2016-08-11 ساعت 12:14
(2016-08-10 ساعت 12:19)ahfpca نوشته:سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون ثبت برای چاپ فیش csc رو انجام دادم منتظریم که در شادی دریافت ویزاهاتون ما رو هم سهیم کنین آمین(2016-08-10 ساعت 08:41)Pargosha نوشته:(2016-08-10 ساعت 03:21)ahfpca نوشته: درود دوستانسلام دوست عزیز تبریک میگم خدمت تون بسلامتی ویزاتون رو دریافت کنین دوستم کیسش لاتاریه و من چک میکنم براش 5 آگوست or شد و دیروز آپدیت سیس و سایت سفارت هم براش نوشته تا 25 آگوست پاسپورتت رو بیار و نوشته دیگه وبسایت رو چک نکن البته هنوز ایمیل براش نیومده و چون بیشتر از 5 ماه از مصاحبه
در پاسخ به سوال جناب «محمد کامیاب مهر»: گویا دوستان که امتحان کرده بودند متوجه شده بودند وقتی نامه کلیری به شما ایمیل شده باشه اون قسمت از CSC فعال میشه که میتونید ثبت رسید ارسال مدرک رو انجام بدید. نگران اون بخش نباشید، کل مراحلش تو ۵ دقیقه انجام میشه.
آدرس سایته رو قبلن هم گفته بودم:
https://ais.usvisa-info.com/en-tr/iv/users/sign_in
در ضمن برای دوستانی که کلیر شدن و میخوان خودشون برن برای پیکاپ، مراحل چاپ رسید CSC که قبلن یه بندهی نیکوکار خدا در سایت گذاشته بود رو براتون در یک فایل pdf جمع آوری کردم که الان پیوست این پست میکنم (ایشالا جناب مدیر تاپیک سریع ببینن و تایید کنن تا زودتر برای شما قابل دسترس بشه).
گذشته باید مدیکال رو هم تجدید کنه پست رو هم ینی
شهیر زده قبلن الان ایشون میخواد وقت دکتر بگیره و بره آنکارا آیا باید مراحل چاپ رسید csc رو هم انجام بده یا نیازی نیست فقط باید لاتاریها این چاپ رسید csc رو انجام بدن یا کیس های دیگه که آنکارا هستن هم باید انجام بدن ممنون میشم اگه پاسخ بدین
درود بر شما و سپاس
از قول من به دوستتان هم تبریک بگید.
بله ایشون طبق مراحلی که در فایل گفته شده باید حتمن چاپ فیش پستی csc رو انجام بده وگرنه اداره پست ازش مدارک رو تحویل نمیگیره.
برای هر پاسپورت ۲ برگ چاپ میشه.
توی برگ اول دستورالعمل ارسال مدارک به سفارت خطاب به مامور اداره پست نوشته شده و ذکر شده که این پروسه برای پست کننده رایگان هست و نباید پول بگیره.
برگه دوم همراه سایر مدارک داخل پاکت ارسالی گذاشته میشه و به سفارت ارسال میشه.
در ضمن - اینطور که تو فایل راهنما نوشته - یه برگهای هم بود که قبل از مصاحبه چاپ کردیم و فرستادیم، اون برگه رو اداره پست موقع پس دادن پاسپورتها میخواد که بهش نشون بدیم، این برگه رو هم اگه نداریدش میتونید تو همین سایت دوباره برید چاپش کنید و همراه داشته باشید.