موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
بالاخره کیس لاتاری من و همسرم هم بعد از۱۰۴ روز از انگشتنگاریمون اپروو شد. دیروز هم کیسم آپدیت شد و نوشته شده بود که گرینکارت به ادرس خونمون پست شده.
ما در زمان برنده شدم آمریکا بودیم و همکنون هم آخرای درسمونه بعداز۴سال
من یکی از کسانی هستم که ارزش این گرینکارتو کاملا میدونم. واقعا زندگی دانشجویی رو زیزو رو می کنه.
با بهترین آرزوها برای کسانی که در انتظار هستن.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان بالاخره نامه كليري من هم اومد. اميدوارم همه دوستان بخصوص آنكارايي ها زودتر كلير بشن????
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می - آنکارا
وضعیت AP
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها
سیس 9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 15:57)Pargosha نوشته: (2016-08-05 ساعت 12:28)سفید برفی نوشته: سلام دوستان
آیا بجزئ اورا یا اپدیت دوخطی کسی از بچه های انکارا هست که ایمیل کلیری دریافت کرده باشه.
من خیلی استرس دارم 3 روز پیش دوخطی شدیم ولی هیچ خبری نیست. فکر کنم عملکرد انکارا خیلی ضعیف است.
برای ما انکارایی ها دعا کنید
با ارزوی موفقیت برای همه اعضای سایت مهاجر سرا
سلام دوست عزیز یکی از دوستان من کیس لاتاریه
آنکارا 3 آگوست آپدیت سیس و دو خطی شد ساعت یک و نیم شب و امروز 5 آگوست ساعت سه آپدیت سیس و
OR پس موتور آنکارا روشن شده نمیدونم کیس تون
چی هست ولی فک کنم لاتاریها رو زودتر کلیر کنن
من هم دوم آگوست دو خطی شدم ویزای ازدواجی هستم
ولی خبری از اور شدن نیست با آرزوی سلامتی و شادی
خیلی زود برا شما و همه منتظران
دوست عزيز نگران نباشين. منم بعد از or شدن خيلي بيتاب بودم كه چرا ايميل نمياد بالاخره بعد از يك هفته اومد ايشالله شما هم زودتر كلير ميشي.
به نظر مياد آنكارا داره يه كارايي ميكنه
کیس نامبر 3800
وضعیت AP
شرکت خصوصی
اپدیت ها
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 15:56)ستوده نوشته: (2016-08-05 ساعت 14:55)rah-is نوشته: (2016-08-05 ساعت 14:32)mehradae نوشته: دوستان عزیزی که ارمنستان رفتن و ویزا گرفتن ، مدت زمانی که رفتید و ویزا روگرفتید با این داستان پست و اینا چقدر بوده ؟
واسه گرفتن بلیط و هتل اینا خیلی مهمه این قضیه !
لطفا یه راهنمایی کنید
بنده هم همین درخواست رو از عزیزان دارم . لطفا تجربیات خودتون را تو سایت بزارید . ممنون
دوستان کلیر شده از سفارت آمریکا در ارمنستان
ضمن تبریک به همگی ، بویژه عزیزانی که دریافت ویزا براشون اهمیت زیادی داره ،
وقت تحویل مدارک محدوده ، و ثبت نام CSC برای ارسال مدارک با مشکلاتی مواجه هست
توصیه میشه با جدیت بیشتر کارتون رو دنبال کنید.
کاش یه تاپیک جداگانه باز بشه واسه این کار !
نشه همه چیز اوکی باشه و یهو سر این گیر و دار های اداری به مشکل بخوریم !
از دوستان خواهش می کنم ، لطفا روند کار رو شرح بدن !
سردرگمی خیلی زیاده !!
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همۀ دوستان عزیزم
منم به لطف خدا دیروز بعد از 4 ماه کلیر شدم. امیدوارم همۀ دوستان 2016 امسال بتونن ویزا رو دریافت کنند.
از همۀ دوستان 2015 که توو این یک سال و نیم خیلی بهمون کمک کردن تشکر میکنم و دست همشون رو میبوسم.
از تمام مسئولین سایت مهاجرسرا و مدیران ارشد این سایت که این سایت رو برای کمک به برندگان لاتاری راه اندازی کردند کمال تشکر رو دارم و ازین طریق از تمام زحمات این عزیزان قدردانی میکنم.
برای همۀ دوستان 2017 آرزوی موفقیت دارم. اگه هر سوالی داشتین میتونین بپرسین و خوشحال میشم کمکی از دستم بر میاد براتون انجام بدم.
مشخصات کیسم در امضام هست و امیدوارم خوندنش به دوستان 2017 در پیشبینی شرایط کیسشون کمک کنه.
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 16:56)pkafshdoozak نوشته: دوستان بالاخره نامه كليري من هم اومد. اميدوارم همه دوستان بخصوص آنكارايي ها زودتر كلير بشن????
تبریک فراوااااااان
چند سوال و یک خواهش دارم:
- تو ایمیل ارسال تا کی مهلت دادند تا پاسپورتها رو ارسال کنید؟
- چه مدارکی رو از شما خواستن تا همراه پاسپورت ارسال کنید؟
- برای مدیکال درخواست تجدید کردن؟ (چون فکر کنم یکماه دیگه اعتبار مدیکال شما تموم میشه)
- خواهشن بعد از گرفتن ویزا، Time Line سفرتون رو در اختیار ما قرار بدید، اینکه چه روزی مدارک رو تحویل پست دادید، پیگیری آنلاین پست چه مراحلی رو نشون داد و کی رسید سفارت و کی تحویل پست دادند برای برگشت و کی رسید دفتر پستی و کی تحویل شما دادن؟
در ضمن اگر هم مدیکال رو تمدید کردید ممنون میشم مراحل و هزینه و مدارکی که ازتون خواستن رو ذکر کنید.
با سپاس از شما
ایشالا امسال سال طلایی لاتاری برای ایرانیها باشه و همه منتظران کلیر بشن و از امسال به بعد هم دیگه بازمانده لاتاری نداشته باشیم.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 18:21)mehradae نوشته: (2016-08-05 ساعت 15:56)ستوده نوشته: (2016-08-05 ساعت 14:55)rah-is نوشته: بنده هم همین درخواست رو از عزیزان دارم . لطفا تجربیات خودتون را تو سایت بزارید . ممنون
دوستان کلیر شده از سفارت آمریکا در ارمنستان
ضمن تبریک به همگی ، بویژه عزیزانی که دریافت ویزا براشون اهمیت زیادی داره ،
وقت تحویل مدارک محدوده ، و ثبت نام CSC برای ارسال مدارک با مشکلاتی مواجه هست
توصیه میشه با جدیت بیشتر کارتون رو دنبال کنید.
کاش یه تاپیک جداگانه باز بشه واسه این کار !
نشه همه چیز اوکی باشه و یهو سر این گیر و دار های اداری به مشکل بخوریم !
از دوستان خواهش می کنم ، لطفا روند کار رو شرح بدن !
سردرگمی خیلی زیاده !!
به نظرم باید یه گروه تو تلگرام درست بشه تا تبادل نظر راحت تر بشه
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می 2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 12:28)سفید برفی نوشته: سلام دوستان
آیا بجزئ اورا یا اپدیت دوخطی کسی از بچه های انکارا هست که ایمیل کلیری دریافت کرده باشه.
من خیلی استرس دارم 3 روز پیش دوخطی شدیم ولی هیچ خبری نیست. فکر کنم عملکرد انکارا خیلی ضعیف است.
برای ما انکارایی ها دعا کنید
با ارزوی موفقیت برای همه اعضای سایت مهاجر سرا
سلام دوست عزيز من و يكي دونفر ديگه هم 3 آگست آپديت دو خطي داشتيم ولي هنوز orنشديم. ايميل هم نداشتيم. امروز هم كه كار سفارت تمام شد و رفت تا دوشنبه . ولي نگران نباشيد . به اميد خدا اين هفته تكليفمان معلوم مي گردد . به جاي نگراني توكل كنيد به خدا
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 16:56)pkafshdoozak نوشته: دوستان بالاخره نامه كليري من هم اومد. اميدوارم همه دوستان بخصوص آنكارايي ها زودتر كلير بشن????
دوست عزيز تبريك صميمانه مارا بپذيريد . از شما خواهشمندم ما را از ادامه مراحل و پيگيري پست آنكارا و پيگيري ويزايتان بي خبر نگذاريد.
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 18:45)ahfpca نوشته: (2016-08-05 ساعت 16:56)pkafshdoozak نوشته: دوستان بالاخره نامه كليري من هم اومد. اميدوارم همه دوستان بخصوص آنكارايي ها زودتر كلير بشن????
تبریک فراوااااااان
- برای مدیکال درخواست تجدید کردن؟ (چون فکر کنم یکماه دیگه اعتبار مدیکال شما تموم میشه)
- خواهشن بعد از گرفتن ویزا، Time Line سفرتون رو در اختیار ما قرار بدید، اینکه چه روزی مدارک رو تحویل پست دادید، پیگیری آنلاین پست چه مراحلی رو نشون داد و کی رسید سفارت و کی تحویل پست دادند برای برگشت و کی رسید دفتر پستی و کی تحویل شما دادن؟
در ضمن اگر هم مدیکال رو تمدید کردید ممنون میشم مراحل و هزینه و مدارکی که ازتون خواستن رو ذکر کنید.
با سپاس از شما
ایشالا امسال سال طلایی لاتاری برای ایرانیها باشه و همه منتظران کلیر بشن و از امسال به بعد هم دیگه بازمانده لاتاری نداشته باشیم.
دوست عزيز من و فكر مي كنم تمام دوستان آنكارايي هم سوالات دوست عزيزمان ahfpa را داريم . اگر لطف نموده و با وجود مشغله آتي اين سوالات را به مرور پاسخ دهيد مطمئنا كمك بزرگي به ما آنكارايي ها نموده ايد . با سپاس
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 18:45)ahfpca نوشته: (2016-08-05 ساعت 16:56)pkafshdoozak نوشته: دوستان بالاخره نامه كليري من هم اومد. اميدوارم همه دوستان بخصوص آنكارايي ها زودتر كلير بشن????
تبریک فراوااااااان
با سپاس از شما
سلام مجدد
تا ٢٥ اگست تاريخ انقضاي ويزاس
مدارك پاسپورت - كپي مديكال - پرينت ايميل كليري و كپيptt
2. Send a valid passport. Each visa applicant needs to have a passport valid for six months beyond the intended date of entry into the United States.
3. Register with PTT. Each family member applying for a visa needs to register their pickup location individually with the Turkish postal service (PTT), and to provide a copy of their registration to the Embassy. This registration must be completed every time applicants bring passports and documents to the Immigrant Visa Unit. To register, please click on the Courier Info link or call +90 850 390 2884 from Turkey or (703) 520-2490 from the United States.
4. Confirm medical clearance validity. Immigration/refugee medical examinations are valid for 6 months or less. The validity of your immigrant visa will be limited to match the validity of your medical clearance. If your medical report has expired, or will expire before you intend to arrive in the United States, you are required to renew your medical examination and to submit an updated medical report to our office. Please do not send us a copy of your x-ray results.5. Check Visa Bulletin. Before sending passports or coming to the Embassy, applicants for family-preference immigrant visas (ex. F1, F2, F3, F4) should check the current month's visa bulletin for their visa class and foreign state of chargeability. Visa numbers are available only for applicants whose priority date is earlier than the cut-off date listed in the bulletin.
قاعدتا اگر تاريخ مديكال ٦ ماه باشه تا ٢ ٢٨ سپتامبر تقريبا تاريخ مديكالم اعتبار داره چون مصاحبه ٢ مي بوده و ٢-٣ روز قبلش گرفتم
کیس نامبر 3800
وضعیت AP
شرکت خصوصی
اپدیت ها
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من احتمالا از خدمات پيكاپويزا از طريق پارك سفر اقدام ميكنم. چون سفر آنكارا هم از طريق همين دوستان رفتم و راضي بودم. حتما به محض اينكه هر قسمتي جلو رفت دوستان رو در جريان ميزارم متاسفانه الان خارج از تهران و دسترسي درست و حسابي به اينترنت ندارم، فقط ميدونم تو ceac هنوز ap نوشته
به زودي اطلاعات بيشتر رو براتون مينويسم
خوب و موفق باشين امسال براي همه سال خوبي باشه و ممنون از همه همراهان مهاجر سرا كه بي دريغ به همه ما كمك كردن. دست همتونو از دور ميبوسم
کیس نامبر 3800
وضعیت AP
شرکت خصوصی
اپدیت ها
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 19:01)pkafshdoozak نوشته: (2016-08-05 ساعت 18:45)ahfpca نوشته: (2016-08-05 ساعت 16:56)pkafshdoozak نوشته: دوستان بالاخره نامه كليري من هم اومد. اميدوارم همه دوستان بخصوص آنكارايي ها زودتر كلير بشن????
تبریک فراوااااااان
با سپاس از شما
سلام مجدد
2. Send a valid passport. Each visa applicant needs to have a passport valid for six months beyond the intended date of entry into the United States.
3. Register with PTT. Each family member applying for a visa needs to register their pickup location individually with the Turkish postal service (PTT), and to provide a copy of their registration to the Embassy. This registration must be completed every time applicants bring passports and documents to the Immigrant Visa Unit. To register, please click on the Courier Info link or call +90 850 390 2884 from Turkey or (703) 520-2490 from the United States.
4. Confirm medical clearance validity. Immigration/refugee medical examinations are valid for 6 months or less. The validity of your immigrant visa will be limited to match the validity of your medical clearance. If your medical report has expired, or will expire before you intend to arrive in the United States, you are required to renew your medical examination and to submit an updated medical report to our office. Please do not send us a copy of your x-ray results.5. Check Visa Bulletin. Before sending passports or coming to the Embassy, applicants for family-preference immigrant visas (ex. F1, F2, F3, F4) should check the current month's visa bulletin for their visa class and foreign state of chargeability. Visa numbers are available only for applicants whose priority date is earlier than the cut-off date listed in the bulletin.
قاعدتا اگر تاريخ مديكال ٦ ماه باشه تا ٢ ٢٨ سپتامبر تقريبا تاريخ مديكالم اعتبار داره چون مصاحبه ٢ مي بوده و ٢-٣ روز قبلش گرفتم
سلام با توجه به اينكه شما اول مي مديكال رفتيد من فكر مي كنم تاريخ انقضاي مديكال و در نتيجه ويزاي شما تا پايان اكتبر باشد
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-05 ساعت 20:38)alborz3718 نوشته: (2016-08-05 ساعت 19:01)pkafshdoozak نوشته: (2016-08-05 ساعت 18:45)ahfpca نوشته: تبریک فراوااااااان
با سپاس از شما
سلام مجدد
سلام با توجه به اينكه شما اول مي مديكال رفتيد من فكر مي كنم تاريخ انقضاي مديكال و در نتيجه ويزاي شما تا پايان اكتبر باشد
بله درست مي فرماييد. ٢٨ اكتبر
کیس نامبر 3800
وضعیت AP
شرکت خصوصی
اپدیت ها
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پاسپورت همسر من 7 ماه و نیم اعتبار داره و هنوز تو مرحله ap هستیم و کلیر نشدیم سوال من اینست که با توجه به اینکه برای صدور ویزا پاسپورت باید 6 ماه اعتبار داشته باشد من باید چکار کنم؟ به کجا باید اطلاع بدم ؟ در سایت usvisa برای آنکارا زمان مصاحبه ثبت نام کردم و رسید دارم آیا میتوانم اطلاعات پاسپورت جدید را در صفحه مربوط آپدیت کنم و رسید جدید بگیرم و با آن به اداره پست مراجعه کنم؟
آیا باید هر دو پاسپورت را همراه داشته باشم و به اداره پست بدم؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید و یا اگر آدرسی جهت مکاتبه میدانید بفرمایید.