کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
بله حق با شما است به هر حال آدم با امید زنده است و اینکه این ما هستیم که آیندمونو مینویسیم را قبول دارم بنده هم چون قصد رفتن دارم دور آمریکا رو خط میکشم و تمرکزمو میزارم روی ویزای دانشجویی کانادا یه جورایی بعد از این قضایا احساس میکنم شرکت در لاتاری و طی پروسه طولانی اون وقت تلف کردنه (نظر شخصی منه البته) واین انرژی رو گذاشته بودم الان کانادا بودم خخخخخ به هر حال امید وارم سال دیگه از کانادا براتون پست بزارم Tongue هر روز این صفحه رو چک میکنم و از اینکه ببینم همه شما کلیرنس میشین خوشحال میشم با آرزوی موفقیت همتون XXX
[/quote]

منم قبل از قبولی در لاتاری داشتم کارهای مربوط به ویزای آلمان رو انجام می دادم و گول لاتاری رو خوردم و با کلی خرج و خسارت و اتلاف وقت بی خیال آلمان شدم والا الان آلمان بودم نه منتظر ویزای آمریکا . تا اونجا که می دونم اگه به کشورهای اروپایی مهاجرت کنیم تازه بهتر می تونیم زندگی و کار کنیم و با تخصصی که داریم حداقل شخصیتمون خرد نمیشه . لاتاری از اول تا آخرش تحقیره . تازه اگرم ویزا بگیریم به غیر شغل عملگی فکر نگنم بشه کاری اونجا کرد و خیلیا هم که تن به کارای سطح پایین نمیدن بیکارن و دارن از جیب می خورن این یه واقعیته قصد توهین به کسی رو ندارم تو بهترین شرایطش مگه اینکه کلی پول بری تا بتونی فست فود بزنی و پیتزا بدی دست آمریکاییا . الان هر کسی رو که می شناسم در اروپا بهترین موقعیت شغلی که تخصص خودشه و بابتش درس خونده داره با شخصیت و احترام اونجا کار و زندگی می کنه . کاش منم گول لاتاری رو نمی خوردم و این خرجی که کردم رو واسه رفتن به آلمان می کردم ولی حیف که دیر فهمیدم . Sad Sad Sad
تشکر کنندگان:
(2016-07-25 ساعت 14:29)daniyal1351 نوشته:  منم قبل از قبولی در لاتاری داشتم کارهای مربوط به ویزای آلمان رو انجام می دادم و گول لاتاری رو خوردم و با کلی خرج و خسارت و اتلاف وقت بی خیال آلمان شدم والا الان آلمان بودم نه منتظر ویزای آمریکا . تا اونجا که می دونم اگه به کشورهای اروپایی مهاجرت کنیم تازه بهتر می تونیم زندگی و کار کنیم و با تخصصی که داریم حداقل شخصیتمون خرد نمیشه . لاتاری از اول تا آخرش تحقیره . تازه اگرم ویزا بگیریم به غیر شغل عملگی فکر نگنم بشه کاری اونجا کرد و خیلیا هم که تن به کارای سطح پایین نمیدن بیکارن و دارن از جیب می خورن این یه واقعیته قصد توهین به کسی رو ندارم تو بهترین شرایطش مگه اینکه کلی پول بری تا بتونی فست فود بزنی و پیتزا بدی دست آمریکاییا . الان هر کسی رو که می شناسم در اروپا بهترین موقعیت شغلی که تخصص خودشه و بابتش درس خونده داره با شخصیت و احترام اونجا کار و زندگی می کنه . کاش منم گول لاتاری رو نمی خوردم و این خرجی که کردم رو واسه رفتن به آلمان می کردم ولی حیف که دیر فهمیدم . Sad  Sad  Sad

دوست من کمی از حرفایی ک میزنی درسته اما نه همش
این ک باید عملگی کرد درست نیست
آدم خودش تصمیم میگیره چه کار کنه
من دیدم آدمایی روکه اومدن و دست از پا درازتر برگشتن
خیلیا رو هم میبینم ک بهترین زندگی رو برای خودشون درست کردن
بعضا به کم قانعن و شاید بعضی ها کسی نیست راهو نشونشون بده و میبینن یه عده ی زیادی کارای سطح پایین انجام میدن
اونا هم میگن خوب همینه دیگه پس ما هم انجام بدیم
قول میدم اگه آدم مقاومی باشید، ایشالا وقتی اومدید میبینید ک به هر چیزی ک میخواید میرسید
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: daniyal1351 ، ahfpca ، SAEED TEHRANI ، smpf ، sahar2016 ، مل مل ، samane1363
(2016-07-25 ساعت 13:46)behzad mg نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 12:36)hes94 نوشته:  به نظرم امسال روال لاتارى از سال هاى پيش منطقى تره، اينكه همه كارنت شدند و همه به مصاحبه رفتند و آخرين نفراتى كه مصاحبه شدند سه ماه وقت دارند. براى كيس نامبر زير ٤٠٠٠ خب مشخصه كه با توجه به آمار سالهاى قبل اين روال خوبي نيست ولى به نظر من يه فرصت منطقى به همه داده ميشه كه پروندشون بررسي بشه و صرفا برنده ها بخاطر كيس نامبر بالا مدت زمان كم نميارن( با وجودى كه هزينه اى كه همه برنده ها با هر كيس نامبرى كردن و اين هزينه ها يكسان بوده)
در كل انگار به همه فرصت برابرى ميدن( اگر سرى به آمار سالهاى پيش بزنيد متوجه ميشيد) ، البته اين نظر منه و بايد از تحليل هاى بعد از اتمام پروسه لاتارى فهميد چقدر صحت داره

دوست عزیز دقیقا من هم موافق نظر شما هستم ، اگه روال لاتاری امسال رو بررسی کنیم از زمان اعلام برنده ها تا کارنت شدنها به نسبت سالهای گذشته عملکرد منطقی تری رو شاهد بودیم به گونه ای که همگی کیسها شانس کارنت شدن و بررسی پروندشونو داشتن ، امیدوارم با پایان مصاحبه ها در دو ماه باقیمانده تمرکزشونو بزارن بر روی کلیری و صدور ویزا
انشاالله

منم موافقم
در کارنت شدن کیسها بهتر عمل کردند اما در روند بررسی پرونده های AP خورده بسیار ضعیف عمل میکنند
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: smpf
(2016-07-25 ساعت 14:43)eliati نوشته:  منم موافقم
در کارنت شدن کیسها بهتر عمل کردند اما در روند بررسی پرونده های AP  خورده بسیار ضعیف عمل میکنند

اینا انگار امسال کل تلاششون روی کیسهای یکضربه
برا همین همه رو کارنت کردن و سعی دارن یکضربا رو سریع بدن و دردسر کمتری برای کلیر داشته باشن،با این
داستانا ک داره پیش میار روز ب روز
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
سفرنامه
تشکر کنندگان:
ارمنستان کیس 2016AS3489 رو کلیر کرد

سفرنامه
تشکر کنندگان: hamidzxc ، مل مل
(2016-07-25 ساعت 16:47)chakavakl نوشته:  ارمنستان کیس 2016AS3489 رو کلیر کرد

اینا چرا اینجورین؟ زده کلیرنس طرف تا ۲۸ جولای اعتبار داره، بیچاره چطوری خودشو برسونه ۳ روزه ارمنستان؟!

از تاریخ اعتبار کلیرنس میشه حدس زد که ۲-۳ ماه پیش انجام شده ولی رو دست اینا مونده بوده تا الان؟!
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-07-25 ساعت 17:08)TiredAdmin نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 16:47)chakavakl نوشته:  ارمنستان کیس 2016AS3489 رو کلیر کرد

اینا چرا اینجورین؟ زده کلیرنس طرف تا ۲۸ جولای اعتبار داره، بیچاره چطوری خودشو برسونه ۳ روزه ارمنستان؟!

از تاریخ اعتبار کلیرنس میشه حدس زد که ۲-۳ ماه پیش انجام شده ولی رو دست اینا مونده بوده تا الان؟!

دقیقا منم داشتم همینو میدیدم
احتمالا یه چیزی هست
شاید طرف ارمنستانه و نقص مدرک داشته

سفرنامه
تشکر کنندگان: samira2016
(2016-07-25 ساعت 14:21)chakavakl نوشته:  دوستان کیس همسرم و من آپدیت شد و تبدیل به OR شد

مبارکه ، با آرزوی موفقیت در ادامه مسیر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: chakavakl ، SAEED TEHRANI ، smpf ، alborz3718
(2016-07-25 ساعت 14:09)khodamtanha نوشته:  اخه مرده شوره مملکت خودمونو ببریم که هیچ چیزه امید وار کننده نداره دوستان مجردی که تو سپاه خدمت کردن فکر کنم باید قید کلیری زد و به فکر زندگی ننگین تو ایران بایشید
ربطي به سپاه نداره كه الان كلي ادم منتظره ، مجرد، معاف ، بيكار، كار خصوصي، كيساي خانوادگي ، خانم ، اقا، حساس غير حساس??
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: ahfpca
واقعا سکوت وحشتناکی در تاپیک کلیرنس حاکم شده.ماه جولای این هفته تموم میشه و هنوز هم بعد 7 ماه نمیخان کلیر کنن.فکر کنم اغلب امیدشون را از دست دادن.
دلگیر شده شرایط . فقط ی معجزه میتونه اوضاع را عوض کنه.خدایا فقط به امید خودت .
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، masiharezoo ، مل مل ، amirak7
(2016-07-24 ساعت 14:00)golia نوشته:  با توجه به کارنت شدن همه کیسهای نپالی در ماه آگوست ،این موضوع چه تاثیری بر روی ما داره .منظورم اینه که ممکنه با مشکل کمبود ویزا تو این 2ماه بخاطر خوردن حقمون توسط برادران نپالی برخورد کنیم یا نه ؟؟

سلام . ربطی نداره. هر کشوری یه سهمیه جداگانه داره ولی از یک لحاظ تاثیر منفی داره اونم اینکه وقتشون رو صرف نپالیا کردند
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من بچه ها رو میبینم بعد 190 روز هنوز کلیر نشدن
کلا ناامید میشم بعد حدود 50 روز مصاحبه!

***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان:
(2016-07-25 ساعت 11:03)سفید برفی نوشته:  سلام دوستان
144 روز از مصاحبه ما در انکارا گذشته
من دیروز به سفارت ایمیل زدم
ایا کسی هست که مارچ در انکارا مصاحبه رفته باشه و کلیر شده باشه
با ارزوی موفقیت. .
سلام، 9 مارچ در آنکارا مصاحبه بودم و 3 روز بعد اپدیت داشتم. اپدیت بعدی هم 2 هفته قبل به واسطه ایمیلی که فرستادم بود.
تشکر کنندگان: سفید برفی
دوستان قرار شد از اولین روز هفته با انرژی شروع کنیم و تا آخر با خبر کلیری دوستان هووووورااااا بکشیم ، خداروشکر دیروز چندتا از دوستان خبر کلیریشونو اعلام کردن ، پس انرژی مثبت و دعا برای خودمون و همدیگه فراموش نشه لطفا ??+??+??+??+
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: مل مل ، amirak7 ، hamidzxc ، ahfpca ، tyrex
(2016-06-15 ساعت 11:50)سفید برفی نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:29)سفید برفی نوشته:  سلام و درود به همه منتظران  لاتاری
من خیلی نگرانم مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و کیس اصلی همسرم 14 تا اپدیت داشته  . ایا کسی هست که 14 بار اپدیت شده
مارچ 2.7.31. .... اپریل 21...... می 6.13.20.26. ..... جون.2.6.8.9.13

سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت

(2016-07-25 ساعت 13:01)malekimh نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 12:36)hes94 نوشته:  به نظرم امسال روال لاتارى از سال هاى پيش منطقى تره، اينكه همه كارنت شدند و همه به مصاحبه رفتند و آخرين نفراتى كه مصاحبه شدند سه ماه وقت دارند. براى كيس نامبر زير ٤٠٠٠ خب مشخصه كه با توجه به آمار سالهاى قبل اين روال خوبي نيست ولى به نظر من يه فرصت منطقى به همه داده ميشه كه پروندشون بررسي بشه و صرفا برنده ها بخاطر كيس نامبر بالا مدت زمان كم نميارن( با وجودى كه هزينه اى كه همه برنده ها با هر كيس نامبرى كردن و اين هزينه ها يكسان بوده)
در كل انگار به همه فرصت برابرى ميدن( اگر سرى به آمار سالهاى پيش بزنيد متوجه ميشيد) ، البته اين نظر منه و بايد از تحليل هاى بعد از اتمام پروسه لاتارى فهميد چقدر صحت داره

این شرایط میتونه تا حدی برای ایروان و ابوظبی صحت داشته باشه ولی برای ترکیه به هیچ وجه. الان بیشتر از 6 هفتست که سفارت آنکارا هیچ کیسی رو کلیر یا حتا آپدیت هم نکرده. بی ربط به شرایط ترکیه هم نمی تونه باشه و خیلی هم امید به تغییر این شرایط نمیشه داشت. در بهترین شرایط هم اگر شروع به کار کنه سفارت یک ماه و نیم عقبه و با توجه به اینکه تعداد مشخصی هر ماه میتونن کلیر بشن باید واقع بین بود که خیلی از کسانی که امسال مصاحبشون سفارت آنکارا بوده ویزا نخواهند گرفت.

(2016-07-26 ساعت 11:57)Daris73 نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 11:03)سفید برفی نوشته:  سلام دوستان
144 روز از مصاحبه ما  در انکارا گذشته
من دیروز به سفارت ایمیل زدم
ایا کسی هست که مارچ  در انکارا مصاحبه رفته باشه و کلیر شده باشه
با ارزوی موفقیت.  .
سلام،  9 مارچ در آنکارا مصاحبه بودم و 3 روز بعد اپدیت داشتم.  اپدیت بعدی هم 2 هفته قبل به واسطه ایمیلی که فرستادم بود.
سلام
من یک ایمیل به کی سی سی زدم ولی پاسخ الکترونیک دادند. شما چطور ایمیل زدین
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان