کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-30 ساعت 12:02)samira2016 نوشته:  اين امار را دوستان در تلگرام با چك كردن كيس ها در ميارن و من اينجا كپي ميكنم كه براي سالهاي بعد موندگار بشه
چون گروه هاي تلگرامي قطعا" بعد از سي سپتامبر از بين ميره
هر كسي امارهاي يك سفارت رو چك ميكنه

ممنون ولی من چطور میتونم دو خطی شدن یه کیس رو ببینم؟ برای این کیس 2016AS4040 که شما اعلام کردین رفتم تو سایت ceac و یه پنجره باز شد حالا دوخطی رو چجور ببینم؟
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-07-30 ساعت 00:29)hamednew نوشته:  نبود 197 روز !!!

کیس : 36**
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 13.01.2016
همچنان منتظر ..

277روز Sad
تشکر کنندگان: هادی هادی
(2016-07-29 ساعت 16:38)masiharezoo نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 16:43)rah-is نوشته:  سلام دوستان
میشه لطفا یه متن ایمیل جهت پیگیری وضعیت AP  بزارید تا من به سفارت ارمنستان ایمیل بزنم
لطفا آدرسش را هم بدید ممنون

سلام
آدرس ایمیل ایروان: ‎IranIVYerevan@state.gov‎

Dear Madam/Sir,‎

‎I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in ............on ...... ..,2016 and the embassy officer told me to check my status after ..... months, but now after ..... days, my administrative processing has been still pending . Unfortunately after ...... days there has been no changes in my application status. I'm really worried about my case .‎
I ‎will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case.‎
I ‎am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.‎

My case number is :
‎Yours sincerely‎

قسمتای خالی رو خودتون زحمتشو بکشید....
موفق باشید.

سلام
خیلی لطف کردید قربان
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
Kدوستان سلام يه امار كلي از انكارا دراوردم : كيسهاي258-296-1016-2352-2911-3008-3553-3801-4018همه اعضاي كيس or و اپديت ٢٩ جولاي داشتن .كيسهاي 558-1348فقط كيس اصلي orشده و اپديت ٢٩جولاي داشتن
كيسهاي٦٨٧-٢١٦٠-٣٠٠٢-٤٩٧٢-٥٠٠٤-٥٠٥١-٥١٠٨هم دوخطي هستند ولي هنوز orنشدن
با تشكر از سارا جون براي استخراج امار انكارا
تقريبا هر سه سفارت دارن تا اخر فوريه رو تموم ميكنن و تك و توك مونده ، به اميد خدا مارچ و اوريل از هفته اينده شروع بشه
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: hamidzxc ، مل مل ، mehradae ، matin86 ، هادی هادی ، behzad mg ، ahfpca ، Hana2015 ، alborz3718
[/quote]
ممنون ولی من چطور میتونم دو خطی شدن یه کیس رو ببینم؟ برای این کیس 2016AS4040 که شما اعلام کردین رفتم تو سایت ceac و یه پنجره باز شد حالا دوخطی رو چجور ببینم؟
[/quote]
صفحه هاي قبل رو بخونيد ، اپديت دوخطي و or شدن را بارها دوستان با عكس توضيح دادن
براي ديدن دوخطي بايد از فايرفاكس استفاده كنيد
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، matin86
[/quote]
صفحه هاي قبل رو بخونيد ، اپديت دوخطي و or شدن را بارها دوستان با عكس توضيح دادن
براي ديدن دوخطي بايد از فايرفاكس استفاده كنيد
[/quote]

سپاس
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
تشکر کنندگان:
دوستانی که کلیر شدن و ویزا را از سفارت ابوظبی دریافت کردن ممکنه از تجربشون بگن؟ چند روز طول می کشه تا جواب آزمایش آماده بشه؟ آیا هر روز می تونیم گذرنامه و جواب ازمایش ها را به سفارت تحویل بدیم یا فقط یه شنبه سه شنیه؟ آیا باید گذرنامه را خودمون به سفارت تحویل بدیم؟ آیا بعد از اون می تونیم با یه آژانس هماهنگ کنیم از پست برامون بگیره بیاره؟ در این پروسه چه مدارکی لازمه و چند روز طول می کشه؟ آیا من می تونم آزمایش بدم برگردم پدرم باقی کارها را برام انجام بده؟دوستان کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
تشکر کنندگان:
دوستان آنكارا كانال تلگرام دارين معرفي كنيد .
تشکر کنندگان:
(2016-07-30 ساعت 13:24)Asker نوشته:  دوستانی که کلیر شدن و ویزا را از سفارت ابوظبی دریافت کردن ممکنه از تجربشون بگن؟ چند روز طول می کشه تا جواب آزمایش آماده بشه؟ آیا هر روز می تونیم گذرنامه و جواب ازمایش ها را به سفارت تحویل بدیم یا فقط یه شنبه سه شنیه؟ آیا باید گذرنامه را خودمون به سفارت تحویل بدیم؟ آیا بعد از اون می تونیم با یه آژانس هماهنگ کنیم از پست برامون بگیره بیاره؟ در این پروسه چه مدارکی لازمه و چند روز طول می کشه؟ آیا من می تونم آزمایش بدم برگردم پدرم باقی کارها را برام انجام بده؟دوستان کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

دوستانی که ویزا می گیرن خواهشن اینقد نامرد نباشن که دیگه اینجا نیان. هرکی اطلاعات داره بگه خیلی ممنون می شیم به خدا. دعاشون میکنیم. خدا خیر بده همه ی دوستان را
تشکر کنندگان: matin86
(2016-07-30 ساعت 12:34)daniyal1351 نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 00:29)hamednew نوشته:  نبود 197 روز !!!

کیس : 36**
تاریخ مصاحبه: 13.01.2016
همچنان منتظر ..

277روز  Sad

اي كاش امضاتونو كامل ميكرديد ببينيم شرايط كيستون چي بوده كه ٩ ماهه تو كليرنسيد
ممنون ميشم بكين
تشکر کنندگان: matin86
(2016-07-30 ساعت 12:09)sabmn نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 12:02)samira2016 نوشته:  اين امار را دوستان در تلگرام با چك كردن كيس ها در ميارن و من اينجا كپي ميكنم كه براي سالهاي بعد موندگار بشه
چون گروه هاي تلگرامي قطعا" بعد از سي سپتامبر از بين ميره
هر كسي امارهاي يك سفارت رو چك ميكنه

سلام دوست عزیز
من چک کردم، اگه اشتباه نکنم دوخطی بود
فقط این مورد رو به نظرم با Mozilla Firefox می تونید ببینید
وقتی کیستون رو چک کردید، کل پیامی رو که می بینید، انتخاب کرده و راست کلیک کنید و گزینه view selection را انتخاب کنید و نتیجه را ببنید
موفق باشید
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، matin86
(2016-07-30 ساعت 15:19)Asker نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 13:24)Asker نوشته:  دوستانی که کلیر شدن و ویزا را از سفارت ابوظبی دریافت کردن ممکنه از تجربشون بگن؟ چند روز طول می کشه تا جواب آزمایش آماده بشه؟ آیا هر روز می تونیم گذرنامه و جواب ازمایش ها را به سفارت تحویل بدیم یا فقط یه شنبه سه شنیه؟ آیا باید گذرنامه را خودمون به سفارت تحویل بدیم؟ آیا بعد از اون می تونیم با یه آژانس هماهنگ کنیم از پست برامون بگیره بیاره؟ در این پروسه چه مدارکی لازمه و چند روز طول می کشه؟ آیا من می تونم آزمایش بدم برگردم پدرم باقی کارها را برام انجام بده؟دوستان کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

دوستانی که ویزا می گیرن خواهشن اینقد نامرد نباشن که دیگه اینجا نیان. هرکی اطلاعات داره بگه خیلی ممنون می شیم به خدا. دعاشون میکنیم. خدا خیر بده همه ی دوستان را

با سلام دوست گرامی
هر روز که آزمایش بدین فرداش حاضره سعی کنید حتما صبح زود حضور داشته باشین که فردا تا 11 جوابتون حاضر باشه البته به من هم گفتن 11 ولی من ساعت 10 جوابو گرفتم و سریع رفتم ابو ظبی بجز جمعه ها هر روز تست انجام میشه.توی برگه نوشته فقط یک شنبه و سه شنبه ولی همسرم چون بعد از من اومد روز پنجشنبه که رفتم ویزای خودمو بگیرم مدارک ایشون رو هم تحویل دادم و چیزی نگفت.برای سفارت ابوظبی لازم نیست خود فرد حضور داشته باشه ولی اگر مدیکالتونو تمدید کردید یادتون نره که اون روهم با پاسپورت باید به سفارت تحویل بدهید.اگر میخواهید از پست استفاده کنید برای گرفتن ویزا باید در موقع ثبت نام ذکر بشه نام کسی که مدرکو تحویل میگیره.بله اگر شما مدیکال رو تمدید کنید پدر محترمتنون میتونن کار شما رو انجام بدن و مشکلی پیش نمیاد ..برای تمدید مدیکال 5 عدد عکس نامه سفارت پاسپورت و برگه واکسیناسیون که کپی اون رو بار قبل بیمارستان بهتون داده و همچنین کارت واکسیناسیون .یادتون باشه حتما 5 عدد عکس ببرید من یه دونه کم داشتم مجبور شدم 40 درهم پرداخت کنم اونم اسکن شده عکسمو چاپ کنم.توی برگه سفارت هم اگر مدرکی رو براتون تیک زده داشته باشین وگرنه فقط پاسپورت و جواب مدیکال وپرینت نامه سفارت که نشون میده کلیر شدید که با نشون دادن این برگه میزارن داخل بشید .در ضمن من یکشنبه مدارکو تحویل سفارت دادم که پنجشنبه ویزام حاضر شد و همون روز که مدارک همسر مو تحویل دادم روز چهار شنبه هفته بعد ویزای ایشون حاضر شد .من با اتوبوس از ایستگاه الغبیبه رفتم که خیلی هم راحته .ودر کل حدود 100 درهم رفت و برگشت میشه که بنظر من خیلی بصرفه هست و جای هیچ نگرانی نداره .امیدوارم تونسته باشم اطلاعاتی رو که خواستید بیان کرده باشم .با آرزوی موفقیت
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: Asker ، SAEED TEHRANI ، moh.saee ، هادی هادی ، مل مل ، سعید... ، alborz3718

آره واقعا !
من تازه این فروم رو پیدا کردم !
از دیروز دارم میخونم همه پست هارو !
حسابی استرس داشتم وخوشحالم که اینجا میبینم آدم های دیگهای هم مثل من هستن و آروم تر شدم !
ولی جدا ، لطفا، هرکسی هر تجربه ای به دست میاره با بقیه به اشتراک بزاره که از حجم استرس و فشار بقیه کم کنه یکم !
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG   بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
تشکر کنندگان:
(2016-07-30 ساعت 16:36)panizrm نوشته:  

با سلام دوست گرامی
هر روز که آزمایش بدین فرداش حاضره سعی کنید حتما صبح زود حضور داشته باشین که فردا تا 11 جوابتون حاضر باشه البته به من هم گفتن 11 ولی من ساعت 10 جوابو گرفتم و سریع رفتم ابو ظبی بجز جمعه ها هر روز تست انجام میشه.توی برگه نوشته فقط یک شنبه و سه شنبه ولی همسرم چون بعد از من اومد روز پنجشنبه که رفتم ویزای خودمو بگیرم مدارک ایشون رو هم تحویل دادم و چیزی نگفت.برای سفارت ابوظبی لازم نیست خود فرد حضور داشته باشه ولی اگر مدیکالتونو تمدید کردید یادتون نره که اون روهم با پاسپورت باید به سفارت تحویل بدهید.اگر میخواهید از پست استفاده کنید برای گرفتن ویزا باید در موقع ثبت نام ذکر بشه نام کسی که مدرکو تحویل میگیره.بله اگر شما مدیکال رو تمدید کنید پدر محترمتنون میتونن کار شما رو انجام بدن و مشکلی پیش نمیاد ..برای تمدید مدیکال 5 عدد عکس نامه سفارت پاسپورت و برگه واکسیناسیون که کپی اون رو بار قبل بیمارستان بهتون داده و همچنین کارت واکسیناسیون .یادتون باشه حتما 5 عدد عکس ببرید من یه دونه کم داشتم مجبور شدم 40 درهم پرداخت کنم اونم اسکن شده عکسمو چاپ کنم.توی برگه سفارت هم اگر مدرکی رو براتون تیک زده داشته باشین وگرنه فقط پاسپورت و  جواب مدیکال وپرینت نامه سفارت که نشون میده کلیر شدید که با نشون دادن این برگه میزارن داخل بشید .در ضمن من یکشنبه مدارکو تحویل سفارت دادم که پنجشنبه ویزام حاضر شد و همون روز که مدارک همسر مو تحویل دادم روز چهار شنبه ویزاشون حاضر شد .امیدوارم تونسته باشم اطلاعاتی رو که خواستید بیان کرده باشم .با آرزوی موفقیت

دوست عزیزمم خیلی خیلی ممنونم اطلاعاتتون عالی بود. خیلی کمک بزرگی بهم کردین واقعن ممنونم از لطفتون . انشالله همیشه موفق باشین. فقط دوست عزیز یه سوال دیگه و اون اینکه ایا حتمن باید از مرکز پست تحویل بگیریم گذرنامه را و نمیشه دوباره از سفارت بگیریم؟چون من مرکز را دبی انتخاب کردم و الان فکر می کنم ابوظبی انتخاب میکردم بهتر بود. و دیگه اینکه ایا موقع تحویل گذرنامه به سفارت می گن ویزا چه روزی اماده میشه یا اینکه وختی اماده شد بهمون خبر میدن؟ممنونم دوست عزیز انشالله به همه ارزوهاتون برسین
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-07-30 ساعت 16:51)Asker نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 16:36)panizrm نوشته:  [quote='Asker' pid='719415' dateline='1469875764']

quote]

دوست عزیزمم خیلی خیلی ممنونم اطلاعاتتون عالی بود. خیلی کمک بزرگی بهم کردین واقعن ممنونم از لطفتون . انشالله همیشه موفق باشین. فقط دوست عزیز یه سوال دیگه و اون اینکه ایا حتمن باید از مرکز پست تحویل بگیریم گذرنامه را و نمیشه دوباره از سفارت بگیریم؟چون من مرکز را دبی انتخاب کردم و الان فکر می کنم ابوظبی انتخاب میکردم بهتر بود. و دیگه اینکه ایا موقع تحویل گذرنامه به سفارت می گن ویزا چه روزی اماده میشه یا اینکه وختی اماده شد بهمون خبر میدن؟ممنونم دوست عزیز انشالله به همه ارزوهاتون برسین

دوست عزیز خوشحالم که بدردتون خورد اگر شما ثبت نام پستی انجام داده اید که بایستی به سفارت اطلاع بدهید طبق نامه کلیری که در آخر همین نامه نوشته شده که اگر بعد از مصاحبه ثبت نام کرده اید سفارتو در جریان بگذارید.من خودم ترجیح دادم شخصا برای گرفتن پاسپورت به سفارت مراجعه کنم .من فکر میکنم که شما ثبت نام پستی انجام داده اید .ولی امسال ثبت نام اجباری نیست و چون تا آخر لاتاری زمان چندانی نمونده بهتره که شخصا برید سفارت و دقیقا مشخصاتتونو چک کنید که مبادا اشتباهی داشته باشه .وقتی که مدارک رو تحویل سفارت میدهید یه برگه به شما میدن که هم فارسی و هم انگلیسی نوشته شده و آفیسر شماره کیستون و روز مراجعه دریافت ویزا رو توش مینویسه .اگر به سفارت اعلام نکردید که ثبت نام پستی انجام داده اید شخصا برید یا به پدر گرامیتون بسپرید .از من در خصوص ثبت نام پستی هیچ سوالی نپرسید چون میدونست که مجبور بودم برم دبی برای تمدید مدیکال و اینکه دوست گرامی شما اگر بخواهید مدارکتو نو به پدر گرانقدرتون بسپرید چطور بدون پاسپورت میخواهید به کشور باز گردید.
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: Asker

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان