موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-26 ساعت 11:06)siyavash-2 نوشته: سلام دوستان
من تازه اوایل آگوست وقت مصاحبه دارم. سال 2013 چک خوردم و 5 ماهی طول کشید تا کلیر شدم . بنظرتون اینبار بازم چک می خورم سربازی ارتش بودم و شاغل یک اداره خصوصی هستم که اکثرا حتی تو ایران اون رو دولتی می دونن . اگه چک بخورم که تو فاصله 2 ماه باقی مونده ممکنه کلیر شم؟
فرزند 3 سالمون معلولیتی داره که اگه به همسرم و اون تنها ویزا بدن نمی تونن بدون من برند این موضوع ممکنه با ارائه مدارک معلولیت به چک نخوردنم کمکی کنه ؟
امیدوارم که این بار یه صرب بگیرید دوست عزیز
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من تازه اوایل آگوست وقت مصاحبه دارم. سال 2013 چک خوردم و 5 ماهی طول کشید تا کلیر شدم . بنظرتون اینبار بازم چک می خورم سربازی ارتش بودم و شاغل یک اداره خصوصی هستم که اکثرا حتی تو ایران اون رو دولتی می دونن . اگه چک بخورم که تو فاصله 2 ماه باقی مونده ممکنه کلیر شم؟
فرزند 3 سالمون معلولیتی داره که اگه به همسرم و اون تنها ویزا بدن نمی تونن بدون من برند این موضوع ممکنه با ارائه مدارک معلولیت به چک نخوردنم کمکی کنه ؟
انشاالله که ویزا یک ضرب میگیرید
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
درود بر شما
شما لطف دارید ، حیفم اومد که بچه ها بدون آمار مستدل و فقط از روی احساس ، امیدوار یا نا امید باشند.
درمورد دقت آمار ، باید گناه صحت وسقم اونها رو به حساب سیمون گذاشت
من فکر میکنم آمار سیمون با ضریب بالای 95% درست بوده.
...
همانطور که دیده میشود ، تعداد ویزاهای صادره تا شماره 5 روند صعودی داشته و در شماره 6-7-8 کاهش زیادی نشان میدهد
و در سه ماه آخر دوباره اوج گرفته و رکورد میزند
امیدوارم مفید باشد
[/quote]
دوست عزیز سلام و سپاس
مثل همیشه خیلی لطف کردید و این آمار کلی به من که روحیه داد
امیدوارم که همیشه موفق باشید و سرافراز
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-26 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-27 ساعت 14:43 توسط ahfpca.)
خداییش از کار اینها نمیشه سر درآورد، شما اقدامتون رو بکنید و بهشون هم بگید که یکبار در ۲۰۱۳ کلیر شده بودید، ما هم برای شما دعا میکنیم ایشالا آنچه که به خیر و صلاح شما و خانواده شما هست رخ بده.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر هم قطاران
خبر خوب . . . . . یک کیس 1 نفره باقیمانده از دسامبر (آقا) امروز از ابوظبی کلیر شد .
البته بعد از نامه کلیری در سایت سفارت ، سایت سیاک آپ دیت شد !!!! هوراااااااااااا
به امید خبرهای خوب همگانی و بیشتر . . . .
فردا روشن است . . . . .
2016----3 سفارت : ابوظبی مصاحبه : نیمه ژانویه سربازی : ارتش تعداد :4 مدرک : دکتری شغل : خصوصی وضعیت : کلیرنس
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه آپدیت سیاک :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری : یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست
اولین ورود : ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-26 ساعت 21:58)koool نوشته: درود بر هم قطاران
خبر خوب . . . . . یک کیس 1 نفره باقیمانده از دسامبر (آقا) امروز از ابوظبی کلیر شد .
البته بعد از نامه کلیری در سایت سفارت ، سایت سیاک آپ دیت شد !!!! هوراااااااااااا
به امید خبرهای خوب همگانی و بیشتر . . . .
فردا روشن است . . . . .
سلام. ممنون بابت اطلاعتون .مال ما که هنوز اپدیت نشده .? انشاالله هر چه زودتر خبرای خوب همه را به وجد بیاره. و کم کم اینجا از خبرای خوب پر شه.
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-25 ساعت 18:08)hamidzxc نوشته: (2016-06-20 ساعت 07:46)ستوده نوشته: (2016-06-17 ساعت 19:42)hamidzxc نوشته: دوست عزیز سلام
آماری که من استخراج کرده ام در فایل پیوست تقدیم میشود
امیدوارم مفید باشد
دوست عزیز
جناب hamidzxc
فارغ از میزان دقت آمارتون ، اراده و همت شما در استخراج اطلاعات ارائه شده قابل تحسین و ستایش است.
به سهم خودم از زحمات شما در تهیه آمار و اطلاعات مفید فوق و قرار دادن آنها در اختیار اعضاء سایت تقدیر و تشکر میکنم.
دوست عزیز
درود بر شما
شما لطف دارید ، حیفم اومد که بچه ها بدون آمار مستدل و فقط از روی احساس ، امیدوار یا نا امید باشند.
درمورد دقت آمار ، باید گناه صحت وسقم اونها رو به حساب سیمون گذاشت
من فکر میکنم آمار سیمون با ضریب بالای 95% درست بوده.
اما با دقت در اون آمار و نمودارها ، دیده میشه که از نیمه می تا نیمه جولای تعداد ویزاهای صادر شده ( یکضرب و کلیری)
افت شدیددی داشتند ( آمار ویزاهای صادر شده به ازای روز در فایل پیوست میباشد)
ایام فوق الذکر با رکود شدید فعلی امسال نیز تقریبا تطابق دارد
( مثلا سفارت ارمنستان از نیمه آپریل تا بحال کلیری قابل توجهی نداشته و تنها چند مورد یکضرب داشته است)
به نظر من این ماهها ( می-آپریل-جون- و تا اندازه ای هم جولای) همزمان با بررسی پرونده های
مربوط به توریستی و دانشجویی است که آنها هم محدودیت زمان صدور دارند
( زیرا فصل توریستی نگذرد و امکان ثبت نام دانشجویان نیز باشد)
و با توجه به نامه صریح KCC و سایر قراین و شواهد ، کلیری اصلی و نهایی توسط آفیسر صورت میگیرد
لذا میتوان نتیجه گیری کرد که از اوایل جولای ، آفیسرها ، وقت آزاد پیدا میکنند و به پرونده های لاتاری سر میزنند
به این دلیله که در در آمار سال گذشته نیز دیده میشود که پس از حدود 2-3 ماه کاهش سرعت ، ناگهان تعداد ویزاهای صادر شده
افزایش چشمگیری پیدا میکنه
1-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از اول اکتبر 2014 تا اول ژانویه 2015 برابر 2.59 ویزا در روز بوده است
2-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از اول ژانویه 2015 تا 10 فوریه 2015 برابر 3.53 ویزا در روز بوده است
3-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 10 فوریه 2015 تا 25 مارچ 2015 برابر 4.23 ویزا در روز بوده است
4-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 25 مارچ 2015 تا اول می 2015 برابر 9.73 ویزا در روز بوده است
5-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از اول می 2015 تا 15 می 2015 برابر 12.86 ویزا در روز بوده است
6-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 15 می 2015 تا 29 می 2015 برابر 5.21 ویزا در روز بوده است
7-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 29 می 2015 تا 4 جون 2015 برابر 6.83 ویزا در روز بوده است
8-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 4 جون 2015 تا 30 جون 2015 برابر 6.42 ویزا در روز بوده است
9-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 30 جون 2015 تا 10 جولای 2015 برابر 15.6 ویزا در روز بوده است
10-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 10 جولای 2015 تا 1 آگوست 2015 برابر 12.45 ویزا در روز بوده است
11-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 1 آگوست 2015 تا 31 آگوست 2015 برابر 15.13 ویزا در روز بوده است
12-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 31 آگوست 2015 تا 15 سپتامبر 2015 برابر 7.27 ویزا در روز بوده است
13-متوسط تعدادویزاهای صادر شده در مجموع 3 سفارت ، از 15 سپتامبر 2015 تا 3 اکتبر 2015 برابر 10.22 ویزا در روز بوده است
همانطور که دیده میشود ، تعداد ویزاهای صادره تا شماره 5 روند صعودی داشته و در شماره 6-7-8 کاهش زیادی نشان میدهد
و در سه ماه آخر دوباره اوج گرفته و رکورد میزند
امیدوارم مفید باشد
ممنون.. عالی بود.
بسیار امیدوار کننده هست.
من سه می آنکارا مصاحبه داشتم و امیدوارم نهایتا تا آخر جولای کلییر بشم. مورد خاصی هم نداشتم و نمی دونم به چی گیر داده آفیسر!
2016AS 60xx
1 نفر - رویت قبولی: 5 می - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرم: 1 جون - کارنت: 25 مارچ - مصاحبه: 3 می
معافیت دایم، کار خصوصی، سابقه تدریس پیام نور
دریافت کلیرنس: Aug 18 - دریافت ویزا: Aug 31 - ورود به آمریکا: Sep 1 - دریافت گرین کارت:
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-27 ساعت 13:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-27 ساعت 17:16 توسط hamidzxc.)
دوستان سلام
این هم برنامه مصاحبه های دانشجویی در سفارت ایروان
دوستان دیگر اگر در این رابطه اطلاعی از سفارت ابوظبی و آنکارا دارند
لطفا اطلاع رسانی نمایند
تا بتوان تاریخ تقریبی فراغت آفیسرها از سایر امور و شروع کلیرهای گروهی لاتاری را حدس زد
قابل توجه متقاضیان روادید دانشجویی
روز دوشنبه ۲۰ ژوئن، در ساعت ۲:۳۰ به وقت ایروان (ساعت ۳ بعداز ظهر به وقت ایران)، حدود ۱۰۰ وقت مصاحبه مازاد برای روادید دانشجویی در سفارت ایالات متحده در ایروان برای عموم باز خواهد شد. این وقتهای مصاحبه از روز جمعه ۲۴ ژوئن شروع می شوند و شامل روزهایی در ماه ژوئیه نیز می شوند
“On Monday, June 20th, at 2:30 PM Yerevan local time (3:00 PM Iran local time), approximately 100 additional student visa appointments at US Embassy Yerevan will be opened to the public. These appointments will be as early as Friday, June 24th, and will include select days in July.”
*********************************************************************************************
بنابراین من این هفته چشم امید به ایروان ندارم
شاید هفته بعد
چشم به راهیم