کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
کسی زنک زده به سفارت ابوظبی ؟ ایا فارسی هم جواب میدن؟ میشه شماره سفارتو بدین
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 15:10)hlard نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 14:15)ho_tasha نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 12:45)hlard نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 12:24)hlard نوشته:  سلام دوستان
در ايميل كليري كه براي ما اومده متن زير در اول ايميل نوشته شده . مي خواستم بدونم همون ثبت نام اوليه براي پست كافيه يا بايد كار ديگه اي هم براي ثبت نام پست انجام بديم.

[align=left]Starting on 1 March 2016, Immigrant Visa applicants will only be able to submit missing documents and passports to the U.S. Embassy Ankara Consular Section by mail. In-person passport submissions for certain nationalities will no longer be accepted. Applicants may use the PTT courier services free of charge for this purpose. To register for the PTT services please click on ais.usvisa-info.com. At this web site, please click on the “Consular Section instructed me to send more documents” option. From there, please print out a “Courier in receipt” to send your documents to our office through PTT free of charge.n]

اگه ممكنه يكي از دوستان آنكارايي پروسه دريافت ويزا رو  در آنكارا توضيح بده. الان كه ما كلير شديم چه كارايي بايد انجام بديم.
با سپاس فراوان

ميشه يكي از دوستان راهنمايي بفرمايند. لطففففففففففففففففففففففففففففا.
سلام دوستان عزیز و گرامی من و دیگر دوستان توضیحات رو دادیم براتون مدارک رو نیز گفته شده در پست های قبلی یه ذره وقت بزارین پیدا میشه همچنین حتماً تاپیک CSC و مصاحبه در آنکارا رو بخونید اطلاعات مفیدی براتون داره.
تبریک میگم
هیچ نگران نباشید.
پاسپورت ها
ثبت نام اولیه در CSC که محل پیکاپو انتخاب کرده بودین
فایلی که بار دوم در CSC ثبت کردین
نامه کلیری
و اگر چیزی ازتون خواستن که تحویل بدین.

خيلي خيلي ممنون كه جوابمو دادين.من تاپيكهاي قبلي رو خوندم و مداركو مي دونم. فقط مي خواستم بدونم معني اين متن انگليسي چيه. يعني ما بايد براي ptt كار جديدي انجام بديم يا نه؟
و اگه آره چه كاري بايد انجام بديم.
البته اين سوال چندتا از دوستان ديگه هم هست. اگه جواب بديد كمك بزرگي كرديد. دوست عزيز ما براي ptt قبل از مصاحبه ثبت نام كرديم و يك كد گرفتيم. پس اين ايميل چي ميگه؟ مارو دچار استرس كرده .
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 16:25)hlard نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 15:10)hlard نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 14:15)ho_tasha نوشته:  سلام دوستان عزیز و گرامی من و دیگر دوستان توضیحات رو دادیم براتون مدارک رو نیز گفته شده در پست های قبلی یه ذره وقت بزارین پیدا میشه همچنین حتماً تاپیک CSC و مصاحبه در آنکارا رو بخونید اطلاعات مفیدی براتون داره.
تبریک میگم
هیچ نگران نباشید.
پاسپورت ها
ثبت نام اولیه در CSC که محل پیکاپو انتخاب کرده بودین
فایلی که بار دوم در CSC ثبت کردین
نامه کلیری
و اگر چیزی ازتون خواستن که تحویل بدین.

خيلي خيلي ممنون كه جوابمو دادين.من تاپيكهاي قبلي رو خوندم و مداركو مي دونم. فقط مي خواستم بدونم معني اين متن انگليسي چيه. يعني ما بايد براي ptt كار جديدي انجام بديم يا نه؟
و اگه آره چه كاري بايد انجام بديم.
البته اين سوال چندتا از دوستان ديگه هم هست. اگه جواب بديد كمك بزرگي كرديد. دوست عزيز ما براي ptt قبل از مصاحبه ثبت نام كرديم و يك كد گرفتيم. پس اين ايميل چي ميگه؟ مارو دچار استرس كرده .

سلام دوستان ، ضمن عرض تبریک خدمتتان عرض کنم که PTT نام سرویس پستی رایگان سفارت آمریکا در ترکیه می باشد و نگران نباشید در همان سایت ais.usvisa-info.com که مربوط به ترکیه می باشد وارد شوید در قسمت آدرس های پیک https://ais.usvisa-info.com/fa-tr/iv/inf...on/courier می توانید آدرس های مختلف پستی PTT را مشاهده نمایید . موفق باشید..
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2016-08-10 ساعت 12:14)ariayi22 نوشته:  سلام دوستان،

برای سفارت ارمنستان بعد اینکه شمارمون اعلام شد اگه خودمون بریم اونجا و نیازی به تمدید مدیکال یا ارائه مدرک جدیدی نداشته باشیم بازم باید تو سایت CSC ثبت نام کنیم و پاسپورت و مدارکمونو به پست اونجا بدیم یا مستقیما میتونیم مدارکو ببریم سفارت؟ و اینکه معمولاً چند روز طول میکشه ویزا رو بدن؟ ممنون از راهنمایی عزیزان.

دوست عزیز با تبریک ، خدمتتان عرض کنم جدیدا همه باید توی CSC ثبت نام کنند من خودم به سفارت مراجعه کردم قبول نکردن ، بنابراین وقتتونو تلف نکنید و زودتر انجام دهید چون اونم چند روز طول میکشه تا آپدیت بشه ، موفق باشید.
**2016َُAS31  - رویت قبولی:MAY, ‎05,2015‎   - کنسولگری: ‎(ANKARA)  CHANGED TO YERAVAN‎ - تعداد افراد منظور در کیس (‎3) - ارسال فرم : ‎JUN , 06,2015‎ - کارنت شدن کیس: ‎2015 , 15 , OCT‎  - مصاحبه  :  2015 ,17 DEC - آخرین آپدیت ها : 28 و 29 JUN  -   اعلام  کلیرنس در سایت سفارت ارمنستان : 29JUN2016 - مدیکال مجدد :18JUL2016 - پیک آپ پاسپورت ها : 27JUL2016 - صدور ویزا 29JUL2016 -
تشکر کنندگان: ho_tasha
سلام
از دوستان مهاجر سرایی کسی هست که تو سفارت ارمنستان کلییر شده باشه و ویزا گرفته باشه و اصفهانی باشه ؟ لطفا اگر کسی هست بهم پیام بده ممنون میشم ..
کیس نامبر 6300
تاریخ مشاهده قبولی 5 می   2016
تعداد کیس 3 نفر
محل مصاحبه ایروان
تاریخ دریافت نامه دوم 25 مارس 2016
تاریخ مصاحبه 5 می 2016
وضعیت : AP همه افراد کیس
آپدیت : 7 ، 10 ، 11 می ،1 آگوست بعد از ایمیل زدن به سفارت ، 2 آگوست ،16 آگوست و دو خطی ، 23 آگوست و 25 آگوست
کلییر : 17 آگوست
تحویل مدارک به پست DHL : 22 آگوست
دریافت ویزا : 26 آگوست
سفر به آمریکا : 4 دسامبر
خدایا چنا کن سرانجام کار                   تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 15:12)khodamtanha نوشته:  کسی زنک زده به سفارت ابوظبی ؟ ایا فارسی هم جواب میدن؟ میشه شماره سفارتو بدین

بله سفارت در ابوظبی به سه زبان پاسخگو هست. ولی در مورد پروسه کلیرنس اگه میخوای بپرسی میگن دست ما نیست و نمیدونیم.
من ایمیل از طریق contact us زدم جواب دادن
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
لطفا يك نفر ثبت نام سيس ارمنستان را خوب بيان كنه. از كجا بايد وارد سايت شد ؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 20:10)rezaahvaz نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 15:12)khodamtanha نوشته:  کسی زنک زده به سفارت ابوظبی ؟ ایا فارسی هم جواب میدن؟ میشه شماره سفارتو بدین

بله سفارت در ابوظبی به سه زبان پاسخگو هست. ولی در مورد پروسه کلیرنس اگه میخوای بپرسی میگن دست ما نیست و نمیدونیم.
من ایمیل از طریق contact us  زدم جواب دادن

پس دست کی هست من به زنگ زدم گفت با سفارت تماس بگیر. ایمیل هم زدم به سفارت جواب ندادن
تشکر کنندگان:
درود بر دوستان
یه سوال داشتم راجب به تحویل مدیکال و پاسپورت به سفارت ابوظبی آیا باید ساعت دو فقط تحویل داد یا میشه صبح هم تحویل بدیم؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 21:10)sasha_ka نوشته:  

پس دست کی هست من به زنگ زدم گفت با سفارت تماس بگیر. ایمیل هم زدم به سفارت جواب ندادن

بله منم ایمیل زدم جواب ندادم تلفن هم که گفتم چه جوابی میدن.
فقط از طریق contact us که تو سایت سفارت هست جوابتون میدن
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 21:11)hamednew نوشته:  درود بر دوستان
یه سوال داشتم راجب به تحویل مدیکال و پاسپورت به سفارت ابوظبی آیا باید ساعت دو فقط تحویل داد یا میشه صبح هم تحویل بدیم؟

سلام بله ساعت دو باید تحویل بدید توی نامه کليريتون هم نوشته
تشکر کنندگان:

چه جوابی دادان به شما؟
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 22:53)khodamtanha نوشته:  

چه جوابی دادان به شما؟

این جوابی بود که دادن

Dear Sir/Madam,

Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

Thank you,

Immigrant Visa Unit, Abu Dhabi
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 21:49)rezaahvaz نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 21:10)sasha_ka نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 20:10)rezaahvaz نوشته:  بله سفارت در ابوظبی به سه زبان پاسخگو هست. ولی در مورد پروسه کلیرنس اگه میخوای بپرسی میگن دست ما نیست و نمیدونیم.

بله منم ایمیل زدم جواب ندادم تلفن هم که گفتم چه جوابی میدن.
فقط از طریق contact us که تو سایت سفارت هست جوابتون میدن

من از طریق contact usایمیل زدم ولی جواب ندادن دو روز پیش دوباره ایمیل زدم. کیس همسرم بعد از مصاحبه همچنانready هست
تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 22:53)farsan نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 21:11)hamednew نوشته:  درود بر دوستان

سلام بله ساعت دو باید تحویل بدید توی نامه کليريتون هم نوشته

برای ابوظبی لازم نیست که پاس و مدارک رو به پست تحویل بدیم ؟مدارک رو مستقیما به سفارت تحویل میدیم؟ فقط مدارک رو از پست تحویل می گیریم؟
یه سوال دیگه ما قبل از مصاحبه پست ثبت نام کردیم من ویزام رو یکضرب گرفتم ولی همسرم کلیر خورده. برای تحویل مدارک همسرم دوباره باید ثبت نام کرد یا مجداد پست رو انتخاب کرد و رسید پست جدید رو به سفارت تحوبل داد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان