موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من مصاحبم اوایل فوریه بود و امروز اپدیت شدم برای اولین بار. معنی این چیه؟ایا کلیری نزدیکه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-28 ساعت 01:56)Asker نوشته: دوستان عزیز من مصاحبم اوایل فوریه بود و امروز اپدیت شدم برای اولین بار. معنی این چیه؟ایا کلیری نزدیکه؟
دوست عزيز چك كنيد ببينيد or شدين يا نه احتمال زياد or شدين از الان تبريك ميگم بهتون
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نه دوست عزیزor نشدم علامت/سرجاشه و ظاهر نامه تغییر نکرده. این چه معنی میده؟ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز و مهربان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-27 ساعت 22:32)Ali--usa نوشته: سلام به همه دوستای گل
تبریک به کلیر شده ها
بزننین برین آمریکا ۲۰۱۶ هایی خوش شانس که فک نمیکنم با این سخنرانی که ترامپ اخیراًً کرده از سال بعد از ایران وکلاً مسلمانان کسی رو آمریکا راه بدن!!!
ما ۲۰۱۷ هایی در صورت رأی آوردن ایشون ول معطلیم متأسفانه
درود دوست گرامی
به هیچ عنوان نگران نباشید! پروسه لاتاری برای مهاجرت یه برنامهی طراحی شدهی مهندسی اجتماعیشون هست و به قول معروف حساب و کتاب داره و رییس جمهور با یه دستور نمیتونه اونو ملغی کنه و باید با کنگره و سنا و مشاورها و صدها مانع و مخالفت روبرو بشه.
دونالد ترامپ هم در سخنرانیهاش گفته با مهاجران غیر قانونی - که ۹۰٪ مکزیکیها هستن - میخواد مبارزه کنه (که سر اون هم خیلی بهش تاختن) و اون حرفهایی که در مورد ورود مسلمانان هم زده بود رو بعدش که دید خیلی بازتاب بدی تو کل دنیا داشته یه جورایی ماست مالی کرد.
ضمن اینکه کاندایداهای اونام مثل ما قبل انتخابات کلی وعده وعید میدن، بعد که میرن تو جایگاه اجرا، اونجا مشاورا و تحلیلگرا گوشی رو میدن دستشون و بعد میبینن که ای بابا یه سری حرفهاشون رو اصلن نمیشه عملی کرد میرن تو مایهی «حالا ببینیم چی میشه» و اینا.
بنابراین شما با خیال راحت پروسهی ۲۰۱۷ خودتون رو ادامه بدید و اصلن نگران نباشید.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-28 ساعت 03:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-28 ساعت 04:00 توسط ahfpca.)
(2016-07-28 ساعت 01:17)chakavakl نوشته: (2016-07-28 ساعت 00:13)ستوده نوشته: دوستان عزیز ، یک سؤال
تاریخ آپدیت نفر اول کیس 2341 که وضعیت Issued داره ، 27 جولای هست .
اما تاریخ آپدیت نفر دوم کیس که در حالت AP قرار داره ، 25 جولای هست.
به نظر دوستان این اختلاف تاریخ آپدیت نفرات اصلی و همراه و بویژه تأخر تاریخ آپدیت نفر دوم که تازه or شده چه توجیهی میتونه داشته باشه ؟
این کیس من هست
ما 25 آپدیت شدیم هر 2 و همسرم or شد اما خبری نشد و اسمشو توی سایت نزدن
میخواستم بیام مهاجرسرا یه سری چزا رو توضیح بدم ک شما اشاره کردید کمی بهش
بعد از آپدیت 25 ام ما منتظر بودیم اسممون بره تو سایت،26 ام یه نفر رو زدن ک گفتیم اکی مشکلی نیست فردا میزنن
امروز هم 3 نفر رو زدن ساعت 4 بعد از ظهر ( هر 3 نفر آپدیتا 27 ام بود و جالب اینکه حتی or هم نشده بودن)
به توصیه دوستان و عصبانت خودم میل زدم ک چرا بعد 2 روز کلیر نشدم در صورتی ک 2 روز پشت هم شما کیس نامبر
داخل سایت مینویسید . حدود 20 دقیقه بعد آپدیت شد کیس من که یعنی ایمیل من رو خوندن ولی بهم ایمیل ندادن !!
پیش خودم فکر میکردم حتما متوجه شدن اشتباه کردن و فردا کیسمو توی سایت میزنن
جالب اینجاس به 1 ساعت نکشید و کیسو توی سایت زدن
به خاطر همین کیس ما با وقفه داخل سایت اومد .
دوستان توجه کنید ک با این موضوع که پیش اومد ما به اهمیت ایمیل زدن پی بردیم
پس اگه مشکلی شکی دارید حتما ایمیل بزنید
چون اونا هم ممکنه سوتی بدن
درود و شاد باش فراوان برای شما و همسر گرامیتان
خیلی خوشحال شدم که ایشون هم بالاخره کلیر شدن و بزودی رنج جدایی به پایان میرسه. برای بقیه ما هم دعا کنید.
باز خوبه سایت ایروان یه صفحه داره که توش کلیر شدهها رو اعلام میکنه و شما میتونید ایمیل بزنید و نتیجهش رو ببینید.
سفارت آنکارا صفحهای که تو خودش برای اعلام وضعیت کیس داره (و تو برگهی AP اعلام کردن که اونجا رو چک کنید) هنوز داره کیس ما رو در وضعیت Interview Scheduled میزنه و تاریخشم همون تاریخ مصاحبهس، ایمیلم که بهشون زدم (از قسمت Contact Us سایت) همون جواب کلیشهای رو دادن و تغییری هم در اون وضعیت ندادن، در نتیجه من از اون موقع فقط دارم سایت ceac رو چک میکنم که اونجا هم فقط با ایمیلهای من Update میشه، خیلی عجیبه که سایت سفارت اینجوریه! امشب دارم بازم بهشون ایمیل میزنم.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-28 ساعت 02:34)Asker نوشته: نه دوست عزیزor نشدم علامت/سرجاشه و ظاهر نامه تغییر نکرده. این چه معنی میده؟ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز و مهربان
كيستون چند نفره اس؟ همه اعضا آپديت شدند؟ شايد دو خطي شده باشيد قبل از or دو خطي ميكنند معمولا"
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای تمدید مدیکال چه مدارکی باید ببریم؟ و آیا همونجا جواب میدن یا فرداش باید بگیرن جوابو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-27 ساعت 23:32)سعید... نوشته: سلام..برای من نوشته بود نهایتاً 10 روز کاری.
اقا سعید درود کجایی اقا ویزا گرفتی اونجا چه خبر بود شلوغ بود یا نه لاتاری ها بودن ....امار کیس ها رو بده چند روزه پرچم بالا نیست موفق باشی....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه با سایت شما اشنا شدم. من هم برنده لاتاری 2016 بودم با کیس نامیر68xx។. مقیم ایران نیستم. بیست و پنجم جون کیس ما برای کلیرنس فرستاده شده. لطفا راهنمایی کنید. کسی هست از دوستان که جولای کلیرنس خورده باشه؟ و به نظرتون شانسی هست برای ما؟