007-4020-4023-4040-4055-4104-123-4124-4130-4132-4136-4137-4144
اين ليست طبق آمار سيمون و با زحمت يكى از دوستان در اومده و شماره 1912تنها كيس ژانويه اى  كه كلير شدند
سه کیس نخست کارنتی اکتبر و دو کیس بعدی کارنت شده نوامبر و دسامبر هستند !
برام جالبه بدونم این آمار چه جوری استخراج شده ؟
اگه بفرمائید ممنون خواهم بود. Shy
(2016-06-15 ساعت 21:31)ستوده نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 22:00)ستوده نوشته:   دوستان منتظر
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد
در خصوص طرح موضوع توقف کلیرنس مصاحبه شدگان ایرانی در سفارتهای ابوظبی ، آنکارا و ایروان در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران و بیان نگرانیهای ایجاد شده با توجه به کلیر نشدن کارنتیهای از ماههای دسامبر ، نوامبر و حتی اکتبر چه نظری دارید ؟
فکر میکنید چنین اقدامی جایز هست و میتونه نتیجه ای به دنبال داشته باشه ؟

دوستان عزیز ،
مخالفان و موافقان محترم
لطفاً در ردّ یا تأئید  پیشنهاد فوق نظر بدید تا اگه به نتیجه اجماعی رسیدیم ، در صورت لزوم اقدام مقتضی بعمل بیاریم.

سلام دوست گرامی، بنده با نظر دوستانی که فکر می کنند باید دید مثبت داشته باشیم و امیدوار باشیم و به هم انرژی مثبت بدیم موافقم، و اینکه ما با اطلاع کامل از شرایط و مشکلاتی که مهاجرت از طریق شرکت در لاتاری داره وارد این عرصه شدیم و باید صبر داشته باشیم و با تسلط کامل این دوران رو طی کنیم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
تشکر کنندگان: moh.saee ، smpf ، نوشین03 ، ahfpca
(2016-06-15 ساعت 22:13)maryammary نوشته:  سلام همسر من امروز کلیر شد
تبریک فراوان دوست عزیز
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
تشکر کنندگان: smpf ، soruosh
(2016-06-15 ساعت 22:03)mr1mra نوشته:  دوستای گلم
سلام
میشه انقدر جو منفی درست نکنید ؟؟؟؟
اقدام جمعی و دعای عاجل
من ویزام رو بعد حدود 130 روز گرفتم اما هیچ وقت از این زمان به خودم نگفتم نکنه ویزام رو ندن . همیشه گفتم پس کی میخوان ویزام رو بدن . 80 هزار نفر از کل دنیا انتخاب شدن که شما هم یکی از این خوش شانسا هستید . 50 هزار نفر رو ویزا میدن . اون 30 هزار نفر واسه کسانی هست که یا شرایط اولیه رو نداشتن و ثبت نام کردن حالا موندن توش یا پرونده کیفری و قضایی دارن که کلا هیچ جای دنیا راهشون نمیدن . یا احم.. هایی (البته دور از جون جمع) که وقتی ازش پاسپورت رو گفتن تا بهش ویزا بدن در جواب سوال آفیسر که نظرت در رابطه با س پ ا ه چیه ازش تمجید کرد و همون لحظه مهر ریجکت تو پاسپورتش خورد (این مورد تو همون روزی که من مصاحبه داشتم اتفاق افتاد ) .
شما انتخاب شدید تا ویزا رو بگیرید . وگرنه دیگه لاتاری بی معنی بود . خب از اول بین ثبت نام شده ها میگشتن افراد مدنظرشون رو جدا می کردن دیگه .
لطفا جو منفی ندید . ویزا مال شماست . پس نگید میدن یا نه . سوالتون این باشه کی میدن
ببخشید یکم تند نوشتم
این جور جمع ها واسه کمک کردن و بهتر کردن شرایط مهاجرته نه از اون صفحه های غمگین که شعر سوزناک پست کنید.
کاملا با نظر شما موافق هستم، سپاس از شما
آپدیتها در سیس
تشکر کنندگان: ahfpca ، mohajerUsa ، mr1mra
(2016-06-15 ساعت 22:16)shahla123 نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 21:31)ستوده نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 22:00)ستوده نوشته:   دوستان منتظر
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد
در خصوص طرح موضوع توقف کلیرنس مصاحبه شدگان ایرانی در سفارتهای ابوظبی ، آنکارا و ایروان در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران و بیان نگرانیهای ایجاد شده با توجه به کلیر نشدن کارنتیهای از ماههای دسامبر ، نوامبر و حتی اکتبر چه نظری دارید ؟
فکر میکنید چنین اقدامی جایز هست و میتونه نتیجه ای به دنبال داشته باشه ؟

دوستان عزیز ،
مخالفان و موافقان محترم
لطفاً در ردّ یا تأئید  پیشنهاد فوق نظر بدید تا اگه به نتیجه اجماعی رسیدیم ، در صورت لزوم اقدام مقتضی بعمل بیاریم.

سلام دوست گرامی، بنده با نظر دوستانی که فکر می کنند باید دید مثبت داشته باشیم و امیدوار باشیم و به هم انرژی مثبت بدیم موافقم، و اینکه ما با اطلاع کامل از شرایط و مشکلاتی که مهاجرت از طریق شرکت در لاتاری داره وارد این عرصه شدیم و باید صبر داشته باشیم و با تسلط کامل این دوران رو طی کنیم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
دوست عزیز
طرز فکر و اندیشه شما محترم است.
درباره مکاتبه با سفارت مجازی آمریکا در تهران در خصوص وضعیت کلیرنس منتخبان ایرانی چه نظری دارید ؟
تشکر کنندگان: smpf
(2016-06-15 ساعت 22:18)shahla123 نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 22:13)maryammary نوشته:  سلام همسر من امروز کلیر شد
تبریک فراوان دوست عزیز

ممنون ایشالله نوبت شما هم بشه
شماره کیس:   ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: smpf ، hasanhamedi2000
همه دوستانم و خودم رو به انرژی مثبت و دلگرمی و امیدواری دعوت میکنم و از شایعات و حرفهای منفی و تصورات و موهومات ذهنی دور نگه میدارم. امیدوارم خداوند به همه ما آرامش و صبر عطا کند
CASE NO:2016AS3XXX ✈  DS260:28 MAY✈ CURRENT :9 OCT✈ SECOND LETTER:21 OCT✈ ANKARA CHANGED TO YEREVAN✈ INTERVIEWBig GrinEC-17th-CLEARED :8 AUG-1SEP-AFTER ( 8 MONTHS+2WEEKS)

تشکر کنندگان: koool ، moh.saee ، smpf ، matin86 ، maryammary ، behzad mg ، milaveh ، ahfpca ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان