کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-17 ساعت 12:08)vmware نوشته:  دوستان عزیز و گرامی مهاجرسرایی به رسم ادای دین به این فروم، هرکس در بدو ورود نیاز به کمک داشت برای من پیام بزاره تا در حد و توانم کمک کنم. دوستانی که از پورت ورودی سانفرانسیسکو هستند بی شک کمک بیشتری از من برمیاد بعلت محل اقامت خودم در محله Bay area.
ممنون دوست عزیز .
من دو هفته پیش از طریق فرودگاه سانفرانسیسکو وارد شدم .
سوالات زیادی به شخصه دارم که مزاحمت میشم .

اولین سوال اینه کجا میشه ماشین ارزون پیدا کرد . ایا دیلرشیپ منصف سراغ داری ؟

تشکر کنندگان: هادی هادی
(2016-07-17 ساعت 12:08)vmware نوشته:  دوستان عزیز و گرامی مهاجرسرایی به رسم ادای دین به این فروم، هرکس در بدو ورود نیاز به کمک داشت برای من پیام بزاره تا در حد و توانم کمک کنم. دوستانی که از پورت ورودی سانفرانسیسکو هستند بی شک کمک بیشتری از من برمیاد بعلت محل اقامت خودم در محله Bay area.
درود دوست عزیز کیس نامبر شما چند بوذ تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا و مدت کلیر شدنتون رو میفرمایید ممنون...
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان:
(2016-07-17 ساعت 12:10)trad3r نوشته:  
ممنون دوست عزیز .
من دو هفته پیش از طریق فرودگاه سانفرانسیسکو وارد شدم .
سوالات زیادی به شخصه دارم که مزاحمت میشم .

اولین سوال اینه کجا میشه ماشین ارزون پیدا کرد . ایا دیلرشیپ منصف سراغ داری ؟

خوش اومدین دوست عزیز.
در کل ماشین ارزون رو بهتره از کریجز لیست پیدا کنی منظورم ماشین های زیر قیمت 5000 دلار هست. دنبال دیلر شیپ منصف هم نباش که گشتیم نبود نگرد نیست بازار خودرو تو امریکا بدتر از ایران نباشه بهتر نیست یعنی خودروی 2 هزارتایی رو از اکشن میخرند دیتیل میکنند میفروشند 5 هزار تا. بهترین راه استفاده از تجربه کسانی هست که چند بار ماشین دست دو خریدند و فروختند. بی شک خودت میتونی گزینه های بهتری تو این رنج پیدا کنی تا دیلر.
من هرکاری از دستم بربیاد در خدمت هستم تلفنم رو برات پیام میکنم تماس بگیر.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان:
(2016-07-17 ساعت 12:27)هادی هادی نوشته:  
درود دوست عزیز کیس نامبر شما چند بوذ تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا و مدت کلیر شدنتون رو میفرمایید ممنون...

راستش دقیق خاطرم نیست ولی اگه به امضا توجه کنی سال 2013 با کیس نامبر حدود 5400 اگر اشتباه نکنم. تاریخ مصاحبه اپریل بود اگست هم کلیر شدم و ویزا. اکتبر همون 2013 هم اینجا بودم.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: هادی هادی ، matin86 ، samane1363
دوستان ارمنستانی چه خبر؟؟؟از ارمنستان چند نفر بالای 5 ماهه منتظرن؟؟؟کسی امار اگه داره بزاره
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: diakoal ، matin86
اقایون و خانوما من امروز تو سایب ceac ابدیب داشتم ولی تو سایت سفارت فقط همون ابدیتی هستش که فردای مصاحبه داشتم نظرتونو میشه بیان کنید ایا ابدیت ceac مهمتر از ابدیته سفارته یا اونم تغییر میکنه
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان: matin86
(2016-07-17 ساعت 12:54)tyrex نوشته:  دوستان ارمنستانی چه خبر؟؟؟از ارمنستان چند نفر بالای 5 ماهه منتظرن؟؟؟کسی امار اگه داره بزاره
دوست عزیز مگه از اخبار خبر نداری بعد از ترکیه امروز ایروان هم ریخت بهم ....ابوظبی مواظب خودت باش.....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-07-17 ساعت 14:14)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-17 ساعت 12:54)tyrex نوشته:  دوستان ارمنستانی چه خبر؟؟؟از ارمنستان چند نفر بالای 5 ماهه منتظرن؟؟؟کسی امار اگه داره بزاره
دوست عزیز مگه از اخبار خبر نداری بعد از ترکیه امروز ایروان هم ریخت بهم ....ابوظبی مواظب خودت باش.....

همین الان برادر یکی از بچه ها که ارمنستان زندگی میکنه گفت همه چی امن و امان هست.شایعه سازی نکنید .همه چی روال عادیش را داره.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: matin86 ، SAEED TEHRANI ، مل مل
دوستان سلام
من تاریخ مصاحبه ام 2 می تو آمکارا بوده کیس 20163800 الان حدودا 2 ماه و نیم گذشته به نظرتون با توجه به اینک آفیسر گفت 2 تا 3 ماه یگه ایمیل بزنم و اگر آره به کجا بزم به سفارت آنکارا یا کی سی سی؟
ممنونم کلا کسی از می تو آنکارا تا حاالا کلیر شده؟
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می‎ - آنکارا
وضعیت  ‎AP‎
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها  
سیس  9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
تشکر کنندگان:
اقا این سیستم پست جدیده برای همه اجباریه ؟ قضیه چیه؟
تشکر کنندگان:
(2016-07-16 ساعت 23:55)سعید... نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 18:03)koool نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 02:14)سعید... نوشته:  درود بر شما سعید آقا
میشه لطف کنی و آمار تعداد انتظاری ها ی مربوط به اکتبر و نوابر  تا مارچ رو دوباره اعلام کنی ؟  و اینکه بگید این آمار مربوط به لیست شماست یا بطور کلی هست ( یعنی نهاییه) ؟/
سپاس

درود بر شما دوست گرامی
امار من از فایل سیمون هست و شاید در حد یکی دوتا کیس توی امار نباشه که اونم تقصیر سیمونه  Cool . تا الان امار کیس های AP خورده ابوظبی
اکتبر ۶ کیس
نوامبر ۵ کیس
دسامبر ۴ کیس
ژانویه ۳۰ کیس
فوریه ۳۲ کیس
مارچ ۳۶ کیس
ولی مطمئنم توی این هفته کلیری زیاد داریم. چون ۱۴ جولای چندین کیس اپدیت داشتن از جمله خود من... ایشالا زودتر همه کلیر شن. همه دعا کنین وضعیت انکارا به حالت عادی برگرده تا بچه های انکارا هم کلیر شن...
دوست عزیزم
ممکنه خواهش کنم لینک این آمار رو بزارین؟
ممنونم
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-07-17 ساعت 14:36)pkafshdoozak نوشته:  دوستان سلام
من تاریخ مصاحبه ام 2 می تو آمکارا بوده کیس 20163800 الان حدودا 2 ماه و نیم گذشته به نظرتون با توجه به اینک آفیسر گفت 2 تا 3 ماه یگه ایمیل بزنم و اگر آره به کجا بزم به سفارت آنکارا یا کی سی سی؟
ممنونم کلا کسی از می تو آنکارا تا حاالا کلیر شده؟

سلام این کارو نکن چون ماه می دارن ابدیت میکنن
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان: smpf
(2016-07-17 ساعت 14:55)mohajerUsa نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 23:55)سعید... نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 18:03)koool نوشته:  درود بر شما دوست گرامی
امار من از فایل سیمون هست و شاید در حد یکی دوتا کیس توی امار نباشه که اونم تقصیر سیمونه  Cool . تا الان امار کیس های AP خورده ابوظبی
اکتبر ۶ کیس
نوامبر ۵ کیس
دسامبر ۴ کیس
ژانویه ۳۰ کیس
فوریه ۳۲ کیس
مارچ ۳۶ کیس
ولی مطمئنم توی این هفته کلیری زیاد داریم. چون ۱۴ جولای چندین کیس اپدیت داشتن از جمله خود من... ایشالا زودتر همه کلیر شن. همه دعا کنین وضعیت انکارا به حالت عادی برگرده تا بچه های انکارا هم کلیر شن...
دوست عزیزم
ممکنه خواهش کنم لینک این آمار رو بزارین؟
ممنونم
دوست من. این امار رو خودم در اوردم از فایل سیمون. فایل سیمون هم تا مارچ بیشتر امار نداد.ادرس سایت سیمون هم چون چهار ماهه سر نزدم یادم رفته ولی توی صفحه های قبل اگه بگردید هست.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
(2016-07-17 ساعت 08:33)Hamed_402 نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 13:02)panizrm نوشته:  
(2016-07-15 ساعت 11:37)daniyal1351 نوشته:  با عرض سلام و تشکر فراوان از اطلاعات بسیار خوب وجامع شما
تو یکی از تایپیک های بالایی نوشته بودم به سفارت مشکوکم که کلیری دوستان اومده وسفارت اونهارو نگه داشته با اتفاقی که برای شما افتاده این موض

دوست عزیز من متوجه مطلب شما نشدم یعنی الان ما که نه ماهه منتظریم ممکنه کلیر شده باشیم ولی سفارت خبر نداده ؟  حالا باید چیکار کرد ؟ من بارها ایمیل دادم

سلام دوست عزیز ظبق گفته خانم آفیسر ما هر دو چهار ماه پیش کلیر شدیم وا ین اشتباه از ظرف خود آنها بوده وگرنه از محالات بود به ما ویزا بدن .وقتی که ر

سلام
نامه کلیر تو کدوم سایت میاد ؟ (همون dvlottery )
آقا اصلا من این قسمت آخر AP نفهمیدم باید چیکار کنم ؟
یجا باید register کنم اول منتظر بشم تا کیس اعلام بشه
بعد نامه میاد ؟
ی مختصر توضیح میدین
ممنون
[/quote]

abudhabiivo.net
ceac.state.gov
دوست گرامی از این دو آدرس میتونید شرایط کیستونو پیگیری کنید
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
(2016-07-16 ساعت 22:03)tyrex نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 18:49)saraza نوشته:  
(2016-07-16 ساعت 18:33)pampam37 نوشته:  سلام ممنون ميشم دوستان بگن به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم براي اعتراض كلير نشدن

سلام .فقط از راه contact us میشه بهشون پیام داد و ایمیل مستقیم از طریق یاهو را زیاد جواب نمیدن

سلام .
شما ابوظبث بودین؟
ممنون دوست عزيز بابت پاسختون،اما contact us در سايت سفارت؟؟؟؟چون من فكر ميكردم دست kccهست و از اختيار سفارت خارج هست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان