کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
باسلام خدمت همگی دوستان
من ۲۷ جولای تو سایت سیس تبدیل به or شد ولی تو این دوروزه تو سایت سفارت هنوز همون آپدیت قبلیه
کیس نامبر @۳۸۸ مصاحبه ۳۱ ژانویه ابوظبی شغل دولتی سربازی ارت
تشکر کنندگان: مل مل ، behzad mg ، Sdfghz ، matin86
(2016-07-28 ساعت 16:41)samira2016 نوشته:  ما امروز هر سه كيس آپديت شديم و نفر دوم or شد
و همينطور
دوستان كيسهاي زير ديروز و پريروز دو خطي شدن:-٥٥٨- ٢١٦٠- ٢٩٧- ١٠١٦
٣٠٠٨-٣٥٥٣- ٤٠١٨ - ١٣٤٨
دو كيس زير هم or شدن ٢٣٥٢.  ٣١٦٩
اين اطلاعات مربوط به كيسهاي تا اخر مارچ هست. تعداد ٦ كيس از اول اكتبر تا پايان مارچ باقي موندن كه فعلا دو خطي و كلير و or نشدن
نتیجه کنترل کیس های ارمنستان ؛
در کل ۱۷ تا آپدیتی داشتیم ، ۱۰ تا احتمالا مربوط به ارسال ایمیل که یه خطی هستند و ۷ تا هم or
کیس هایی که or شدند:
2341- 3558- 3798- 3988- 4144- 4427- 4453
ممنون از معصومه و امين عزيز براي جمع آوري اين امار ها
کیس شماره 7190 هم امروز آپدیت داشته  و or شده از ابوظبی

با سلام
میخواستم ببینم از کجا این اطلاعات دیده میشود و or شدن به چه معنی هستش ؟
کیس نامبرم تو کیس هایی که بالا نوشته شده هستش اما تو سایت ceas یا سفارت ابوظبی همون مراحل اداری رو نشون میده!
تشکر کنندگان:
از انكارا 2912 ديروز or شده
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: diakoal ، مل مل ، SAEED TEHRANI ، ahfpca ، matin86
(2016-07-29 ساعت 05:41)samira2016 نوشته:  از انكارا 2912 ديروز or شده

بزودی کلیر میشه
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز
با توجه به روندی که ارمنستان داره احتمال کلیر گروهی در چند روز آینده زیاده،ا امید به اینکه همه دوستان منتظر بزودی انتظارشون به پایان برسه...
تشکر کنندگان: مل مل ، SAEED TEHRANI ، ahfpca
(2016-07-28 ساعت 23:15)majidpour نوشته:  باسلام خدمت همگی دوستان
من ۲۷ جولای تو سایت سیس تبدیل به or شد ولی تو این دوروزه تو سایت سفارت هنوز همون آپدیت قبلیه

كيس خونواده من هم همين وضعيته ، جمعه و شنبه كه سفارت تعطيله . به نظرم يكشنبه بزنن تو سايت. حالا باز دوستانى كه تجربه دارن فاصله or تا اومدن نامه كليرى چقدره معمولا؟
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: مل مل ، Asker ، SAEED TEHRANI ، ahfpca
(2016-07-29 ساعت 10:49)hes94 نوشته:  

كيس خونواده من هم همين وضعيته ، جمعه و شنبه كه سفارت تعطيله . به نظرم يكشنبه بزنن تو سايت. حالا باز دوستانى كه تجربه دارن فاصله or تا اومدن نامه كليرى چقدره معمولا؟

يك تا دو روز

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
تشکر کنندگان: Asker ، hes94 ، SAEED TEHRANI
دوستان عزیز و منتظر

کیس 4414 از سفارت ارمنستان کلیر شد.

مبارکشون باشه
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، مل مل ، behzad mg ، ahfpca ، matin86

دقیقاچیزی که دیدم نهایتا یکی دو روز طول میکشه اما شما چون ابوظبی هستین حتما دنبال پیکاپ و ... باشید چون بالاخره اه خودتون برید بگیرید ویزا میخواید و ... .
بازم تبریک میگم.
موفق باشید
تشکر کنندگان: مل مل ، Asker ، hes94 ، SAEED TEHRANI
سلام خدمت همگی دوستان
من از دوستایی که تجربه شو دارن یه سوالی دارم ، ما حدود چهار ماه پیش مدیکال و مصاحبه داشتیم و چند روز پیش هم به لطف خداوند کلیر شدیم ، لطفا راهنمایی بفرمایید اعتبار ویزا رو بر اساس تایم باقی مانده مدیکال میدن یا نه ؟؟؟
ظمنا بعد از تاریخی که توی نامه سفارت زده اقدام کنیم برای تمدید مدیکال و پیکاپ ویزا چه اتفاقی میوفته ؟؟؟؟
CN : 5xxx
Per : 4
IV : 6 / April / 2016
ABU DHABI
Status : AP
Updates : 6,17,18,19,21 April ,20 Jun, 11,13 July
Embassy update :14 July
Clearance :13 July
29 Aug : دریافت ویزا
28 Sep : ورود به آمریکا
Los Angeles CA
15 Nov : دریافت گرین کارت

تشکر کنندگان: مل مل
(2016-07-29 ساعت 11:43)Civilizable نوشته:  

دقیقاچیزی که دیدم نهایتا یکی دو روز طول میکشه اما شما چون ابوظبی هستین حتما دنبال پیکاپ و ... باشید چون بالاخره اه خودتون برید بگیرید ویزا میخواید و ... .
بازم تبریک میگم.
موفق باشید

با تشکر از همگی من باید برم مدیکال تمدید کنم چون شش ماه گذشته
تشکر کنندگان:
(2016-07-29 ساعت 12:00)moh@m@d نوشته:  سلام خدمت همگی دوستان
من از دوستایی که تجربه شو دارن یه سوالی دارم ، ما حدود چهار ماه پیش مدیکال و مصاحبه داشتیم و چند روز پیش هم به لطف خداوند کلیر شدیم ، لطفا راهنمایی بفرمایید اعتبار ویزا رو بر اساس تایم باقی مانده مدیکال میدن یا نه ؟؟؟
ظمنا بعد از تاریخی که توی نامه سفارت زده اقدام کنیم برای تمدید مدیکال و پیکاپ ویزا چه اتفاقی میوفته ؟؟؟؟
دوست عزیز
من توفیق دریافت ویزا نداشتم تا بدونم اعتبار آن بر چه مبنایی است
لیکن تجربه دوستان نشون داده به زمان باقیمانده مدیکال ارتباطی نداره
تاریخ انقضاء اعتبار ویزا بر هر اساسی باشد ، شما با عامل محدودیت دیگری هم مواجه هستید
و آن هم اعتبار مدیکال شماست
یعنی علاوه بر معتبر بودن ویزا در زمان ورود به آمریکا، مدیکال شما هم باید معتبر باشد.
امیدوارم در حد دانش ناقصم تونسته باشم کمکی کرده باشم .
تشکر کنندگان: moh@m@d ، مل مل ، SAEED TEHRANI
كيس هاي 4414 و 2016as149 از ارمنستان كلير شد
كيس ٣٠٠٨انكارا orشد
كيسهاي ٣٥٥٣-٣٨٠١هم or شدن
١٣٤٨كيس اصلي و ٤٠١٨ ، 258، ٢٩٧، ١٠١٦
دوستان انكارايي فعلا تموم شد امروز ٨كيس كه دوخطي شده بودن كيلير شدن
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: behzad mg ، diakoal ، hes94 ، eliati ، SAEED TEHRANI ، ahfpca ، matin86 ، مل مل
می خواستم ببینم قسمتی هست که مراحل کار بعد کلییر شدن رو نوشته باشه ؟
و آیا مدت زمان محدودی برای اقدام و گرفتن ویزا وجود داره ؟
و کلا رو قضیه or میشه حساب باز کرد چون از مصاحبه من تا or شدن یکماه هم طول نکشیده !
تشکر کنندگان:
کیس 149 از ارمنستان هم کلیر شد,مبارکتون باشه
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، ahfpca ، matin86 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان