کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-16 ساعت 23:11)samira2016 نوشته:  جناب حميد و دوستان نگران نباشيد اين برنامه ي همه ساله است كه هرچي به پايان پروسه ي لاتاري نزديك ميشيم سرعت كلييري بيشتر ميشود
ديگه اينكه اين محدوديت تعداد ويزا رو kcc تو همه ي مكاتباتش مياره حتي تو سايت سيس كه ميريم اپديتها رو چك ميكنيم
نگران محدوديت ويزا نباشيد چون برنده هاي ٢٠١٦ كمتر از ٢٠١٥ بودن و پارسال هزار تا ويزا اضافه اومد و به جاش بگيم پارسال همه كارنت نشدن و  پس اين به اون در
و ديگه اينكه ٢٠١٦ بيشتري ها ap خوردن و ويزاي فوري كمتري به نسبت پارسال دادن
و جز اينكه به خدا توكل كنيم و صبور باشيم چاره اي نداريم

سمیرا جان در تایید این مطلب که تعداد برنده های 2016 کمتر از تعداد برنده های 2015 هست بد نیست آمار دقیق رو هم ذکر کنیم که در 2016 تعداد برندگان 84000 نفر و در 2015 این تعداد 125،514 نفر بوده اند که اختلاف چشمگیری هست و به همین دلیل دوستان نباید نگران تمام شدن ویزاها باشند.
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
تشکر کنندگان: behzad mg ، samira2016 ، koool ، مل مل ، matin86
من ۹ جون مصاحبه داشتم در خصوص ویزای توریستی یا مضمون دیگه که غیر مهاجرتی بود یک خانوم و اقایی که دخترشون از آمریکا اقدام کرده بود دنبال اداره پست و فرم بودن اما خانومی که ویزای مهاجرتی از طریق ازدواج بودن و خودم کمکشون میکردن اصلا پست نرفتن و همه کارا از جمله تحویل و دریافت پاسپورت در سفارت انجام شد الان در این خصوص چکار کنیم؟
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان: matin86
(2016-06-17 ساعت 00:05)hamidzxc نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 13:07)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  ممنون
د

(2016-06-16 ساعت 23:48)tyrex نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 23:42)hamidzxc نوشته:  منظورتون کدوم سرعته ؟
اینکه تقریبا توی دو ماه اخیر ، سرعت و تعداد کلیری به سمت صفر میل کرده یعنی افزایش سرعت ؟
آیا دو ماه گذشته نسبت به شش ماه گذشته ، نزدیک ترشدن به پایان لاتاری نیست؟
آمار پارسال و تعداد کلیریها در ماههای آپریل و می و جون را با امسال مقایسه کنید تا بیهوده خودمون رو دلخوش و خواب نکنیم

درضمن تعداد مصاحبه های سال گذشته آسیا ، تا شماره 7650  از  15001  بوده  یعنی تقریبا 50 درصد کیسها مصاحبه شدند
ولی امسال از 12300  تا کیس ، همشون مصاحبه خواهند شد  یعنی صددرصد کیسها مصاحبه میشوند
اگر سال پیش در بهترین شرایط ، حدود 90% کیسها ویزا گرفتن یعنی حدود 6800 کیس در آسیا
فرضا ، امسال هم همان 90 در صد بگیرند یعنی حدود 10500 کیس در آسیا ( که این تعداد تابحال سابقه نداشته)
من آمار کیسها و ویزاها در 5 سال اخیر رو در پستهای قبلی گذاشته ام
کمی به اونها دقت کنید و با امسال مقایسه کنید

اقدام بکنید و همزمان به خدا توکل کنید .
ازتو حرکت از خدا برکت

آمارتون کجاس؟شما که حتی برای خودتون امضا هم درست نکردید.مصاحبتون کی بوده؟

آقای  tyrex   سلام
من هم مثل شما ارمنستان بودم
به پست مورخ 10-6-2016 و قبل از اون هم مراجعه کنید
درضمن در پاسخ به ایمیلهای قبلی بچه ها به سفارت  ( که نمونه آنها در صفحات  قبلی همین تاپیک قابل مشاهده است )
این متن  very important   وجود ندارد

کجارو میگی ؟لینک میدی ببینم
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
(2016-06-16 ساعت 09:10)alireza21mehr نوشته:  سلام به همه دوستان.
ما هفته پیش مصاحبه داشتیم تو ایروان. نقص مدرک داشتیم. و AP خوردیم. کنسول بهمون گفت که مدارک رو اسکن و ایمیل کنید و یا پست کنید. در حالیکه من همش میشنوم که به بقیه گفتن با خودتون بیارین. من الان مدراک رو ترجمه کردم. میخوام هم اسکن بفرستم هم پست کنم. ولی اگر کیلیر شدیم دوباره باید ببرم با خودم؟

و آیا متنی مشخص داریم که من تو ایمیلم بزنم یا خودم مثل یه نامه فرمال و رسمی بنویسم اشکالی نداره. ممنون میشم اگه اطلاعات داشتین راهنماییم کنین.

سوال دیگه هم اینه که AP خورده باشیم مدیکال تجدید میشه؟ اخه کنسول به ما گفت یکی از شما بیاد برای ویزاها کافیه.

درود دوست گرامی

یه نکته به نظرم رسید:
اگه قراره مدارک رو هم اسکنش رو ایمیل کنید و هم پست کنید۷ وقتی اسکن‌ها رو ایمیل می‌کنید حتمن یادآوری کنید که اصلشون رو هم با پست دارید براشون میفرستید چون از نظر اداری اونا این انتظار رو دارن که از کارهایی که دارید در رابطه با پرونده‌تون در ارتباط با سفارت انجام میدید بهشون اطلاع رسانی کنید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
دوستان گرامی که امضا ندارن یا امضاشون عملن حاوی هیچ اطلاعاتی نیست، اگه لطف کنید و امضاتون رو کامل کنید به بقیه ماها احساس بهتری میده، اینجوری یه جورایی من به شخصه احساس می‌کنم در حالی که من دارم رو بازی می‌کنم، طرفم داره مخفی‌کاری میکنه و به من اعتماد نداره. راستش اصلن حس خوبی نیست.

برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
تشکر کنندگان: tyrex ، amirak7 ، alborz3718 ، matin86 ، koool
سلام من همسرم برنده اصلی هستن و معافیت دارن بخاطر جانبازی پدرشون به نظرتون این موضوع باعث ap میشود؟البته پدرشون جبهه نبودن هنگام بمباران کارخانه ها اینطوری شده.
و اینکه برای افیسر توضیح کامل بدیم؟
کیس نامبر : 2017AS5***
تاریخ رویت قبولی: 9 MAY
محل مصاحبه‌:ایروان
تعداد کیس:2 نفر
برنده اصلی: همسرم (مرد)
تاریخ مصاحبه: 30 می
یکضرب? ولی نقص مدرک?
تشکر کنندگان:
(2016-06-16 ساعت 22:34)farsan نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 20:55)matin86 نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 16:04)َalikh نوشته:  بچه ها من یه مدت نبودم , کسی هست یه آمار کلی از وضعیت کلیرنس داشته باشه؟

واا...وضعيت كليرى فعلا خيلى بده انشاءا...قراره خوب بشه
سفارتها هنوز دسامبر رو كامل تموم نكردن و فقط آنكارا چندكيس از ژانويه كلير كرده
اوضاع ارمنستان كه اصلا خوب نيست فعلا
ابوظبى هم گويا در پرونده هاى ژانويه وفوريه به مشكل برخورده!
امروز يك كيس ابوظبى كلير كرده وگويا چندروز پيش سه كيس از آپريل
سلام دوست من میشه بگید چه بلايي سر پرونده های ژانویه وفوريه اومده خیلی نگران شدم کلير که نمیکنن حالا پرونده هارم مشکل دار شدن خدایا خودت کمک کن همه چی به خوبی و خوشی ختم به خیر بشه

من حدس می‌زنم نظر دوستانی که فرموده بودن احتمالن گذاشتن مصاحبه‌ها انجام بشه و بعد کلیر کردن‌ها رو شروع کنن درست باشه و پروسه کلیر تو سه ماه‌ آخر یعنی July و August و September ‌طوفانی بشه.

تشکر کنندگان: tyrex ، hesam87 ، koool ، سعید... ، behzad mg ، moh.saee ، مل مل ، alborz3718 ، matin86
(2016-06-17 ساعت 00:42)ahfpca نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 22:34)farsan نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 20:55)matin86 نوشته:  واا...وضعيت كليرى فعلا خيلى بده انشاءا...قراره خوب بشه
سفارتها هنوز دسامبر رو كامل تموم نكردن و فقط آنكارا چندكيس از ژانويه كلير كرده
اوضاع ارمنستان كه اصلا خوب نيست فعلا
ابوظبى هم گويا در پرونده هاى ژانويه وفوريه به مشكل برخورده!
امروز يك كيس ابوظبى كلير كرده وگويا چندروز پيش سه كيس از آپريل
سلام دوست من میشه بگید چه بلايي سر پرونده های ژانویه وفوريه اومده خیلی نگران شدم کلير که نمیکنن حالا پرونده هارم مشکل دار شدن خدایا خودت کمک کن همه چی به خوبی و خوشی ختم به خیر بشه

من حدس می‌زنم نظر دوستانی که فرموده بودن احتمالن گذاشتن مصاحبه‌ها انجام بشه و بعد کلیر کردن‌ها رو شروع کنن درست باشه و پروسه کلیر تو ماه‌های July، August و September ‌طوفانی بشه.

منم با نظر شما موافقم .احتمال خیلی زیاد شاهد کلیر گروهی باشیم.با توجه به اینکه سپتامبر هم کسی مصاحبه نمیره احتمال خیلی زیاد دو ماه اخر زمان بیشتری برای پرونده های ap و کلیر شدن بزارن.
شماره کیس  2016AS44XX

تشکر کنندگان: koool ، سعید... ، moh.saee ، مل مل ، matin86 ، behzad mg
ویزا مبارکه دوستانی که یکضرب گرفتن و تو سه ماهه اول رفتن و کلیر شدن باشه. بالاخره خواستن به یه عده ویزا بدن به یه عده هم به هر دلیلی که از دست ما خارجه ویزا ندادن . این شرایطی که فعلا وجود داره و آخرش هم اینه که ویزا نمیدن .خوب زندگی ادامه داره راههای مهاجرت برای سایر کشورها هم بازه خوشبختانه. از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره. یه عده ممکنه تو این مرحله حذف بشن که معمولا دوستانی هستند که ادمهای موفقی هم هستن. عده زیادی هم ممکنه به دلیل اینکه امادگی یا شرایط لازم رو برای زندگی در امریکا ندارن متحمل شرایط سختی در اینده بشن. یادمون باشه که به عنوان یه مهاجر در جامعه میزبان از کمترین سطح اجتماعی برخورداریم خصوصا این که هرگز نمیتونیم مثل یه native صحبت کنیم و ارتباطات روزمره رو برقرار کنیم. اینکه با گرفتن گرین کارت احساس میکنیم در جامعه خودمون دارای سطح اجتماعی بالاتری میشیم هم خیلی سطحی تر و زود گذرتر از اون چیزیه که فکرش رو کنید. همین یکی دو روزه خبر یک تازه مهاجر 50 ساله ایرونی که حدود 7 8 سال بوده به اونجا مهاجرت کرده رو هممون شنیدیم و اینکه مشکلات فردی و کاری فردی رو به جایی میرسونه که دیگه به خط پایان میرسه. بنابراین واقع نگر باشیم و برای خومون اتوپیا یا آرمان شهر درست نکنیم که وای اگه نشد چی شد. فارغ از این که مهاجرت به کشوری با شرایط اونجا میتونه سرآغاز موفقیت برای بچه های کوچیکی که خودشون رو توی اون جامعه آداپته میکنن باشه یا نباشه ولی بازم فراموش نکنیم که واقع نگر باشیم و با استرس لحظات زندگیمون رو خراب نکنیم. کاش یه جایی بود که آماری هم از تازه مهاجرینی که از طریق لاتاری رفتن منتشر میکرد تا حداقل میدیدیم مهاجرینی مثلا در 10 سال اخیر که با این شیوه رفتن در چه سطح اجتماعی قرار دارن.به هر حال جز امید هیچ راهی نداریم. فقط امید و امید. اینطوری که فکر میکنم من خودم حداقل حالم بهتر میشه و استرسم کمتر امیدارم دوستان هم امیدوار تا روز آخر باقی بمونن و سرانجام کار برای هممون خوب باشه. پوزش که پر حرفی کردم
تشکر کنندگان: amirak7 ، hamidzxc ، ستوده ، moh.saee ، مل مل ، matin86 ، Hana2015 ، shervin56 ، sosol
حتی تا لحظه آخر و روز آخر امکان گرفتن ویزا وجود دارد پس نگران نباشید و صبر داشته باشید
تشکر کنندگان: amirak7 ، sasachi ، hamidzxc ، tamana2016 ، ahfpca ، behzad mg ، tyrex ، مل مل ، Hana2015 ، matin86 ، koool
در لاتاری ۲۰۱۵ سرعت کلیر کردن در دوماه انتهایی بیشترشد
باآرزوی گرفتن ویزا برای همه ی دوستان منتظر
تشکر کنندگان: sasachi ، hamidzxc ، hesam87 ، سعید... ، moh.saee ، مل مل ، matin86 ، koool ، behzad mg
(2016-06-17 ساعت 00:54)sasachi نوشته:  ویزا مبارکه دوستانی که یکضرب گرفتن و تو سه ماهه اول رفتن و کلیر شدن باشه. بالاخره خواستن به یه عده ویزا بدن به یه عده هم به  هر دلیلی که از دست ما خارجه ویزا ندادن . این شرایطی که فعلا وجود داره و آخرش هم اینه که ویزا نمیدن .خوب زندگی ادامه داره راههای مهاجرت برای سایر کشورها هم بازه خوشبختانه. از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره. یه عده ممکنه تو این مرحله حذف بشن که معمولا دوستانی هستند که ادمهای موفقی هم هستن. عده زیادی  هم ممکنه به دلیل اینکه امادگی یا شرایط لازم رو برای زندگی در آمریکا ندارن متحمل شرایط سختی در اینده بشن. یادمون باشه که به عنوان یه مهاجر در جامعه میزبان از کمترین سطح اجتماعی برخورداریم خصوصا این که هرگز نمیتونیم مثل یه native صحبت کنیم و ارتباطات روزمره رو برقرار کنیم. اینکه با گرفتن گرین کارت احساس میکنیم در جامعه خودمون دارای سطح اجتماعی بالاتری میشیم هم خیلی سطحی تر و زود گذرتر از اون چیزیه که فکرش رو کنید. همین یکی دو روزه خبر یک تازه مهاجر 50 ساله ایرونی که حدود 7 8 سال بوده به اونجا مهاجرت کرده رو هممون شنیدیم و اینکه مشکلات فردی و  کاری  فردی رو به جایی میرسونه که دیگه به خط پایان میرسه. بنابراین واقع نگر باشیم و برای خومون اتوپیا یا آرمان شهر درست نکنیم که وای اگه نشد چی شد. فارغ از این که مهاجرت به کشوری با شرایط اونجا میتونه سرآغاز موفقیت  برای بچه های کوچیکی که خودشون رو توی اون جامعه آداپته میکنن  باشه یا نباشه ولی بازم فراموش نکنیم که واقع نگر باشیم و با استرس لحظات زندگیمون رو خراب نکنیم. کاش یه جایی بود که آماری هم از تازه مهاجرینی که از طریق لاتاری رفتن منتشر میکرد تا حداقل میدیدیم  مهاجرینی مثلا در 10 سال اخیر که با این شیوه رفتن در چه سطح اجتماعی قرار دارن. امیدوارم سرانجام کار برای هممون خوب باشه. پوزش که پر حرفی کردم

اقا حوصلت سر رفته و دلت پره نیا اینجا رو سیاه کن... شما از کجا میدونی که اخرش ویزا نمیدن??? این اراجیف راجع به سطح اجتماعی و صحبت کردن و اینکه اونجا فشار و سختی زیاد به خط پایان میرسونتت رو واسه خودت نگه دار و با حرفات جو اینجا رو به هم نریز... زندگی تو ایران هم همچین اسون نیست به نظر من هرکی اینجا از پس زندگی بر اومده اونجا راحت تر میتونه از پسش بر بیاد. شما اگه خیلی نگران سطح اجتماعیت هستی همینجا بمون... قصد من بی احترامی یا بحث کردن نیست ولی اینجا به اندازه کافی همه استرس و دلشوره دارن و شما داری جوً اینجا رو با این حرفا ( که ساخته ذهن خودتون هست) داغون میکنی و اخرش هم ارزوی سرانجامی خوب برای همه میکنی... Cool
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: koool ، amirak7 ، هادی هادی ، Simin2017
خدا لعنت کنه کسیو که بخواد حرف منفی بزنه .خدا لعنت کنه کسیو که بخواد امید و آرزو را از من و بقیه دوستان بگیره .به همین ماه مبارک ایمان دارم باز شروع میکنن به کلیر کردن .لاتاری درس صبر و استقامت و بردباریه.بیایم به هم روحیه بدیمو به آینده ی روشن و پیشرفت و آزادی امیدوار باشیم.
شماره کیس  2016AS44XX

تشکر کنندگان: سعید... ، amirak7 ، behzad mg ، moh.saee ، Simin2017 ، koool
(2016-06-16 ساعت 21:25)matin86 نوشته:  ستوده جان اين متن ايميليه كه سفارت ارمنستان ارسال كرده برام و درخصوص پست هم توضيح داده:

Sent from Yahoo Mail for iPad

Begin forwarded message:

On Thursday, June 16, 2016, 4:11 PM, Yerevan, Iran IV <IranIVYerevan@state.gov> wrote:

Dear inquirer,

Thank you for your inquiry.  Your case is pending Administrative Processing.  We have no control over this legally mandated process and we have no way to predict how much longer it will take before the Administrative Processing is complete. However, as soon as the Administrative process is finalized your case number will be published in our website at the following link http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html

When your case number appears on our website please come at your earliest convenience with your passport, 221(g)-Additional Information Sheet, and all missing documents to submit your documents for final processing of your case. Please check the validity of the medical exam before submitting your passport. Your visa will be valid till the expiration of the medical exam. If needed please kindly submit new medical exams along with the missing documents.

TO SUBMIT THE ADDITIONAL DOCUMENTS,  please register with our service provider, CSC, visiting the following webpage https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv  or call local number: +374 60 270 113 or, if calling from within the United States, please dial +1-703-520-2525. *Please note that each family member needs to register individually and have a separate registration receipt.

AFTER GETTING REGISTERED submit your documents to the CSC office UMAKS service location, 27 Amiryan st. Yerevan from Monday through Friday from 9:00AM to 6:00PM, excluding Armenian holidays, presenting the courier in authorization along with this letter at the courier location.

If your visa application is approved, your visa with your passport and the completed visa packet will be delivered to you at the UMAKS service location. If your visa application is not approved, the Consular officer will inform you in writing and provide information on the next steps.

You can confirm if your visa is ready to be picked up at https://ais.usvisa-info.com/. Select the country where you applied for your visa, and access your account using your email address and password that you created when scheduling your visa appointment. Your waybill number and the delivery status will appear on the “applicant summary” screen.

Applicants can also designate third parties to drop off and pick up their passports for them by providing a letter of authorization signed by the applicant that contains the third party’s full legal name and a photocopy of the applicant’s identification (passport or national ID card).  For more information please visit https://ais.usvisa-info.com/

Important: It is your responsibility to track the arrival of your visa through the following website: https://usvisa-info.com, if not, the delivery of your visa or documents will be delayed. Documents not claimed within 30 days of delivery to the selected DHL location will be returned to the Consulate.                                                

ATTENTION:  UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2016.

VERY IMPORTANT:  BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE.  THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.

Consular Section |  Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Yerevan  |  1 American Ave, Yerevan 0082, Armenia

با سلام

مگه امنستان هم پستی شده. پس چرا زودتر تو ایمیل ها به ما نگفتند... حالا میشه بعدا ثبت نام کرد...
با این اوصاف میشه ویزا را در ارمنستان پیکاپ کرد؟
(2016-06-17 ساعت 01:42)hoseinonline نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 21:25)matin86 نوشته:  ستوده جان اين متن ايميليه كه سفارت ارمنستان ارسال كرده برام و درخصوص پست هم توضيح داده:

Sent from Yahoo Mail for iPad

Begin forwarded message:

On Thursday, June 16, 2016, 4:11 PM, Yerevan, Iran IV <IranIVYerevan@state.gov> wrote:

Dear inquirer,

Thank you for your inquiry.  Your case is pending Administrative Processing.  We have no control over this legally mandated process and we have no way to predict how much longer it will take before the Administrative Processing is complete. However, as soon as the Administrative process is finalized your case number will be published in our website at the following link http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html

When your case number appears on our website please come at your earliest convenience with your passport, 221(g)-Additional Information Sheet, and all missing documents to submit your documents for final processing of your case. Please check the validity of the medical exam before submitting your passport. Your visa will be valid till the expiration of the medical exam. If needed please kindly submit new medical exams along with the missing documents.

TO SUBMIT THE ADDITIONAL DOCUMENTS,  please register with our service provider, CSC, visiting the following webpage https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv  or call local number: +374 60 270 113 or, if calling from within the United States, please dial +1-703-520-2525. *Please note that each family member needs to register individually and have a separate registration receipt.

AFTER GETTING REGISTERED submit your documents to the CSC office UMAKS service location, 27 Amiryan st. Yerevan from Monday through Friday from 9:00AM to 6:00PM, excluding Armenian holidays, presenting the courier in authorization along with this letter at the courier location.

If your visa application is approved, your visa with your passport and the completed visa packet will be delivered to you at the UMAKS service location. If your visa application is not approved, the Consular officer will inform you in writing and provide information on the next steps.

You can confirm if your visa is ready to be picked up at https://ais.usvisa-info.com/. Select the country where you applied for your visa, and access your account using your email address and password that you created when scheduling your visa appointment. Your waybill number and the delivery status will appear on the “applicant summary” screen.

Applicants can also designate third parties to drop off and pick up their passports for them by providing a letter of authorization signed by the applicant that contains the third party’s full legal name and a photocopy of the applicant’s identification (passport or national ID card).  For more information please visit https://ais.usvisa-info.com/

Important: It is your responsibility to track the arrival of your visa through the following website: https://usvisa-info.com, if not, the delivery of your visa or documents will be delayed. Documents not claimed within 30 days of delivery to the selected DHL location will be returned to the Consulate.                                                

ATTENTION:  UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2016.

VERY IMPORTANT:  BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE.  THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.

Consular Section |  Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Yerevan  |  1 American Ave, Yerevan 0082, Armenia

با سلام

مگه امنستان هم پستی شده. پس چرا زودتر تو ایمیل ها به ما نگفتند... حالا میشه بعدا ثبت نام کرد...
با این اوصاف میشه ویزا را در ارمنستان پیکاپ کرد؟

چیزی که من دیدم برای اونایی که میخوان برند مصاحبه / ما که مصاحبه شدیم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان