کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام میشه این جارو پر از اسنرس نکنید اخرش اینکه همین جا میمونیمو پرایدمون میشه پژو یه شمالم میریم سفر
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان: ehsank2 ، hesam87 ، ahfpca ، shervin56 ، matin86
(2016-06-24 ساعت 13:14)khodamtanha نوشته:  سلام میشه این جارو پر از اسنرس نکنید اخرش اینکه همین جا میمونیمو پرایدمون میشه پژو یه شمالم میریم سفر

باریکلا
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: hesam87
سلام دوستان . ما تقریبا اواسط بهمن مصاحبه داشتیم . فقط پدرم Ap خورد. سه نفر دیگمون یه ضرب گرفتیم و منتظر ویزای پدریم و ویزای خود ما تقریبا ۱ ماه دیگه بیشتر فرصت نداره . میشه راهنمایی کنید الان باید چی کار کنیم ؟ و این هم ذکر کنم که اصلا اپدیتی نداشته.و تقریبا ۲۰ روز پیش هم ایمیل زدیم ولی خبری نشد . نه اپدیت نه جواب .?تو سایت سیس بالای صفحه کل کیسمون زده ایشو ولی پدرم رو نوشتهadministrative process. بین کلمه ی availabeو mailedهمorزده ولی تاریخ اپدیت 7febهستش.خیلی نگرانیم . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان: matin86
(2016-06-24 ساعت 13:05)ستوده نوشته:  
دوستان عزیز ،
منتظران امیدوار ، نگران ، خوش بین ، ناامید ، صبور ،دلواپس و خسته از انتظار سفارت آمریکا در ارمنستان
هفته جاری هم داره به پایان خودش نزدیک میشه و هنوز از اعلام کلیر شدن کیس جدید خبری نیست
حتی دریغ از یک کیس غیرلاتاری
تا ساعاتی دیگر این هفته هم به جمع هفته های گذشته افزوده میشه و به مدت زمان انتظار منتظران هم اضافه میکنه  
. . . و دوباره انتظار برای آغاز هفته ای دیگر . . .
و نهایتاً . . . ؟ ؟ ؟

نمی دونم شما چرا انقدر علاقه داری کلماتت رو بولد کنی
بعدش هم یه موضوع کم اهمیت رو خیلی هیجانی بیان کنی Smile
این بنده خداها خودشون مثل شما استرس دارن زیادترش نکنید Wink
تشکر کنندگان: hesam87 ، ELNAZ21 ، samira2016 ، goodwish ، m_vaziran
(2016-06-24 ساعت 02:49)behzad mg نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 23:20)samira2016 نوشته:  سلام
دوستان امار دقيقي از كل تعداد نفرات يا تعداد كيس هاي ap هست ؟
من فكر ميكنم حدود ٥٠٠ نفر ap داريم باز نظر دوستان چيه؟
خيلي الان كند كليير دارن ميكنن با يكي دو تا كيس اونم بعد از ٨ ماه مگه اين همه كيس مونده به جايي ميرسه تقريبا سه ماه وقت مونده فقط

بر اساس آماری که دوستان دادن ، حدود ۲۰۰ کیس در کلیرنس به سر میبرن
به لطف خدا همگی دوستان منتظر به نوبت ظرف سه ماه باقیمانده کلیر میشن ، انشاالله

سلام

امیدوارم خوب باشید

200 کیس؟؟ یعنی حدودا چند نفر؟؟

دوستان معلوم نکردن چند نفر ایشو شدن؟؟
ایشالا همه تون به یکباره ویزا بگیرین و برای ما 2017 یی ها هم دعا کنین.
موفق و موید باشید
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
(2016-06-24 ساعت 11:01)سفید برفی نوشته:  سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشد
دوستان من خیلی ناراحت هستم همسرم تا حالا 23 بار در سایت سفارت انکارا اپدیت داشته و مصاحبه ما هفته اول مارچ بوده است.
ما میخواهیم خانه مان را عوض کنیم نمی تونیم بلاتکلیف هستیم. می خواهیم حساب بانکی را در بیاوریم نمی تونیم. شوهرم می خواد شغلشو عوض کنه چون یک موقعیت کاری خوب پیدا کرده نمی تونیم.
من و همسرم فوق لیسانس هستیم با 13 سال تجربه کاری و از زمانی که یادمونه فقط درس خوندیم و آبرومند زندگی کردیم و ازارمون هم به یک مورچه نرسیده عضو هیچ ارگان هم نیستم . پس 23 بار اپدیت برای چیه حاضرم قسم بخورم شاید بهترین کیسهای لاتاری ایرانیها باشند.
برای همتون دعا می کنم.

دوست عزيز آپديت سايت سفارت انكارا كلي است و هيچ ارتباطي به من و شما نداره ! انشاله بزودي در سايت سيس or ميشيد ، فقط صبر داشته باشيد و سعي كنيد با بيخيالي اين مدت باقيمانده را راحتتر سپري كنيد
منتظران سفارت امریکا در ارمنستان
درود بر همگی
وضعیت آخرین کیس لاتاری کلیر شده در سایت سفارت که از کارنتیهای ماه قبل بود ، Issued شد
. . . و شماره کیس مذکور از لیست کلیرشدگان سفارت امریکا در ارمنستان حذف شد
و بدین ترتیب جدول کلیرشدگان این هفته بدون تغییر نماند
حالا طبق لیست مربوطه ، آخرین 10 شماره اعلام شده کیسهای غیرلاتاری هستند.
تشکر کنندگان: مل مل ، milaveh ، tyrex ، matin86 ، nimashariat
(2016-06-24 ساعت 13:27)saraza نوشته:  سلام دوستان . ما تقریبا اواسط بهمن مصاحبه داشتیم . فقط پدرم Ap خورد. سه نفر دیگمون یه ضرب گرفتیم و منتظر ویزای پدریم و ویزای خود ما تقریبا ۱ ماه دیگه بیشتر فرصت نداره . میشه راهنمایی کنید الان باید چی کار کنیم ؟ و این هم ذکر کنم که اصلا اپدیتی نداشته.و تقریبا ۲۰ روز پیش هم ایمیل  زدیم ولی خبری نشد . نه اپدیت نه جواب .?تو سایت سیس بالای صفحه کل کیسمون زده ایشو ولی پدرم رو نوشتهadministrative process. بین کلمه ی availabeو mailedهمorزده  ولی تاریخ اپدیت 7febهستش.خیلی نگرانیم . اگه راهنمایی  کنید ممنون میشم.

سلام دوست عزيز اگه بين كلمه availableو maildهم orزده يعني پدرتون هم كلير شدن به نظرمن يه پيگيري از سفارت بكنين و اينكه كدوم سفارت مصاحبه داشتين؟شايد دوستان كي در اون سفارت مصاحبه داشتن بتونن بهتر كمكتون كنن
(2016-06-24 ساعت 17:37)sara_ka نوشته:  
(2016-06-24 ساعت 13:27)saraza نوشته:  سلام دوستان . ما تقریبا اواسط بهمن مصاحبه داشتیم . فقط پدرم Ap خورد. سه نفر دیگمون یه ضرب گرفتیم و منتظر ویزای پدریم و ویزای خود ما تقریبا ۱ ماه دیگه بیشتر فرصت نداره . میشه راهنمایی کنید الان باید چی کار کنیم ؟ و این هم ذکر کنم که اصلا اپدیتی نداشته.و تقریبا ۲۰ روز پیش هم ایمیل  زدیم ولی خبری نشد . نه اپدیت نه جواب .?تو سایت سیس بالای صفحه کل کیسمون زده ایشو ولی پدرم رو نوشتهadministrative process. بین کلمه ی availabeو mailedهمorزده  ولی تاریخ اپدیت 7febهستش.خیلی نگرانیم . اگه راهنمایی  کنید ممنون میشم.

سلام دوست عزيز اگه بين كلمه availableو maildهم orزده يعني پدرتون هم كلير شدن به نظرمن يه پيگيري از سفارت بكنين و اينكه كدوم سفارت مصاحبه داشتين؟شايد دوستان كي در اون سفارت مصاحبه داشتن بتونن بهتر كمكتون كنن
خیلی ممنون بابت جوابتون . میشه به سفارت زنگ زد؟ سفارت ما ابوظبی بوده
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
تشکر کنندگان:
هر كي ميخاد تو كروه تلكرامي بياد پبام بده لينك و بهش بفرستم
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
(2016-06-24 ساعت 17:44)saraza نوشته:  
(2016-06-24 ساعت 17:37)sara_ka نوشته:  

و اینکه هنوز هیچ اپدیتی صورت نگرفته . منظور از ایمیل همون قسمت contact us هستش؟ حتی بعد از پر کردن فرمcontact us هم هیچ اپدیتی صورت نگرفت.
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
تشکر کنندگان:
(2016-06-24 ساعت 18:32)saraza نوشته:  
(2016-06-24 ساعت 17:44)saraza نوشته:  
(2016-06-24 ساعت 17:37)sara_ka نوشته:  سلام دوست عزيز اگه بين كلمه availableو maildهم orزده يعني پدرتون هم كلير شدن به نظرمن يه پيگيري از سفارت بكنين و اينكه كدوم سفارت مصاحبه داشتين؟شايد دوستان كي در اون سفارت مصاحبه داشتن بتونن بهتر كمكتون كنن

و اینکه هنوز هیچ اپدیتی صورت نگرفته . منظور از ایمیل همون قسمت contact us هستش؟ حتی بعد از پر کردن فرمcontact us هم هیچ اپدیتی صورت نگرفت.

فكرنكنم تلفني پاسخگو باشند ولي به نظرم يه ايميل ديگه از همون قسمت بزنين و بگين كه پدرتون orشدن ولي هنوزي چيزي به ما اعلام نشده
تشکر کنندگان:
(2016-06-24 ساعت 18:52)sara_ka نوشته:  
(2016-06-24 ساعت 18:32)saraza نوشته:  
(2016-06-24 ساعت 17:44)saraza نوشته:  خیلی ممنون بابت جوابتون . میشه به سفارت زنگ زد؟ سفارت ما ابوظبی بوده

فكرنكنم تلفني پاسخگو باشند ولي به نظرم يه ايميل ديگه از همون قسمت بزنين و بگين كه پدرتون orشدن ولي هنوزي چيزي به ما اعلام نشده

خیلی ممنون از راهنماییتون . لطف کردید .
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
تشکر کنندگان: milaveh
با عرض شرمندگی دوستان میشه ادرس ایمیل سفارت ابوظبی را بهم بدید ؟ ممنون میشم.
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
تشکر کنندگان:
(2016-06-24 ساعت 20:14)saraza نوشته:  با عرض شرمندگی دوستان میشه ادرس ایمیل سفارت ابوظبی را بهم بدید ؟ ممنون میشم.

دوست عزيز وقتي وارد سايت ابوظبي ميشيد براي چك كردن كيستون، در قسمت بالا يك گزينه هست به اسم contact us، از اون جا وارد بشيد. اول ازتون اطلاعات مي خواد، بعد متن ايميلتون رو در قسمت my Inquiry بنويسيد.

شماره کیس ‎2016AS37##‎
سفارت ابوظبي 1نفر
تاریخ مصاحبه هفته سوم January
اپدیت سفارت 21 Jan‎
اپدیت سیس
20 January
21 January
25 January
27 January
31 January
2 February
21 April email ( بي پاسخ)