2016-06-23 ساعت 15:44
ارشان
مصاحبه.3 -1-2016
Ap
و همچنان انتظار و انتظار بیهوده...
مصاحبه.3 -1-2016
Ap
و همچنان انتظار و انتظار بیهوده...
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
|
2016-06-23 ساعت 15:44
ارشان
مصاحبه.3 -1-2016 Ap و همچنان انتظار و انتظار بیهوده... تشکر کنندگان: matin86
2016-06-23 ساعت 16:19
(2016-06-23 ساعت 09:31)panizrm نوشته:(2016-06-23 ساعت 04:55)maryammary نوشته:با سلام دوست گرامی(2016-06-23 ساعت 01:30)panizrm نوشته: [quote='chakavakl' pid='715942' dateline='14 دوست محترم خانم panizrm توفیق کلیرشدنتون رو تبریک عرض میکنم امیدوارم که روزهای شادی در انتظارتون باشه در پستتون فرمودید : " . . . ایمیل دادم مبنی بر اینکه 8 ماهه که مصاحبه شدیم و همچنان منتظر و ممنون میشوم که اطلاعاتی در خصوص شرایط کیس ما بدهید . . . " به نظرتون ایمیلی که ارسال کردید در دریافت خبر کلیر شدنتون مؤثر بوده ؟ از زمان مصاحبه ما در ارمنستان پنج ماه و نیم گذشته و غیر از یک دو مورد آپدیت روزهای بعد مصاحبه دیگه هیچ خبری نیست میخواستم بدونم به عقیده شما ارسال ایمیل به سفارت و درخواست اطلاعات درباره وضعیت کیس تأثیر داره یا نه ؟ تشکر کنندگان: مل مل
2016-06-23 ساعت 16:30
(2016-06-23 ساعت 16:19)ستوده نوشته:با سلام دوست گرامی یک دنیا تشکر بخاطر لطفتون .در خصوص سئوالی که فرمودید باید بگویم فکر نکنم ایمیلی که فرستادم در کلیر شدن ما تاثیری داشته قبل از آن هم چند ایمیل فرستاده بودم دریغ از یک جواب .در کل امیدوارم شما و بقیه دوستان به خواسته دلشون برسن.(2016-06-23 ساعت 09:31)panizrm نوشته:(2016-06-23 ساعت 04:55)maryammary نوشته:
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون تشکر کنندگان: ستوده ، milaveh ، مل مل ، mehre cyrus ، matin86
2016-06-23 ساعت 16:45
همونطور ک دوستمون گفت ایمیل تاثیری نداره
من شده هفته ای 2 تا ایمیل دادم الان 213 روزه همسرم کلیر نشده فقط آمریکا جواب میده و ایمیل بی فایده هست
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش) ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود *آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز گرفتن ویزا 12 آگوست سفرنامه
2016-06-23 ساعت 18:21
سلام دوستان. من تازه ورود پیدا کردم به این وبسایت. خلاصه ای از کیس خود در اختیار میگذارم و سوالم را میپرسم.
شماره کیس: 2k تاریخ مشاهاده قبولی: 20 دسامبر 2015 تاریخ ارسال مدارک: 15 مارچ 2016 تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2016 وضعیت فعلی: AP محل سفارت: آنکارا شغل در زمان مصاحبه: بدون شغل وضعیت سربازی: پدافند هوایی ارتش تحصیلات: فوق لیسانس شیمی بنده سایت سفارت انکارا رو هر روز چک میکنم و در بخش administrative processing و پس از وارد کردن کیس نامبر خود مشاهده میکنم که تاریخ website update هر روز تغییر میکند. از 4 آپریل تا امروز تقریبا هر دو روز website update داشته ام. اما در سایت ceac تقریبا دو بار اپدیت شده که انهم بدلیل فرستادن ایمیل از طرف من به سفارت بوده است. میخواستم بدونم ایا این website update ها در سایت سفارت انکارا بمعنی پیشرفت در روند کار کلیرنس بنده هست و یا تنها اپدیت هایی است که بخش انفورماتیک سفارت بر روی سایت انجام میدهند؟ ایا این اپدیتها با اپدیت در سایت ceac مربوط است؟
کیس 2016as26**
سفارت انکارا مصاحبه 4 آپریل 2016 اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت خدمت ارتش تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی شغل مدرس آزاد
2016-06-23 ساعت 22:34
سلام
عزیزان ، بزرگان ، بنده را راهنمایی نمیکنید ؟؟ دوستان محترم و مدیر عزیز دو تا سوال ؟ 1-منو دخترم نفر همراه هستیم و خانومم نفر اصلی اگر همسرم خدا خواست و یکضرب پاس گرفت و من خدایی نخواسته به دلایلی مثل اف بی چک منتظر بشم و برنامه ویزا تایمش تموم بشه تکلیف چیه ؟ اون میتونه تنها بره ؟ من چطوری میتونم بهش ملحق بشم ؟ 2- من شغلم آزاد هست اما به خاطر اینکه با هزینه کمتری بیمه داشته باشم ، با دوستانی هماهنگ کردم که از سر کارشون برای من بیمه رد کنند ، چون تو اون محلها کار نکردم عنوان نکردم ، به نظرتون برام مشکل ساز میشه ؟ خودم قصد دارم روز مصاحبه اصل این داستان رو بگم ، به نظرتون عنوان کنم یا نه ؟ اصلا قابل پیگیری هست ؟ تشکر از پاسختون پیروز باشید
3 may : ?
c/n : +6000 ds_260 : 20 may Resubmit : 09 nov Current : April Interview : 16 jun Embassy : ank >>>abudhabi Status : in transit نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست. «خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش ای بخشاینده مهربان.
2016-06-23 ساعت 23:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-23 ساعت 23:22 توسط samira2016.)
سلام
دوستان امار دقيقي از كل تعداد نفرات يا تعداد كيس هاي ap هست ؟ من فكر ميكنم حدود ٥٠٠ نفر ap داريم باز نظر دوستان چيه؟ خيلي الان كند كليير دارن ميكنن با يكي دو تا كيس اونم بعد از ٨ ماه مگه اين همه كيس مونده به جايي ميرسه تقريبا سه ماه وقت مونده فقط
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
2016-06-24 ساعت 02:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-24 ساعت 02:44 توسط tamana2016.)
(2016-06-23 ساعت 23:20)samira2016 نوشته: سلام
DS260----JUN
7200---TO UP!!! YEREVAN
2016-06-24 ساعت 02:44
راستش من همیشه از نظم و حقوق بشر امریکایی اگر جایی صحبت میشد دفاع میکردم اما الان صادقانه میبینم که خوش بین زیادی بودم منظورم فقط کلییر امسال نیست کلیت سال های قبل و امسال میگم انشالله کشورشون بهتر از رفتارای غیر منطقی سفارتاشون باشه اخه میدونید درسته همه میدونیم تضمینی نیست اما وقت و هزینه ایی که کردیم که دیگه بر مبنا شانس نبوده و صادقانه به یک دلیل و مدرک معتبر بیان و ایراد بگیرن اصلا به جای ای پی ریجکت کنن و فرض که با ایران مشکل دارید خوب اصلا سهمیه ایران رو صفر کنید ولی اگر ما رو هم تو میدون اوردید مثل سایر کشورای دنیا برخورد کنید به نظر شما توی تمام مدتی که ایرانی ها از طریق لاتاری رفتن چقدر برای کشور شما خطرناک بودن کاری نداره امار گرفتنش با سیستم های نظارتیشون من فکر میکنم تا حدی از تحقیر کردن ما ها لذت میبرن به هر حال امریکایی که فکر میکردم مطابق با واقعیت نبود الانم خیلی برام مهم نیست بشه یا نشه به قول معروف هر چه پیش اید خوش اید مگر جقدر میخوام عمر کنم که بشینم زانوی غم بغل کنم به قول مولامون با شادی دنیا شاد نشو با غمشم غمناک نشو که دنیایست گذرا
DS260----JUN
7200---TO UP!!! YEREVAN
2016-06-24 ساعت 02:49
(2016-06-23 ساعت 23:20)samira2016 نوشته: سلام بر اساس آماری که دوستان دادن ، حدود ۲۰۰ کیس در کلیرنس به سر میبرن به لطف خدا همگی دوستان منتظر به نوبت ظرف سه ماه باقیمانده کلیر میشن ، انشاالله
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر ارسال فرم 260: می ۳۱ مصاحبه: مارچ ، ابوظبی سربازی: معاف شغل: غیردولتی ، غیرحساس مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ... تشکر کنندگان: amirak7 ، mehre cyrus ، Rira_1982 ، ehsank2 ، مل مل
2016-06-24 ساعت 04:37
(2016-06-24 ساعت 02:44)tamana2016 نوشته: راستش من همیشه از نظم و حقوق بشر آمریکایی اگر جایی صحبت میشد دفاع میکردم اما الان صادقانه میبینم که خوش بین زیادی بودم منظورم فقط کلییر امسال نیست کلیت سال های قبل و امسال میگم انشالله کشورشون بهتر از رفتارای غیر منطقی سفارتاشون باشه اخه میدونید درسته همه میدونیم تضمینی نیست اما وقت و هزینه ایی که کردیم که دیگه بر مبنا شانس نبوده و صادقانه به یک دلیل و مدرک معتبر بیان و ایراد بگیرن اصلا به جای ای پی ریجکت کنن و فرض که با ایران مشکل دارید خوب اصلا سهمیه ایران رو صفر کنید ولی اگر ما رو هم تو میدون اوردید مثل سایر کشورای دنیا برخورد کنید به نظر شما توی تمام مدتی که ایرانی ها از طریق لاتاری رفتن چقدر برای کشور شما خطرناک بودن کاری نداره امار گرفتنش با سیستم های نظارتیشون من فکر میکنم تا حدی از تحقیر کردن ما ها لذت میبرن به هر حال آمریکایی که فکر میکردم مطابق با واقعیت نبود الانم خیلی برام مهم نیست بشه یا نشه به قول معروف هر چه پیش اید خوش اید مگر جقدر میخوام عمر کنم که بشینم زانوی غم بغل کنم به قول مولامون با شادی دنیا شاد نشو با غمشم غمناک نشو که دنیایست گذرا عزیزم حرفات خیلی قشنگ بود .کاملا درست میگی .کسی که تو عمرش به هیچ کس حتی کوچکترین بدی نکرده واقعا بهش ظلمه که تو این پروسه ی مسخره گیر بیفته .من خودم را میگم هیچ وقت دوس نداشتم برم خدمت ولی واقعا مجبور شدم فقط برای گرفتن پاسپورت . بعدش همین خدمت رفتن شده بلای جون ادم.همه میدونیم این خدمت لعنتی هیچی نبود جز تباهی.جز اینکه عمرمون تلف شد هیچ چیز نداشت .هیچ چیز . حالا واقعا با این تحلیل که بدون هیچ دلیلی کسی که ap میخوره میشه ادم بده و خطرناکه و کسی که ی ضرب میگیره شده آدم بیخطره !
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX سفارت : ارمنستان تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست ..... خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن .... تشکر کنندگان: moh.saee ، daniyal1351 ، مل مل ، tamana2016 ، amirak7 ، hamidzxc ، matin86
2016-06-24 ساعت 11:01
سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشد دوستان من خیلی ناراحت هستم همسرم تا حالا 23 بار در سایت سفارت انکارا اپدیت داشته و مصاحبه ما هفته اول مارچ بوده است. ما میخواهیم خانه مان را عوض کنیم نمی تونیم بلاتکلیف هستیم. می خواهیم حساب بانکی را در بیاوریم نمی تونیم. شوهرم می خواد شغلشو عوض کنه چون یک موقعیت کاری خوب پیدا کرده نمی تونیم. من و همسرم فوق لیسانس هستیم با 13 سال تجربه کاری و از زمانی که یادمونه فقط درس خوندیم و آبرومند زندگی کردیم و ازارمون هم به یک مورچه نرسیده عضو هیچ ارگان هم نیستم . پس 23 بار اپدیت برای چیه حاضرم قسم بخورم شاید بهترین کیسهای لاتاری ایرانیها باشند. برای همتون دعا می کنم.
2016-06-24 ساعت 13:01
(2016-06-24 ساعت 11:01)سفید برفی نوشته: سلام دوستان با سلام دوست گرامی ما در اکتبر مصاحبه داشتیم بیشتر دوستانی که با مصاحبه داشتند در همان اوایل شروع مصاحبه ها کلیر شدند .ولی ما بعد از 236 روز من خودم کم کم داشتم نا امید میشدم ولی در عین ناباوری کلیر شدیم .تنها چیزی که میتونم بگم اینه که صبر پیشه کنید در خصوص صحبتها یی که در بالا گفتید باید بگم که هر کدوم از ما شناخت کاملی روی خودمون داریم ولی این شناخت ما برای اونها ملاک نمیباشد .امیدوارم همه دوستان بتونن ویزاشونو بگیرن .
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
2016-06-24 ساعت 13:05
دوستان عزیز ،
منتظران امیدوار ، نگران ، خوش بین ، ناامید ، صبور ،دلواپس و خسته از انتظار سفارت امریکا در ارمنستان هفته جاری هم داره به پایان خودش نزدیک میشه و هنوز از اعلام کلیر شدن کیس جدید خبری نیست حتی دریغ از یک کیس غیرلاتاری تا ساعاتی دیگر این هفته هم به جمع هفته های گذشته افزوده میشه و به مدت زمان انتظار منتظران هم اضافه میکنه . . . و دوباره انتظار برای آغاز هفته ای دیگر . . . و نهایتاً . . . ؟ ؟ ؟ تشکر کنندگان: matin86
2016-06-24 ساعت 13:11
(2016-06-24 ساعت 13:05)ستوده نوشته: و نهایتا کلیری همگی دوستان منتظر و خندیدن به این روزای سخت
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر ارسال فرم 260: می ۳۱ مصاحبه: مارچ ، ابوظبی سربازی: معاف شغل: غیردولتی ، غیرحساس مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ... |