کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-02 ساعت 23:43)ali3810 نوشته:  مرب
(2016-08-02 ساعت 21:39)behzad mg نوشته:  امروز ایروان بیشتر از 20 کیس و ابوظبی بیش از 10 کیس دوخطی یا or شدن
خدایا شکرررررررررررررت

مربوط به چه ماههایی؟

بیشتر کیسها از ماه مارچ بودن
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: مل مل ، ali3810
دوستان کسی تو این دو سه روز اخیر از ابوظبی کلیر شده ؟
تشکر کنندگان: شاپرک
تبریک به همه دوستان کلیر شده !
واسه ما هم دعا کنید کارمون انجام شده زودتر !!!

شماره کیس : 2016AS45XX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، تاریخ کلیر شدن : ؟
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG   بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
تشکر کنندگان: مل مل ، ahfpca
سلام
1 آگوست مصاحبه داشتیم آنکارا به همسرم و فرزندمون ویزا دادن و من آپ خوردم .
برای ما هم اصلا سوال و جوابها تاثیری نداشت 2 تا برگه آماده بود برامون لای پرونده یکی برگه سفید خانمم و یکی صورتی من
من که برنده و آپ خورده و کلیر شده سال 2013 نیز بودم به افسره گفتم از دفعه پیش تا الان تمام شرایط کاری من فرقی نکرده و حتی دوباره سربازی نرفتم !!! یک بار چک شدن کافی نیست؟
گفت تو پروندتون بود بله واضح است اما متاسفانه باید تجدید شود.
با توجه به مشکل پزشکی که فرزندمون از بدو تولد دارد و نیاز به نگهداریهای ویژه گفتم سفر به همراه مادرش به تنهایی تقریبا براش غیر ممکنه . گفت در مدیکالش بود و برادر خودم هم این مشکل رو دارد و کاملا اشنا هستم براتون میل میزنم زودتر رسیدگی کنند.
بنظرتون این کار رو می کنند یا خواسته یک چی بگه؟؟؟
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون  2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت

?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY Sad
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من  آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود

هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
تشکر کنندگان: matin86 ، Hana2015 ، مل مل
منم دو خطی شدم !!!
دوستان از روز آپدیت دو خطی معمولا بطور متوسط تا کلیر شدن چقد زمان برده ؟؟؟
هر روز که میگذره استرسم بیشتر میشه !!
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG   بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
تشکر کنندگان: Hana2015 ، سفید برفی ، مل مل ، amirak7 ، ahfpca
بچه ها من امروز آپ خوردم و دوخطی شدم .واقعا خوشحالم.انشاالله بچه ها همه کلیر بشن
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: atm849 ، hes94 ، Moody ، ahfpca ، matin86 ، khmp ، Hana2015 ، ho_tasha ، سفید برفی ، SAEED TEHRANI ، مل مل ، behzad mg
(2016-08-02 ساعت 22:39)khodamtanha نوشته:  ای خدا من کی کلیر میشم خسته شدم

فکر کنم من و شما با هم کلیر بشیم
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: هادی هادی ، مل مل ، ahfpca
دوستان ابوظبی
کسی میدونه مدارک و هزینه لازم جهت تمدید مدیکال ابوظبی چقد هستش؟
لطفا پاسخ بدید خیلی فوریه
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز کلیر شده ارمنستان ،

آیا برای مشکل ثبت نام در سایت CSC راه حلی پیدا نشده ؟
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، ali3810
سلام صبح بخیر دوستان
من ایروان هستم و هر اطلاعاتی بدست بیارم همینجا مینویسم نیاز به دادن پیام خصوصی نیست هنوز به نتیجه نرسیدم
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، ali3810
سلام دوست عزیز. من تازه تو این سایت عضو شدم و کمی‌ ناآشنا هستم. من کیس خودم رو می‌خوام چک کنم یه جای کار فکر کنم اشتباه می‌کنم. می‌شه لطف کنین یه پیغام به من بدین یه سوالی از شما داشتم. خیلی‌ متشکر.

(2016-08-02 ساعت 21:39)behzad mg نوشته:  امروز ایروان بیشتر از 20 کیس و ابوظبی بیش از 10 کیس دوخطی یا or شدن
خدایا شکرررررررررررررت
تشکر کنندگان:
(2016-08-03 ساعت 07:14)mohajerUsa نوشته:  دوستان ابوظبی
کسی میدونه مدارک و هزینه لازم جهت تمدید مدیکال ابوظبی چقد هستش؟
لطفا پاسخ بدید خیلی فوریه

_5 قطعه عکس
_مدارک واکسیناسیون
_پاکت مربوط به مدیکال قبلی(همراهتون باشه بهتره ولی از ما نخواستن)
_550 درهم برای بررسی عادی و 750 درهم برای بررسی فوری
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان: ho_tasha ، مل مل ، satellite
ميتونيد منو راهنمايي كنيد چطوري كيس نامبرهاي كليير شده رو از سايت ارمنستان چك كنم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما دوم آگوست فقط در سایت سیس اپدیت شدیم و دو خطی. اما اوآر نشدیم
تشکر کنندگان: مل مل ، amirak7 ، behzad mg
دعا می کنم سایت انکارا هم اپدیت گروهی داشته باشد.
خدایا به همه بچه های سایت مهاجر سرا کمک کن که زودتر کلیر شوند و کسی را نا امید نکن
تشکر کنندگان: مل مل ، alborz3718 ، ahfpca ، masiharezoo ، behzad mg

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان