کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-23 ساعت 01:23)koool نوشته:  
(2016-06-22 ساعت 22:27)سعید... نوشته:  
(2016-06-22 ساعت 22:18)koool نوشته:  درود بر هم رکابان
خبر خوب . . . .  امروز یک کیس 2 نفره باقیمانده ار اکتبر بعد از 236 روز کلیر شدند . هورااااا
از سفارت ابوظبی

ممنون خوش خبر باشی اقا دمت گرم... ایشالا بقیه هم به زودی کلیر بشن.جالبه که این کیس هر دو نفر 22 جون توی سایت سیس اپدیت خوردن و نفر اصلی / و نفر دوم or شدن و همین 22 جون هم تو سایت سفارت نامه کلیری اومده.

درود بر شما
سعید جان جالبه که بدونی در مورد این کیس ،آپ سیاک بعد از آپ سفارت ابوظبی خورد و تا صبح امروز سیاک آپ دیت نداشت و بدلیل نامه کلیری سفارت آپ شد .
از دوستان عاجزانه درخواست میکنم که در سفارتهای خودشون لیستی از کیسهای نزدیک و مشابه به خود تهیه کنن و هر روز چک کنن ( منبع سیمون )و چنانچه خبر خوبی شد اطلاع رسانی کنند. بهترین راه برای مقابله با استرس هست والا. . . و هم اینکه ممکنه همه کیسها در این سایت عضو نباشند و از آمارشون ما خبردار نشیم !!
امیدوارم تا پایان این ماه شاهد خبرای خوب و بیشتری باشیم .

اقا ما توی این مدت همه چی دیدیم دیگه واقعا میتونم بگم که اصلا نمیشه سر از کار اینا در اورد و فقط باید به خدا توکل کرد.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: koool ، matin86 ، milaveh ، مل مل
(2016-06-20 ساعت 20:50)hoseinonline نوشته:  
(2016-06-20 ساعت 16:25)matin86 نوشته:  
(2016-06-20 ساعت 12:12)electricalboy نوشته:  خبر خیلی خوب
یک سریها تو ابوظبی کلیر شدن.

ولی چرا سایت ceac هنوز administrative process نشون میده ؟قضیه چیه؟

تا زمانى كه ويزا تو پاسشون نخورده اين حالت تو سيس هست
تنها تفاوتش در خط چهارم متن سيسه كه بين mailed و available ، جاى /  كلمه orمينويسه
بعد از اينكه ويزا درج شد در پاسشون ، توى سيس تبديل به ايشود ميشه

دوست عزيز شما كلير شديد??
نه !فعلا كه خبرى از ارمنستان نيست !همچنان منتظريم
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: milaveh
(2016-06-20 ساعت 21:15)samira2016 نوشته:  بعد كه or بشيم تو سايت سفارت چي مينويسه؟

هيچى!؟متن همون متن قبليه بايه تغيير جزيى ك اونم كلمه orهستش
بعداز ثبت ويزا متن عوض ميشه و ايشود مينويسه
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: milaveh ، samira2016
(2016-06-23 ساعت 01:19)سعید... نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 01:08)amirak7 نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 00:53)سعید... نوشته:  از دوستان خواهش میکنم اگر آپدیت داشتن توی سیس اطلاع رسانی کنن این روزها خیلی حساسه...
هنوز از سفارت ابوظبی 6 کیس از اکتبر و 5کیس از نوامبر و 5 کیس از دسامبر و 30 کیس از ژانویه و 32 کیس از فوریه و 36 کیس از مارچ کلیر نشدن.
به یاری خدا که تا اخر ماه جون همشون کلیر بشن. امممممین.

دوست عزيز ممنون از آمار خوبتن من آمار كيساي آپريل ابوظبيو دارم ٥٣ كيسم از آپريل ابوظبي مونده
به اميد كلير شدن همه دوستان

دوست عزیز زحمتی که شما کشیدی خیلی با ارزشه.من میدونم  بدست اوردن اطلاعات کیس های اپریل چقدر کار سختیه چون فایل اماده موجود نیست از اپریل به بعد. بچه های اپریل باید ممنونت باشن تو این وضعیت که خیلیا حتی حاضر به درست کردن امضاشون هم نیستن... دمت گرم.

جهت اطلاع بگم كه امروز يه كيس نصفه نيمه از بچه هاي دسامبر ابوظبي هم دوخطي شد
تشکر کنندگان: behzad mg ، matin86 ، milaveh ، مل مل ، Joje mohajer ، samira2016 ، koool ، moh.saee
(2016-06-23 ساعت 01:30)panizrm نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 01:11)chakavakl نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 01:03)panizrm نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
بالاخره بعد از هشت ماه نفس گیر کلیر شدیم .هم از طریق ایمیل هم در سایت سفارت و هم در سایتceac اطلاع رسانی کردند .به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر .

خیلی تبریک میگم انشالله مسیر رو به روتون هموار باشه
کاش راجب شرایط کیسنون توضیح میدادین مثلا شغل و مدرک تحصیلیتون چی بوده؟سربازی کجا خدمت کردین؟ سفر به خارج از کشور داشتین؟

دوست گرامی برنده کیس من هستم و همسرم در سپاه خدمت کردند ولی در 9 مارچ ایشان orشدن و بعد از آن در 15 مارچ هم آپدیت شدن و تا 22 جون هیچ تغییری در سایت نداشتیم. مدرک تحصیلی من کاردانی هست که در روز مصاحبه تنها مدرکی که از ما خواستند مدرک دیپلم و کاردانی من بود البته بغیر از مدارک دیگر مثل تمکن مالی و کپی شناسنامه و کارت ملی .نقص مدرک هم نداشتیم .سفر خارج هم داشتیم ولی کمتر از شش ماه .

تبریک میگم .
ببخشبد من یه سوال داشتم یعنی توی 9 مارچ OR شدید و در 15 مارچ با آپدیت سیس کیس تون دوباره / شد؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که بعدش ایمیل به سفارت زدید یا نه ؟
ببخشید این سسوال رو میپرسم چون همسر من 15 جون در سیس OR شد و با آپدیت 19 جون روباره / شد.
در ضمن من خودم که برنده اصلی بودم ویزام رو گرفته بودم
شماره کیس:   ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
دوستان سلام . ما 4 اپريل مصاحبه داشتيم برنده خانمم بود همونجا به خانم و فرزند من گفتن مشمول دريافت ويزا هستن و من طبق معمول AP . همونجا از افيسر خواستيم بعد از كلير شدن من همه با هم براي ويزا اقدام كنيم . بعد از اون در مورخ 6 آپريل تو سيس آپ داشتيم .يه آپ ديگه در مورخ 9 مي خانم من داشتن كه نميدونم چرا . و تا حالا ديگه خبري نيست . حالا سوال ؟ چرا خانم من با توجه به تائيد باز در تاريخ 9 مي آپ شده .؟؟؟ آيا اين آپ ربطي به من داشته يا نه ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-23 ساعت 04:55)maryammary نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 01:30)panizrm نوشته:  [quote='chakavakl' pid='715942' dateline='14

تبریک میگم .
ببخشبد من یه سوال داشتم یعنی توی 9 مارچ OR شدید و در 15 مارچ با آپدیت سیس کیس تون دوباره / شد؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که بعدش ایمیل به سفارت زدید یا  نه ؟
ببخشید این سسوال رو میپرسم چون همسر من 15 جون در سیس OR شد و با آپدیت 19 جون روباره / شد.

با سلام دوست گرامی
در روز 9 مارچ هر دو آپدیت داشتیم همسرم orشد 15 مارچ نیز ایشان یک آپدیت داشتن ولی علامت or تغییر نکرد تا 22جون ولی در مورد کیس من کماکان به همان صورت / میباشد حتی بعد از کلیر شدن .روز 21 جون من از طریق contact usیک ایمیل دادم مبنی بر اینکه 8 ماهه که مصاحبه شدیم و همچنان منتظر و ممنون میشوم که اطلاعاتی در خصوص شرایط کیس ما بدهید که خوشبختانه خبر خوبی دادن .امیدوارم همه عزیزانی که منتظر هستند به همین زودیها خبر خوبی بگیرند.
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: masoud398 ، sahar2016 ، سعید... ، tyrex ، مل مل ، behzad mg ، matin86
دوستان من یک آپدیت 23 جون داشتم که به خاطر ایمیل بوده
یا حداقل من فک میکنم به خاطر ایمیل بوده
تشکر کنندگان: سعید... ، matin86
(2016-06-23 ساعت 09:31)panizrm نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 04:55)maryammary نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 01:30)panizrm نوشته:  [quote='chakavakl' pid='715942' dateline='14

تبریک میگم .
ببخشبد من یه سوال داشتم یعنی توی 9 مارچ OR شدید و در 15 مارچ با آپدیت سیس کیس تون دوباره / شد؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که بعدش ایمیل به سفارت زدید یا  نه ؟

با سلام دوست گرامی
در روز 9 مارچ هر دو آپدیت داشتیم همسرم orشد 15 مارچ نیز ایشان یک آپدیت داشتن ولی علامت or تغییر نکرد تا 22جون ولی در مورد کیس من کماکان به همان صورت / میباشد حتی بعد از کلیر شدن .روز 21 جون من از طریق contact usیک ایمیل دادم مبنی بر اینکه 8 ماهه که مصاحبه شدیم و همچنان منتظر و ممنون میشوم که اطلاعاتی در خصوص شرایط کیس ما بدهید که خوشبختانه خبر خوبی دادن .امیدوارم همه عزیزانی که منتظر هستند به همین زودیها خبر خوبی بگیرند.

سلام کاربر محترم. خوب هستین؟ببخشید منظورتون چیه ایمیل از طریق contact us???
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
(2016-06-23 ساعت 12:27)tyrex نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 09:31)panizrm نوشته:  [quote='maryammary' pid='715960' dateline='1466641543']

تبریک میگم .

با سلام دوست گرامی

سلام کاربر محترم. خوب هستین؟ببخشید منظورتون چیه ایمیل از طریق  contact us???
دوست عزیز وقتی وارد سایت ابوظبی میشوید بالای صفحه این گزینه وجود دارد .از این طریق میتوانید مشکلتونو با سفارت در میون بگذارید.
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: tyrex
دوستان میشه یه نفر که در گروه تلگرام ابوظبی هستش من رو اضافه کنه. لطفا خصوص پیام بدید تا شماره تلفنم رو بدم.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: smpf
مگه كيس هاي ابوظبي ، گروه تلگرامي دارن؟
بلاتكليفي خيلي سخته ، كاش زودتر تكليفمون روشن شه
يه سوال ديگه اون امارايي كه از تعداد كيس هاي ap گذاشتيد در ماه هاي مختلف ، مربوط به هر سه سفارت بود يا فقط مربوط به ابوظبي بودند؟
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: smpf
(2016-06-23 ساعت 12:48)panizrm نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 12:27)tyrex نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 09:31)panizrm نوشته:  [quote='maryammary' pid='715960' dateline='1466641543']

تبریک میگم .

با سلام دوست گرامی

سلام کاربر محترم. خوب هستین؟ببخشید منظورتون چیه ایمیل از طریق  contact us???
دوست عزیز وقتی وارد سایت ابوظبی میشوید بالای صفحه این گزینه وجود دارد .از این طریق میتوانید مشکلتونو با سفارت در میون بگذارید.

ببخشید منظورتون اینه پیامی که فرستادین از طریق خود سایت بوده؟؟من نمیدونم برای ابوظبی چطوره ولی ارمنستان در قسمت contact us فقط ایمیل های سفارت را نوشته .
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: smpf ، matin86
با سلام من در زمان مصاحبه برگه سفید گرفتم که آفیسر گفت توسایت را چک کن وقتی ویزا صادر شد برای گرفتن به اداره پست مراجعه کن . میخواستم بدونم من شتیده بودم اگر برگه سفید بگیرید یعنی ویزای یکضرب ولی تا حالا فقط داره آپدیت میشه و هنوز به حالت ISSUE نرفته لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
شماره کیس:2016AS6
تعداد افراد:4
سفارت:آنکارا
نامه دوم: 3 اپریل
مصاحبه: 5می
وضعیت:AP
شغل: شرکت خصوصی
آخرین آپدیت: در سایت سیس 9JUN
در سایت سفارت : 17JUN
تشکر کنندگان:
(2016-06-23 ساعت 15:15)esbluesky نوشته:  با سلام من در زمان مصاحبه برگه سفید گرفتم که آفیسر گفت توسایت را چک کن وقتی ویزا صادر شد برای گرفتن به اداره پست مراجعه کن . میخواستم بدونم من شتیده بودم اگر برگه سفید بگیرید یعنی ویزای یکضرب ولی تا حالا فقط داره آپدیت میشه و هنوز به حالت ISSUE نرفته لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
سلام. رنگ برگه خیلی مهم نیست، مهم اون چیزی هست که آفیسر بهتون گفته، ویزای شما وقتی ایشو میشه که پاسپورت به سفارت تحویل میدید و ویزا داخل پاسپورت درج میشه،نگران نباشید
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان