کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-10 ساعت 15:10)hlard نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 14:15)ho_tasha نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 12:45)hlard نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 12:24)hlard نوشته:  سلام دوستان
در ايميل كليري كه براي ما اومده متن زير در اول ايميل نوشته شده . مي خواستم بدونم همون ثبت نام اوليه براي پست كافيه يا بايد كار ديگه اي هم براي ثبت نام پست انجام بديم.

[align=left]Starting on 1 March 2016, Immigrant Visa applicants will only be able to submit missing documents and passports to the U.S. Embassy Ankara Consular Section by mail. In-person passport submissions for certain nationalities will no longer be accepted. Applicants may use the PTT courier services free of charge for this purpose. To register for the PTT services please click on ais.usvisa-info.com. At this web site, please click on the “Consular Section instructed me to send more documents” option. From there, please print out a “Courier in receipt” to send your documents to our office through PTT free of charge.n]

اگه ممكنه يكي از دوستان آنكارايي پروسه دريافت ويزا رو  در آنكارا توضيح بده. الان كه ما كلير شديم چه كارايي بايد انجام بديم.
با سپاس فراوان

ميشه يكي از دوستان راهنمايي بفرمايند. لطففففففففففففففففففففففففففففا.
سلام دوستان عزیز و گرامی من و دیگر دوستان توضیحات رو دادیم براتون مدارک رو نیز گفته شده در پست های قبلی یه ذره وقت بزارین پیدا میشه همچنین حتماً تاپیک CSC و مصاحبه در آنکارا رو بخونید اطلاعات مفیدی براتون داره.
تبریک میگم
هیچ نگران نباشید.
پاسپورت ها
ثبت نام اولیه در CSC که محل پیکاپو انتخاب کرده بودین
فایلی که بار دوم در CSC ثبت کردین
نامه کلیری
و اگر چیزی ازتون خواستن که تحویل بدین.

خيلي خيلي ممنون كه جوابمو دادين.من تاپيكهاي قبلي رو خوندم و مداركو مي دونم. فقط مي خواستم بدونم معني اين متن انگليسي چيه. يعني ما بايد براي ptt كار جديدي انجام بديم يا نه؟
و اگه آره چه كاري بايد انجام بديم.
سلام دوست عزيز و نگران
همانطور كه قبلا بارها توسط ساير دوستان نيز گفته شد آنكارايي ها پس از كلير شدن بايستي دوباره در همان سايت پست تركيه ادامه ثبت نام اوليه را انجام دهند و رسيد پستي جديد دريافت نمايند. ابتداي ايميل كليري هم به اين موضوع اشاره دارد . تمام مراحل آن هم در فايل ضميمه پست زير
https://www.mohajersara.org/forum/showthr...#pid720822
موجود است و كل مراحل بسيار ساده و كوتاه است . اميدوارم طبق مراحل اين فايل پبش رفته و مشكلتان حل شود
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.
تشکر کنندگان: ali3875
با دعای خیر دوستان ما کلییر شدیم مطمعن باشید همگی کلییرید اخه پرونده ما گیر و نقص مدرک زیاد داشت
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان: atm849 ، Ali--usa ، Rira_1982 ، hes94 ، Seniorbs17 ، alborz3718 ، ahfpca ، siyavash-2
دوستان سلام
کیس نامبر بنده در رده 2500 هست اما دیر متوجه شدم لاتاری برنده شدم و در آذر پارسال فهمیدم. جهت مصاحبه به آنکارا در 4 اپریل دعوت شدم و بعد از مصاحبه خانم مصاحبه کننده گفت که سه ماه منتظر باشم. الان که میبینم دوستان با کیس نامبر 6000 هم کلیر شدن خیلی ناامید شدم که من هیچ اتفاقی برای کیسم نیفتاده و سه اپدیتی که از 4 اپریل به اینور خورده ام تماما بخاطر ایمیل به سفارت بوده است.
شغلم در زمان مصاحبه تدریس خصوصی معرفی کردم
رشته شیمی
مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد
خدمت سربازی: ارتش
مجرد

لطفا اگر کسی اطلاعی دارد به من راهنمایی کند آیا کلیر میشوم؟ و اینکه چه چیزی باعث شده من کلیر نشوم؟
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 02:06)Alirsh نوشته:  دوستان سلام
کیس نامبر بنده در رده 2500 هست اما دیر متوجه شدم لاتاری برنده شدم و در آذر پارسال فهمیدم. جهت مصاحبه به آنکارا در 4 اپریل دعوت شدم و بعد از مصاحبه خانم مصاحبه کننده گفت که سه ماه منتظر باشم. الان که میبینم دوستان با کیس نامبر 6000 هم کلیر شدن خیلی ناامید شدم که من هیچ اتفاقی برای کیسم نیفتاده و سه اپدیتی که از 4 اپریل به اینور خورده ام تماما بخاطر ایمیل به سفارت بوده است.
رشته شیمی
مجرد

لطفا اگر کسی اطلاعی دارد به من راهنمایی کند آیا کلیر میشوم؟ و اینکه چه چیزی باعث شده من کلیر نشوم؟

اینطوری که من دیدم مجرد ها کلیرنسشون بیشتر طول میکشه نسبت به خانواده ها.
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 01:51)tamana2016 نوشته:  با دعای خیر دوستان ما کلییر شدیم مطمعن باشید همگی کلییرید اخه پرونده ما گیر و نقص مدرک زیاد داشت

سلام دوست عزیز.تبرییییییییییک میگم.میتونم بپرسم چند تا اپدیت داشتین و اخرین اپدیتتون مال کی بوده؟بازم تبریک میگم
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 01:51)tamana2016 نوشته:  با دعای خیر دوستان ما کلییر شدیم مطمعن باشید همگی کلییرید اخه پرونده ما گیر و نقص مدرک زیاد داشت

کیست چنده؟
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته:  با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.

سلام. معمولا وقتى پاسپورت رو به سفارت تحويل بديد، روز بعد يا چند روز بعد سايت سيس از ap به issued تغيير ميكنه.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 01:31)moein.m نوشته:  با سلام خدمت همه بنده برنده 2016 هستم و فوریه مصاحبه شدم / اساتید محترم یه سوال فنی دارم لطفا درست پاسخ بدید : بنده وقتی رفته بودم مصاحبه و چک خوردم آقای آفیسر برگه ای به من داد که روش کیس نامبرم بود و گفت تو سایت سفارت هروقت در قسمت همون immigrant visa شمارتو دیدی بیا برای سفارت برای گرفتن ویزا **این عین حرفش بود **اما وقتی تو سایت CEAC میرم (سایتی که میشه از طریقش از وضعیت پرونده باخبر شد که در چه مرحله ای هستش) اونجا میبینم که هنوز زده ADMINISTRATIVE PROCESSING و هنوز نزده ISSUED ( تو این مرحله ویزاتون چاپ شده و باید برید برای گرفتنش ) خب الان من دقیقا چه کنم اگر به حرف آفیسر باشه که الان باید برم برای سفارت ولی اگر به این سایت باشه که نباید برم //// میشه لطفا هرکی هرچی میدونه بگه اینجاشو بلد نیستم لطفا یه توضیح خوب و جامع بدید خیلی گیرم / تشکر از همه.

دوست عزیز من از برندگان 2014 هستم امروز بطور اتفاقی اومدم تو این تاپیک با توجه به تجربیات خودم پاسختون رو میدم
سایت ceas به گفته خیلی از دوستان دقیق و معتبر و قابل استناد نیست شما در مرحله چک هستید و فقط باید از طریق سایت اون سفارتی که برای مصاحبه تشریف بردید کلیر شدنتون رو هر هفته چک کنید
البته میتونید با یک متن خوب و محترمانه از طریق ایمیل هم جویای وضعیت کیستون باشید
به امید کلیر شدنتون هر چه زودتر Shy
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2016-08-10 ساعت 19:22)mo3n نوشته:  
(2016-08-10 ساعت 12:14)ariayi22 نوشته:  سلام دوستان،

برای سفارت ارمنستان بعد اینکه شمارمون اعلام شد اگه خودمون بریم اونجا و نیازی به تمدید مدیکال یا ارائه مدرک جدیدی نداشته باشیم بازم باید تو سایت CSC ثبت نام کنیم و پاسپورت و مدارکمونو به پست اونجا بدیم یا مستقیما میتونیم مدارکو ببریم سفارت؟ و اینکه معمولاً چند روز طول میکشه ویزا رو بدن؟ ممنون از راهنمایی عزیزان.

دوست عزیز با تبریک ، خدمتتان عرض کنم جدیدا همه باید توی CSC ثبت نام کنند من خودم به سفارت مراجعه کردم قبول نکردن ، بنابراین وقتتونو تلف نکنید و زودتر انجام دهید چون اونم چند روز طول میکشه تا آپدیت بشه ، موفق باشید.

برای سفارت ابوظبی هم باید ثبت نام کنیم؟
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال داشتم . برای سفارت ابوظبی اگر هنوز 6 ماه نگذشته باشه باید مدارک پزشکی قدیم رو برد یا دیگه نیازی نیست و پاسپورت کافیه؟ مدارک لازم رو میشه بگین چیه؟
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-08-11 ساعت 10:07)ژینوس نوشته:  دوستان یه سوال داشتم . برای سفارت ابوظبی اگر هنوز 6 ماه نگذشته باشه باید مدارک پزشکی قدیم رو برد یا دیگه نیازی نیست و پاسپورت کافیه؟ مدارک لازم رو میشه بگین چیه؟

دوست عزیز، ویزای شما تا تاریخ انقضاء مدیکال اعتبار خواهد داشت ، مدارک شش عکس جدید و مدارک پزشکی قبلی، واکسناسیون رو هم چک کنید.
تشکر کنندگان:
(2016-08-11 ساعت 03:19)atm849 نوشته:  
رشته شیمی
مجرد

اینطوری که من دیدم مجرد ها کلیرنسشون بیشتر طول میکشه نسبت به خانواده ها.

سلام. خیلی ممنونم از پاسخ شما
این بدین معناست که ممکن هست اصلا ویزا تا پیش از 30 سپتامبر اماده نشود؟
کیس 2016as26**
سفارت انکارا
مصاحبه 4 آپریل 2016
اپدیت بغیر از ایمیل هیچوقت
خدمت ارتش
تحصیلات کارشناسی ارشد شیمی
شغل مدرس آزاد
تشکر کنندگان:
دوستانی که ارمنستان مصاحبه داشتن حتما هرچه زودتر توی CSC ثبت نام کنن. که وقتی کلییر شدن سریعتر بتونن کاهاشون را انجام بدن. چون سایتشون ایراد داره و باید ایمیل بزنین. فارسی هم براشون بنویسین جواب میدن ولی ترجیحا متنی که یکی از دوستان گذاشته بود را بفرستین بهتر است و بعد از 3 روز جواب میدن و سایت را براتون درست میکنن. آدرس سایت هم براتون میزارم:
https://ais.usvisa-info.com/fa-am/iv
تشکر کنندگان: shalch
رشته شیمی
مجرد

دوست عزیز نگران نباشید. من خودم یک ماه پیش کاملن ناامید شدم و پرونده ی لاتاری برای خودم بستم. ولی الان اتفاقای دیگه ایی داره میفته. به نظرم امسال بازمانده نخواهیم داشت
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲

کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی   
دریافت کلیرنس:  18 Aug
دریافت ویزا:  31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan  

تشکر کنندگان: ahfpca ، siyavash-2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان