کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام
من ماه ژانویه سفارت ارمنستان مصاحبه داشتم و الان در دوران کلیرنس هستم پیرو ایمیل سفارت می خواستم برای ثبت نام دفتر پستی در سایت اقدام کنم ولی موقع ثبت نام چند حالت وجود داره که باید در ابتدا یکیش رو انتخاب کرد یکی کسانی که میخوان وقت سفارت بگیرن دوم کسانی که نامه دوم دریافت کردن که با توجه به اینکه مصاحبه ما قبلا انجام شده هیچکدام از گزینه ها نیست، ممنون میشم دوستانی که ثبت نام کردن راهنمایی بفرمایند.
تشکر کنندگان: smpf
(2016-06-27 ساعت 11:50)Aabearff نوشته:  
(2016-06-27 ساعت 06:12)shahrokh11 نوشته:  
(2016-06-26 ساعت 11:50)ukoohi نوشته:  سلام
من نه خدمت رفتم نه کار دولتی دارم و نه رشته تحصیلی ام خطرناکه ولی با این وجود AP خوردم .
توی این چند وقته کلی ضرر کردم هم از زندگی شخصی عقب موندم هم از نظر مالی. الانم توی وضعیتی هستم که دیگه برام مهم نیست چی بشه شوق و ذوق اولیه را ندارم .
خدا کنه هر چه سریعتر همه ی ما از این بلاتکلیفی در بیاییم
با سپاس

کیس من که خیلی جالبه. من در سیدنی زندگی میکنم و دو بار برای توریست ویزا  اقدام کردم و هر دو بار AP خوردم و الان هم برای مهاجرت که اونم AP خورد. دو بار قبلی حدودا 3-4 ماه طول کشید تا کلیر بشم . کاراشون فوق العاده غیر منطقی هست و علتش هم اینه که مثلا من در استرالیا زندگی میکنم و برای بار اول منو چک کردید قبول , هیچ مشکلی نبود ولی برای بار دوم و سوم اونم با فاصله خیلی نزدیک بهم دلیلتون چیه؟؟ سیستم خیلی مسخره و غیر عقلانی دارن. خدا کنه این دفعه حداقل دو ماه بیشتر نشه که اینبار میگم م رگ بر .....

فكر نكنم به اين زودي كليربشي و با اين جمله اخرت فكر نكنم اصلا كلير بشي
شما روي همون سيدني ات سرمايه گذاري كن

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
دريافت ويزا هفته اول اپريل
ورود به امريكا هنوز معلوم نيست

ممنون از پيشنهادتون ، باهاتون موافقم .
سلام
دوستان ما ایروان مصاحبه داشتیم ap خوردیم، الان ایمیل اومده بریم csc ثبت نام کنیم ولی ثبت نام که میکنیم تو سایت اصلا مشخصاتو کامل نشون نمیده، و تاییدیه تهایی رو نمیده، تاریخ وقت مصاحبه رو نشون نمیده. ممکنه بگین چجوری باید ثبت نام کنم که به مشکل نخورم؟؟
و اون ایمیل هم ممکنه بگین درباره چیه؟
(2016-06-27 ساعت 22:21)saman.saman نوشته:  سلام
دوستان ما ایروان مصاحبه داشتیم ap خوردیم، الان ایمیل اومده بریم csc ثبت نام کنیم ولی ثبت نام که میکنیم تو سایت اصلا مشخصاتو کامل نشون نمیده، و تاییدیه تهایی رو نمیده، تاریخ وقت مصاحبه رو نشون نمیده. ممکنه بگین چجوری باید ثبت نام کنم که به مشکل نخورم؟؟

‎Thank you for submitting the requested documents. However, we do not process documents submitted via e-mail.‎

‎Your case is pending Administrative‎ Processing.  ‎We have no control over this legally mandated process and we have no way to predict how much longer it will take before the Administrative Processing is‎ complete. However, ‎as soon as the Administrative process is finalized your case number will be published in our website at the following linkhttp://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html‎

‎When your case number appears on our website please come at your earliest convenience with your passport, 221(g)-Additional Information Sheet, and all missing documents to submit your documents for final processing of your case. Please check the validity of the medical exam before submitting your‎ passport. Your ‎visa will be valid till the expiration of the medical exam. If needed please kindly submit new medical exams along with the missing documents.‎

‎TO SUBMIT THE ADDITIONAL‎ DOCUMENTS,  ‎please register with our service provider, CSC, visiting the following‎ webpage https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv  or ‎call local number: +374 60 270 113 or, if calling from within the United States, please dial +1-703-520-2525. *Please note that each family member needs to register individually and have a separate registration receipt.‎

‎AFTER GETTING‎ REGISTERED submit ‎your documents to the CSC office UMAKS service location, 27 Amiryan st. Yerevan from Monday through Friday from 9:00AM to 6:00PM, excluding Armenian holidays, presenting the courier in authorization along with this letter at the courier location.‎

‎If your visa application is approved, your visa with your passport and the completed visa packet will be delivered to you at the UMAKS service location. If your visa application is not approved, the Consular officer will inform you in writing and provide information on the next steps.‎

‎You can confirm if your visa is ready to be picked up‎ at https://ais.usvisa-info.com/. Select ‎the country where you applied for your visa, and access your account using your email address and password that you created when scheduling your visa appointment. Your waybill number and the delivery status will appear on the‎ “applicant summary” ‎screen.‎

‎Applicants can also designate third parties to drop off and pick up their passports for them by providing a letter of authorization signed by the applicant that contains the third‎ party’s ‎full legal name and a photocopy of the‎ applicant’s ‎identification (passport or national ID‎ card).  ‎For more information please‎ visit https://ais.usvisa-info.com/

Important: It ‎is your responsibility to track the arrival of your visa through the following‎ website: https://usvisa-info.com, if ‎not, the delivery of your visa or documents will be delayed. Documents not claimed within 30 days of delivery to the selected DHL location will be returned to the‎ Consulate.                                                

ATTENTION:  ‎UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2016.‎

‎VERY‎ IMPORTANT:  ‎BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS‎ DATE.  ‎THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.
(2016-06-27 ساعت 22:21)saman.saman نوشته:  سلام

سلام
برای من همچین ایمیلی نیومده شما چه زمانی مصاحبه داشتید؟
سپاسگزارم
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان:
(2016-06-25 ساعت 15:11)saraza نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 21:01)tamana2016 نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 17:10)matin86 نوشته:  منم امروز به سفارت ارمنستان ايميل زدم و علاوه جواب كليشه ايه هميشگى نوشته بودن در مورد پست كه ثبت نام كنيم اما اپديت نشدم برعكس هميشه

سلام دوست عزیز در مورد ثبت نام در پست میشه بگید چه کار کنم

سلام . ببخشید میشه ادرس ایمیل سفارت آمریکا تو ابوظبی که بهش از طریق یاهو ایمیل زدید رو بگید . ممنون .

سلام
عذر ميخوام من آدرس ايميل سفارت ابوظبى رو ندارم .من ارمنستان مصاحبه داشتم .
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
(2016-06-26 ساعت 10:30)Aabearff نوشته:  
(2016-06-26 ساعت 09:59)Paniz888 نوشته:  
(2016-06-22 ساعت 11:16)Paniz888 نوشته:  سلام
دوستان محترم  و مدیر عزیز دو تا  سوال ؟
1-منو دخترم نفر همراه هستیم و خانومم نفر اصلی
اگر همسرم خدا خواست و یکضرب پاس گرفت و من خدایی نخواسته  به دلایلی مثل اف بی چک منتظر بشم و برنامه ویزا تایمش تموم بشه تکلیف چیه ؟
اون میتونه تنها بره ؟ من چطوری میتونم بهش ملحق بشم ؟
2- من شغلم آزاد هست اما به خاطر اینکه با هزینه کمتری بیمه داشته
باشم ، با دوستانی هماهنگ کردم که از سر کارشون برای من بیمه رد کنند ، چون تو اون محلها کار نکردم عنوان نکردم ، به نظرتون برام مشکل ساز میشه ؟
خودم قصد دارم روز مصاحبه اصل این داستان رو بگم ، به نظرتون عنوان کنم یا نه ؟ اصلا قابل پیگیری هست ؟
تشکر از پاسختون
پیروز باشید

دوستان عزیز و گرامی ، هیچ کس به ما پاسخ نمیده ؟؟؟ Sad

دوست عزيز شما لازم نيست همه چيز را بگيد! دروغ گفتن خوب ميست اصلا اما اطلاعات اضافه هم دردسر ساز است
خانم تون اگر ويزا بگيرن با دخترتان مي توانند تنها بروند و شما هم اگر خداي ناخسته ويزا نگيريد بايد از طريق ويزاي خانوادگي اقدام كنيد

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

تشکر از راهنمایی شما
دروغ در هیچ کجای دنیا پسندیده نیست
اما ترس از این هست که با نگفتن کار بدتر بشه
بنده عنوان نکردم تا کیس پیچیده تر نشه
آیا به سیستم بیمه ای یا بانکی ما دسترسی دارند یا طریقی که متوجه سوابق بیمه ای من بشوند ، و بعد ها حتی برای ویزای خانوادگی مشکل ساز بشه ؟
لطف میکنید راهنمایی میفرمائید
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
(2016-06-24 ساعت 02:49)behzad mg نوشته:  
(2016-06-23 ساعت 23:20)samira2016 نوشته:  سلام
دوستان امار دقيقي از كل تعداد نفرات يا تعداد كيس هاي ap هست ؟
من فكر ميكنم حدود ٥٠٠ نفر ap داريم باز نظر دوستان چيه؟
خيلي الان كند كليير دارن ميكنن با يكي دو تا كيس اونم بعد از ٨ ماه مگه اين همه كيس مونده به جايي ميرسه تقريبا سه ماه وقت مونده فقط

بر اساس آماری که دوستان دادن ، حدود ۲۰۰ کیس در کلیرنس به سر میبرن
به لطف خدا همگی دوستان منتظر به نوبت ظرف سه ماه باقیمانده کلیر میشن ، انشاالله

دوست عزيز ٢٠٠كيس يا نفر؟
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
(2016-06-28 ساعت 10:04)Paniz888 نوشته:  
(2016-06-26 ساعت 10:30)Aabearff نوشته:  
(2016-06-26 ساعت 09:59)Paniz888 نوشته:  دوستان عزیز و گرامی ، هیچ کس به ما پاسخ نمیده ؟؟؟ Sad

دوست عزيز شما لازم نيست همه چيز را بگيد! دروغ گفتن خوب ميست اصلا اما اطلاعات اضافه هم دردسر ساز است
خانم تون اگر ويزا بگيرن با دخترتان مي توانند تنها بروند و شما هم اگر خداي ناخسته ويزا نگيريد بايد از طريق ويزاي خانوادگي اقدام كنيد

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

تشکر از راهنمایی شما
آیا به سیستم بیمه ای یا بانکی  ما دسترسی دارند یا طریقی که متوجه سوابق بیمه ای من بشوند ، و بعد ها حتی برای ویزای خانوادگی مشکل ساز بشه ؟

دوست عزیز اگه در فرم 260 شغلتون رو آزاد قید کردید به هیچ عنوان در رابطه با بیمه توضیح ندید.من تاکید میکنم به هیچ عنوان مغایر با مواردی که در فرم 260 قید کرده اید صحبت نکنید.اونها در مورد شغل خصوصی شما به احتمال زیاد صحبت خواهند کرد توجه داشته باشید با اعتماد به نفس بگید خصوصی و واضح ترین جواب رو بدید چرا که فارسی افرادی که مصاحبه میکنن چندان خوب نیست.با آرزوی موفقیت در ضمن اونها به هیچ وجه به سوابق بیمه ما دسترسی ندارن.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: Paniz888 ، مل مل ، smpf ، matin86
(2016-06-28 ساعت 09:55)matin86 نوشته:  
(2016-06-25 ساعت 15:11)saraza نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 21:01)tamana2016 نوشته:  سلام دوست عزیز در مورد ثبت نام در پست میشه بگید چه کار کنم

سلام . ببخشید میشه ادرس ایمیل سفارت آمریکا تو ابوظبی که بهش از طریق یاهو ایمیل زدید رو بگید . ممنون .

سلام
عذر ميخوام من آدرس ايميل سفارت ابوظبى رو ندارم .من ارمنستان مصاحبه داشتم .

مرسی .ممنون.
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان: smpf ، matin86
« اندر احوالات منتظران »

اگر کار شما با کامپیوتر هست ۲ مورد رو بهتره در این فرصتی که در انتظار هستید تمرین کنید:

۱- تایپ فارسی با کیبردی که برچسب حروف فارسی نداره.
۲- تایپ انگیسی بدون نگاه کردن کردن به کیبرد (و در نتیجه: تایپ فارسی و انگلیسی بدون نگاه کردن به کیبرد).

مورد اول مستحبه
اگه یاد نگیرید یا باید فقط از کیبردهای مجازی در گوشی یا تبلت استفاده کنید یا اینکه فینگلیش بشید و جلو بقیه یه جورایی الکن محسوب بشید. Smile
البته من چون خودم سالها پیش مرحله اول رو انجام دادم به شما می‌گم که خیلی آسونتر از اونیه که فکر می‌کنید، فقط ۲ روز سختی می‌کشید، بعدش از یوغ لیبل فارسی رها می‌شید و تمام کیبردهای بازار رو می‌تونید بخرید! من قبلن‌ها باید لیبل فارسی می‌چسبوندم که رنگش می‌رفت، کج و کول می‌شد، کنده می‌شد، دکمه‌های کیبرد رو چسبناک می‌کرد و غیره. مدلهایی هم که حروف فارسی هم روشون زده شده بود هم در بازار کم بود و حق انتخاب من رو محدود می‌کرد و هر کیبردی رو که دوست داشتم نمی‌تونستم بخرم (این مشکلات هنوز هم هست). من موقعی که اولین نوت بوکم رو خریدم، دلم نیومد که با چسبوندن لیبل فارسی کیبردش رو از ریخت بندازم، به خودم گفتم که باید جای حروف فارسی رو حفظ بشم و همونطور که گفتم ۲ روز هم بیشتر طول نکشید، بعد از اون هم خیلی‌ها رو تشویق کردم که اینکار رو بکنن و برای اونها هم همون ۲ روز کفایت کرده، بنابراین به شما هم پیشنهاد می‌کنم همین کار رو بکنید.
نکته‌ی بامزه: حالا من عادت کردم به کیبرد بدون حروف فارسی (که خلوت و شیکه)، ۲ سال پیش کیبردم خراب شد و رفتم بازار کیبرد بخرم، اون کیبردی که ایده‌آلم بود رو پیدا کردم فقط تنها ایرادش این بود که حروف فارسی هم داشت!! Big Grin خریدمش و آوردم خونه، دیدم این شلوغی صفحه کیبرد اذیتم می‌کنه و ناخودآگاه چشم هی می‌ره به کیبرد و این قابلیت حفظ بودن جای کلیدها رو دارم از دست می‌دم! رفتم لاک ناخن مشکی خریدم و حروف فارسی رو لاک زدم و تمام، کیبردم ردیف شد.

مورد دوم واجبه!
الان رو نمیدونم ولی از فامیلمون که ۲۰ سال پیش رفتن آمریکا شنیدم که میگفت تو آمریکا وقتی کسی داره دیپلم می‌گیره ۳ تا مهارت مربوط به صفحه کلید رو باید امتحان بده:
۱- تایپ با صفحه کلید بدون نگاه کردن به اون با سرعت متوسط.
۲- تایپ اعداد با Numeric Pad کیبرد (که عین ماشین حسابه) بدون نگاه کردن به اون.
۳- تایپ اعداد با Numeric Pad تلفن که ردیف اعدادش برعکس ماشین حساب هست.
هدفشون هم اینه که کسی که دپیلم می‌گیره در کارهای اداری سرعت بالایی داشته باشه و در کل سرعت رو عامل پیشرفت می‌دونن.
خب این ۲۰ سال پیش بوده، بعید میدونم الان نباشه!

پیروز باشید
به امید کلیر شدن هر چه سریعتر همگی

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: behzad mg ، golia ، hamidzxc ، مل مل ، storagemeter ، saraza ، hes94 ، smpf ، koool ، farzaneh_saremi ، matin86
سلام دوستان. براي ديدن ليست كليري ها در سايت سفارت آنكارا به كدام قسمت مراجعه كنم؟ ممنونم
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال ... مدیکال فرزند من یک روز بعد از مصاحبه آماده شد ومن پاکت جواب رو با خودم آوردم .خانم م الف گفت هر وقت کلییر شدید اون رو هم با پاس ها بفرست سفارت قبول میکنن < آیا این کار درستی بود که انجام دادم؟>
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان:
(2016-06-28 ساعت 10:32)sahar2016 نوشته:  
(2016-06-28 ساعت 10:04)Paniz888 نوشته:  
(2016-06-26 ساعت 10:30)Aabearff نوشته:  دوست عزيز شما لازم نيست همه چيز را بگيد! دروغ گفتن خوب ميست اصلا اما اطلاعات اضافه هم دردسر ساز است

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

تشکر از راهنمایی شما
آیا به سیستم بیمه ای یا بانکی  ما دسترسی دارند یا طریقی که متوجه سوابق بیمه ای من بشوند ، و بعد ها حتی برای ویزای خانوادگی مشکل ساز بشه ؟

دوست عزیز اگه در فرم 260 شغلتون رو آزاد قید کردید به هیچ عنوان در رابطه با بیمه توضیح ندید.من تاکید میکنم به هیچ عنوان مغایر با مواردی که در فرم 260 قید کرده اید صحبت نکنید.اونها در مورد شغل خصوصی شما به احتمال زیاد صحبت خواهند کرد توجه داشته باشید با اعتماد به نفس بگید خصوصی و واضح ترین جواب رو بدید چرا که فارسی افرادی که مصاحبه میکنن چندان خوب نیست.با آرزوی موفقیت در ضمن اونها به هیچ وجه به سوابق بیمه ما دسترسی ندارن.

با تشکر فراوان از دوست عزیز که جواب بنده رو دادن
عزیز دیگری نظری یا پیشنهادی نداره ؟؟؟
ما چون کیس نامبر بالایی داریم و چک خوردن و دیر کلیر شدن برامون گرون تموم میشه دارم سر اعضا گروه رو درد میارم
از بدی ماجرا اسم شرکتی خصوصی که بیمه آخر ی داره از اونجا رد میشه غلط انداره Sad
اگر بگم شاید حساسیت ایجاد کنه ، نگم نمیدونم تا چقدر کنکاش میکنن و به چی دسترسی دارن ،
برگشتمون نزنن .
تو کلیر هم که دلیل عنوان نمیشه ،
چه کنم ، تا وقت هست اصلاح کنم یا نه ؟
عزیزی تجربه مشابه نداشته یا ندیده ؟
کمک کنید یک عمر سپاسگزاریم .
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
(2016-06-28 ساعت 18:40)Paniz888 نوشته:  
(2016-06-28 ساعت 10:32)sahar2016 نوشته:  
(2016-06-28 ساعت 10:04)Paniz888 نوشته:  تشکر از راهنمایی شما

با تشکر فراوان از دوست عزیز که جواب بنده رو دادن
عزیز دیگری نظری یا پیشنهادی نداره ؟؟؟
ما چون کیس نامبر بالایی داریم و چک خوردن و دیر کلیر شدن برامون گرون تموم میشه دارم سر اعضا گروه رو درد میارم
از بدی ماجرا اسم شرکتی خصوصی که بیمه آخر ی داره از اونجا رد میشه غلط انداره  Sad
اگر بگم شاید حساسیت ایجاد کنه ، نگم نمیدونم تا چقدر کنکاش میکنن و به چی دسترسی دارن ،
برگشتمون نزنن .
تو کلیر هم که دلیل عنوان نمیشه ،
چه کنم ، تا وقت هست اصلاح کنم یا نه ؟
عزیزی تجربه مشابه نداشته یا ندیده ؟
کمک کنید یک عمر سپاسگزاریم .
دوست عزیز
به نظر من اصلاح اطلاعات فرم DS-260 در این موقع ریسک بالایی داره و چندان به مصلحت نیست.
بهتره با در نظر گرفتن محتوای اطلاعات فرمتون به سؤالات احتمالی پاسخ لازم رو بدین.
تشکر کنندگان: smpf ، Paniz888 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان