موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-07 ساعت 12:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-07 ساعت 12:17 توسط hes94.)
(2016-08-06 ساعت 21:42)hamednew نوشته: درود
کسی از دوستان برای پیکاپ ویزا سفارت ابوظبی اخیرا اقدام کرده؟
میخواستم بدونم چه مدارکی نیاز است و به چه شکل است ؟
نامه كليرى سفارت، پاسپورتها، نقص مدرك(اگه داشتين)، هزينه ش براى هر نفر شد ٣٥٠ ، دو هفته اى هم تحويل ميدن( البته براى ما چون هفته پيش شنبه تعطيل بود دو هفته طول ميكشه وگرنه كه ديروز پاس پدرم رو داديم اونو سه شنبه اين هفته ميدن و هفته بعدش تحويل ميگيرن). براى ما امروز فكر كنم به سفارت برسه. آژانسي كه ما رفتيم بهمون يه پسوورد و نام كاربرى دادن براى اينكه وضعيت پاسپورتها رو ببينيم كه هر روز كجا هست و به چه مرحله اى رسيده.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره کلیر شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ایمیل کلیری اومد از سفارت ابوظبی ..
کیس 36**
مصاحبه 13.01.2016
فقط سایت سیس و ابوظبی تغییری نکرده !!
ایشالا کلیری بقیه دوستان..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
من هم 3 آگوست آپديت شدم. اعتبار مديكالم هم تا 5 اكتبر هستش. مي خواستم بدونم اگه من در اين يكي دو هفته آينده به اميد خدا كلير بشم و برم آنكارا مي تونم قبل از تمام شدن اعتبار مديكال قبليم مديكال جديد انجام بدم يا بايد صبر كنم اول اعتبار مديكالم تمام بشه بعد اقدام كنم.
ممنون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 13:45)hlard نوشته: سلام دوستان عزيز
من هم 3 آگوست آپديت شدم. اعتبار مديكالم هم تا 5 اكتبر هستش. مي خواستم بدونم اگه من در اين يكي دو هفته آينده به اميد خدا كلير بشم و برم آنكارا مي تونم قبل از تمام شدن اعتبار مديكال قبليم مديكال جديد انجام بدم يا بايد صبر كنم اول اعتبار مديكالم تمام بشه بعد اقدام كنم.
ممنون
شما حتا یک ماه بعد از مدیکالتون میتونید تمدیدش کنید. فقط اینو در نظر داشته باشید که تمدید مدیکال تو آنکارا مثل دفعه ی اول دورو بر 300 دلار هزینش میشه
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲
کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی
دریافت کلیرنس: 18 Aug
دریافت ویزا: 31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 12:49)hamednew نوشته: (2016-08-07 ساعت 12:34)hamednew نوشته: (2016-08-07 ساعت 12:14)hes94 نوشته: نامه كليرى سفارت، پاسپورتها، نقص مدرك(اگه داشتين)، هزينه ش براى هر نفر شد ٣٥٠ ، دو هفته اى هم تحويل ميدن( البته براى ما چون هفته پيش شنبه تعطيل بود دو هفته طول ميكشه وگرنه كه ديروز پاس پدرم رو داديم اونو سه شنبه اين هفته ميدن و هفته بعدش تحويل ميگيرن). براى ما امروز فكر كنم به سفارت برسه. آژانسي كه ما رفتيم بهمون يه پسوورد و نام كاربرى دادن براى اينكه وضعيت پاسپورتها رو ببينيم كه هر روز كجا هست و به چه مرحله اى رسيده.
ممنونم دوست عزیز
موفق و تندرست باشید
دوست عزیز یه سوال دیگه از شما داشتم .. الان نامه کلیری من اومده یعنی ایمیل اومده .. اما سایت سیس و سفارت تغییر نکرده جز سیس آپدیت امروز رو داره .. مشکلی نیست از این بابت؟ میتونم برای ویزای امارات اقدام کنم یا نه؟؟
به نظر من كه كلير شدين و براى ويزا اقدام كنين. يكى از دوستان هم شرايط مشابه شما رو داشتن و فقط براشون ايميل اومده بود، رفتن سفارت و ويزاشونم گرفتن.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اطلاعات پست انکارا
PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
MITHATPASA
KÜLTÜR
ANKARA, ÇANKAYA, 06441
Turkey
Business Hours M - F 8:30 am - 12:00 pm and 1:30 pm - 5:00 pm
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همسرم فردا صبح برای پیکاپ به انکارا می رود . دوستان اگر کاری دارند و یا کمکی از دست ما ساخته با کمال میل انجام می دهیم
با تشکر