کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-16 ساعت 13:52)panizrm نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 02:44)chakavakl نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 18:06)هادی هادی نوشته:  USCIS IMMIGRANT FEE
دوستان این همون برگه ای هستش که سفارت به شما بعد از مصاحبه میده که قسمت بالاش دو تا شماره داره و میگه بعد از گرفتن ویزا 165 دلار پرداخت کنین.....من معتقدم بعد از کلیر شدن به این سایت اعلام میشه وکیس شمارو میشناسه و جواب ساکسید (موفق)به شما میده قبل از اون برای کسایی که تازه از مصاحبه اومدن و هنوز کلیر نشدن سایت اونهارو نمیشناسه برای امتحان میتونید اونهایی رو که میشناسه یک عدد رو عوض کنید وببینید که بازم نمیشناسه پس کیس موفق براش تعریف شده هستش....
اگر دوستان سالهای قبل دوخطی و orرو کشف کردن من میگم طبق روند تراول استیت کلیری دو ماه تا شش ماه اغلب تموم میشه و یک درصد شاید بیشتر از شش ماه طول بکشه و الا معنی نداره تو ماه های اخر رگبار کلیری بر پا بشه این به خاطر زمانبندی کردن خود سفارتهاست لینک راهنمای سایت رو میگذارم دوستان استپ 3 رو باید پیدا کنن و طبق شکل برن جلو ونتیجه رو بدن
https://www.uscis.gov/file-online/uscis-...ment-guide
یادتون باشه این سایت وزارت خارجه آمریکا هستش برای اثبات ادعای من یک ای پی خورده تازه نیاز هستش تا ببینیم چند روز بعد سایت اونو میشناسه با تشکر از حوصله شما...

سفارت برگه ای نمیده که توش A-number نوشته شده باشه A-number فقط تو ویزا نوشته شده بدون A-number چجوری میشهuscisچک کرد؟

سلام دوست عزیز
روی پاکت زرد رنگ یک برگه A4 منگنه شده که حاوی عکس اطلاعات شخصی آدرس آمریکا که توی فرم دادیم و یکسری چیزای دیگه و همین شماره A-numberکه هشت رقمیه.توی ویزا هم همین شماره هست
درود بر شما
اون پاکت باید تو هواپیما همراهتون باشه نه داخل بار که دسترسی بهش نداشته باشین چون باید هنگام ورود به امریکا اون پاکت رو تحویل افیسر مهاجرت بدین که بعدا گرین کارت به اون ادرس پست بشه قبل از سفر بهتر این 165 دلار برای هر نفر رو از طریق سایت انلاین پرداخت کنید تا اونا اتوماتیک گرین کارت رو صادر و ارسال کنند تا وقتی این پول پرداخت نشه کارت صادر نمیشه..اگه از پرواز الاتحاد استفاده کنین تو ابو ظبی پاکت رو اونجا افیسر میگیره و تو امریکا براحتی وارد میشید و معتلی نداره چرا این امتیاز هست نمیدونم برای پرداخت تو گوگل سرچ کنید شرکتهایی هستن با گرفتن کارمزد این کارو براتون انجام میدن تو ادرس ایمیلتون که موقع پرداخت میدین یک شماره میاد که برای وارد شدن تو سایت برای کارهای ضروری مثل تغییر ادرس و غیره هستش که البته لازم نیست کاری بکنید اتوماتیک به ادرس پروندتون گرین کارت پست میشه....بازم تو سایت https://www.uscis.gov/file-online/uscis-...ment-guide و از اژانس های هوایی میتونید اطلاعات تکمیلی بگیرید...ارادتمند موفق باشید
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: panizrm ، مل مل ، matin86
(2016-07-16 ساعت 02:14)سعید... نوشته:  یه خبر بد برای سفارت انکارا. ترکیه ریخته بهم مثل اینکه کودتا شده ارتش ریخته تو خیابون هلیکوپترهای ارتش تیراندازی کردن. رییس جمهور هم درخواست پـنـاهــندگی کرده از المان . خلاصه همه جا بهم ریخته... Sad
همه پروازهای فرودگاه انکارا و استامبول کنسل شده و هواپیماها تغییر مسیر دادن...

درود بر شما سعید آقا
میشه لطف کنی و آمار تعداد انتظاری ها ی مربوط به اکتبر و نوابر تا مارچ رو دوباره اعلام کنی ؟ و اینکه بگید این آمار مربوط به لیست شماست یا بطور کلی هست ( یعنی نهاییه) ؟/
سپاس
2016----3      سفارت : ابوظبی   مصاحبه : نیمه ژانویه   سربازی : ارتش  Big Grin    تعداد  :4   مدرک : دکتری    شغل : خصوصی    وضعیت : کلیرنس  
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه      آپدیت سیاک  :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی Wink و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری :   یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست  
اولین ورود : ؟
تشکر کنندگان: هادی هادی ، مل مل
خستمون کردن دیگه . شورشو دراوردن پس چرا از فوریه و قبلش اصلا کلیر نمی کنند اخه Sad ???
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان: هادی هادی ، tyrex ، مل مل
سلام ممنون ميشم دوستان بگن به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم براي اعتراض كلير نشدن
تشکر کنندگان:
(2016-07-16 ساعت 18:33)pampam37 نوشته:  سلام ممنون ميشم دوستان بگن به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم براي اعتراض كلير نشدن

سلام .فقط از راه contact us میشه بهشون پیام داد و ایمیل مستقیم از طریق یاهو را زیاد جواب نمیدن
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
تشکر کنندگان:
(2016-07-16 ساعت 18:49)saraza نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 18:33)pampam37 نوشته:  سلام ممنون ميشم دوستان بگن به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم براي اعتراض كلير نشدن

سلام .فقط از راه contact us میشه بهشون پیام داد و ایمیل مستقیم از طریق یاهو را زیاد جواب نمیدن

سلام .
شما ابوظبی بودین؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز..من ده بار تا حالا ایمیل زدم..فقط ی جواب ثابت...دست ما نیست داره مراحل اداری و طی میکنه....
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
(2016-07-16 ساعت 22:03)tyrex نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 18:49)saraza نوشته:  

سلام .
شما ابوظبی بودین؟

بله . ما هم ابوظبی بودیم
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
تشکر کنندگان:
(2016-07-16 ساعت 18:03)koool نوشته:  [quote='سعید...' pid='717924' dateline='1468619076']
درود بر شما سعید آقا
میشه لطف کنی و آمار تعداد انتظاری ها ی مربوط به اکتبر و نوابر  تا مارچ رو دوباره اعلام کنی ؟  و اینکه بگید این آمار مربوط به لیست شماست یا بطور کلی هست ( یعنی نهاییه) ؟/
سپاس

درود بر شما دوست گرامی
امار من از فایل سیمون هست و شاید در حد یکی دوتا کیس توی امار نباشه که اونم تقصیر سیمونه Cool . تا الان امار کیس های AP خورده ابوظبی
اکتبر ۶ کیس
نوامبر ۵ کیس
دسامبر ۴ کیس
ژانویه ۳۰ کیس
فوریه ۳۲ کیس
مارچ ۳۶ کیس
ولی مطمئنم توی این هفته کلیری زیاد داریم. چون ۱۴ جولای چندین کیس اپدیت داشتن از جمله خود من... ایشالا زودتر همه کلیر شن. همه دعا کنین وضعیت انکارا به حالت عادی برگرده تا بچه های انکارا هم کلیر شن...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: saraza ، Ali--usa ، مل مل ، mohajerUsa ، ahfpca ، matin86 ، hamidzxc ، moh.saee
دوستان عزیز
درود بر همه
به نظر شما از ایرانیها کسی مونده که به مصاحبه نرفته باشه ؟ یا اینکه مصاحبه هموطنامون تموم شده ؟
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان
من تازه عضو اين گروه شدم.اپريل رفتم مصاحبه آنكارا. هر روز سيس رو چك مي كنم. ولي نيمدونم از كجا بايد بفهمم كه كلير شدم يا نه؟ميشه لطفا راهنماييم كنيد.
با تشكر
تشکر کنندگان:
(2016-07-15 ساعت 13:02)panizrm نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 11:37)daniyal1351 نوشته:  با عرض سلام و تشکر فراوان از اطلاعات بسیار خوب وجامع شما
تو یکی از تایپیک های بالایی نوشته بودم به سفارت مشکوکم که کلیری دوستان اومده وسفارت اونهارو نگه داشته با اتفاقی که برای شما افتاده این موضوع ثابت شد.سایر دوستان هوشیار باشند.تو این مواقع مثل شما عمل کنند.ممنون وموفق باشید...

دوست عزیز من متوجه مطلب شما نشدم یعنی الان ما که نه ماهه منتظریم ممکنه کلیر شده باشیم ولی سفارت خبر نداده ؟  حالا باید چیکار کرد ؟ من بارها ایمیل دادم و جواب کلیشه ای رو فرستادن. چطوری میشه پیگیری کرد  یا به قول شما هوشیار باشیم ؟
البته من فکر می کنم دوستمون چهار ماه پیش که کلیر شده بودن منتظر کلیری همسر بودن تا با هم مدارک رو ببرن سفارت که با هم ویزا بگیرن که آفیسر گفته دیر اومدید درسته ؟

سلام دوست عزیز ظبق گفته خانم آفیسر ما هر دو چهار ماه پیش کلیر شدیم وا ین اشتباه از ظرف خود آنها بوده وگرنه از محالات بود به ما ویزا بدن .وقتی که رفت سایتو چک کرد خودش متوجه اشتباه شد من از دوستان میخوام به محض اینکه نامه کلیرشون رو دیدن همون روز ازش پرینت بگیرن که خدای ناکرده اگر به مشکل ما برخوردن مدرک داشته باشند که نشون بدن کلا دوستان زیاد کاراشون روی برنامه نیست.با تشکر
[/quote]

سلام
نامه کلیر تو کدوم سایت میاد ؟ (همون dvlottery )
آقا اصلا من این قسمت آخر AP نفهمیدم باید چیکار کنم ؟
یجا باید register کنم اول منتظر بشم تا کیس اعلام بشه
بعد نامه میاد ؟
ی مختصر توضیح میدین
ممنون
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان:
(2016-07-16 ساعت 12:20)khodamtanha نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 09:29)haditb نوشته:  سلام به مهاجرسرائی های عزیز ، بالاخره بعد از 76 روز ویزاری ما هم آماده شده و این پیغام اومد ، گفتم خبر بدم و اینکه انشا الله همه دوستان زودتر کلیر بشن ، یه سوال ، چه مدارکی رو برای سفارت برای گرفتن ویزا بایستی ببریم ؟ ضمنا من هنوز نتونستم پروسه ثبت نام تو سایت رو کامل کنم برای پیک آپ . یعنی از مرحله سوم ثبت نام جلوتر نمیره نمیدونم چرا ، لطفا راهنمائی کنید. تاریخ مصاحبه 20 آپریل و کیس 2016as 5000.
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.
If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.

New medical examination is required.

مبارکت باشه کسی نامبرت چنده؟

as50
تشکر کنندگان: panizrm
(2016-07-17 ساعت 08:33)Hamed_402 نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 13:02)panizrm نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 11:37)daniyal1351 نوشته:  با عرض سلام و تشکر فراوان از اطلاعات بسیار خوب وجامع شما
تو یکی از تایپیک های بالایی نوشته بودم به سفارت مشکوکم که کلیری دوستان اومده وسفارت اونهارو نگه داشته با اتفاقی که برای شما افتاده این موضوع ثابت شد.سایر دوستان هوشیار باشند.تو این مواقع مثل شما عمل کنند.ممنون وموفق باشید...

دوست عزیز من متوجه مطلب شما نشدم یعنی الان ما که نه ماهه منتظریم ممکنه کلیر شده باشیم ولی سفارت خبر نداده ؟  حالا باید چیکار کرد ؟ من بارها ایمیل دادم و جواب کلیشه ای رو فرستادن. چطوری میشه پیگیری کرد  یا به قول شما هوشیار باشیم ؟
البته من فکر می کنم دوستمون چهار ماه پیش که کلیر شده بودن منتظر کلیری همسر بودن تا با هم مدارک رو ببرن سفارت که با هم ویزا بگیرن که آفیسر گفته دیر اومدید درسته ؟

سلام دوست عزیز ظبق گفته خانم آفیسر ما هر دو چهار ماه پیش کلیر شدیم وا ین اشتباه از ظرف خود آنها بوده وگرنه از محالات بود به ما ویزا بدن .وقتی که رفت سایتو چک کرد خودش متوجه اشتباه شد من از دوستان میخوام به محض اینکه نامه کلیرشون رو دیدن همون روز ازش پرینت بگیرن که خدای ناکرده اگر به مشکل ما برخوردن مدرک داشته باشند که نشون بدن کلا دوستان زیاد کاراشون روی برنامه نیست.با تشکر

سلام
نامه کلیر تو کدوم سایت میاد ؟ (همون dvlottery )
آقا اصلا من این قسمت آخر AP نفهمیدم باید چیکار کنم ؟
یجا باید register کنم اول منتظر بشم تا کیس اعلام بشه
بعد نامه میاد ؟
ی مختصر توضیح میدین
ممنون
[/quote]

https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html ادرس کیسهای کلیر شده ایروان
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز و گرامی مهاجرسرایی به رسم ادای دین به این فروم، هرکس در بدو ورود نیاز به کمک داشت برای من پیام بزاره تا در حد و توانم کمک کنم. دوستانی که از پورت ورودی سانفرانسیسکو هستند بی شک کمک بیشتری از من برمیاد بعلت محل اقامت خودم در محله Bay area.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: هادی هادی ، ahfpca ، matin86 ، panizrm ، samane1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان