موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-30 ساعت 18:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-30 ساعت 18:32 توسط samira2016.)
دوستان با کمک و همراهی بسیار سازنده جناب امين و خانم سپیده خانوم آمار کیس های باقیمانده سفارت ارمنستان ارزيابي شده، برخی از کیس ها سر وقت مصاحبه نرفته بودند که اطلاعاتشون مد نظر قرار گرفت . در نهایت آمار نسبتا دقیقی از کیس های باقیمانده ارمنستان در مرحله کلیرنس به شرح زیر تهیه شد ؛
اکتبر -
نوامبر ۱ کیس
دسامبر ۲ کیس
ژانویه ۸ کیس
فوریه ۸ کیس
مارچ ۱۹ کیس
آپریل ۲۷ کیس
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-30 ساعت 16:36)panizrm نوشته: (2016-07-30 ساعت 15:19)Asker نوشته: (2016-07-30 ساعت 13:24)Asker نوشته: دوستانی که کلیر شدن و ویزا را از سفارت ابوظبی دریافت کردن ممکنه از تجربشون بگن؟ چند روز طول می کشه تا جواب آزمایش آماده بشه؟ آیا هر روز می تونیم گذرنامه و جواب ازمایش ها را به سفارت تحویل بدیم یا فقط یه شنبه سه شنیه؟ آیا باید گذرنامه را خودمون به سفارت تحویل بدیم؟ آیا بعد از اون می تونیم با یه آژانس هماهنگ کنیم از پست برامون بگیره بیاره؟ در این پروسه چه مدارکی لازمه و چند روز طول می کشه؟ آیا من می تونم آزمایش بدم برگردم پدرم باقی کارها را برام انجام بده؟دوستان کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
دوستانی که ویزا می گیرن خواهشن اینقد نامرد نباشن که دیگه اینجا نیان. هرکی اطلاعات داره بگه خیلی ممنون می شیم به خدا. دعاشون میکنیم. خدا خیر بده همه ی دوستان را
با سلام دوست گرامی
هر روز که آزمایش بدین فرداش حاضره سعی کنید حتما صبح زود حضور داشته باشین که فردا تا 11 جوابتون حاضر باشه البته به من هم گفتن 11 ولی من ساعت 10 جوابو گرفتم و سریع رفتم ابو ظبی بجز جمعه ها هر روز تست انجام میشه.توی برگه نوشته فقط یک شنبه و سه شنبه ولی همسرم چون بعد از من اومد روز پنجشنبه که رفتم ویزای خودمو بگیرم مدارک ایشون رو هم تحویل دادم و چیزی نگفت.برای سفارت ابوظبی لازم نیست خود فرد حضور داشته باشه ولی اگر مدیکالتونو تمدید کردید یادتون نره که اون روهم با پاسپورت باید به سفارت تحویل بدهید.اگر میخواهید از پست استفاده کنید برای گرفتن ویزا باید در موقع ثبت نام ذکر بشه نام کسی که مدرکو تحویل میگیره.بله اگر شما مدیکال رو تمدید کنید پدر محترمتنون میتونن کار شما رو انجام بدن و مشکلی پیش نمیاد ..برای تمدید مدیکال 5 عدد عکس نامه سفارت پاسپورت و برگه واکسیناسیون که کپی اون رو بار قبل بیمارستان بهتون داده و همچنین کارت واکسیناسیون .یادتون باشه حتما 5 عدد عکس ببرید من یه دونه کم داشتم مجبور شدم 40 درهم پرداخت کنم اونم اسکن شده عکسمو چاپ کنم.توی برگه سفارت هم اگر مدرکی رو براتون تیک زده داشته باشین وگرنه فقط پاسپورت و جواب مدیکال وپرینت نامه سفارت که نشون میده کلیر شدید که با نشون دادن این برگه میزارن داخل بشید .در ضمن من یکشنبه مدارکو تحویل سفارت دادم که پنجشنبه ویزام حاضر شد و همون روز که مدارک همسر مو تحویل دادم روز چهار شنبه هفته بعد ویزای ایشون حاضر شد .من با اتوبوس از ایستگاه الغبیبه رفتم که خیلی هم راحته .ودر کل حدود 100 درهم رفت و برگشت میشه که بنظر من خیلی بصرفه هست و جای هیچ نگرانی نداره .امیدوارم تونسته باشم اطلاعاتی رو که خواستید بیان کرده باشم .با آرزوی موفقیت
فقط یک نکته.... دوستانی که پاسپورت جدید گرفتن حتما باید انسیتو پاستور کارت واکسنشونو عوض کنن با شماره پاسپورت جدید با مبلغ صدهزارتومن و اگه واکسن سرماخوردگی اعلام شده بود اونم تزریغ کنن البته با دکتر انسیتو پاستور تلفنی هماهنگ کنن که اونجا دچار مشکل نشن..
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها برای تمدید مدیکال نیاز هست مجددا بریم انستیتو پاستور ؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینا اگه میخواستن کلیر کنن به ترتیب کلیر میکردن فکر کنم کم کم باید فاتحه amrican خوند
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-31 ساعت 00:23)daniyal1351 نوشته: (2016-07-30 ساعت 16:13)Civilizable نوشته: (2016-07-30 ساعت 12:34)daniyal1351 نوشته: 277روز
اي كاش امضاتونو كامل ميكرديد ببينيم شرايط كيستون چي بوده كه ٩ ماهه تو كليرنسيد
ممنون ميشم بكين
آقای مجرد . سربازی معاف . شغل خصوصی در کلینیک درمانی . مدرک فوق لیسانس از شاخه های علوم اجتماعی . وابسته به هیچ ارگان و سازمانی نیستم در دانشگاه آزاد مدرک گرفتم هر دو مقطع رو . فقط تنها موردی که فکر می کنم مسئله ساز شده سفر خارجی در دو سال اخیر بوده که البته بعضی از دوستان با داشتن همین قضیه باز کلیر شدن اونم بعد شش یا هفت ماه ولی من بدون حتی یک آپدیت همچنان منتظر و دلخوش الکی هستم .
اگه خانواده بودی تا الان امریکا بودی
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس