کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-15 ساعت 15:22)tyrex نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 14:38)milaveh نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 14:00)هادی هادی نوشته:  سلام دوست عزیز ظبق گفته خانم آفیسر ما هر دو چهار ماه پیش کلیر شدیم وا ین اشتباه از ظرف خود آنها بوده وگرنه از محالات بود به ما ویزا بدن .وقتی که رفت سایتو چک کرد خودش متوجه اشتباه شد من از دوستان میخوام به محض اینکه نامه کلیرشون رو دیدن همون روز ازش پرینت بگیرن که خدای ناکرده اگر به مشکل ما برخوردن مدرک داشته باشند که نشون بدن کلا دوستان زیاد کاراشون روی برنامه نیست.با تشکر
قسمتی از اون تایپیکیه که گفتم
تو فرم uscisکه سفارت بهم داده بود چند ماه اول کیس منو نمیشناخت و تازه میگفت اگه تازه اپروود(قبول)شدید 5 روز صبر کنید اگر سایت کیس رو نشناخت تماس بگیرید.الان وقتی کیس رو میزنم میگه ساکسید(موفق)به خاطر همین به سفارت مشکوکم شاید کلیر جوابش اومده اونها نگه داشتن .دوستان همه چک بکنن لازم نیست پولی بدن تو مرحله اول سایت uscisمشخص میشه.بخصوص اونایی که تازه مصاحبه رفتن نتیجه رو اعلام کنید ممنون..........این بود
دوستان مثل ایشان عمل کنند منظورم اینه که پرینت نامه دعوت به سفارت رو با تاریخش رو همراه داشته باشن و به هیچ وجه زیر بار نرند چون اون موقع دیگه چیزی برای از دست دادن نمونده...
راه حل ایمیل زدن با عنوان های مختلف...شاید

این رو چه جوری میشه چک کرد من رفتم تو سایت ولی نفهمیدم

سلام.من رفتم ی شماره 13 رقمی میخاد .اون شماره uscis را کجا نوشته؟؟؟؟؟؟
[/quote]
https://www.uscis.gov/file-online/uscis-...ment-guide
این لینک راهنماش دوست عزیز استپ سوم ....با استفاده ازدو شماره بالا دست راست برگ سفارت که به شما داده ........ توضیح کلی رو بزودی میدم....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: smpf ، matin86
USCIS IMMIGRANT FEE
دوستان این همون برگه ای هستش که سفارت به شما بعد از مصاحبه میده که قسمت بالاش دو تا شماره داره و میگه بعد از گرفتن ویزا 165 دلار پرداخت کنین.....من معتقدم بعد از کلیر شدن به این سایت اعلام میشه وکیس شمارو میشناسه و جواب ساکسید (موفق)به شما میده قبل از اون برای کسایی که تازه از مصاحبه اومدن و هنوز کلیر نشدن سایت اونهارو نمیشناسه برای امتحان میتونید اونهایی رو که میشناسه یک عدد رو عوض کنید وببینید که بازم نمیشناسه پس کیس موفق براش تعریف شده هستش....
اگر دوستان سالهای قبل دوخطی و orرو کشف کردن من میگم طبق روند تراول استیت کلیری دو ماه تا شش ماه اغلب تموم میشه و یک درصد شاید بیشتر از شش ماه طول بکشه و الا معنی نداره تو ماه های اخر رگبار کلیری بر پا بشه این به خاطر زمانبندی کردن خود سفارتهاست لینک راهنمای سایت رو میگذارم دوستان استپ 3 رو باید پیدا کنن و طبق شکل برن جلو ونتیجه رو بدن
یادتون باشه این سایت وزارت خارجه امریکا هستش برای اثبات ادعای من یک ای پی خورده تازه نیاز هستش تا ببینیم چند روز بعد سایت اونو میشناسه با تشکر از حوصله شما...
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: smpf ، daniyal1351 ، TiredAdmin ، tyrex ، koool ، مل مل ، matin86
(2016-07-15 ساعت 13:04)panizrm نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 09:08)chakavakl نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 03:31)panizrm نوشته:  با سلام دوست گرامی اولا عذرخواهی میکنم که دیر جوابتونو میدم چون امروز پیامتونو دیدم میتونید سه شنبه مدارکتونو تحویل سفارت بدید ولی ویزاتون قطعا پنج شنبه حاضر نمیشه میافته هفته آینده .ان ام سی فقط روزهای جمعه تعطیل هست ودر کل هفته آزمایشاتو انجام میده فقط صبحها.
دیروز که برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کردم با یک اتفاق شوکه کننده مواجه شدم که بد ندیدم براتون بگم .وقتی شماره منو صدا زدن تا برگه رو از شکاف دادم خانم آفیسر بهش گفتم که همسرم دیرتر از من اومده و الان مدارکشو آوردم که ناگهان با یک حالت عصبانی گفت خانم حالا اومدی چرا اینقدر دیر من هم که شوکه شده بودم و فکر میکردم منظورش مدارک همسرم بود گفتم خوب الان آوردم گفت منظورم اینه که شما چهار ماه پیش کلیر شدید و بعد از کلیر شدن چهار ماه زمان دارید مدارکتونو تحویل بدین و الان شما فرصت ویزاتونو از دست دادین .دوستان حتما میتونن حدس بزنن که من توی چه موقعیتی قرارداشتم کلی برو بیا و بدتر از همه تحمل هوای گرم اونجا .من گفتم به محض اینکه نامه سفارتو دیدم اقدام به گرفتن ویزا کردم و پرینت نامه سفارتو بهش نشون دادم یه نگاهی به برگه انداخت و گفت باید برم سایتو چک کنم که در چه تاریخی نامه برای شما ارسال شده خیلی سریع رفت و برگشت باهمون پاکت زرد و بدون اینکه در مورد تاریخ نامه چیزی بگه پاسپورت و پاکت زرد رو از شکاف رد کرد و گفت مدارک همسرتو بده .امیدوارم که این مشکل برای هیچ کس پیش نیاد.دوست گرامی پرسیده بودید در خصوص اینکه پنج شنبه میشه مدارکو تحویل سفارت داد یا نه من با برگه دریافت ویزا وارد سقارت شدم از خانم جوان ایرانی که اونجا بود پرسیدم مدارک رو تحویل میگیرن گفت بله .اگر پیامتونو زودتر میدیدم حتما اینو میپرسیدم .ببخشید سرتونو درد آوردم موفق باشید.

یعنی  4ماه پیش کلیر شده بودین و سفارت دیر به شما اطلاع داد؟!!!

بله دقیقا

سلام میشه بفرمائید تو این مدت سيس رو چک میکردید آیا اپديت بدون ایمیل داشتید یا او آر شده بودید
تشکر کنندگان: smpf
(2016-07-15 ساعت 18:10)farsan نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 13:04)panizrm نوشته:  [quote='chakavakl' pid='717829' dateline='1468557507']

یعنی  4ماه پیش کلیر شده بودین و سفارت دیر به شما اطلاع داد؟!!!

بله دقیقا

سلام میشه بفرمائید تو این مدت سيس رو چک میکردید آیا اپديت بدون ایمیل داشتید یا او آر شده بودید
[/quo
سلام دوست گرامی روزی چند بار چک میکردم و بیشتر دوستان میدونن و خبر کلیری ما رو دادن بعد از 236 .یکی از دوستان هم گفت که همه زودتر ار ما متوجه شدن .در اسفند سال قبل همسرم or شدن بعد از آن تا روزی که کلیر شدیم حتی یک آپدیت نداشتیم.
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل ، matin86
(2016-07-15 ساعت 18:06)هادی هادی نوشته:  USCIS IMMIGRANT FEE
دوستان این همون برگه ای هستش که سفارت به شما بعد از مصاحبه میده که قسمت بالاش دو تا شماره داره و میگه بعد از گرفتن ویزا 165 دلار پرداخت کنین.....من معتقدم بعد از کلیر شدن به این سایت اعلام میشه وکیس شمارو میشناسه و جواب ساکسید (موفق)به شما میده قبل از اون برای کسایی که تازه از مصاحبه اومدن و هنوز کلیر نشدن سایت اونهارو نمیشناسه برای امتحان میتونید اونهایی رو که میشناسه یک عدد رو عوض کنید وببینید که بازم نمیشناسه پس کیس موفق براش تعریف شده هستش....
اگر دوستان سالهای قبل دوخطی و orرو کشف کردن من میگم طبق روند تراول استیت کلیری دو ماه تا شش ماه اغلب تموم میشه و یک درصد شاید بیشتر از شش ماه طول بکشه و الا معنی نداره تو ماه های اخر رگبار کلیری بر پا بشه این به خاطر زمانبندی کردن خود سفارتهاست لینک راهنمای سایت رو میگذارم دوستان استپ 3 رو باید پیدا کنن و طبق شکل برن جلو ونتیجه رو بدن
یادتون باشه این سایت وزارت خارجه آمریکا هستش برای اثبات ادعای من یک ای پی خورده تازه نیاز هستش تا ببینیم چند روز بعد سایت اونو میشناسه با تشکر از حوصله شما...
سلام مرسي از راهنماييتون ولي ما كه هنوز شماره اي از طرف سفارت نداريم كه تو uscis چك كنيم
تشکر کنندگان:
یادتون باشه این سایت وزارت خارجه آمریکا هستش برای اثبات ادعای من یک ای پی خورده تازه نیاز هستش تا ببینیم چند روز بعد سایت اونو میشناسه با تشکر از حوصله شما...

با سلام دوست گرامی من فقط به همراه پاکت زرد یه برگه سفید که به ان منگنه شده بود گرفتم که در بالای آن A-NUMBERنوشته شده و اون هم هشت رقمیه .این برگه که شما توضیح دادید متفاوته
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
تشکر کنندگان: moh.saee ، smpf
(2016-07-15 ساعت 20:16)panizrm نوشته:  

با سلام دوست گرامی من فقط به همراه پاکت زرد یه برگه سفید که به ان منگنه شده بود گرفتم که در بالای آن A-NUMBERنوشته شده و اون هم هشت رقمیه .این برگه که شما توضیح دادید متفاوته
اون برگ رو روز مصاحبه به من دادن به شما ندادن؟حالا اشکالی نداره این شماره همونه وقتی وارد میکنین یک ضربدر قرمز تو سایت میاد که میگه عدد باید 9 رقمی باشه اگر نیست سمت چپش بایدصفر وارد کنید تا 9 رقمی بشه بعدش کیس نامبر وبعد پایینش سمت راستaddرو کلیک کنید اول نفر اصلی کیس بعد نفرات بعدی البته برای پرداخت احتیاج به ویزا کارت دارین .....
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
(2016-07-15 ساعت 20:34)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 20:16)panizrm نوشته:  
دوستان این همون برگه ای هستش که سفارت به شما بعد از مصاحبه میده که قسمت بالاش دو تا شماره داره و میگه بعد از گرفتن ویزا 165 دلار پرداخت کنین... بدن

اون برگ رو  روز مصاحبه به من دادن به شما ندادن؟حالا اشکالی نداره این شماره همونه وقتی وارد میکنین یک ضربدر قرمز تو سایت میاد که میگه عدد باید 9 رقمی باشه اگر نیست سمت چپش بایدصفر وارد کنید تا 9 رقمی بشه بعدش کیس نامبر وبعد پایینش سمت راستaddرو کلیک کنید اول نفر اصلی کیس بعد نفرات بعدی البته برای پرداخت احتیاج به ویزا کارت دارین .....

ممنون دوست گرامی ار محبتتون نه این برگه رو به ما ندادن این شماره هم که هست اول حرف A و بعد از اون هشت رقم نوشته شده.همین کاریو که گفتین انجام میدیم.
تشکر کنندگان: هادی هادی ، smpf
(2016-07-15 ساعت 21:26)panizrm نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 20:34)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 20:16)panizrm نوشته:  با سلام دوست گرامی من فقط به همراه پاکت زرد یه برگه سفید که به ان منگنه شده بود گرفتم که در بالای آن A-NUMBERنوشته شده و اون هم هشت رقمیه .این برگه که شما توضیح دادید متفاوته
اون برگ رو  روز مصاحبه به من دادن به شما ندادن؟حالا اشکالی نداره این شماره همونه وقتی وارد میکنین یک ضربدر قرمز تو سایت میاد که میگه عدد باید 9 رقمی باشه اگر نیست سمت چپش بایدصفر وارد کنید تا 9 رقمی بشه بعدش کیس نامبر وبعد پایینش سمت راستaddرو کلیک کنید اول نفر اصلی کیس بعد نفرات بعدی البته برای پرداخت احتیاج به ویزا کارت دارین .....

ممنون دوست گرامی ار محبتتون نه این برگه رو به ما ندادن این شماره هم که هست اول حرف A و بعد از اون هشت رقم نوشته شده.همین کاریو که گفتین انجام میدیم.

دوستان این مباحث مربوط به یک پیج دیگه (اولین سفر به آمریکا برای فعال سازی گرین کارت) هستش. لطفا موارد رو در اون قسمت بنویسید.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: panizrm ، smpf
دوستان به غیر از شماره کیس هایی که بچه ها گفتن کلیر شدن من هم تعدادی کیس رو خبر دارم که 14 جولای کلیر شدن از ابوظبی . به نظر من این هفته کلیر کیس های ابوظبی واقعا طوفانی بوده امیدوارم ادامه داشته باشه
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: hamidzxc ، smpf ، مل مل ، behzad mg
(2016-07-15 ساعت 23:02)rezaahvaz نوشته:  دوستان به غیر از شماره کیس هایی که بچه ها گفتن کلیر شدن  من هم تعدادی کیس رو خبر دارم که 14 جولای کلیر شدن از ابوظبی . به نظر من این هفته کلیر کیس های ابوظبی واقعا طوفانی بوده امیدوارم ادامه داشته باشه

ولی ارمنستان واقعا تا اینجا گند زده .6 ماهه کلیر گروهی نکردن.
الان فکر کنم ابوظبی بهترین سفارت بوده.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: smpf ، matin86
(2016-07-15 ساعت 23:18)tyrex نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 23:02)rezaahvaz نوشته:  دوستان به غیر از شماره کیس هایی که بچه ها گفتن کلیر شدن  من هم تعدادی کیس رو خبر دارم که 14 جولای کلیر شدن از ابوظبی . به نظر من این هفته کلیر کیس های ابوظبی واقعا طوفانی بوده امیدوارم ادامه داشته باشه

ولی ارمنستان واقعا تا اینجا گند زده .6 ماهه کلیر گروهی نکردن.
الان فکر کنم ابوظبی بهترین سفارت بوده.

البته این کیس هایی که من چک کردم همه می رفته بودن مصاحبه
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: smpf
دوستان سلام
کلیریهای امروز ارمنستان ( 3 کیس نصفه و نیمه کلیر شدند)
تایید دیگری بود بر این نظریه که ، کلیری ها ی اصلی ،دست سفارتهاست
و کاملا انتخابی عمل میکنند.
به نظر شما ، دوستان ا م ری ک ا همینطور تصادفی ، 3 کیس نصفه و نیمه رو امروز کلیر کردند؟
یا اینکه ، سفارت از بین کلیرهای قبلی ابلاغ شده به وی تصمیم گرفته در این مقطع ، اون کیسهای نصفه نیمه رو اعلان کنند ؟
همونطور که قبلا نیز گفته شده ، مرحله پروسه اداری ، حداکثر ظرف
یک ماه یا در بدترین حالت ، ظرف دو ماه توسط دوستان مستقر در ا م ر ی ک ا
انجام میشه و به سفارت ابلاغ میشه
و اعلان اون بسته به اولویتها و سیاستهای سفارت و داشتن ویزا نامبر آزاد و البته سلیقه آفیسره
تشکر کنندگان: smpf ، هادی هادی ، مل مل ، matin86
Case no: 6***
Interview:2jun ank
Last update ceac:نفر اصلي ٩ جون .نفرات همراه ١٥ جون
آپ سفارت:١٣ جولاي.
آيا ايميل بزنيم يا نه؟
تشکر کنندگان:
یه خبر بد برای سفارت انکارا. ترکیه ریخته بهم مثل اینکه کودتا شده ارتش ریخته تو خیابون هلیکوپترهای ارتش تیراندازی کردن. رییس جمهور هم درخواست پناهندگی کرده از المان . خلاصه همه جا بهم ریخته... Sad
همه پروازهای فرودگاه انکارا و استامبول کنسل شده و هواپیماها تغییر مسیر دادن...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: smpf ، koool ، milaveh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان