موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه سوالی ببخشید من گیج شدم
توی ایمیلی که از طریق سفارت اومده یه چیزایی متناقض و نامفهومه :
یه جا نوشته دیگه لازم نیست جایی رو چک کنی ....
We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed. You do not need to check our website, as this email has the most current information on your case.
بعد خط پایینش نوشته اگر تو لینک زیر استتوستون Processing Pending نیایید سفارت ( که کیس من تو سایت سفارت نوشته Processing Pending)
Applicants whose status is marked "Processing Completed" or "Ready" are encouraged to send in their documents to the Embassy at least two weeks prior to their processing expiration date. Applicants with "Processing Pending" or other statuses should not send in their passports and should not come to the Embassy. Applicants whose case processing is pending may check their status at the "Status Check" link below
الان این معنیش چیه؟
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می - آنکارا
وضعیت AP
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها
سیس 9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام...کسی میدونه بعد از or شدن چند روز طول میکشه سایت سفارت اعلام کنه؟
ممنون
case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 12:26)farzaneh_saremi نوشته: دوستان سلام...کسی میدونه بعد از or شدن چند روز طول میکشه سایت سفارت اعلام کنه؟
ممنون
درود بر شما.برای من 4 روز طول کشید شما نهایتا 7 روزکاری حساب کن البته 5شنبه ها بیشتر انجام میشه....به فکر ویزای امارات باشید.....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ارمنستان ، از تاریخ تحویل پاسپورت به پست چقدر طول میکشه تا پاسپورت رو پس بگیریم ؟
واسه انتخاب مدت زمان سفرم این موضوع خیلی مهمه !
لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز نامه کلیر ما امد
خیلی خوشحا هستم بعد از 154 روز انتظار
خدایا هیچ کدام از بچه های سایت مهاجر سرا را ناامید نکن
بالاخره انکارا تکان خورد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
اگر تاریخ Admin Process Expires On گذشته باشه ، دیگه ویزا نمیدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز، من برنده اصلی هستم، خانمم 4 اکوست بعد از ایمیل من، دوخطی شده ولی هنوز or نیست ولی برای خودم هیچ اتفاقی نیفتاده . این یعنی چی؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-06 ساعت 15:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-06 ساعت 15:39 توسط ahfpca.)
(2016-08-06 ساعت 11:17)pkafshdoozak نوشته: دوستان عزیز یه سوالی ببخشید من گیج شدم
توی ایمیلی که از طریق سفارت اومده یه چیزایی متناقض و نامفهومه :
یه جا نوشته دیگه لازم نیست جایی رو چک کنی ....
We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed. You do not need to check our website, as this email has the most current information on your case.
بعد خط پایینش نوشته اگر تو لینک زیر استتوستون Processing Pending نیایید سفارت ( که کیس من تو سایت سفارت نوشته Processing Pending)
Applicants whose status is marked "Processing Completed" or "Ready" are encouraged to send in their documents to the Embassy at least two weeks prior to their processing expiration date. Applicants with "Processing Pending" or other statuses should not send in their passports and should not come to the Embassy. Applicants whose case processing is pending may check their status at the "Status Check" link below
الان این معنیش چیه؟
به اون سطر توجه نکنید، این نامه یه فرمت ثابت داره که میفرستن فقط میرن تاریخهاش رو اصلاح میکنن. وبسایت خود سفارت رو درست آپدیت نمیکنن مگر اینکه بهشون خبر بدید که (من که ایمیل کلیریم اومده چرا هنوز "Processing Pending" هستم!) اونوقت فرداش بهتون جواب میدن که درستش کردیم و میبینید که اونجا هم درست شده.
مهم این ایمیله هست که گرفتید، سریع برید آنکارا برای گرفتن ویزا.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 14:30)motehayyer نوشته: سلام دوستان.
قائدتن نه، مگر اینکه مقصر خودشون باشن.
مثلن ایمیل رو دیر فرستاده باشن یا تاریخ رو اشتباه زده باشن.
در هر حال دادن و ندادنش دست خودشونه و اینکه طرف چقدر بتونه چونه بزنه و بیگناه بودن خودش رو در رد شدن این تاریخ اثبات کنه.
اگر پستهای قبلتر رو بخونید موردی بود که خود سفارت ایمیل رو دیر فرستاده بود و برنده لاتاری با نشون دادن پرینت ایمیل و اثبات اشتباه سفارت ویزای خودش رو گرفت.
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-06 ساعت 15:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-06 ساعت 15:56 توسط hamednew.)
درود بر همه هم قطارهای عزیز
یه سوال فنی داشتم
4 آگوست سایت سیس اور شدم سفارت ابوظبی..
اونهایی که رفتند میدونند که آیا پیکاپ همچنان برقرار است یا نه؟
چون میخوام مدیکال انجام بدم و با پاسپورت تحویل سفارت بدم .. چند روزی زمان میبره ویزا بدن.. اینو بابت تعداد روزهای سفرم میپرسم میخوام ببینم باید بمونم خودم بگیرم یا نه مثه سابق میشه پاسپورت و مدیکال بدی و پیکاپ کنی با آژانس!
کیس نامبر 36**
مصاحبه 13.01.2016
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 18:03)motehayyer نوشته: (2016-08-06 ساعت 15:44)ahfpca نوشته: (2016-08-06 ساعت 14:30)motehayyer نوشته: سلام دوستان.
قائدتن نه، مگر اینکه مقصر خودشون باشن.
مثلن ایمیل رو دیر فرستاده باشن یا تاریخ رو اشتباه زده باشن.
در هر حال دادن و ندادنش دست خودشونه و اینکه طرف چقدر بتونه چونه بزنه و بیگناه بودن خودش رو در رد شدن این تاریخ اثبات کنه.
اگر پستهای قبلتر رو بخونید موردی بود که خود سفارت ایمیل رو دیر فرستاده بود و برنده لاتاری با نشون دادن پرینت ایمیل و اثبات اشتباه سفارت ویزای خودش رو گرفت.
خوب اصلن برا من ایمیل نزدن
اینجوری که نمیشه! شما باید برای خودتون امضا بسازید تا من و سایر دوستان بتونیم وضعیت شما رو متوجه بشیم و راهنمایی کنیم.
مشابه امضای من زیر همین پست امضا بسازید.
اگه هم بلد نیستید این راهش هست:
۱- از بالای صفحه روی لینک «کنترل پنل کاربری» کلیک کنید.
۲- داخل یکی از بخشهای سمت راست صفحه به نام «تنظیمات حساب کاربری» لینک «تغییر امضا» رو بزنید.
۳- میتونید امضای منو کپی کنید در قسمت ویرایش و مشخصات خودتون رو وارد کنید.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 14:13)هادی هادی نوشته: (2016-08-06 ساعت 12:26)farzaneh_saremi نوشته: دوستان سلام...کسی میدونه بعد از or شدن چند روز طول میکشه سایت سفارت اعلام کنه؟
ممنون
درود بر شما.برای من 4 روز طول کشید شما نهایتا 7 روزکاری حساب کن البته 5شنبه ها بیشتر انجام میشه....به فکر ویزای امارات باشید.....
مال من هم 6 روز طول کشید
کیس نامبر 3800
وضعیت AP
شرکت خصوصی
اپدیت ها
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز برای پیکاپ ویزا اقدام کردم هزینه اش شد 580 هزار تون
کیس نامبر 3800
وضعیت AP
شرکت خصوصی
اپدیت ها
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 19:16)pkafshdoozak نوشته: دوستان من امروز برای پیکاپ ویزا اقدام کردم هزینه اش شد 580 هزار تون
میشه بپرسم چه مدارکی رو تحویل دادید؟ بهشون وکالت هم دادید؟