موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-16 ساعت 14:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-16 ساعت 15:25 توسط هادی هادی.)
(2016-07-16 ساعت 13:52)panizrm نوشته: (2016-07-16 ساعت 02:44)chakavakl نوشته: (2016-07-15 ساعت 18:06)هادی هادی نوشته: USCIS IMMIGRANT FEE
دوستان این همون برگه ای هستش که سفارت به شما بعد از مصاحبه میده که قسمت بالاش دو تا شماره داره و میگه بعد از گرفتن ویزا 165 دلار پرداخت کنین.....من معتقدم بعد از کلیر شدن به این سایت اعلام میشه وکیس شمارو میشناسه و جواب ساکسید (موفق)به شما میده قبل از اون برای کسایی که تازه از مصاحبه اومدن و هنوز کلیر نشدن سایت اونهارو نمیشناسه برای امتحان میتونید اونهایی رو که میشناسه یک عدد رو عوض کنید وببینید که بازم نمیشناسه پس کیس موفق براش تعریف شده هستش....
اگر دوستان سالهای قبل دوخطی و orرو کشف کردن من میگم طبق روند تراول استیت کلیری دو ماه تا شش ماه اغلب تموم میشه و یک درصد شاید بیشتر از شش ماه طول بکشه و الا معنی نداره تو ماه های اخر رگبار کلیری بر پا بشه این به خاطر زمانبندی کردن خود سفارتهاست لینک راهنمای سایت رو میگذارم دوستان استپ 3 رو باید پیدا کنن و طبق شکل برن جلو ونتیجه رو بدن
https://www.uscis.gov/file-online/uscis-...ment-guide
یادتون باشه این سایت وزارت خارجه آمریکا هستش برای اثبات ادعای من یک ای پی خورده تازه نیاز هستش تا ببینیم چند روز بعد سایت اونو میشناسه با تشکر از حوصله شما...
سفارت برگه ای نمیده که توش A-number نوشته شده باشه A-number فقط تو ویزا نوشته شده بدون A-number چجوری میشهuscisچک کرد؟
سلام دوست عزیز
روی پاکت زرد رنگ یک برگه A4 منگنه شده که حاوی عکس اطلاعات شخصی آدرس آمریکا که توی فرم دادیم و یکسری چیزای دیگه و همین شماره A-numberکه هشت رقمیه.توی ویزا هم همین شماره هست
درود بر شما
اون پاکت باید تو هواپیما همراهتون باشه نه داخل بار که دسترسی بهش نداشته باشین چون باید هنگام ورود به امریکا اون پاکت رو تحویل افیسر مهاجرت بدین که بعدا گرین کارت به اون ادرس پست بشه قبل از سفر بهتر این 165 دلار برای هر نفر رو از طریق سایت انلاین پرداخت کنید تا اونا اتوماتیک گرین کارت رو صادر و ارسال کنند تا وقتی این پول پرداخت نشه کارت صادر نمیشه..اگه از پرواز الاتحاد استفاده کنین تو ابو ظبی پاکت رو اونجا افیسر میگیره و تو امریکا براحتی وارد میشید و معتلی نداره چرا این امتیاز هست نمیدونم برای پرداخت تو گوگل سرچ کنید شرکتهایی هستن با گرفتن کارمزد این کارو براتون انجام میدن تو ادرس ایمیلتون که موقع پرداخت میدین یک شماره میاد که برای وارد شدن تو سایت برای کارهای ضروری مثل تغییر ادرس و غیره هستش که البته لازم نیست کاری بکنید اتوماتیک به ادرس پروندتون گرین کارت پست میشه....بازم تو سایت https://www.uscis.gov/file-online/uscis-...ment-guide و از اژانس های هوایی میتونید اطلاعات تکمیلی بگیرید...ارادتمند موفق باشید
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خستمون کردن دیگه . شورشو دراوردن پس چرا از فوریه و قبلش اصلا کلیر نمی کنند اخه ???
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون ميشم دوستان بگن به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم براي اعتراض كلير نشدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-16 ساعت 18:33)pampam37 نوشته: سلام ممنون ميشم دوستان بگن به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم براي اعتراض كلير نشدن
سلام .فقط از راه contact us میشه بهشون پیام داد و ایمیل مستقیم از طریق یاهو را زیاد جواب نمیدن
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-16 ساعت 18:49)saraza نوشته: (2016-07-16 ساعت 18:33)pampam37 نوشته: سلام ممنون ميشم دوستان بگن به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم براي اعتراض كلير نشدن
سلام .فقط از راه contact us میشه بهشون پیام داد و ایمیل مستقیم از طریق یاهو را زیاد جواب نمیدن
سلام .
شما ابوظبی بودین؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز..من ده بار تا حالا ایمیل زدم..فقط ی جواب ثابت...دست ما نیست داره مراحل اداری و طی میکنه....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-16 ساعت 22:03)tyrex نوشته: (2016-07-16 ساعت 18:49)saraza نوشته: (2016-07-16 ساعت 18:33)pampam37 نوشته: سلام ممنون ميشم دوستان بگن به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم براي اعتراض كلير نشدن
سلام .
شما ابوظبی بودین؟
بله . ما هم ابوظبی بودیم
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
درود بر همه
به نظر شما از ایرانیها کسی مونده که به مصاحبه نرفته باشه ؟ یا اینکه مصاحبه هموطنامون تموم شده ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
من تازه عضو اين گروه شدم.اپريل رفتم مصاحبه آنكارا. هر روز سيس رو چك مي كنم. ولي نيمدونم از كجا بايد بفهمم كه كلير شدم يا نه؟ميشه لطفا راهنماييم كنيد.
با تشكر
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و گرامی مهاجرسرایی به رسم ادای دین به این فروم، هرکس در بدو ورود نیاز به کمک داشت برای من پیام بزاره تا در حد و توانم کمک کنم. دوستانی که از پورت ورودی سانفرانسیسکو هستند بی شک کمک بیشتری از من برمیاد بعلت محل اقامت خودم در محله Bay area.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .