موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
یک سوال فوری دارم: بد از کلیر شدن، برای دادن پاسپورت و مدارک به سفارت ارمنستان باید مستقیم بریم جلو در سفارت تحویل بدیم یا باید به شرکت پستی که انتخاب و رجیستر کردیم تحویل بدیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان ....اوایل ماه مارس سفارت ابوظبی مصاحبه داشتم و ای پی خوردم و تا الان هیچ آپدیتی تو سایت سفارت نیومده....بعد از چند بار ایمیل زدن به سفارت فقط تو سیس آپ شدم.....آیا کسی شرایط مشابه داشته؟....به امید کلیرشدن همه....ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-26 ساعت 18:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-26 ساعت 18:27 توسط samira2016.)
يك كيس دو نفره ، مصاحبه ١٦ فوريه ، ابوظبي امروز كليير شد
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال
از وقتی که کیس or میشه تا زمانی ک توی سایت قرار بدن چقدر طول میکشه ؟
همسر م رو 25 ام or شده اما هنوز توی سایت نیست
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-26 ساعت 22:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-26 ساعت 22:06 توسط hes94.)
دوستان من مادرم امروز آپدیت دوخطی شد ولی پدر و خواهرم همچنان همون قبلی هستن، به نظرتون اونا هم در روزهای آتی آپدیت میشن؟
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-26 ساعت 22:06)hes94 نوشته: دوستان من مادرم امروز آپدیت دوخطی شد ولی پدر و خواهرم همچنان همون قبلی هستن، به نظرتون اونا هم در روزهای آتی آپدیت میشن؟
فقط كيس اصلي مهمه ، مبارك باشه
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-26 ساعت 22:44)ستوده نوشته: (2016-07-26 ساعت 15:17)samane1363 نوشته: سلام به دوستان عزیز ۲۰۱۶
تبریک صمیمانه به تمام عزیزان کلیر شده و ویزا گرفته و آرزوی صبوری برای تمام دوستان منتظر (که حال روزهای انتظار شما عزیزان رو به خوبی درک میکنم) تنها کاری که از دستم برمیاد انرژی مثبت و دعای خیر برای شما دوستان منتظره امیدوارم تو روزهای باقیمونده که اصلن هم کم نیست, موجی از کلیری ها رو از هر سه سفارت داشته باشیم و اینجا هورا بارون بشه
و یه توصیه اونم اینکه اگه تخصص دارید و زبانتون خوب نیست, الان فقط و فقط زبان بخونید و گوش کنید که از هرچیزی واجب تره
دوست عزیز
الطاف و عواطف شما قابل تقدیر و تحسین است
. . . امّا
هر روز که میگذره استرس ناشی از اوضاغ سفارتها در کلیر کردن مصاحبه شده ها بیشتر و بیشتر میشه
. . . و دیگه هیچ حس و انگیزه ای برای تقویت زبان نیست
درود دوست گرامی
قبول دارم که خیلی سخته، ولی این سختی در مقابل سختی که بعد از قبولی هنگام ورود به یک مملکت غریب و گشتن دنبال خونه و ماشین و کار و سر و کله زدن با فرهنگ جدید و تحمل نگاه مشکوک اونها موقع شنیدن لهجهی عجیب ما هست هیچه! به جای زانوی غم بغل کردن باید اموری رو که باید قبل از رفتن انجام بدید رو فهرست کنید و شروع به انجام دادنشون کنید، هم سرتون گرم میشه هم از این حالت بیرون میایید. حواستون به قانون جذب هم باشه اگه همش مثل گلام تو گالیور نا امید باشید و هی عدم قبولی رو طلب کنید، آخرش همون هم نصیبتون میشه!
پس مثبت باشید و تصور بهترین سرنوشت و آیندهی ممکن رو برای خودتون و خانوادهتون داشته باشید و مرتب به اون فکر کنید. مهم اینه که هر چی که خیر ماست برامون رخ بده، چه موندن باشه و چه رفتن.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-26 ساعت 22:44)ستوده نوشته: (2016-07-26 ساعت 15:17)samane1363 نوشته: سلام به دوستان عزیز ۲۰۱۶
تبریک صمیمانه به تمام عزیزان کلیر شده و ویزا گرفته و آرزوی صبوری برای تمام دوستان منتظر (که حال روزهای انتظار شما عزیزان رو به خوبی درک میکنم) تنها کاری که از دستم برمیاد انرژی مثبت و دعای خیر برای شما دوستان منتظره امیدوارم تو روزهای باقیمونده که اصلن هم کم نیست, موجی از کلیری ها رو از هر سه سفارت داشته باشیم و اینجا هورا بارون بشه
و یه توصیه اونم اینکه اگه تخصص دارید و زبانتون خوب نیست, الان فقط و فقط زبان بخونید و گوش کنید که از هرچیزی واجب تره
دوست عزیز
الطاف و عواطف شما قابل تقدیر و تحسین است
. . . امّا
هر روز که میگذره استرس ناشی از اوضاغ سفارتها در کلیر کردن مصاحبه شده ها بیشتر و بیشتر میشه
. . . و دیگه هیچ حس و انگیزه ای برای تقویت زبان نیست
من حال این روزهاتون رو خوب درک میکنم چون دقیقا تا ۳۰ سپتامبر, خودم و همسرم در ابتدای زندگی مشترکمون, درگیرش بودیم
ولی اطمینان دارم اگه خدا بخواد, حتما درست میشه حتی لحظات انتهایی پروسه ... بقول دوستمون, این استرس, در مقابل تلاشهایی که بعدا در محیط جدید باید انجام بدین هیچه ...
حتما خودتون خیلی بهتراز من میدونین که از یاد گرفتن زبان هیچ ضرری نمیکنین, پس بهتره امیدداشته باشید و پر انرژی مثبت به خدا توکل کنید و زبان بخونید که بعداز گرفتن ویزا, تو محیط جدید, بی نهایت به کارتون میاد , ... موفق باشید
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من والدینم ۱۹ اپریل مصاحبه داشتند. دو سفرتوریستی پیاپی در سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ به امریکا هم داشته اند ولی نه تنها کلیرنس داشتند بلکه بعد ۱۱۰ روز هنوز کلیر هم نشدند! کلن اینا کارشون حساب کتاب نداره. مصاحبه ابوظبی بوده. انشاالله همگی کلیر می شین به زودی.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کیس 3489 ارمنستان قبلا هم شمارشون تو سایت اعلام شده بود که کلیر شدند، حالا چرا دوباره اعلام کردند و فقط سه روز مهلت دادند نمی دانم!!!احتمالا چون قبلا شمارشون اعلام شده بوده سه روز مهلت دادند وگرنه مطمئن باشید که سه روز وقت نمیدن و اینو هم بگم تاریخی که در سایت اعلام میشه تاریخ اعتبار پروسه اداری یعنی چناچه بعد از این تاریخ مراجعه کنید باید دوباره پروسه اداری طی شه
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پدر و مادر من 26 ژانویه ایروان مصاحبه داشتن امروز صبح توی سیس آپدیت شدن و دو خطی شدن