موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 11:10)pkafshdoozak نوشته: (2016-08-06 ساعت 22:25)khodamtanha نوشته: (2016-08-06 ساعت 19:16)pkafshdoozak نوشته: دوستان من امروز برای پیکاپ ویزا اقدام کردم هزینه اش شد 580 هزار تون
اکه 580 شد خوب خودت میزفتی دبی سقف پیکاب ویزا 250000 هستش
آخه ترکیه فقط بلیط رفت و برگشتش بیشتر از 700 تومن میشه
درود دوست گرامی
جواب سوال قبلی ما رو ندادی حالا سوالات بیشتر شد:
۱- چه مدارکی رو به آژانس تحویل دادید برای آنکارا؟
۲- شما بهشون وکالت دادید؟ چون شنیده بودم باید تو ترکیه بهشون وکالت داده بشه تا اداره پست قبول کنه پاسپورتها رو تحویلشون بده.
۳- آیا اینها مستقیم میبرن سفارت یا پست میکنن؟
۴- آیا این آژانس هم مثل دوست دیگهمون از ابوظبی بخش پیگیری آنلاین هم دارن؟
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 15:08)سفید برفی نوشته: سلام
همسرم فردا صبح برای پیکاپ به انکارا می رود . دوستان اگر کاری دارند و یا کمکی از دست ما ساخته با کمال میل انجام می دهیم
با تشکر
اگر مراحل انجام کار رو با ذکر تاریخ در اختیار ما بگذارند سپاسگزار خواهیم بود.
آیا مدارکی که پست خواهد شد همینها هستند؟
۱- پاسپورتها.
۲- برگهی AP که بعد از مصاحبه دادند.
۳- برگهی ثبت نام پست آنکارا (PTT Register)
۴- کپی از برگههای واکسن (Vaccination Documentation Worksheet)
۵- پرینت ایمیل اعلام کلیری
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
کسی میدونه یه کیس نرمال معمولا تو سایت سیس چندتا آپدیت میخوره تا کلیر شه ؟
با اینک 10 روز پیش OR شدم اما بعد اون باز 2 بار آپدیت داشتم و OR برداشته شد و به حالت اولیه برگشته !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 15:51)ahfpca نوشته: [quote='سفید برفی' pid='720464' dateline='1470566287']
سلام
همسرم فردا صبح برای پیکاپ به انکارا می رود . دوستان اگر کاری دارند و یا کمکی از دست ما ساخته با کمال میل انجام می دهیم
با تشکر
اگر مراحل انجام کار رو با ذکر تاریخ در اختیار ما بگذارند سپاسگزار خواهیم بود.
آیا مدارکی که پست خواهد شد همینها هستند؟
۱- پاسپورتها.
۲- برگهی AP که بعد از مصاحبه دادند.
۳- برگهی ثبت نام پست آنکارا (PTT Register)
۴- کپی از برگههای واکسن (Vaccination Documentation Worksheet)
۵- پرینت ایمیل اعلام کلیری
[/q
سلام دوست عزيز سفيد برفي
من و فكر مي كنم تمام آنكارايي ها هم مشابه سوالات دوست عزيزمان ahfpaرا داريم . بسيار سپاسگزار مي شويم اگر شما و همسر گراميتان مرحله به مرحله پيشرفت كارتان و نكات مهم آنرا جهت استفاده دوستان در اين سايت قرار دهيد . بي نهايت از شما سپاسگزارم
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 15:08)ahfpca نوشته: (2016-08-07 ساعت 11:10)pkafshdoozak نوشته: (2016-08-06 ساعت 22:25)khodamtanha نوشته: اکه 580 شد خوب خودت میزفتی دبی سقف پیکاب ویزا 250000 هستش
درود دوست گرامی
۲- شما بهشون وکالت دادید؟ چون شنیده بودم باید تو ترکیه بهشون وکالت داده بشه تا اداره پست قبول کنه پاسپورتها رو تحویلشون بده.
سلام دوست عزيز
من هم سوالات دوست عزيزمون را دارم و در اصل ما در حال تحليل مزايا و معايب و انتخاب بين دو راه مستقيم به آنكارا رفتن و راه پيك آپ كردن ويزا از طريق يك آژانس هستيم . علاوه بر سوالات بالا بسيار ممنون مي شوم اگر اعلام كنيد كه آيا اين آژانس آنقدر مطمئن است كه شما چنين كار مهمي را به آنها سپردي ؟ و آيا كارشان را خوب بلدند ؟ مثلا اگر همه چيز خوب پيش برود و پاسپورتها را دريافت نمايند و خداي نكرده مثلا اشتباه تايپي در متن ويزا باشد مي دانند كه چگونه آنرا پيگيري و رفع نمايند؟
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 15:08)ahfpca نوشته: (2016-08-07 ساعت 11:10)pkafshdoozak نوشته: (2016-08-06 ساعت 22:25)khodamtanha نوشته: اکه 580 شد خوب خودت میزفتی دبی سقف پیکاب ویزا 250000 هستش
درود دوست گرامی
1و2 پاسپورت - برگه مدیکال - وکالتنامه که طبقه بالا که محضر بود دادم ( بله من به 2 نفر که اسم و مشخصاتشون را خودشون دادن وکالت دادم 84 تومن)
که البته وکالت نامه باید به ترکی ترجمه بشه مهر دادگستری بخوره و کارای ترجمه شو خودشون انجام میدن
3- نه کلا کسی مستقیم اجازه نداره بره سفارت و فقط به جای اینکه ما مدارک رو به پست تحویل بدیم افراد اینا میبرن تحویل میدن و تحویل میگیرن
4- اینو دقیق نمی دونم راستش من اینقد بهشون زنگ زدم که بیچارشون کردم و همه رو تا به حال جواب دادن و امروز هم راجع به اشتباهاتی که ممکنه تو ویزاها باشه گفتم گفتن که با توجه به تجربه ای که دارن احتمال اشتباه تایپی و ... زیاده و روالش اینه که خودشون دقیق همه چیزو چک کنن. ( ایشالله که مشکلی نباشه واقعا)
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می - آنکارا
وضعیت AP
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها
سیس 9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 18:29)alborz3718 نوشته: (2016-08-07 ساعت 15:08)ahfpca نوشته: (2016-08-07 ساعت 11:10)pkafshdoozak نوشته: آخه ترکیه فقط بلیط رفت و برگشتش بیشتر از 700 تومن میشه
درود دوست گرامی
سلام دوست عزيز
من هم سوالات دوست عزيزمون را دارم و در اصل ما در حال تحليل مزايا و معايب و انتخاب بين دو راه مستقيم به آنكارا رفتن و راه پيك آپ كردن ويزا از طريق يك آژانس هستيم . علاوه بر سوالات بالا بسيار ممنون مي شوم اگر اعلام كنيد كه آيا اين آژانس آنقدر مطمئن است كه شما چنين كار مهمي را به آنها سپردي ؟ و آيا كارشان را خوب بلدند ؟ مثلا اگر همه چيز خوب پيش برود و پاسپورتها را دريافت نمايند و خداي نكرده مثلا اشتباه تايپي در متن ويزا باشد مي دانند كه چگونه آنرا پيگيري و رفع نمايند؟
راستش در مورد اطمینان داشتن اینو بگم که من اینجا از طریق کسایی که سابقه گرفتن ویزا و پیکاپشون میشناختم پیدا کردم و اگر تو سایتشون هم ببینید کلا کار تخصصی شون این کاره. با این حال فکر کنم هیچ کس حتی اگه آزانس خودشم باشه نتونه به کسی اطمینان 100% بده چون هر اتفاقی ممکنه بیفته. اما من سفر قبلی هم از طریق همینجا رفتم و کلا راضی بودم.
در مورد اشتباهات بله میدونن چیکار کنن چون من از روی نگرانیم ازشون خواستم که قبل از اینکه برگردن عکس ویزارو مثلا تلگرام کنن که من چک کنم گفتن چک کردن جزییات ویزا با مشخصات پاسپورت جز روند کاراشونو و حتی پیش هم اومده که درخواست اصلاح کردن اما من خودم دقیق نمیدونم پروسه اش چیه
*********آها راستی یادم رفت بگم برای ترجمه ی وکالت نامه باید اصل شناسنامه رو هم تحویل بدیم اما اونو 2-3 روز بعد بر می گردونن. به من گفتن فردا بیام شناسنامه مو بگیرم .*********
کیس نامبر 3800
وضعیت AP
شرکت خصوصی
اپدیت ها
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 19:35)ahfpca نوشته: (2016-08-06 ساعت 19:16)pkafshdoozak نوشته: دوستان من امروز برای پیکاپ ویزا اقدام کردم هزینه اش شد 580 هزار تون
میشه بپرسم چه مدارکی رو تحویل دادید؟ بهشون وکالت هم دادید؟
من معذرت می خوام خیلی دیر دیدم سوالتونو جوابشو مفصل تو سوال دوم براتون نوشتم و فقط نکته ای که یادم رفت بگم اینه که کارای پرینت رسید پست رو که بعد از کلیر شدن باید انجام بدیم رو خودشون انجام دادن اما من بعدش خودم هم رفتم کار ساده ایه اگه خواستید بگید بگم بهتون .
کیس نامبر 3800
وضعیت AP
شرکت خصوصی
اپدیت ها
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه ولی هرچی گشتم نمونش نبود.
5 آگوست کیس همسرم که برنده اصلی هست آپدیت شد و آپدیت دو خطی داشت ولی برای من آپدیتی نشد، امروز کیس هردومون آپدیت شد، کیس من هنوز به صورت / هست و همسرم OR شد و از طرفی هم در سایت سفارت خبر از آماده شدن ویزا داده و گفته تا 23 آگوست فرصت دارید ولی متأسفانه در سایت سفارت اشاره ای نمی کنه که ویزای چه کسی آماده هست، میخواستم بدونم بنظرتون ویزای من هم آماده شده یا فقط برای همسرم آمادس طبق آپدیت ها. نمونه ای داشتیم که همراه بدون آپدیت or ویزاش آماده باشه؟
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 19:09)pkafshdoozak نوشته: (2016-08-06 ساعت 14:13)هادی هادی نوشته: (2016-08-06 ساعت 12:26)farzaneh_saremi نوشته: دوستان سلام...کسی میدونه بعد از or شدن چند روز طول میکشه سایت سفارت اعلام کنه؟
ممنون
درود بر شما.برای من 4 روز طول کشید شما نهایتا 7 روزکاری حساب کن البته 5شنبه ها بیشتر انجام میشه....به فکر ویزای امارات باشید.....
مال من هم 6 روز طول کشید
سلام دوستان من از 23 می چه در سیس و چه در سایت امارات اپدیتی نداشتم ایا این طبیعی هستش؟ 23 می تاریخ مصاحبه بوده
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 12:33)hamednew نوشته: بالاخره کلیر شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ایمیل کلیری اومد از سفارت ابوظبی ..
کیس 36**
مصاحبه 13.01.2016
فقط سایت سیس و ابوظبی تغییری نکرده !!
ایشالا کلیری بقیه دوستان..
سلام وتبریک دوست عزیز ایمیلی که میفرمایید نرمال اومد یا در پوشه SPM? ممنونم و با ارزوی موفقیت در ادامه راه
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.