موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اسکن از پاسپورت جدید رو ضمیمه
ایمیل تون کنین یادم رفت بنویسم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-06 ساعت 02:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-06 ساعت 15:27 توسط ahfpca.
دلیل ویرایش: آدرس سایت رو فراموش کرده بودم بذارم
)
(2016-08-06 ساعت 00:07)vchip نوشته: سلام
پاسپورت همسر من 7 ماه و نیم اعتبار داره و هنوز تو مرحله ap هستیم و کلیر نشدیم سوال من اینست که با توجه به اینکه برای صدور ویزا پاسپورت باید 6 ماه اعتبار داشته باشد من باید چکار کنم؟ به کجا باید اطلاع بدم ؟ در سایت usvisa برای آنکارا زمان مصاحبه ثبت نام کردم و رسید دارم آیا میتوانم اطلاعات پاسپورت جدید را در صفحه مربوط آپدیت کنم و رسید جدید بگیرم و با آن به اداره پست مراجعه کنم؟
آیا باید هر دو پاسپورت را همراه داشته باشم و به اداره پست بدم؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید و یا اگر آدرسی جهت مکاتبه میدانید بفرمایید.
درود دوست گرامی
من هم بعد از مصاحبه که ۴ ماه پیش بود پاسپورتهای کل خانواده رو عوض کردم، بعدش رفتم به وبسایت ثبت نام سفارت در آنکارا و شماره پاسپورتهای تازه رو اونجا جایگزین قبلیها کردم.
البته اول به سفارت ایمیل زده بودم و اونا گفته بودن تعویض پاسپورت هیچ مشکلی نداره.
آدرس سایت که مشخصات پاسپورت برای سفارت در آنکارا رو باید اصلاح کنیم (آدرس مستقیم تو صفحه login ش رو گذاشتم):
https://ais.usvisa-info.com/en-tr/niv/users/sign_in
شمام بهتره سریع تعویض کنید چون وقتی برید آمریکا هزینهی تعویضش ۳ برابر اینجا میشه.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز. میشه یک نفر لطف کنه معنی OR شدن رو توضیح بده. من چند بار پرسیدم جوابی متاسفانه نگرفتم. ممنونم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان گلم
ضمن تبریک به کلیه عزیزانی که تا به امروز کلیر شده اند و آرزوی قلبی برای باقیمانده ها که امیدوارم همگی کلیر و پس از دوره نفس گیر کلیرنس، خوشحال شوند !
بر خود لازم میدانم که اعلام کنم در مدت یکسال گذشته بطور مستمر و مفید از اطلاعات و خبرها و نظرهای سایت مهاجرسرا و دوستان عضو بهره بردیم و در این راه پرفراز و نشیب همواره موجبات دلگرمی و آرامش خاطر و رفیق همراهمان بود. بنابرین اساس،
ابتدا ، از کلیه موسسین و مدیران و اعضای پر سابقه قدیمی و همچنین اعضای جدید که بدون هیچ توقعی ،خالصانه اطلاعات را در اختیار سایر اعضا قرار دادند و سعی کردند که در راهنمایی بقیه سهمی داشته باشند کمال تشکر و قدر دانی را بنمایم.
دوم ، از کلیه دوستان تقاضا دارم همانطور که ما از اطلاعات سایر دوستان در سالهای قبل در این سایت بهره بردیم ، سعی کنید اطلاعات صادقانه خود را در این سایت ثبت نمایید تا راهگشا و یاری گر دوستان آینده باشد . ( در اینستاگرام و تلگرام علاوه بر اینکه امنیت لازم را ندارد برای سالهای آینده نخواهد ماند .)
سوم ، تشکر ویژه دارم از کلیه مدیران و موسسین انجمنهای مختلف این سایت که با صرف وقت و دقت نظر اطلاعات بسیار مفیدی جهت راهنمایی دوستان درج نموده اند .
آرزومند روزهای خوب و موفقیت و پیروزی تک تک شما در هر کجا که باشید . . . .
فردا روشن است . . . .
2016----3 سفارت : ابوظبی مصاحبه : نیمه ژانویه سربازی : ارتش تعداد :4 مدرک : دکتری شغل : خصوصی وضعیت : کلیرنس
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه آپدیت سیاک :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری : یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست
اولین ورود : ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه دبی از کجا میشه ماشین اجاره کرد؟
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 10:52)shervin56 نوشته: (2016-08-05 ساعت 23:02)pkafshdoozak نوشته: (2016-08-05 ساعت 20:38)alborz3718 نوشته: سلام با توجه به اينكه شما اول مي مديكال رفتيد من فكر مي كنم تاريخ انقضاي مديكال و در نتيجه ويزاي شما تا پايان اكتبر باشد
بله درست مي فرماييد. ٢٨ اكتبر
با سلام دوست عزيز اين ايميل براي من هم ارسال شد به نظر شما تاريخ 25 اگوست آخرين مهلت ارسال پاسپورت نيست ؟چون اگه 25 اگوست تاريخ اتمام ويزا باشه طي دو هفته گرفتن ويزا و ورود به آ م ر ي ك ا امكان پذير نمي باشد ... نظر شما چيه ؟
منظور من از انقضای ویزا تاریخ انقضای گرفتن ویزا بود. درست می فرمایید کمی سو تفاهم بر انگیزه. اگر نه ویزا تا 6 ماه بعد از مدیکال اعتبار داره
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می - آنکارا
وضعیت AP
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها
سیس 9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 10:52)shervin56 نوشته: (2016-08-05 ساعت 23:02)pkafshdoozak نوشته: (2016-08-05 ساعت 20:38)alborz3718 نوشته: سلام با توجه به اينكه شما اول مي مديكال رفتيد من فكر مي كنم تاريخ انقضاي مديكال و در نتيجه ويزاي شما تا پايان اكتبر باشد
بله درست مي فرماييد. ٢٨ اكتبر
با سلام دوست عزيز اين ايميل براي من هم ارسال شد به نظر شما تاريخ 25 اگوست آخرين مهلت ارسال پاسپورت نيست ؟چون اگه 25 اگوست تاريخ اتمام ويزا باشه طي دو هفته گرفتن ويزا و ورود به آ م ر ي ك ا امكان پذير نمي باشد ... نظر شما چيه ؟
دوست عزیز تاریخ 25 آگست آخرین تاریخ تحویل شدن پاسپورت به سفارت است و تاریخ ویزا ی صادر شده 6 ماهه است که البته تاریخ باقیمانده مدیکال آنرا محدود می نماید مگر اینکه همزمان با تحویل پاسپورتها مدیکال جدید و 6 ماهه ارائه دهید که در آنصورت ویزا نیز 6 ماهه صادر می گردد
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت: