موضوعها: 0
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
بچه ها من یه مدت نبودم , کسی هست یه آمار کلی از وضعیت کلیرنس داشته باشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز دو تا ایمیل به سفارت ابوظبی فرستادم هم از طریق کانتکت آس و هم به آدرس ایمیل از طریق یاهو و امروز به هر دو به فاصله نیم ساعت جواب دادن البته متن ایمیلشون یکم با بقیه متن ها که قبلا می فرستادن کمی فرق کرده و در ضمن آپدیت هم نشدم برام عجیبه چون همیشه با جوابی که میدادن آپدیت هم می شدم . یکبارم تو همون روز که ایمیل داده بودم بدون جواب آپدیت کرده بودن .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
چه اعصاب خوردکني شده این انتظار نکنه فکر کردن ما از نوادگان ایوب پیامبر هستیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از صميم قلب تبريك ميگم
پس دوخطى و orدرست بود!
[/quote]
اره فک کنم ولی هنوز توی سایت ابوظبی متن کلیری نیومده
[/quote]
هنوز هم نيومده متن كليرى؟
[/quote]
نه هنوز چند روز بعد از اینکه فرد or میشه نامه کلیری به ایمیل شخص فرستاده می شه؟ و هم نامه کلیری جایگزین متن قبلی سایت سفارت ابوظبی میشه ؟
شماره کیس: ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-16 ساعت 12:04)milaveh نوشته: (2016-06-16 ساعت 11:59)shahla123 نوشته: (2016-06-16 ساعت 02:31)milaveh نوشته: با سلام
والا من ايميل زدم ولي اصلا جواب نميدن البته از قسمت كانتكت اس سايت سفارت ابوظبي ايا شما از ادرس ايميل خاصي اينكارو انجام دادين اگر اين گونه هست لطفا ادرس ايميل رو لطف كنيد ممنون ميشم موفق باشيد
من هم چند بار ایمیل زدم سفارت ابوظبی که کلا تعطیله و هیچ جوابی نمی ده
دوستان من چند روز بعد از مصاحبه به دلیل اینکه ابوظبی کیس ما رو نمی شناخت و وضعیت همسرم که AP خورده بودند هنوز در سیس Ready بود ایمیل ارسال کردم از قسمت contact us و پس از یک هفته پاسخ دادند و مشکل رو هم برطرف کردند.
ولی من به دلیل تایپ اشتباه نام خانوادگی در سایت ابوظبی ایمیل فرستادم نه جواب دادند و نه درستش کردند ، دو بار هم ایمیل پیگیری پرونده فرستادم و باز مثل قبل ، هیچی
[/quote]
نگران تایپ اشتباه نام خانوادگی نباشید.همسر من هم همین مشکل رو داشت از طریق contact us به سفارت نامه زدم جواب دادن این به صورت نمایشی در سایت و اطلاعات شما پیش ما درست .. توی سایت درست نشد چون اهمیتی نداره
شماره کیس: ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-16 ساعت 17:10)matin86 نوشته: (2016-06-16 ساعت 16:14)daniyal1351 نوشته: من دیروز دو تا ایمیل به سفارت ابوظبی فرستادم هم از طریق کانتکت آس و هم به آدرس ایمیل از طریق یاهو و امروز به هر دو به فاصله نیم ساعت جواب دادن البته متن ایمیلشون یکم با بقیه متن ها که قبلا می فرستادن کمی فرق کرده و در ضمن آپدیت هم نشدم برام عجیبه چون همیشه با جوابی که میدادن آپدیت هم می شدم . یکبارم تو همون روز که ایمیل داده بودم بدون جواب آپدیت کرده بودن .
منم امروز به سفارت ارمنستان ايميل زدم و علاوه جواب كليشه ايه هميشگى نوشته بودن در مورد پست كه ثبت نام كنيم اما اپديت نشدم برعكس هميشه
سلام دوست عزیز در مورد ثبت نام در پست میشه بگید چه کار کنم
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-16 ساعت 21:04)matin86 نوشته: (2016-06-16 ساعت 18:25)ستوده نوشته: (2016-06-16 ساعت 17:10)matin86 نوشته: منم امروز به سفارت ارمنستان ايميل زدم و علاوه جواب كليشه ايه هميشگى نوشته بودن در مورد پست كه ثبت نام كنيم اما اپديت نشدم برعكس هميشه
دوست عزیز
مگه همیشه که ایمیل میدادین و جواب میگرفتین ، به محض دریافت پاسخ آپدیت میشدید ؟
من خودم تا حالا درباره کلیرنس هیچ ایمیلی به هیچ جا نفرستادم
ضمناً در مورد ثبت نام پست هم میشه راهنماییم کنید ؟
بله من تا به حال ٤بار به سفارت ايميل زدم اما اولين باره كه آپديت نشديم
هميشه حتى قبل از دريافت ايميل آپديت ميشديم بجز اينبار
از كى سى سى امروز عصر بعد از دوروز جوابم رو دادند و نوشتن ايميلم رو واسه سفارت فوروارد كردن چون از دست اونها خارجه
بالاخره نفهميدم دست سفارته يا دست كنتاكى
خدا آخروعاقبت ما رو به خير كنه
میشه جسارتا از شرایط تون بگید؟
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN