کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان عزیز سلام
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
یکی از دوستان من,۲۳ می در ابوظبی مصاحبه داشته, تاکنون هیچ اپ نداشته,آخرین اپ همون ۲۳ می هست... افیسر محترم, روز مصاحبه به ایشون گفته باید مدارک مربوط به اسپانسر رو آماده کنه, این بنده خدا با اینکه کیس لاتاری بود و تمکن مالی کافی هم داشت, مدارک اسپانسر رو هم آماده کرده...
حالا سوالم اینه که راه ارتباطی با سفارت ابوظبی چیه؟ آیا راهی غیر از ایمیل از کانتکت آس سایتشون هست؟
چون از این طریق که ایمیل زدیم, هیچ پاسخی, حتی پاسخ خودکار سیستم هم برامون نیومد
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان:
سلام.دوستان اطلاعات مصاحبه ما توی امضام هست،یک سوال داشتم.همسر من بعد از لیسانس رفته سربازی و درجش در کارت پایان خدمت ورژن قدیمیش ستوان 2 نوشته شده بود.پارسال کارتو عوض کرد و کارت الکترونیکی جدید گرفت.در کارت جدید درجه رو سرباز نوشته بود.ما در 260 ستوان 2 نوشته بودیم.روز مصاحبه آفیسر این موضوع رو از ما سوال کرد و ما چون فکر میکردیم در کارتهای جدید درجه رو نمی نویسن گفتیم در کارت قدیمی ستوان 2 بوده ولی کارت جدیدو که دادن دیگه درجه ی سربازای وظیفه رو نمی نویسن!!!وقتی برگشتیم ایران کارتو با کارت پایان خدمت دوستان مقایسه کردیم و دیدیم که سازمان نظام وظیفه ی محترم همچین اشتباه فاحشی کرده!!!ما بلافاصله بعد از مصاحبه کپی کارت قدیمی رو براشون ایمیل کردیم.حالا بنظرتون کارتو ببریم عوض کنیم و دوباره براشون ایمیل کنیم؟باید چیکار کنیم؟
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان:
(2016-06-29 ساعت 09:27)K.ONE نوشته:  سلام.دوستان اطلاعات مصاحبه ما توی امضام هست،یک سوال داشتم.همسر من بعد از لیسانس رفته سربازی و درجش در کارت پایان خدمت ورژن قدیمیش ستوان 2 نوشته شده بود.پارسال کارتو عوض کرد و کارت الکترونیکی جدید گرفت.در کارت جدید درجه رو سرباز نوشته بود.ما در 260 ستوان 2 نوشته بودیم.روز مصاحبه آفیسر این موضوع رو از ما سوال کرد و ما چون فکر میکردیم در کارتهای جدید درجه رو نمی نویسن گفتیم در کارت قدیمی ستوان 2 بوده ولی کارت جدیدو که دادن دیگه درجه ی سربازای وظیفه رو نمی نویسن!!!وقتی برگشتیم ایران کارتو با کارت پایان خدمت دوستان مقایسه کردیم و دیدیم که سازمان نظام وظیفه ی محترم همچین اشتباه فاحشی کرده!!!ما بلافاصله بعد از مصاحبه کپی کارت قدیمی رو براشون ایمیل کردیم.حالا بنظرتون کارتو ببریم عوض کنیم و دوباره براشون ایمیل کنیم؟باید چیکار کنیم؟

سلام
نگران نباشين اونا ميدونن كه ليسانس وظيفه درجش ستوان هست واگر غير از اين باشه شك ميكنند اگر در ٢٦٠ ستوان قيد كردين و كارت قديم رو براشون فرستادين فكر ميكنم براشون كافي باشه نگران نباشين.
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
(2016-06-28 ساعت 18:40)Paniz888 نوشته:  
(2016-06-28 ساعت 10:32)sahar2016 نوشته:  
(2016-06-28 ساعت 10:04)Paniz888 نوشته:  تشکر از راهنمایی شما
دروغ در هیچ کجای دنیا پسندیده نیست
اما ترس از این هست که با نگفتن کار بدتر بشه
بنده عنوان نکردم تا کیس پیچیده تر نشه
آیا به سیستم بیمه ای یا بانکی  ما دسترسی دارند یا طریقی که متوجه سوابق بیمه ای من بشوند ، و بعد ها حتی برای ویزای خانوادگی مشکل ساز بشه ؟
لطف میکنید راهنمایی میفرمائید

دوست عزیز اگه در فرم 260 شغلتون رو آزاد قید کردید به هیچ عنوان در رابطه با بیمه توضیح ندید.من تاکید میکنم به هیچ عنوان مغایر با مواردی که در فرم 260 قید کرده اید صحبت نکنید.اونها در مورد شغل خصوصی شما به احتمال زیاد صحبت خواهند کرد توجه داشته باشید با اعتماد به نفس بگید خصوصی و واضح ترین جواب رو بدید چرا که فارسی افرادی که مصاحبه میکنن چندان خوب نیست.با آرزوی موفقیت در ضمن اونها به هیچ وجه به سوابق بیمه ما دسترسی ندارن.

با تشکر فراوان از دوست عزیز که جواب بنده رو دادن
عزیز دیگری نظری یا پیشنهادی نداره ؟؟؟
ما چون کیس نامبر بالایی داریم و چک خوردن و دیر کلیر شدن برامون گرون تموم میشه دارم سر اعضا گروه رو درد میارم
از بدی ماجرا اسم شرکتی خصوصی که بیمه آخر ی داره از اونجا رد میشه غلط انداره  Sad
اگر بگم شاید حساسیت ایجاد کنه ، نگم نمیدونم تا چقدر کنکاش میکنن و به چی دسترسی دارن ،
برگشتمون نزنن .
تو کلیر هم که دلیل عنوان نمیشه ،
چه کنم ، تا وقت هست اصلاح کنم یا نه ؟
عزیزی تجربه مشابه نداشته یا ندیده ؟
کمک کنید یک عمر سپاسگزاریم .

دوست عزیز من یادنم نمیاد در جایی از فرم 260 سوابق بیمه را پرسیده باشن فقط سوابق کاری رو به ترتیب شرکتهایی که کار کردید رو پرسیدن که راحع به اونا سوال میکنن که شما خواهید گفت خصوصی.اصلا موقع مصاحبه سوالی راجع به بیمه نمیپرسند.فقط بیشتر سوالشون اینه که شرکتی که کار میکنید چه موادی تولید میکنه و شما در اون شرکت چکار میکنید.مثلا از من پرسید ایا شرکت شما مواد جدیدی در این سال ها تولید کرده که من گهتم خیر.فقط سعی کنید طوری جواب بدید که بفهمند شما چی میگید.به نظرم افیسر های که مصاحبه میکنند افراد خیلی با هوشی هستند و اگه در پاسخ دادن تردید داشته باشید به شما شک میکنند.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: Paniz888 ، مل مل
دوستان 3160 از ارمنستان کلییر شده
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان: behzad mg ، amirak7 ، tyrex ، hamidzxc ، ahfpca ، moh.saee ، Hana2015 ، masiharezoo ، koool ، مل مل ، matin86
سلام .ببخشید میشه لطفا ادرس گروه ابوظبی را بدید؟ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2016-06-29 ساعت 12:20)lotfe.kh نوشته:  دوستان 3160 از ارمنستان کلییر شده

مبارکش باشه،انشاالله روزی همه
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: hamidzxc ، behzad mg ، Hana2015 ، matin86
(2016-06-29 ساعت 09:27)K.ONE نوشته:  سلام.دوستان اطلاعات مصاحبه ما توی امضام هست،یک سوال داشتم.همسر من بعد از لیسانس رفته سربازی و درجش در کارت پایان خدمت ورژن قدیمیش ستوان 2 نوشته شده بود.پارسال کارتو عوض کرد و کارت الکترونیکی جدید گرفت.در کارت جدید درجه رو سرباز نوشته بود.ما در 260 ستوان 2 نوشته بودیم.روز مصاحبه آفیسر این موضوع رو از ما سوال کرد و ما چون فکر میکردیم در کارتهای جدید درجه رو نمی نویسن گفتیم در کارت قدیمی ستوان 2 بوده ولی کارت جدیدو که دادن دیگه درجه ی سربازای وظیفه رو نمی نویسن!!!وقتی برگشتیم ایران کارتو با کارت پایان خدمت دوستان مقایسه کردیم و دیدیم که سازمان نظام وظیفه ی محترم همچین اشتباه فاحشی کرده!!!ما بلافاصله بعد از مصاحبه کپی کارت قدیمی رو براشون ایمیل کردیم.حالا بنظرتون کارتو ببریم عوض کنیم و دوباره براشون ایمیل کنیم؟باید چیکار کنیم؟

شما کارت فعلی رو که حتمن باید عوض کنید چون همین مصرف داخلی‌ش هم (به دلیل اطلاعات نادرستش) مشکل دارد، بعدن هم موقع تعویض پاسپورت اگر بهتون گیر دادند هم نمیتونید شاکی باشید چون میگن شما که دیدید اشتباه شده باید میرفتید درخواست تصحیح میدادید!

تا اینجاش برای مصرف داخلی بود.
حالا مصرف خارجی: شما وقتی که ایشالا کلیر شدید و رفتید آمریکا هم تا موقعی که سن همسرتون ۵۰ سال نشده همچنان در داخل ایران مشمول خدمت محسوب و برای تعویض پاسپورت نیاز به کارت پایان خدمت دارند، ایران به ایرانیان مقیم آمریکا اجازه سفر به ایران با پاسپورت آمریکایی را نمیدهد و حتمن باید پاسپورت ایرانی داشته باشید، پس شما در هر حال باید کارت پایان خدمت بدون ایراد رو تهیه کنید، پس هر چه زودتر این کار را انجام دهید. و وقتی هم کارت جدید رسید یک کپی از آنرا هم همراه با توضیح مربوطه به سفارت بفرستید.

نگران نباشید، کار شما با ارسال کپی از کارت قدیمی به سفارت راه افتاده و اگر به صحت ادعای شما موقع مصاحبه شک داشتن اجازه‌ی شروع پروسه‌ی AP را نمیدادند، انجام تعویض و رفع اشتباه در کارت بیشتر برای آینده‌ی شما در ارتباط و رفت و آمد به ایران مهم است، ضمن اینکه با ارسال کپی کارت جدید نشان میدهید که پیگیر رفع ایراد بوده‌اید و ایراد رفع شده.

پیروز باشید

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: مل مل
سلام به همه دوستان من ٤ ماه رو هم رد كردم اما غير از اپديتي كه دو روز بعد از مصاحبم داشتم ديگه هيچ ،ميخواستم بپرسم كه ايا بايد به سفارت ايميل بزنيم يا جاي ديگه اي هست و لطفا اگر ادرسي براي ايميل هست بگيد،و سوال ديگه اينكه با كيس نامبر ما اگر بجاي sa,as وارد كنيم يه كيس ديگر رو تو يه سفارت ديگه نشون ميده اين به نظرتون مشكلي نيست كه با كيس نامبر مشابه دو تا كيس وجود داشته باشه؟؟؟؟ممنون ميشم كه به همه سوالام كه واقعا دقدقه اين روزام هست جواب بدين
تشکر کنندگان: milaveh
سلام به همگی
می خواستم ببینم نظرتون در رابطه با اینکه یک ایمیل به سفارت بزنیم یا kcc با متن زیرچی است:
"همانطور که در سال های گذشته شاهد صدور ویزا بعد از سی سپتامبر بودیم و یا اینکه تعدادی از کیسه ها بی نتیجه ماندند، امسال هم به همین شکل است، یا برنامه خاصی جهت جلوگیری از این بحرا دارید."
لطفا نظرات خودتون را بدهید.
به نظر من که خوبه
شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
منظورم بحران بوده
شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2016-06-29 ساعت 18:21)محمدرصا نوشته:  سلام به همگی
می خواستم ببینم نظرتون در رابطه با اینکه یک ایمیل به سفارت بزنیم یا kcc با متن زیرچی است:
"همانطور که در سال های گذشته شاهد صدور ویزا بعد از سی سپتامبر بودیم و یا اینکه تعدادی از کیسه ها بی نتیجه ماندند، امسال هم به همین شکل است، یا برنامه خاصی جهت جلوگیری از این بحرا دارید."
لطفا نظرات خودتون را بدهید.
به نظر من که خوبه

بعد از سي سپتامبر ويزاي صادر نمي شود دوست عزيز
ارسال چنين ايميلي هيچ كمكي به شما نخواهد كرد

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
تشکر کنندگان:
دوستان چرا زیاد فعال نیستید ؟؟؟حداقل بیاین بیشتر صحبت کنید دلگرم تر میشیم.
پارسال بچه های 2015 تاپیک کلیرنس را خیلی داغ نگه داشتند . جوری که تا 2000 صفحه پیش رفت.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: behzad mg ، مل مل ، matin86
(2016-06-30 ساعت 01:30)tyrex نوشته:  دوستان چرا زیاد فعال نیستید ؟؟؟حداقل بیاین بیشتر صحبت کنید دلگرم تر میشیم.
پارسال بچه های 2015 تاپیک کلیرنس را خیلی داغ نگه داشتند . جوری که تا 2000 صفحه پیش رفت.

دقیقا بچه های 2015 خیلی فعالتر و پرشورتر بودن
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: matin86
(2016-06-30 ساعت 01:37)behzad mg نوشته:  
(2016-06-30 ساعت 01:30)tyrex نوشته:  دوستان چرا زیاد فعال نیستید ؟؟؟حداقل بیاین بیشتر صحبت کنید دلگرم تر میشیم.

دقیقا بچه های 2015 خیلی فعالتر و پرشورتر بودن

دوستان همه ي صحبت ها رو در گروه هاي تلگرام مي كنند.

شماره کیس ‎2016AS37##‎
سفارت ابوظبي 1نفر
تاریخ مصاحبه هفته سوم January
اپدیت سفارت 21 Jan‎
اپدیت سیس
20 January
21 January
25 January
27 January
31 January
2 February
21 April email ( بي پاسخ)