کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-27 ساعت 13:07)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 19:44)soroosh17 نوشته:  

(2016-06-15 ساعت 14:18)samira2016 نوشته:  hamidzx  باز هم با نظرتون مخالف هستم , من گفتم که روند کلییری کند شده تا مصاحبه ها تموم بشه و نمی دونم شما چرا احساس کردی که حرف یک ماه پیش شما رو تایید کردم

اگه حرف شما درست بود کل پروسه ی لاتاری رو منحل میکردن دوست عزیز سرشون که درد نمیکنه برای دردسر
هیچ اقدام جمعی هم نمی تونید انجام بدید چون تعهدی برای دادن ویزا ندارن  توی تمام مراحل لاتاری هم این را گفتند
تنها اقدام فردی هم که میشه کرد ایمیل زدن است که من زدم و محترمانه پاسخم را در کمتر از یک روز دادند من هم مطمئن هستم بیشتر دوستان کلییر میشن

samira2016 ، بد نیست به نظر قبلی من دوباره نگاهی بکنید
جهت راحتی شما آن را در زیر کپی کرده ام ( در پاسخ به نظر یکی از دوستان نوشته بودم در صفحه 340)
دوست عزیز سلام
فرمایشات شما بطور کلی صحیح است
ولی گمان میکنم که یک نکته را فراموش کرده اید
و آن این است که براساس گفته خانم ساراکرو ، امسال میخواهند همه را به مصاحبه ببرند
پس شاید به این نتیجه رسیده اند که بهتر است افراد کم دردسر را ویزا دهند
و برای افراد AP شده وقت کمتری را بگذارند . حال اگر در پایان کلیه مصاحبه ها ،
ویزا زیاد ماند آنگاه کلیرهای گروهی افراد AP را شروع کنند
در سالهای پیش همچین سیاستی نبود لذا سفارتها هر از چند گاهی کلیر گروهی انجام میدادند
لذا نقش سفارت را دست کم نگیرید. تصمیم گیر اصلی شخص آفیسر است
چه در صدور ویزای یکضرب و چه در صدور کلیری
وگرنه تعیین شرایط خوب وبد افراد AP کمتر از یک یا دو روز برای مجموعه آن سیستم که شما عنوان کردید طول خواهد کشید
نه ماهها
حالا آن را با شرایط موجود مطابقت دهید و با نظر خودتان مقایسه کنید

آیا غیر از این است که طی دو ماه اخیر ، مرتب فقط یک ضربیها را ویزا میدهند و از کلیری خبری نیست ؟
البته گاهی اوقات افرادی را تک تک کلیر کرده اند که عمدتا نفر دوم کیسی بوده اند که نفر اول آن یکضرب گرفته بوده
( لااقل در ارمنستان من میبینم که طی دو ماه اخیر،اینطور بوده است وفقط یکضربیهاویزا گرفته اند وتعداد کلیری به تعداد انگشتان نیز نمیرسد)
در حالی که تا پیش از آن ،روند کلیری نسبتا منظم و گاهی خوب بوده است مثلا در نیمه اول آپریل ، ارمنستان حدود 25 کیس را کلیر کرد
آیا آن موقع در سفارت مصاحبه ای نبوده ؟ و آفیسر بیکار بوده ؟ یا اینکه از آن به بعد سیاست خود را در راستای کلیری تغییر دادند و همان نظر من را تعقیب میکنند ؟

خوب شما هم که گفتید روند کلیری را کند کرده اند تا به مصاحبه ها برسند که با حرف من زیاد تناقض ندارد
اشکال آن در این است که بنا برگفته اکثر اساتید ، کلیری ، در سفارت انجام نمیشود که وقت آفیسر را بگیرد و نتواند به مصاحبه ها برسد
وجالب است که یک ماه پیش برای شما این معنا خنده دار بود و حالا به نوعی به همان نظر خنده دار رسیده اید
و جالبتر آنکه بر اساس سیمون ، با گذشت زمان و بالاتر رفتن شماره کارنتی ها، تراکم افراد و مصاحبه ها کم میشود یعنی مثلا از آپریل به بعد ، وقت آزاد سفارت ( در رابطه با لاتاری) بیشتر میشود

درضمن بد نیست بدانید که وضع یک قانون و یا کنسل کردن اجرای آن به این راحتی و دلبخواهی که شما فکر میکنید نیست
که بیایند وکل لاتاری را کنسل کنند . اصلا چرا این کار را بکنند و من نمیدانم شما چرا این برداشت را کرده اید که آنها برای کلیر نکردن
و برای اینکه سرشان درد نکند ، میآیند کل لاتاری را کنسل میکنند
در پایان بهتر است به جای دل خوش کردن به جوابی که توسط script یا روبات و یا کلیشه ای ایمیل میشو د و
فقط بگوییم مثبت فکر کنیم مثبت فکر کنیم ، قدری هم ، عمل مثبت انجام دهیم
که شاید همان که شما گفته اید ، یعنی ایمیلهای انفرادی و متوالی کلیه دوستان به سفارت ، نوعی از آن باشد
و یا پک چیزی مشابه یشنهاد آقای ستوده مبنی بر مراجعه همگانی به سایت سفارت مجازی و یا ......

درهرصورت امیدوارم همه کلیر شوند ( به هر طریقی که امکان پذیر باشد با دعا و فکر مثبت و یا .....)
و به این روزها از ته دل بخندیم و بیم و امیدهاو اضطرابها و....... آنرا فراموش کنیم
خوش باشید
تشکر کنندگان: milaveh ، ahfpca ، behzad mg ، نوشین03 ، مل مل ، matin86 ، sosol
(2016-06-16 ساعت 01:11)yazdanf نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 23:32)maryammary نوشته:  بنده با نظر دوستی که گفته بودند ممکنه این اقدام حساسیت ایجاد کنه و تاثیر منفی داشته باشه موافق هستم و معتقدم بیشتر دوستان در فرصت باقیمانده که فرصت کمی هم نیست کلیر خواهند شد.

لطفا اینکارو نکید هرکسی میخواد میتونه خودش ایمیل پیگیری وضعیت رو به سفارتش بزنه. برای ما طول کشید اما اومد برای همه مییاد
بقیه رو فقط نگران میکنید حتی منم حرفای شما رو خونده بودم ناامید شده بودم فک کردم درست میگید.. جو منفی درست نکنید
من خودم 2 بار نامه پیگیری زدم شما هم اینکارو کن

با سلام
والا من ايميل زدم ولي اصلا جواب نميدن البته از قسمت كانتكت اس سايت سفارت ابوظبي ايا شما از ادرس ايميل خاصي اينكارو انجام دادين اگر اين گونه هست لطفا ادرس ايميل رو لطف كنيد ممنون ميشم موفق باشيد
[/quote]

من هم چند بار ایمیل زدم سفارت ابوظبی که کلا تعطیله و هیچ جوابی نمی ده
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-06-15 ساعت 13:16)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 13:07)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  ممنون
د

(2016-06-15 ساعت 11:01)samira2016 نوشته:  چرا بابا کلییر میکنن فعلا کند شده که از نظر من بخاطر اینه که شاید منتظرن مصاحبهها تموم بشه بعد شروع کنن
گرچه ایرانی ها دیگه مصاحبه شون تموم شده
به نظر من علت کندی کلییر ها همین بود که به جای اینکه وقت رو چک کردن بزارن افسر ها وقت روی مصاحبه ها گذاشتن

سلام سمیرا خانم
متاسفم
متاسفم که نظر من در بیش از یک ماه پیش داره به واقعیت نزدیکتر میشه
علیرغم آنکه در آن موقع شما و آقای  ahpa  آن را مضحکترین و خنده دار ترین چیزی دانستید که تا آن موقع شنیده اید
و یا یکی از دوستان ، با تعابیر علامه و مفسر و ....   سعی در تخطئه موضوع کردند
امیدوارم این کورسوی امید باقی مانده ، بتونه کاری بکنه و قسمت آخر نظر من ( گریه و زاری)
به واقعیت تبدیل نشه
ای کاش در آن زمان به جای تمسخر و انشاا.... و ماشاا.....  میومدیم و جمع بندی میکردیم و در صورت لزوم اقدام جمعی میکردیم

نه آقا، من اون کسی نبودم که نظر شما رو «مضحکترین و خنده دار ترین» تحلیل خوانده بود!! بلکه نظر من و شما رو با هم «آن» خوانده بودند!
چرا جای ظالم و مظلوم رو عوض میکنید؟! Smile

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: milaveh ، مل مل ، matin86 ، hamidzxc
(2016-06-15 ساعت 22:13)maryammary نوشته:  سلام همسر من امروز کلیر شد

تبریک و شادباش فراوان Smile
شکر خدا که دوباره یک خانواده در کنار هم خواهید بود.

به امید پیروزی برای همه‌ی دوستان

برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-06-15 ساعت 21:31)ستوده نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 22:00)ستوده نوشته:   دوستان منتظر
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد
در خصوص طرح موضوع توقف کلیرنس مصاحبه شدگان ایرانی در سفارتهای ابوظبی ، آنکارا و ایروان در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران و بیان نگرانیهای ایجاد شده با توجه به کلیر نشدن کارنتیهای از ماههای دسامبر ، نوامبر و حتی اکتبر چه نظری دارید ؟
فکر میکنید چنین اقدامی جایز هست و میتونه نتیجه ای به دنبال داشته باشه ؟

دوستان عزیز ،
مخالفان و موافقان محترم
لطفاً در ردّ یا تأئید  پیشنهاد فوق نظر بدید تا اگه به نتیجه اجماعی رسیدیم ، در صورت لزوم اقدام مقتضی بعمل بیاریم.

درود دوست گرامی

همونطور که سایر دوستان اشاره داشتن، اقدام جمعی خاصی نمیشه کرد (مثلن کجا بریم تظاهرات کنیم؟) و با توجه به اینکه حقی این وسط برای ما وجود نداره احقاق حق هم بی‌معنی هست. تنها می‌توان منتظر و امیدوار بود و کارهای مقدماتی مهاجرت مثل زبان آموزی، مراوده بیشتر با والدین، انجام کارهای نیمه کاره را پیگیری کرد.
البته خوبه که دوستان گاه گداری ایمیل به سفارت میفرستن و پیگیر می‌شن، اینطوری متوجه می‌شن که ما منتظریم و بیخیال قضیه نشدیم.

تشکر کنندگان: milaveh ، مل مل
با سلام بهتون تبریک میگم.
تشکر کنندگان:
(2016-06-16 ساعت 02:43)ahfpca نوشته:  

تبریک و شادباش فراوان  Smile

ممنون
شماره کیس:   ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: Joje mohajer
(2016-06-16 ساعت 02:31)milaveh نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 23:32)maryammary نوشته:  بنده با نظر دوستی که گفته بودند ممکنه این اقدام حساسیت ایجاد کنه و تاثیر منفی داشته باشه موافق هستم و معتقدم بیشتر دوستان در فرصت باقیمانده که فرصت کمی هم نیست کلیر خواهند شد.

لطفا اینکارو نکید هرکسی میخواد میتونه خودش ایمیل پیگیری وضعیت رو به سفارتش بزنه. برای ما طول کشید اما اومد برای همه مییاد
بقیه رو فقط نگران میکنید حتی منم حرفای شما رو خونده بودم ناامید شده بودم فک کردم درست میگید.. جو منفی درست نکنید

با سلام
والا من ايميل زدم ولي اصلا جواب نميدن البته از قسمت كانتكت اس سايت سفارت ابوظبي ايا شما از ادرس ايميل خاصي اينكارو انجام دادين اگر اين گونه هست لطفا ادرس ايميل رو لطف كنيد ممنون ميشم موفق باشيد

[/quote]

نه از همون قسمت contact us سفارت ابوظبی ایمیل زدم سه بار هم ایمیل زدم بعد از 2 روز جواب دادن .. جواب میدن دوباره امتحان کنید.
شماره کیس:   ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان.
ما هفته پیش مصاحبه داشتیم تو ایروان. نقص مدرک داشتیم. و AP خوردیم. کنسول بهمون گفت که مدارک رو اسکن و ایمیل کنید و یا پست کنید. در حالیکه من همش میشنوم که به بقیه گفتن با خودتون بیارین. من الان مدراک رو ترجمه کردم. میخوام هم اسکن بفرستم هم پست کنم. ولی اگر کیلیر شدیم دوباره باید ببرم با خودم؟

و آیا متنی مشخص داریم که من تو ایمیلم بزنم یا خودم مثل یه نامه فرمال و رسمی بنویسم اشکالی نداره. ممنون میشم اگه اطلاعات داشتین راهنماییم کنین.

سوال دیگه هم اینه که AP خورده باشیم مدیکال تجدید میشه؟ اخه کنسول به ما گفت یکی از شما بیاد برای ویزاها کافیه.
شماره کیس: ‎2016AS00007XxX‎
تاریخ رویت قبولی: 05 may
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:19 may
کارنت شدن کیس: ‎21 Apr
مصاحبه:9 June
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
تشکر کنندگان: tamana2016
(2016-06-15 ساعت 22:27)ستوده نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 22:16)shahla123 نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 21:31)ستوده نوشته:  
دوستان عزیز ،
مخالفان و موافقان محترم
لطفاً در ردّ یا تأئید  پیشنهاد فوق نظر بدید تا اگه به نتیجه اجماعی رسیدیم ، در صورت لزوم اقدام مقتضی بعمل بیاریم.

سلام دوست گرامی، بنده با نظر دوستانی که فکر می کنند باید دید مثبت داشته باشیم و امیدوار باشیم و به هم انرژی مثبت بدیم موافقم، و اینکه ما با اطلاع کامل از شرایط و مشکلاتی که مهاجرت از طریق شرکت در لاتاری داره وارد این عرصه شدیم و باید صبر داشته باشیم و با تسلط کامل این دوران رو طی کنیم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
دوست عزیز
طرز فکر و اندیشه شما محترم است.
درباره مکاتبه با سفارت مجازی آمریکا در تهران در خصوص وضعیت کلیرنس منتخبان ایرانی چه نظری دارید ؟
دوست عزیز مثل این میمونه که شما مصاحبه ایروان رفته باشی و الان نامه پیگیری به ابوظبی بدی
دوستای خوبم
دیگه مطمئن شدم که این استرس و ... بیخودیه و نگران نباشید
به امید خدا همه چی کلیر میشه و همه خوشحال خواهیم بود
نگران نباشید
توکل کنید به خدا
تشکر کنندگان: behzad mg

با سلام

[/quote]

دوستان من چند روز بعد از مصاحبه به دلیل اینکه ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت و وضعیت همسرم که AP خورده بودند هنوز در سیس Ready بود ایمیل ارسال کردم از قسمت contact us و پس از یک هفته پاسخ دادند و مشکل رو هم برطرف کردند.
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-06-16 ساعت 11:59)shahla123 نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 01:11)yazdanf نوشته:  لطفا اینکارو نکید هرکسی میخواد میتونه خودش ایمیل پیگیری وضعیت رو به سفارتش بزنه. برای ما طول کشید اما اومد برای همه مییاد

با سلام

دوستان من چند روز بعد از مصاحبه به دلیل اینکه ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت و وضعیت همسرم که AP خورده بودند هنوز در سیس Ready بود ایمیل ارسال کردم از قسمت contact us و پس از یک هفته پاسخ دادند و مشکل رو هم برطرف کردند.
[/quote]

ولی من به دلیل تایپ اشتباه نام خانوادگی در سایت ابوظبی ایمیل فرستادم نه جواب دادند و نه درستش کردند ، دو بار هم ایمیل پیگیری پرونده فرستادم و باز مثل قبل ، هیچی
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-06-16 ساعت 12:04)milaveh نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 11:59)shahla123 نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 02:31)milaveh نوشته:  با سلام

ولی من به دلیل تایپ اشتباه نام خانوادگی در سایت ابوظبی ایمیل فرستادم نه جواب دادند و نه درستش کردند ، دو بار هم ایمیل پیگیری پرونده فرستادم و باز مثل قبل ، هیچی
http://www.abudhabiivo.net/a_contactus.aspx
من از این قسمت ایمیل رو ارسال کردم و در سه قسمتی که باید یک مورد رو انتخاب کنیم به این صورت انتخاب کردم:
visa type: Diversity visa
I am the: Diversity visa winner
my issue: I have another question
و بعد متن ایمیلم رو در قسمت inquiry نوشتم و ارسال کردم.
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
تشکر کنندگان: milaveh ، ahfpca
(2016-06-16 ساعت 12:55)shahla123 نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 12:04)milaveh نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 11:59)shahla123 نوشته:  دوستان من چند روز بعد از مصاحبه به دلیل اینکه ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت و وضعیت همسرم که AP خورده بودند هنوز در سیس Ready بود ایمیل ارسال کردم از قسمت contact us و پس از یک هفته پاسخ دادند و مشکل رو هم برطرف کردند.

http://www.abudhabiivo.net/a_contactus.aspx
من از این قسمت ایمیل رو ارسال کردم و در سه قسمتی که باید یک مورد رو انتخاب کنیم به این صورت انتخاب کردم:
visa type: Diversity visa
I am the: Diversity visa winner
my issue: I have another question
و بعد متن ایمیلم رو در قسمت inquiry نوشتم و ارسال کردم.
قسمت passpor country/ travel document را بايد چي بنويسيم؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2016-06-16 ساعت 02:43)ahfpca نوشته:  

تبریک و شادباش فراوان  Smile

سلام مبارکه
منم 5 آوریل مصاحبه داشتم از ارمنستان
ولی هیچ اتفاقی نیفتاده!!!!
ایمیل به کجا زدین و در صورت امکان متن ایمیلتونو میشه بفرستید؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان