کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان عزیز و مطلع
در مرحله سوم ثبت نام در سایت CSC برای ارسال مدارک به سفارت امریکا در ایروان ، تاریخ و ساعت قرار مصاحبه درخواست میشه .
و این در حالی است که کلیرشدگان اصلاً مصاحبه ای ندارند تا زمان آن را وارد سایت CSC کنند.
دوستانی که این مشکل براشون برطرف شده لطف کنند و بقیه دوستان رو راهنمایی بفرمایند که برای حل این مسئله چیکار باید کرد ؟
تشکر کنندگان: hamidzxc ، diakoal ، SAEED TEHRANI
فهمیدن تقریبی زمان کلیر شدن از آپدیتها:
من و خیلی از دوستان فکر می کردیم که آپدیت or از جانب آمریکا اعمال میشه، ولی بعد از دیدن چند آپدیت در روز شنبه و در ساعت اولیه صبح به این نتیجه رسیدم که آپدیت or از جانبه سفارت و به منزله پایان فرایند ای پی هستش. پس باید یه آپدیتی دیگه هم باشه که نشون بده ما از طرف آمریکا کلیر شدیم.
و اما فهمیدن این آپدیت، شما وقتی تو سایت ceac کیستون رو چک میکنید برای ای پی بودنتون یه متنی مینویسه که با Your visa case is شروع میشه و با has been reached خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد html بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های پارسال کشفش کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار متن ای پی تون رو هایلایت (انتخاب) کنید بعد کلیک راست و گزینه View selection source رو انتخاب کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد
گزینه اول: کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی
گزینه دوم : کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با In addition شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی

در مورد سفارت ابوظبی با بررسی و آزمایش حدود 100 کیس به این نتیجه رسیدم که میشه گفت اگر متن آپدیت شما یک خطی باشه یعنی هنوز مشمول ای پی هستید و اگه دو خطی باشه یعنی از جانب ارگانهای آمریکا کلیر شدید !
اگر آپدیت دو خطی شده باشید احتمالا (نه قطعا) بین یک روز تا حتی سه هفته ممکنه طول بکشه که آپدیت or داشته باشید و دلیلش هم اینه که سفارت ابوظبی در روز های خاصی از ماه این کارها رو انجام میده و اگه دقت کرده باشید دوستانی هم که ایمیل میزنن میبینند که بعد از چند روز یک دفعه به همه ایمیل ها پاسخ داده میشه.
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
(2016-08-02 ساعت 21:06)ستوده نوشته:  دوستان عزیز و مطلع
در مرحله سوم ثبت نام در سایت CSC برای ارسال مدارک به سفارت آمریکا در ایروان ، تاریخ و ساعت قرار مصاحبه درخواست میشه .
و این در حالی است که کلیرشدگان اصلاً مصاحبه ای ندارند تا زمان آن را وارد سایت CSC کنند.
دوستانی که این مشکل براشون برطرف شده لطف کنند و بقیه دوستان رو راهنمایی بفرمایند که برای حل این مسئله چیکار باید کرد ؟

باسلام
ممنون میشیم از دوستانی که قبلا مراجعه کردن به سفارت برای گرفتن ویزا , راهنمایی فرمایند چه پروسه ای را طی کردن,بدلیل اینکه زمان محدوده و بتونیم تو اون بازه زمانی جهت دریافت ویزا اقدام کنیم.
تشکر کنندگان: ali3810 ، مل مل ، SAEED TEHRANI ، ahfpca ، matin86
(2016-08-02 ساعت 21:21)diakoal نوشته:  
(2016-08-02 ساعت 21:06)ستوده نوشته:  دوستان عزیز و مطلع
در مرحله سوم ثبت نام در سایت CSC برای ارسال مدارک به سفارت آمریکا در ایروان ، تاریخ و ساعت قرار مصاحبه درخواست میشه .

باسلام
ممنون میشیم از دوستانی که قبلا مراجعه کردن به سفارت برای گرفتن ویزا , راهنمایی فرمایند چه پروسه ای را طی کردن,بدلیل اینکه زمان محدوده و بتونیم تو اون بازه زمانی جهت دریافت ویزا اقدام کنیم.

کلیرشدگان ارمنستان
با اینکه در مرحله سوم ثبت نام در سایت CSC دو فیلد برای ساعت و تاریخ مصاحبه وجود داره ، اما امکان ورود هیچ اطلاعاتی در اون فیلدها وجود نداره !
دوستان مطلع لطفاً راهنمایی بفرمایند.
تشکر کنندگان: ali3810 ، diakoal ، SAEED TEHRANI
امروز ایروان بیشتر از 20 کیس و ابوظبی بیش از 10 کیس دوخطی یا or شدن
خدایا شکرررررررررررررت
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: ali3810 ، khmp ، مل مل ، SAEED TEHRANI ، ahfpca ، matin86
ای خدا من کی کلیر میشم خسته شدم
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
فردا روز خوبيه?
خدايا شكرت
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: مل مل ، SAEED TEHRANI ، matin86
دوستان سلام
سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم
من18 may با خانومم مصاحبه رفتم با کیس 58xx وکلیرنس خوردم تو سایت سفارت 19may و ceac هم 23mayمن و 24may خانومم یعنی فقط یک بار تا العان اپدیت شده تقریبا نزدیک 70 روز گذشته و اپدیت نشده.
این طبیعیه؟
مال بقیه ی دوستان هم اپدیت نشده؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم
من18 ‎may‎ با خانومم مصاحبه رفتم با کیس ‎58xx‎ وکلیرنس خوردم تو سایت سفارت ‎19may‎ و ‎ceac‎ هم 23mayمن و ‎24may‎ خانومم یعنی فقط یک بار تا العان اپدیت شده تقریبا نزدیک 70 روز گذشته و اپدیت نشده.
این طبیعیه؟
مال بقیه ی دوستان هم اپدیت نشده؟
تشکر کنندگان:
حدود ۳۵ نفر امروز ۲ آگوست در ابوظبی از دوستان فوریه و مارچ و ماه های قبل تر آپدیت شدن مبارکشون باشه .
کیس نامبر :2016AS2k
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : اواخر اکتبر
وضعیت : ap
تعداد کیس : یک نفر
کارشناس ارشد رشته روانشناسی
کار در کلینیک درمانی
آپدیت ها : ۹ دسامبر ، ۱۱ ژانویه با ایمیلی که برای شناخته شدن کیسم ارسال کردم ، ۲۵ ژانویه ، اول آگوست آپدیت شبانه ساعت ۳۰ : ۲۳ دو خطی  Big Grin بعد از آپدیت  ۲۵ ژانویه و بعد از  ۲۸۰ روز . آپدیت ۲ آگوست ساعت ۵ بعد از ظهر . آپدیت ۳ آگوست در ساعت ۷ عصر و بلاخره or شدم و در روز ۴ آگوست ساعت ۵ بعد از ظهر ایمیل کلیری اومد . نامه کلیری هم در سایت ابوظبی ۷ آگوست ساعت ۵۰ : ۱۲ ظهر اومد . ایشود ویزا ۱۶ آگوست . دریافت ویزا ۱۸ آگوست . . اولین سفر به آمریکا : ۲۰ نوامبر . دریافت گرین کارت : ۶ فوریه ۲۰۱۷
تشکر کنندگان: ستوده ، SAEED TEHRANI ، atm849 ، ahfpca ، matin86 ، مل مل ، moh.saee
مرب
(2016-08-02 ساعت 21:39)behzad mg نوشته:  امروز ایروان بیشتر از 20 کیس و ابوظبی بیش از 10 کیس دوخطی یا or شدن
خدایا شکرررررررررررررت

مربوط به چه ماههایی؟
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-08-02 ساعت 21:18)samira2016 نوشته:  فهمیدن تقریبی زمان کلیر شدن از آپدیتها:
من و خیلی از دوستان فکر می کردیم که آپدیت or  از جانب آمریکا اعمال میشه، ولی بعد از دیدن چند آپدیت در روز شنبه و در ساعت اولیه صبح به این نتیجه رسیدم که آپدیت or  از جانبه سفارت و به منزله پایان فرایند ای پی هستش. پس باید یه آپدیتی دیگه هم باشه که نشون بده ما از طرف آمریکا کلیر شدیم.
و اما فهمیدن این آپدیت، شما وقتی تو سایت ceac کیستون رو چک میکنید برای ای پی بودنتون یه متنی مینویسه که با Your visa case is شروع میشه و با has been reached خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد html بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های پارسال کشفش کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار متن ای پی تون رو هایلایت (انتخاب)  کنید بعد کلیک راست و گزینه View selection source رو انتخاب کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد
گزینه اول: کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی
گزینه دوم : کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با In addition شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی

در مورد سفارت ابوظبی با بررسی و آزمایش حدود 100 کیس به این نتیجه رسیدم که میشه گفت اگر متن آپدیت شما یک خطی باشه یعنی هنوز مشمول ای پی هستید و اگه دو خطی باشه یعنی از جانب ارگانهای آمریکا کلیر شدید !
اگر آپدیت دو خطی شده باشید احتمالا (نه قطعا) بین یک روز تا حتی سه هفته ممکنه طول بکشه که آپدیت or داشته باشید و دلیلش هم اینه که سفارت ابوظبی در روز های خاصی از ماه این کارها رو انجام میده و اگه دقت کرده باشید دوستانی هم که ایمیل میزنن میبینند که بعد از چند روز یک دفعه به همه ایمیل ها پاسخ داده میشه.

سلام، دوستان عزیز من دو تا سوال داشتم، ممنون میشم اگه دوستان جواب بدن، 1)امکانش هست یه نفر Or بشه ولی کلیر نشه؟
2)امکان داره نفر اول Or بشه ولی کلیری اون رو اعلام نکنند تا نفر دوم هم کلیر بشه؟
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان:
(2016-08-02 ساعت 22:54)eliati نوشته:  فردا روز خوبيه?
خدايا شكرت

چرا
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
ایشالا خبرای خووب باشه فردا برا همه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: behzad mg ، ahfpca ، SAEED TEHRANI ، matin86 ، Hana2015 ، مل مل
دوستان به لطف یزدان بخشاینده
و با دعاها و انرژی مثبت شما دوستان عزیز ما هم آپ دیت و دوخطی شدیم
??????????????????????
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: atm849 ، ahfpca ، matin86 ، khmp ، Hana2015 ، ho_tasha ، هادی هادی ، SAEED TEHRANI ، مل مل ، amirak7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان