کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-28 ساعت 01:17)chakavakl نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 00:13)ستوده نوشته:  دوستان عزیز ، یک سؤال
تاریخ آپدیت نفر اول کیس 2341 که وضعیت Issued داره ، 27 جولای هست .
اما تاریخ آپدیت نفر دوم کیس که در حالت AP قرار داره ، 25 جولای هست.
به نظر دوستان این اختلاف تاریخ آپدیت نفرات اصلی و همراه و بویژه تأخر تاریخ آپدیت نفر دوم که تازه or  شده چه توجیهی میتونه داشته باشه ؟

این کیس من هست
ما 25 آپدیت شدیم هر 2 و همسرم or شد اما خبری نشد و اسمشو توی سایت نزدن
میخواستم بیام مهاجرسرا یه سری چزا رو توضیح بدم ک شما اشاره کردید کمی بهش
بعد از آپدیت 25 ام ما منتظر بودیم اسممون بره تو سایت،26 ام یه نفر رو زدن ک گفتیم اکی مشکلی نیست فردا میزنن
امروز هم 3 نفر رو زدن ساعت 4 بعد از ظهر ( هر 3 نفر آپدیتا 27 ام بود و جالب اینکه حتی or هم نشده بودن)
به توصیه دوستان و عصبانت خودم میل زدم ک چرا بعد 2 روز کلیر نشدم در صورتی ک 2 روز پشت هم شما کیس نامبر
داخل سایت مینویسید . حدود 20 دقیقه بعد آپدیت شد کیس من که یعنی ایمیل من رو خوندن ولی بهم ایمیل ندادن !!
پیش خودم فکر میکردم حتما متوجه شدن اشتباه کردن و فردا کیسمو توی سایت میزنن
جالب اینجاس به 1 ساعت نکشید و کیسو توی سایت زدن
به خاطر همین کیس ما با وقفه داخل سایت اومد .
دوستان توجه کنید ک با این موضوع که پیش اومد ما به اهمیت ایمیل زدن پی بردیم
پس اگه مشکلی شکی دارید حتما ایمیل بزنید
چون اونا هم ممکنه سوتی بدن
سلام. خیلی برای شما خوشحال شدم. راستی سفارت که اوضاع or و یک خطی و دو خطی رو نمیدونه چطوری شما ایمیل زدی که باید کلیر شده باشی؟ میخواهم اگه میشه متن ایمیلتونو بزارید لطفا.
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، مل مل
(2016-07-28 ساعت 13:59)sosol نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 01:56)Asker نوشته:  دوستان عزیز من مصاحبم اوایل فوریه بود و امروز اپدیت شدم برای اولین بار. معنی این چیه؟ایا کلیری نزدیکه؟
سلام لطفا شرایط کیستون را میفرمایید. خدمت و غیرو وآیا تا العان ایمیلی زدید؟

سلام بله بنده خانم هستم زیر سی سال دانشجو و تقریبا بی کار اوایل فوریه مصاحبه داشتم . کیسم تک نفره هس چون مجرد. هستم. ایمیل نزده بودم اصلا به تازگی دیروز عصر آپدیت انجام شده گویا چون تا دیروز صبح صبح آپدیتی نداشتم
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، ali3810 ، هادی هادی ، مل مل ، sosol
(2016-07-28 ساعت 06:54)samira2016 نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 02:34)Asker نوشته:  نه دوست عزیزor نشدم علامت/سرجاشه و ظاهر نامه تغییر نکرده. این چه معنی میده؟ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز و مهربان

كيستون چند نفره اس؟ همه اعضا آپديت شدند؟ شايد دو خطي شده باشيد قبل از or دو خطي ميكنند معمولا"

خانم سمیرا من کیسم تک نفره هست. دو خطی یعنی چی؟ والا من ظاهر نامه را نیگاه می کنم هیچ تغییری نکرده. سمیرا جان شما بدون اینکه آپدیت بشین نامه یهو تبدیل به or شد؟ شرایط کیس شما چطوری بود؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
خواهش میکنم به یک کمک فوری نیاز دارم. لطفا بهم ادرس ایمیل NVC رو بدید. ممنون
تشکر کنندگان:
(2016-07-28 ساعت 14:14)Asker نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 06:54)samira2016 نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 02:34)Asker نوشته:  نه دوست عزیزor نشدم علامت/سرجاشه و ظاهر نامه تغییر نکرده. این چه معنی میده؟ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز و مهربان

كيستون چند نفره اس؟ همه اعضا آپديت شدند؟ شايد دو خطي شده باشيد قبل از or دو خطي ميكنند معمولا"

خانم سمیرا من کیسم تک نفره هست. دو خطی یعنی چی؟ والا من ظاهر نامه را نیگاه می کنم هیچ تغییری نکرده. سمیرا جان شما بدون اینکه آپدیت بشین نامه یهو تبدیل به or شد؟ شرایط کیس شما چطوری بود؟
آپديت دو خطى
https://www.mohajersara.org/forum/showthread.php?pid=714801#pid714801
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: samira2016 ، Asker
(2016-07-28 ساعت 01:17)chakavakl نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 00:13)ستوده نوشته:  دوستان عزیز ، یک سؤال
تاریخ آپدیت نفر اول کیس 2341 که وضعیت Issued داره ، 27 جولای هست .
اما تاریخ آپدیت نفر دوم کیس که در حالت AP قرار داره ، 25 جولای هست.
به نظر دوستان این اختلاف تاریخ آپدیت نفرات اصلی و همراه و بویژه تأخر تاریخ آپدیت نفر دوم که تازه or  شده چه توجیهی میتونه داشته باشه ؟

این کیس من هست
ما 25 آپدیت شدیم هر 2 و همسرم or شد اما خبری نشد و اسمشو توی سایت نزدن
میخواستم بیام مهاجرسرا یه سری چزا رو توضیح بدم ک شما اشاره کردید کمی بهش
بعد از آپدیت 25 ام ما منتظر بودیم اسممون بره تو سایت،26 ام یه نفر رو زدن ک گفتیم اکی مشکلی نیست فردا میزنن
امروز هم 3 نفر رو زدن ساعت 4 بعد از ظهر ( هر 3 نفر آپدیتا 27 ام بود و جالب اینکه حتی or هم نشده بودن)
به توصیه دوستان و عصبانت خودم میل زدم ک چرا بعد 2 روز کلیر نشدم در صورتی ک 2 روز پشت هم شما کیس نامبر
داخل سایت مینویسید . حدود 20 دقیقه بعد آپدیت شد کیس من که یعنی ایمیل من رو خوندن ولی بهم ایمیل ندادن !!
پیش خودم فکر میکردم حتما متوجه شدن اشتباه کردن و فردا کیسمو توی سایت میزنن
جالب اینجاس به 1 ساعت نکشید و کیسو توی سایت زدن
به خاطر همین کیس ما با وقفه داخل سایت اومد .
دوستان توجه کنید ک با این موضوع که پیش اومد ما به اهمیت ایمیل زدن پی بردیم
پس اگه مشکلی شکی دارید حتما ایمیل بزنید
چون اونا هم ممکنه سوتی بدن
دوست گرامی ، از پاسخ مبسوط شما سپاسگزارم
چیزی که برای من عجیب بود آپدیت شدن خود شماست که ویزاتون صادر شده و سایت CEAC وضعیت Issued برای شما نشون میده.
به نظر میومد که فقط باید همسرتون آپدیت میشدند !
اما نمیدونم چرا هر دو نفر کیس آپدیت شدند در حالیکه در نوبت بعدی ، یعنی با دریافت ایمیل شما ، فقط همسرتون آپدیت شدند !
به هر حال من هم بهتون تبریک میگم
روزهای خوب و خوشی را در کنار همسرتون براتون آرزو میکنم .
این کلیر شدن بر شما خجسته باشه. Smile
تشکر کنندگان: chakavakl ، مل مل
باز دوباره همشون سکوت کردن امروز؟؟؟؟
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: matin86
ما امروز هر سه كيس آپديت شديم و نفر دوم or شد
و همينطور
دوستان كيسهاي زير ديروز و پريروز دو خطي شدن:-٥٥٨- ٢١٦٠- ٢٩٧- ١٠١٦
٣٠٠٨-٣٥٥٣- ٤٠١٨ - ١٣٤٨
دو كيس زير هم or شدن ٢٣٥٢. ٣١٦٩
اين اطلاعات مربوط به كيسهاي تا اخر مارچ هست. تعداد ٦ كيس از اول اكتبر تا پايان مارچ باقي موندن كه فعلا دو خطي و كلير و or نشدن
نتیجه کنترل کیس های ارمنستان ؛
در کل ۱۷ تا آپدیتی داشتیم ، ۱۰ تا احتمالا مربوط به ارسال ایمیل که یه خطی هستند و ۷ تا هم or
کیس هایی که or شدند:
2341- 3558- 3798- 3988- 4144- 4427- 4453
ممنون از معصومه و امين عزيز براي جمع آوري اين امار ها
کیس شماره 7190 هم امروز آپدیت داشته و or شده از ابوظبی
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: ali3810 ، SAEED TEHRANI ، هادی هادی ، Sdfghz ، ahfpca ، مل مل ، matin86
سلام دوستان
میشه لطفا یه متن ایمیل جهت پیگیری وضعیت AP بزارید تا من به سفارت ارمنستان ایمیل بزنم
لطفا آدرسش را هم بدید ممنون
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
دوستان من الان اپدیت شدم و /تبدیل به orشد. حالا چی میشه؟
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، هادی هادی ، Sdfghz ، moh@m@d ، ahfpca ، مل مل ، matin86 ، alborz3718
(2016-07-28 ساعت 16:56)Asker نوشته:  دوستان من الان اپدیت شدم و /تبدیل به orشد. حالا چی میشه؟

سلام
مباركه. شما كلير شديد
امروز فردا رو سايت كليريتون مياد.
اماده ي پيكاپ ويزاتون باشيد
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، Asker ، مل مل
(2016-07-28 ساعت 17:10)Civilizable نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 16:56)Asker نوشته:  دوستان من الان اپدیت شدم و /تبدیل به orشد. حالا چی میشه؟

سلام
مباركه. شما كلير شديد
ممنونم دوست عزیز چه عالی. داشتم ناامید میشدم دیگه
تشکر کنندگان: matin86
(2016-07-28 ساعت 18:01)Asker نوشته:  

سلام
مباركه. شما كلير شديد
ممنونم دوست عزیز چه عالی. داشتم ناامید میشدم دیگه
تبریییییک....چند روز کلیر طول کشید.امضاتون رو کامل کنید لطفا....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، Asker ، matin86

سلام
مباركه. شما كلير شديد

تبریک میگم بهتون ,بزودی دارید کلیر میشین.
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-07-28 ساعت 16:41)samira2016 نوشته:  ما امروز هر سه كيس آپديت شديم و نفر دوم or شد
و همينطور
دوستان كيسهاي زير ديروز و پريروز دو خطي شدن:-٥٥٨- ٢١٦٠- ٢٩٧- ١٠١٦
٣٠٠٨-٣٥٥٣- ٤٠١٨ - ١٣٤٨
دو كيس زير هم or شدن ٢٣٥٢.  ٣١٦٩
اين اطلاعات مربوط به كيسهاي تا اخر مارچ هست. تعداد ٦ كيس از اول اكتبر تا پايان مارچ باقي موندن كه فعلا دو خطي و كلير و or نشدن
نتیجه کنترل کیس های ارمنستان ؛
در کل ۱۷ تا آپدیتی داشتیم ، ۱۰ تا احتمالا مربوط به ارسال ایمیل که یه خطی هستند و ۷ تا هم or
کیس هایی که or شدند:
2341- 3558- 3798- 3988- 4144- 4427- 4453
ممنون از معصومه و امين عزيز براي جمع آوري اين امار ها
کیس شماره 7190 هم امروز آپدیت داشته  و or شده از ابوظبی

ممنون از امار خوبتون,به امید کلیری همه دوستان
تشکر کنندگان: abz7739 ، SAEED TEHRANI ، behzad mg ، ahfpca

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان