موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز بعد ١٧-١٨ روز سيس رو چك كردم به تاريخ ١٢ july آپ داشتم ، ولي بدون or ولي توي فايرفاكس كه مي زنم دو خطي شده !!!!! شرمنده اينجا پرسيدم ،دوستان لاتاري چون خيلي اينجا فعالن و بيشتر به مسايل اشراف دارن اينجا پرسيدم ، نظرتون چيه ؟؟
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh nashoodane email interveiw : 7 mah
, interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
من امروز عضو اين گروه شدم. ميشه به من بگيد چطوري ميفهميد كه كلير شديد.
با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با اوضاع ترکیه وضعیت کیس های انکارا چی میشه ما 140 منتظریم
خیلی بی انصافیه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مهاجرسرائی های عزیز ، بالاخره بعد از 76 روز ویزاری ما هم آماده شده و این پیغام اومد ، گفتم خبر بدم و اینکه انشا الله همه دوستان زودتر کلیر بشن ، یه سوال ، چه مدارکی رو برای سفارت برای گرفتن ویزا بایستی ببریم ؟ ضمنا من هنوز نتونستم پروسه ثبت نام تو سایت رو کامل کنم برای پیک آپ . یعنی از مرحله سوم ثبت نام جلوتر نمیره نمیدونم چرا ، لطفا راهنمائی کنید. تاریخ مصاحبه 20 آپریل و کیس 2016as 5000.
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.
Please see below for specifics on your individual case:
If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.
If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.
If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
New medical examination is required.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-16 ساعت 09:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-16 ساعت 10:02 توسط هادی هادی.)
(2016-07-16 ساعت 02:44)chakavakl نوشته: (2016-07-15 ساعت 18:06)هادی هادی نوشته: USCIS IMMIGRANT FEE
دوستان این همون برگه ای هستش که سفارت به شما بعد از مصاحبه میده که قسمت بالاش دو تا شماره داره و میگه بعد از گرفتن ویزا 165 دلار پرداخت کنین.....من معتقدم بعد از کلیر شدن به این سایت اعلام میشه وکیس شمارو میشناسه و جواب ساکسید (موفق)به شما میده قبل از اون برای کسایی که تازه از مصاحبه اومدن و هنوز کلیر نشدن سایت اونهارو نمیشناسه برای امتحان میتونید اونهایی رو که میشناسه یک عدد رو عوض کنید وببینید که بازم نمیشناسه پس کیس موفق براش تعریف شده هستش....
اگر دوستان سالهای قبل دوخطی و orرو کشف کردن من میگم طبق روند تراول استیت کلیری دو ماه تا شش ماه اغلب تموم میشه و یک درصد شاید بیشتر از شش ماه طول بکشه و الا معنی نداره تو ماه های اخر رگبار کلیری بر پا بشه این به خاطر زمانبندی کردن خود سفارتهاست لینک راهنمای سایت رو میگذارم دوستان استپ 3 رو باید پیدا کنن و طبق شکل برن جلو ونتیجه رو بدن
https://www.uscis.gov/file-online/uscis-...ment-guide
یادتون باشه این سایت وزارت خارجه آمریکا هستش برای اثبات ادعای من یک ای پی خورده تازه نیاز هستش تا ببینیم چند روز بعد سایت اونو میشناسه با تشکر از حوصله شما...
سفارت برگه ای نمیده که توش A-number نوشته شده باشه A-number فقط تو ویزا نوشته شده بدون A-number چجوری میشهuscisچک کرد؟
من ژانویه رفتم این برگ رو دادن یک نفر مارچ رو میشناسم اونم گرفته بود ولی مثل اینکه اونایی که اوایل رفتن بهشون ندادن این شماره همونی که رو پاکت زرد و ویزا هم پرینت شده بهرحال اگه نداریدش تا ویزا نیاد نمیتونید چک کنید.جای نگرانی نیست اصل خود ویزاست ......اینم از عملکرد متفاوت ابوظبی البته نسبت به انکارا و ایروان بازم صد رحمت به ابوظبی.....
ضمنا دوستان اگر دارن ویزاهای می به اینور رو میدن شاید میگن اول خانوادگیها و نصف و نیمه ها رو بدیم بعدش چون مدیکالشون اعتبار داره بیان بگیرن اگه ویزا موند بریم بیشتر از 6ماه ای پی ها رو بدیم که امیدوارم اینطور نباشه....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-16 ساعت 09:25)سفید برفی نوشته: سلام دوستان
با اوضاع ترکیه وضعیت کیس های انکارا چی میشه ما 140 منتظریم
خیلی بی انصافیه
پس ما شانس اوردیم که نرفتین ترکیه اوضاع وخیمه ولی امیدارم که کار های بچه ای لاتاری انجام بشه
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-16 ساعت 09:29)haditb نوشته: سلام به مهاجرسرائی های عزیز ، بالاخره بعد از 76 روز ویزاری ما هم آماده شده و این پیغام اومد ، گفتم خبر بدم و اینکه انشا الله همه دوستان زودتر کلیر بشن ، یه سوال ، چه مدارکی رو برای سفارت برای گرفتن ویزا بایستی ببریم ؟ ضمنا من هنوز نتونستم پروسه ثبت نام تو سایت رو کامل کنم برای پیک آپ . یعنی از مرحله سوم ثبت نام جلوتر نمیره نمیدونم چرا ، لطفا راهنمائی کنید. تاریخ مصاحبه 20 آپریل و کیس 2016as 5000.
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New visa delivery service for Immigrant visas in Abu Dhabi! We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.
Please see below for specifics on your individual case:
If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.
If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.
If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
New medical examination is required.
مبارکت باشه کسی نامبرت چنده؟
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه های فوریه در ابوظبی کسی کلیر شده؟؟؟؟؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-16 ساعت 11:39)koool نوشته: (2016-07-15 ساعت 18:06)هادی هادی نوشته: USCIS IMMIGRANT FEE
دوستان این همون برگه ای هستش که سفارت به شما بعد از مصاحبه میده که قسمت بالاش دو تا شماره داره و میگه بعد از گرفتن ویزا 165 دلار پرداخت کنین.....من معتقدم بعد از کلیر شدن به این سایت اعلام میشه وکیس شمارو میشناسه و جواب ساکسید (موفق)به شما میده قبل از اون برای کسایی که تازه از مصاحبه اومدن و هنوز کلیر نشدن سایت اونهارو نمیشناسه برای امتحان میتونید اونهایی رو که میشناسه یک عدد رو عوض کنید وببینید که بازم نمیشناسه پس کیس موفق براش تعریف شده هستش....
اگر دوستان سالهای قبل دوخطی و orرو کشف کردن من میگم طبق روند تراول استیت کلیری دو ماه تا شش ماه اغلب تموم میشه و یک درصد شاید بیشتر از شش ماه طول بکشه و الا معنی نداره تو ماه های اخر رگبار کلیری بر پا بشه این به خاطر زمانبندی کردن خود سفارتهاست لینک راهنمای سایت رو میگذارم دوستان استپ 3 رو باید پیدا کنن و طبق شکل برن جلو ونتیجه رو بدن
یادتون باشه این سایت وزارت خارجه آمریکا هستش برای اثبات ادعای من یک ای پی خورده تازه نیاز هستش تا ببینیم چند روز بعد سایت اونو میشناسه با تشکر از حوصله شما...
سلام
دوست عزیز من منظورتون رو از 2 شماره بالای برگ متوجه نشدم !!! میشه لطفا بیشتر توضیح بدید. روز مصاحبه آفیسر به ما یک برگ سفید داد که شامل چک لیست هست و همه بمنظور تکمیل بودن مدارک تیک خورده و بالاش شماره کیس ما فقط هست و گفت با این شماره سایت رو چک کنید و هر موقع کلیر شدید بهمراه این برگ و پاسپورتها بیایین سفارت !!! در بالای برگ ما فقط یک شماره هست و اونم کیس نامبر هست و شماره دیگری نیست !!!
لطفا راهنمایی کنید . سپاسگذار
یک برگ ارم دار USCIS IMMIGRANT FEEاضافه به من و بعضی ها دادن چرا به بعضی ها دادن به بعضی ها ندادن نمیدونم روی اون A-NUMBERنوشته شده روی ویزاتون هم همون شماره میخوره جای نگرانی نیست با ویزا بهتون میدنش صد در صد
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-16 ساعت 02:44)chakavakl نوشته: (2016-07-15 ساعت 18:06)هادی هادی نوشته: USCIS IMMIGRANT FEE
سفارت برگه ای نمیده که توش A-number نوشته شده باشه A-number فقط تو ویزا نوشته شده بدون A-number چجوری میشهuscisچک کرد؟
سلام دوست عزیز
روی پاکت زرد رنگ یک برگه A4 منگنه شده که حاوی عکس اطلاعات شخصی آدرس آمریکا که توی فرم دادیم و یکسری چیزای دیگه و همین شماره A-numberکه هشت رقمیه.توی ویزا هم همین شماره هست
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون