کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-06 ساعت 00:07)vchip نوشته:  سلام
پاسپورت همسر من 7 ماه و نیم اعتبار داره و هنوز تو مرحله ap هستیم و کلیر نشدیم سوال من اینست که با توجه به اینکه برای صدور ویزا پاسپورت باید 6 ماه اعتبار داشته باشد من باید چکار کنم؟ به کجا باید اطلاع بدم ؟ در سایت usvisa  برای آنکارا زمان مصاحبه ثبت نام کردم و رسید دارم آیا میتوانم اطلاعات پاسپورت جدید را در صفحه مربوط آپدیت کنم و رسید جدید بگیرم و با آن به اداره پست مراجعه کنم؟
آیا باید هر دو پاسپورت را همراه داشته باشم و به اداره پست بدم؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید و یا اگر آدرسی جهت مکاتبه میدانید بفرمایید.
سلام دوست عزیز من هم هنوز در مرحله ap هستم و سفارتم آنکاراست دو ماه پیش پاس جدید گرفتم من رفتم به نزدیکترین دفتر پلیس+ ده و فرمها رو گرفتم و مدارک رو کامل کردم و در کمتر از یه هفته پاس جدیدم رو پست
در خونه تحویل داد به سفارت ایمیل زدم و نوشتم
پاسپورت جدید گرفتم و شماره جدید رو براشون نوشتم
چن ساعت بعد ایمیل زدن و تشکر کردن و گفتن شماره
جدید پاست رو در سایت گذاشتیم و آپدیت کردن
این هم آدرس سفارت آنکارا
AnkaraIV@state.gov
تشکر کنندگان: vchip
دوست عزیز اسکن از پاسپورت جدید رو ضمیمه
ایمیل تون کنین یادم رفت بنویسم
تشکر کنندگان: vchip
(2016-08-06 ساعت 00:07)vchip نوشته:  سلام
پاسپورت همسر من 7 ماه و نیم اعتبار داره و هنوز تو مرحله ap هستیم و کلیر نشدیم سوال من اینست که با توجه به اینکه برای صدور ویزا پاسپورت باید 6 ماه اعتبار داشته باشد من باید چکار کنم؟ به کجا باید اطلاع بدم ؟ در سایت usvisa  برای آنکارا زمان مصاحبه ثبت نام کردم و رسید دارم آیا میتوانم اطلاعات پاسپورت جدید را در صفحه مربوط آپدیت کنم و رسید جدید بگیرم و با آن به اداره پست مراجعه کنم؟
آیا باید هر دو پاسپورت را همراه داشته باشم و به اداره پست بدم؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید و یا اگر آدرسی جهت مکاتبه میدانید بفرمایید.

درود دوست گرامی

من هم بعد از مصاحبه که ۴ ماه پیش بود پاسپورتهای کل خانواده رو عوض کردم، بعدش رفتم به وبسایت ثبت نام سفارت در آنکارا و شماره پاسپورتهای تازه رو اونجا جایگزین قبلی‌ها کردم.
البته اول به سفارت ایمیل زده بودم و اونا گفته بودن تعویض پاسپورت هیچ مشکلی نداره.

آدرس سایت که مشخصات پاسپورت برای سفارت در آنکارا رو باید اصلاح کنیم (آدرس مستقیم تو صفحه login ش رو گذاشتم):
https://ais.usvisa-info.com/en-tr/niv/users/sign_in

شمام بهتره سریع تعویض کنید چون وقتی برید آمریکا هزینه‌ی تعویضش ۳ برابر اینجا میشه.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: vchip ، amirak7
(2016-08-05 ساعت 16:45)ema1183 نوشته:  دوستان عزیز
بالاخره کیس لاتاری من و همسرم هم بعد از۱۰۴ روز از انگشتنگاریمون اپروو شد. دیروز هم کیسم آپدیت شد و نوشته شده بود که گرینکارت به ادرس خونمون پست شده.
ما در زمان برنده شدم آمریکا بودیم و همکنون هم آخرای درسمونه بعداز۴سال
من یکی از کسانی هستم که ارزش این گرینکارتو کاملا میدونم. واقعا زندگی دانشجویی رو زیزو رو می کنه.
با بهترین آرزوها برای کسانی که در انتظار هستن.

سلام. تبریک میگم بهتون. من برنده ۲۰۱۷ هستم و شرایطم مثل شماست و باید از داخل آمریکا اقدام کنم. یک سری سوال در مورد زمان پروسه که طول کشید داشتم. با توجه که این فروم مربوط به کلیرنس هست بهتون پیغام خصوصی دادم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز. میشه یک نفر لطف کنه معنی OR شدن رو توضیح بده. من چند بار پرسیدم جوابی متاسفانه نگرفتم. ممنونم.
تشکر کنندگان:
http://s000.tinyupload.com/index.php?fil...7610287393

دوستان ایروانی برگه courier receipt را پیوست کردم .کسانی که مشکل حاد پیدا کزدن برای گرفتن courier receipt بنظرم از سفارت بپرسن امکان ارسال با هزینه شخصی هست یا نه ؟ توی courier receipt نوشته اگر پست مورد تایید سفارت موجود نیست با هزینه خودتان پست کنید که منطقی بنظر میرسه تو این شزایط و محدود بودن زمان اعتبار کلیرنس بشه این اجازه را بدن
تشکر کنندگان:
(2016-08-06 ساعت 06:41)ariayi22 نوشته:  سلام دوستان عزیز. میشه یک نفر لطف کنه معنی OR شدن رو توضیح بده. من چند بار پرسیدم جوابی متاسفانه نگرفتم. ممنونم.

یعنی به زودی از طریق سایت سفارت کلیر شدنتون اعلام خواهد شد.
مثل دو خطی شدنه
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:
درود بر دوستان گلم
ضمن تبریک به کلیه عزیزانی که تا به امروز کلیر شده اند و آرزوی قلبی برای باقیمانده ها که امیدوارم همگی کلیر و پس از دوره نفس گیر کلیرنس، خوشحال شوند !
بر خود لازم میدانم که اعلام کنم در مدت یکسال گذشته بطور مستمر و مفید از اطلاعات و خبرها و نظرهای سایت مهاجرسرا و دوستان عضو بهره بردیم و در این راه پرفراز و نشیب همواره موجبات دلگرمی و آرامش خاطر و رفیق همراهمان بود. بنابرین اساس،
ابتدا ، از کلیه موسسین و مدیران و اعضای پر سابقه قدیمی و همچنین اعضای جدید که بدون هیچ توقعی ،خالصانه اطلاعات را در اختیار سایر اعضا قرار دادند و سعی کردند که در راهنمایی بقیه سهمی داشته باشند کمال تشکر و قدر دانی را بنمایم.
دوم ، از کلیه دوستان تقاضا دارم همانطور که ما از اطلاعات سایر دوستان در سالهای قبل در این سایت بهره بردیم ، سعی کنید اطلاعات صادقانه خود را در این سایت ثبت نمایید تا راهگشا و یاری گر دوستان آینده باشد . ( در اینستاگرام و تلگرام علاوه بر اینکه امنیت لازم را ندارد برای سالهای آینده نخواهد ماند .)
سوم ، تشکر ویژه دارم از کلیه مدیران و موسسین انجمنهای مختلف این سایت که با صرف وقت و دقت نظر اطلاعات بسیار مفیدی جهت راهنمایی دوستان درج نموده اند .
آرزومند روزهای خوب و موفقیت و پیروزی تک تک شما در هر کجا که باشید . . . .
فردا روشن است . . . .
2016----3      سفارت : ابوظبی   مصاحبه : نیمه ژانویه   سربازی : ارتش  Big Grin    تعداد  :4   مدرک : دکتری    شغل : خصوصی    وضعیت : کلیرنس  
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه      آپدیت سیاک  :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی Wink و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری :   یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست  
اولین ورود : ؟
تشکر کنندگان: alborz3718 ، amirak7 ، هادی هادی ، ahfpca ، مل مل ، SAEED TEHRANI
(2016-08-06 ساعت 01:33)Pargosha نوشته:  دوست عزیز اسکن از پاسپورت جدید رو ضمیمه
ایمیل تون کنین یادم رفت بنویسم

سلام
من سعی کردم به ankaraiv@state.gov‎ ایمیل بزنم ولی جیمیل اجازه نمیده و میگه ادرس شناخته نشد . آیا شما مستقیما ایمیل زدید یا از طریق سایت سفارت آنکارا ایمیل ارسال کردید ؟ برای subject چه گزینه ای انتخاب کردید ؟
باز هم از راهنماییتون ممنونم
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میدونه دبی از کجا میشه ماشین اجاره کرد؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-05 ساعت 23:02)pkafshdoozak نوشته:  
(2016-08-05 ساعت 20:38)alborz3718 نوشته:  
(2016-08-05 ساعت 19:01)pkafshdoozak نوشته:  سلام مجدد
تا ٢٥ اگست تاريخ انقضاي ويزاس
مدارك پاسپورت - كپي مديكال - پرينت ايميل كليري و كپيptt

2. Send a valid passport. Each visa applicant needs to have a passport valid for six months beyond the intended date of entry into the United States.

3. Register with PTT. Each family member applying for a visa needs to register their pickup location individually with the Turkish postal service (PTT), and to provide a copy of their registration to the Embassy.  This registration must be completed every time applicants bring passports and documents to the Immigrant Visa Unit.  To register, please click on the Courier Info link or call +90 850 390 2884 from Turkey or (703) 520-2490 from the United States.

4. Confirm medical clearance validity.  Immigration/refugee medical examinations are valid for 6 months or less.  The validity of your immigrant visa will be limited to match the validity of your medical clearance.  If your medical report has expired, or will expire before you intend to arrive in the United States, you are required to renew your medical examination and to submit an updated medical report to our office.  Please do not send us a copy of your x-ray results.5. Check Visa Bulletin. Before sending passports or coming to the Embassy, applicants for family-preference immigrant visas (ex. F1, F2, F3, F4) should check the current month's visa bulletin for their visa class and foreign state of chargeability. Visa numbers are available only for applicants whose priority date is earlier than the cut-off date listed in the bulletin.
قاعدتا اگر تاريخ مديكال ٦ ماه باشه تا ٢ ٢٨ سپتامبر تقريبا تاريخ مديكالم اعتبار داره چون مصاحبه ٢ مي بوده و ٢-٣ روز قبلش گرفتم

سلام با توجه به اينكه شما اول مي مديكال رفتيد من فكر مي كنم تاريخ انقضاي مديكال و در نتيجه ويزاي شما تا پايان اكتبر باشد

بله درست مي فرماييد. ٢٨ اكتبر

با سلام دوست عزيز اين ايميل براي من هم ارسال شد به نظر شما تاريخ 25 اگوست آخرين مهلت ارسال پاسپورت نيست ؟چون اگه 25 اگوست تاريخ اتمام ويزا باشه طي دو هفته گرفتن ويزا و ورود به آ م ر ي ك ا امكان پذير نمي باشد ... نظر شما چيه ؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-06 ساعت 10:06)eliati نوشته:  
(2016-08-06 ساعت 06:41)ariayi22 نوشته:  سلام دوستان عزیز. میشه یک نفر لطف کنه معنی OR شدن رو توضیح بده. من چند بار پرسیدم جوابی متاسفانه نگرفتم. ممنونم.

مثل دو خطی شدنه

خیلی ممنون. اما از کجا میشه فهمید که OR شدیم یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-06 ساعت 10:06)eliati نوشته:  

مثل دو خطی شدنه

در سايت https://ceac.state.gov چنانچه كيس برنده در وضعیت ‎Administrative Processing قرار گرفته باشد زماني كه در متن پيام وضعيت عبارت "mailed / availible" به "mailed or availible" تغيير پيدا كند اصطلاحا وضعيت را OR مي گويند. معمولا پس از چند روز از اين وضعيت نامه كلير ارسال مي شود.
تشکر کنندگان:
(2016-08-06 ساعت 10:52)shervin56 نوشته:  
(2016-08-05 ساعت 20:38)alborz3718 نوشته:  سلام با توجه به اينكه شما اول مي مديكال رفتيد من فكر مي كنم تاريخ انقضاي مديكال و در نتيجه ويزاي شما تا پايان اكتبر باشد

با سلام دوست عزيز اين ايميل براي من هم ارسال شد به نظر شما تاريخ 25 اگوست آخرين مهلت ارسال پاسپورت نيست ؟چون اگه 25 اگوست تاريخ اتمام ويزا باشه طي دو هفته گرفتن ويزا و ورود به آ م ر ي ك ا امكان پذير نمي باشد ... نظر شما چيه ؟

منظور من از انقضای ویزا تاریخ انقضای گرفتن ویزا بود. درست می فرمایید کمی سو تفاهم بر انگیزه. اگر نه ویزا تا 6 ماه بعد از مدیکال اعتبار داره
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می‎ - آنکارا
وضعیت  ‎AP‎
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها  
سیس  9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
تشکر کنندگان:
(2016-08-06 ساعت 10:52)shervin56 نوشته:  
(2016-08-05 ساعت 20:38)alborz3718 نوشته:  سلام با توجه به اينكه شما اول مي مديكال رفتيد من فكر مي كنم تاريخ انقضاي مديكال و در نتيجه ويزاي شما تا پايان اكتبر باشد

دوست عزیز تاریخ 25 آگست آخرین تاریخ تحویل شدن پاسپورت به سفارت است و تاریخ ویزا ی صادر شده 6 ماهه است که البته تاریخ باقیمانده مدیکال آنرا محدود می نماید مگر اینکه همزمان با تحویل پاسپورتها مدیکال جدید و 6 ماهه ارائه دهید که در آنصورت ویزا نیز 6 ماهه صادر می گردد
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان