کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
وکیلم ایمیل زد. جواب ایمیل رو برای من فرستاد. دیدم از قسمت contact us سایت سفارت ارسال کرده.
تشکر کنندگان:
(2016-07-26 ساعت 12:34)Daris73 نوشته:  وکیلم ایمیل زد. جواب ایمیل رو برای من فرستاد. دیدم از قسمت contact us سایت سفارت ارسال کرده.
این جواب را سفارت فرستاده:
We cannot estimate how long the processes may take.  Unfortunately, our office does not have any discretion over the administrative process.  They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress.  Multiple agencies are involved in the administrative process and they work independently from each other.  We have no control over this process.  Please be assured that as soon as the processing is completed, we will inform your parents by email with further instructions.  You may also check the status from our website: http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
تشکر کنندگان: مل مل ، sosol ، سفید برفی
(2016-07-26 ساعت 11:17)Hamed_402 نوشته:  سلام
دوستان من بچه ها رو میبینم بعد 190 روز هنوز کلیر نشدن
کلا ناامید میشم بعد حدود 50 روز مصاحبه!

ناامید نشید دوست من
ظاهراً امسال ربطی به تعداد روزهای گذشته از مصاحبه نداره
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان:
(2016-07-26 ساعت 12:21)behzad mg نوشته:  دوستان قرار شد از اولین روز هفته با انرژی شروع کنیم و تا آخر با خبر کلیری دوستان هووووورااااا بکشیم ، خداروشکر دیروز چندتا از دوستان خبر کلیریشونو اعلام کردن ، پس انرژی مثبت و دعا برای خودمون و همدیگه فراموش نشه لطفا ??+??+??+??+

سلام
چند نفر کلیر شدند؟
و از کدام سفارت ؟
( من فقط ، دیروز ،یک نفر رو از سفارت ارمنستان دیدم ( شماره 3489)که خوشبختانه کلیر شد
ولی به اون هم فقط 3 روز فرصت دادند که بره و مدیکالش رو تمدید کنه و ویزا رو بگیره)( که البته کار سختیه)
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-07-26 ساعت 11:17)Hamed_402 نوشته:  سلام
دوستان من بچه ها رو میبینم بعد 190 روز هنوز کلیر نشدن
کلا ناامید میشم بعد حدود 50 روز مصاحبه!

ناامیدی نداره! اتفاقن به نفع شماست، چون وقتی هر دو تون - به یاری حق - کلیر بشید اون بنده خدا حداکثر ۱۴۰ روز بیشتر از شما تو برزخ بوده. Wink

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: مل مل ، chakavakl
(2016-06-15 ساعت 11:50)سفید برفی نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:29)سفید برفی نوشته:  سلام و درود به همه منتظران  لاتاری
من خیلی نگرانم مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و کیس اصلی همسرم 14 تا اپدیت داشته  . ایا کسی هست که 14 بار اپدیت شده
مارچ 2.7.31. .... اپریل 21...... می 6.13.20.26. ..... جون.2.6.8.9.13

سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت

(2016-07-26 ساعت 12:43)Daris73 نوشته:  
(2016-07-26 ساعت 12:34)Daris73 نوشته:  وکیلم ایمیل زد.  جواب ایمیل رو برای من فرستاد.  دیدم از قسمت contact us سایت سفارت ارسال کرده.
We cannot estimate how long the processes may take.  Unfortunately, our office does not have any discretion over the administrative process.  They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress.  Multiple agencies are involved in the administrative process and they work independently from each other.  We have no control over this process.  Please be assured that as soon as the processing is completed, we will inform your parents by email with further instructions.  You may also check the status from our website: http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

سلام
بعد از سی و چهار بار اپدیت الکی سفارت و پنج بار اپدیت سیس الان نگاه کردم بیست و شش جولای به وقت ساعت انکا..... در سایت سفارت اپدیت شدیم. جالب که سی دو تا از اپدیت ها به وقت ساعت امر..... بوده و دو تا از انها به وقت ساعت انکا..... بوده. همچنان منتظر
تشکر کنندگان: مل مل
سلام به دوستان عزیز ۲۰۱۶
تبریک صمیمانه به تمام عزیزان کلیر شده و ویزا گرفته و آرزوی صبوری برای تمام دوستان منتظر (که حال روزهای انتظار شما عزیزان رو به خوبی درک میکنم) تنها کاری که از دستم برمیاد انرژی مثبت و دعای خیر برای شما دوستان منتظره امیدوارم تو روزهای باقیمونده که اصلن هم کم نیست, موجی از کلیری ها رو از هر سه سفارت داشته باشیم و اینجا هورا بارون بشه
و یه توصیه اونم اینکه اگه تخصص دارید و زبانتون خوب نیست, الان فقط و فقط زبان بخونید و گوش کنید که از هرچیزی واجب تره
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: rezaahvaz ، مل مل ، ahfpca ، tamana2016
(2016-07-26 ساعت 15:07)سفید برفی نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت

(2016-07-26 ساعت 12:43)Daris73 نوشته:  
(2016-07-26 ساعت 12:34)Daris73 نوشته:  وکیلم ایمیل زد.  جواب ایمیل رو برای من فرستاد.  دیدم از قسمت contact us سایت سفارت ارسال کرده.

سلام
بعد از  سی و چهار بار اپدیت الکی سفارت و پنج بار اپدیت سیس الان نگاه کردم بیست و شش  جولای به وقت  ساعت انکا..... در سایت سفارت اپدیت شدیم. جالب که سی دو تا از اپدیت ها به وقت ساعت امر..... بوده و دو تا از انها به وقت ساعت انکا..... بوده. همچنان منتظر

به سلامتی پس همین روزا کلیر میشید
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز, من پیگیر کار یکی از دوستانم هستم که برنده لاتاری ۲۰۱۶ ست و الان تو دوره کلیرنس بسر میبره
متاسفانه سایت ابوظبی کیس نامبرش رو نمیشناسه بااینکه چندین بار ایمیل زدیم از طریق contact us ولی هیچ پاسخی دریافت نکردیم
و از روز 23 may که مصاحبه ش بوده تا الان هیچ اپی بجز ۲۳ می نخورده,
دوستانی که سایت کیس نامبرشون رو نمیشناخت, از چه طریقی اقدام کردند؟راهی بجز ایمیل وجود داره عایا؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان:
(2016-07-26 ساعت 13:39)hamidzxc نوشته:  
(2016-07-26 ساعت 12:21)behzad mg نوشته:  دوستان قرار شد از اولین روز هفته با انرژی شروع کنیم و تا آخر با خبر کلیری دوستان هووووورااااا بکشیم ، خداروشکر دیروز چندتا از دوستان خبر کلیریشونو اعلام کردن ، پس انرژی مثبت و دعا برای خودمون و همدیگه فراموش نشه لطفا ??+??+??+??+

سلام
چند نفر کلیر شدند؟
و از کدام سفارت ؟
( من فقط ، دیروز ،یک نفر رو از سفارت ارمنستان دیدم ( شماره 3489)که خوشبختانه کلیر شد
ولی به اون هم فقط 3 روز فرصت دادند که بره و مدیکالش رو تمدید کنه و ویزا رو بگیره)( که البته کار سختیه)

سلام ، سه تا کیس از ابوظبی or شدن دیروز
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: hamidzxc ، مل مل
(2016-07-26 ساعت 15:30)behzad mg نوشته:  
(2016-07-26 ساعت 13:39)hamidzxc نوشته:  

سلام
چند نفر کلیر شدند؟
و از کدام سفارت ؟

سلام ، سه تا کیس از ابوظبی or شدن دیروز

با سلام
آنها OR شدند یا کلیر ؟
شماره هاشونو میدونید ؟
تشکر کنندگان:
کسی میدونه چرا ارمنستان به کیس 3489 سه روز بیشتر فرصت نداده؟ اگه ما رو هم اینطوری کلیر کنند برای رفتن مشکل پیدا میکنیم. یادم هست که آفیسر میگفت هفته ای یکبار سایت رو چک کن اینطوری هر روز باید چک کنی
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:
(2016-07-26 ساعت 15:41)ali3810 نوشته:  کسی میدونه چرا ارمنستان به کیس 3489 سه روز بیشتر فرصت نداده؟ اگه ما رو هم اینطوری کلیر کنند برای رفتن مشکل پیدا میکنیم. یادم هست که آفیسر میگفت هفته ای یکبار سایت رو چک کن اینطوری هر روز باید چک کنی

با سلام
معنی و مفهوم عمل آنها اینه که نمیخواهند ویزای لاتاری بدند ( اونها طی دیروز و امروز 16 ویزای غیر لاتاری دادند . آیا نمیتونستند ویزای لاتاری هم بدند؟)
وبه نظر من ، اونها فقط یجورایی با این کار ، رفع تکلیف کردند و میخواهند بگویند که ما ویزا دادیم
شما نیامدید بگیرید
در اونجا هم علامت زدند که باید مدیکالت رو تمدید کنید
( به نظر من خیلی سخته که ایشون ظرف 3 روز بروند و تمدید مدیکال کنند و ویزا بگیرند
باید خیلی بجنبند)
احتمالا این سرنوشت بقیه افراد نظیر من و شما هم هست
البته تاریخ 6 ماه مدیکال من ، همین حالا هم تموم شده است
تشکر کنندگان:
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:29)سفید برفی نوشته:  سلام و درود به همه منتظران  لاتاری
من خیلی نگرانم مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و کیس اصلی همسرم 14 تا اپدیت داشته  . ایا کسی هست که 14 بار اپدیت شده
مارچ 2.7.31. .... اپریل 21...... می 6.13.20.26. ..... جون.2.6.8.9.13

سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت

(2016-07-26 ساعت 15:55)hamidzxc نوشته:  
(2016-07-26 ساعت 15:41)ali3810 نوشته:  کسی میدونه چرا ارمنستان به کیس 3489 سه روز بیشتر فرصت نداده؟ اگه ما رو هم اینطوری کلیر کنند برای رفتن مشکل پیدا میکنیم. یادم هست که آفیسر میگفت هفته ای یکبار سایت رو چک کن اینطوری هر روز باید چک کنی

با سلام
معنی و مفهوم عمل آنها اینه که نمیخواهند ویزای لاتاری بدند ( اونها طی دیروز و امروز 16 ویزای غیر لاتاری دادند . آیا نمیتونستند ویزای لاتاری هم بدند؟)
وبه نظر من ، اونها فقط یجورایی  با این کار ، رفع تکلیف کردند و میخواهند بگویند که ما ویزا دادیم
شما نیامدید بگیرید
در اونجا هم علامت زدند که باید مدیکالت رو تمدید کنید
( به نظر من خیلی سخته که ایشون ظرف 3 روز بروند و تمدید مدیکال کنند و ویزا بگیرند
باید خیلی بجنبند)
احتمالا این سرنوشت بقیه افراد نظیر من و شما هم هست
البته تاریخ 6 ماه مدیکال من ، همین حالا هم تموم شده است
خیلی بی انصافیه . اگه برای هر ماه انتظار کیس ها یک روز هم در نظر گرفته باشند باید 6 روز فرصت می دادند
تشکر کنندگان: hamidzxc

سلام دوست عزیز.
به نظرتون وکیل میتونه کاری انجام بده؟؟
الان وکیل شما تونسته کاری بکنه؟
شرایط کیستون چیه؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان